Gjerdrumsgata 18 2000 Lillestrøm Norge

Adresse

Gjerdrumsgata 18
2000 Lillestrøm
1. etasje

Matrikkel

Gnr. 81 bnr. 523, leilighetsnr. 102 orgnr. 876289792 i Lillestrøm kommune

Beliggenhet, adkomst

Bygget har en meget sentral og rolig beliggenhet i Lillestrøm sentrum og er derfor et meget populært boområde. Leiligheten ligger like ved torget, med nærhet til kjøpesentra, butikker, kino, restauranter og cafeer ligger i boområdet. Også togstasjonen og bussterminalen er i umiddelbar nærhet.

Nærområdet

I Lillestrøm finnes et godt shoppingtilbud. Lillestrøm Torv har et stort utvalg av butikker, men det er også mange mindre butikker i gatene rundt om i byen.
Deler av Storgata er gågate og har også mange serverings-steder. Strømmen Storsenter, som er et av Norges største kjøpesentra, ligger kun en 5 minutters kjøretur fra leiligheten

Byen har et bredt utvalg av fritidssysler. For film eller kulturinteresserte er det både kino og kulturhus med mange arrangementer. Konserter og teater hvor flere kjente artister har gjestet byen i de siste årene. Det er stadig konserter og tilstelninger også på de mindre lokalene og serveringsstedene.

Lillestrøm har et godt og variert idrett- og treningsstilbud. Særlig i området rundt Skedsmohallen og Lillestrøm stadion. Her finnes det stor innehall og store uteområder for bl.a. fotball og friidrett med både gress- og grusbaner. Det er forøvrig flere treningssentra, ridesenter, bowling mm. På Nebbursvollen friluftsbad, som ligger ca 15 minutters gange fra boligen, er det bassenger for barn og voksne, vannsklier og sandvolleyballbaner.

Flere turmuligheter som langs flomvollen mot Nitelva og innover i marka. Der er det bade-, padle - og fiskevann, samt mange merkede skiløyper/turstier med DNT-standard. Om vinteren finner du fine skiforhold i Tæruddalen og innover i Romeriksåsene.

Kjøreavstand til Lillestrøm:
Gardermoen ca 24 min. Oslo S ca 20 min. (Ca. 12 min med toget.) Strømmen ca 5 min.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1997

Bygninger og byggemåte

Boligblokk med 29 boenheter. Bærende konstruksjoner og etasjeskillere/leilighetsskillende vegger i betong og mur. Bindingsverk i mellomliggende fasadefelter. Grunnmur av betong som antas fundamentert på faste masser med betongsåler. Yttervegger i bindingsverk, utvendig forblendet med tegl og panel. Flatt tak, antatt tekket med papp.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 77 kvm
1.etasje (Leiligheten ligger i 2.etg fra baksiden.): Entre, kjøkken, stue, bad, vaskerom og soverom. Bod i kjelleren.
Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Oppvaskmaskin, ventilator og vaskemaskin følger handelen og utover dette følger ingen hvitevarer med i handelen.

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig i salgsoppgaven, samt på www.nef.no. TIl orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Leiligheten er gjennomgående og lys. Den ligger i en høy 1. etasje (2.etg. fra baksiden) og har balkong med adkomst fra stuen. Liten fellesterrasse også ved inngangspartiet med formiddagssol.
Entre: Romslig entre med adkomst til stue, bad og vaskerom. Opplyst malt i 2018.
Stue: Stor og lys stue med gode møbleringsmuligheter og adkomst til balkong på 6 kvm. Balkongen har gulvbord og belysning. Det er montert elektrisk markise på stuevindu. Downlights i stue/kjøkken.
Kjøkken: Hvit kjøkkeninnredning med fliser mellom over- og underskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Godt med skap- og benkeplass. Plass til koselig spiseplass ved vinduet. Brystning på del av kjøkkenet. Kjøkken kan evt. flyttes til stuedel for omgjøring av rommet til soverom, forutsatt at dette er mulig i forhold til vann- og avløpssystem.
Soverom: Soverom av god størrelse. Frittstående garderobeskap. Adkomst til bad. (For evt. soverom 2, se under kjøkken.)
Bad/wc: Godt med plass på badet. Flislagt gulv med varmekabler, og flislagte vegger. Baderomsinnredning med servant med underskap, sideskap, speil over servant med lys. Wc og dusjhjørne med glassvegger. Elektrisk håndklehenger på vegg. Noe eldre fuger. Sprekk i to av flisene i vegg. Skade nederst på baderomsdøren.
Vaskerom: Flislagt gulv på vaskerom med opplegg for vaskemaskin og varmekabler på gulv. Varmtvannsbereder på 116 liter fra 1997. Adkomst fra entre.

Bod: Bod i parkeringskjeller på ca. 4 kvm. Lett adkomst via trappegang eller heis.

El-anlegg og vvs: Ventilator over komfyr. Anlegg med automatsikringer. Varmvannsbereder på 116 liter plassert på vaskerom.

Leiligheten er malt i lyse og delikate farger. Rommenehar parkettgulv av eik, bortsett fra soverom som har vinyl og flislagt gulv på bad. Opplyst ny himling i panel i 2014.
Enkel og handicapvennlig adkosmt via parkeringskjeller eller fra hovedinngang.

- Heis
- Overvåkningskamera.
- Sikringsskap m/ automatsikringer.
- Felles kabel-tv og callinganlegg/porttelefon.

For ytterligere informasjon, se vedlagte verditakst.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner. Varmekabler i badegulv og på vaskerom. Forøvrig elektrisk fyring.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Parkering

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Heis. Bod i samme plan.
Forøvrig gateparkering som følger områdets bestemmelser for parkering og avgift.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 412 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Eiet fellestomt på 1.412,5 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet med felles uteplass og sitteplasser i bakhagen, hellelagt terrasseområde.

Vei, vann og avløp

Adkomst via offentlig vei. Både offentlig og privat vann og avløp med privat ledning frem til offentlig ledningsnett.

Reguleringsplan

Området er regulert til bolig og næring. Det er en boligblokk under oppføring på nabotomten. (Fagerborgtomten.) Det er også byggeplaner på andre nærliggende tomter. Noe byggestøy må påregnes i en periode. Se reguleringplanen i salgsoppgaven. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Diverse opplysninger

Borettslag: Stortorget Borettslag, Orgnr.: 876289792
Leilighetsnr.: 102, Andelsnr.: 102
Forkjøpsrettgebyr: 7325
Andelsbeløp: 100
Andel fellesgjeld: 14142, Total gjeld: 466775, Oppdatert pr: 29.09.2020
Forkjøpsrett: Ja
Ytterligere informasjon om felleslån finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nett-salgsoppgaven eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er IN-ordning i borettslaget. I et borettslag kan en andelseier bli ansvarlig for andres betaling av felleskostnader. Dette borettslaget er pr i dag tilknyttet en sikringsordning som
sikrer borettslaget mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sin andel av felleskostnader.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Bare andelseiere i boligbyggelaget og bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være andelseiere i borettslaget. Andelseiere i borettslaget skal være fylt 50 år! Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan bli sameier i andel.

Det er ikke tillatt med hund eller katt. Selv om det er vedtatt forbud mot dette, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det og at dyreholdet ikke er til sjenanse for de andre brukerne av eiendommen. Se borettslagets vedtekter for mer informasjon.

Det er tillatt å gjennomføre tiltak på eiendommen som er nødvenidige på grunn av funksjonshemming hos en bruker av boligen. Dette må godkjennes av styret og godkjenning kan ikke nektes uten saklig grunn.

Andel formue er kr 12 504,- pr. 31.12.19.
Andel fellesgjeld er kr. 14.142,- pr. 29.09.20.

Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 466775,- og lånevilkårene er:

For lån 1: kr. 46995,-, saldo per 29.09.20. DNB
Rentebetingelser: 4,84% p.a
Lånets løpetid: første termin: 30.12.2012. Siste termin 30.09.2020.

For lån 2: kr 419780,- saldo per 29.09.20 Nordea
Rentebetingelser: 1,9% p.a
Lånets løpetid: første termin: 30.03.2020. Siste termin 30.12.2022.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget, og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget. Forkjøpsretten avklares etter budaksept. Det vil være avklart etter ca 20 dager.

Prisantydning

3 550 000,- / Felleskostnader: 3 450,- pr. mnd
Felleskost. pt kr 3.450,- pr. mnd. og inkluderer: renter/avdrag, kommunale avgifter, kabeltv/bredbånd, bygningsfors., forr.førsel, drift/vedlikehold. Fkostn. justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslaget.Øker med kr 100,- 1/1-21.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jo Henrik Stigen
Takstdato : 13.10.2020
Markedsverdi : 3 550 000,-
Formuesverdi : 924 840,-
Sekundær formuesverdi : 3 329 422,-
Formuesverdi pr. : 20.06.2021

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Forsikring

Gjensidige skadeforsikring
Polisenummer: 84964696
Den enkelte andelseier må selv sørge for innbo- og løsøreforsikring.

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Det gjøres oppmerksom på at det kan komme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, som er inkludert i felleskostnadene, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra hva slags abonnement og avtale man har.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Ja

Leieinntekter


Andelseieren kan overlate boligen til andre i opptil 30 døgn i året uten styrets samtykke. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf.burettslagslova § 5-6.

Det er krav til radonmåling for utleie.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst og er ikke kontrollmålt av megler.

Andre opplysninger

I henhold til vedtektene må andelseierne i dette borettslaget være fylt 50 år.

- Dørtelefon.
- Tv- og bredbånd fra Get.
- Brannslukkingsutstyr i leiligheten medfølger ved salg.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemnda for eiendomsmeglertjenester.

Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivningen og det gis ingen garantier for at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.
Innhent komplett prospekt
Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer å legge inn bud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Boligen er ledig for overtagelse, men overtagelse kan ikke skje før forkjøpsrett er avklart og styregodkjennelse foreligger samt at kjøper har tegnet og betalt for medlemskap i boligbyggelaget.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Oppgjør skal betales i innbetaling fra norsk bank. Betaling fra utlandet tillates kun i unntakstilfeller og dersom det er avklart i anledning avtaleinngåelsen (budaksept).
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 550 000,-
 • Totalpris: 3 564 142,-
 • Fellesgjeld: 14 142,-
 • Fellesutgifter: 3 450,-
 • Ligningsverdi: 924 840,-
 • Primærrom: 70 m2
 • Bruksareal: 70 m2
 • Bruttoareal: 77 m2
 • Tomteareal: 1412 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Heis
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpsstandard

Gjerdrumsgata 18 2000 Lillestrøm Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmegler MNEF

Mona Bjerke
Mobil: +47 926 39 061

Annen info

Finnkode: 195997583

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.