Trondheimsveien 197C 0570 Oslo Norge

Adresse

Trondheimsveien 197C
0570 Oslo
Oppgang C, 2. etasje

Matrikkel

Gnr. 83 bnr. 59 snr. 19, leilighetsnr. 19 orgnr. 986535586 i Oslo kommune

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger i Grünerløkka bydel, like ved Sinsen og Carl Berner plass. Her har man umiddelbar nærhet til offentlig transport, restauranter, matbutikker mm.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Leiligheten ligger noe tilbaketrukket og fint til i et ombygd silobygg. SInsen Panorama har 7 og 15 etasjer og kan skilte med en fantastisk utsikt fra takterrassen på toppen av siloen.
Det er kort veg til offentlig kommunikasjon som både trikk, buss og T-bane. 31 bussen går hele døgnet til/fra byen.
Kort vei også til Gardermoen, med flybussavgang 2 ganger i timen rett ved leilighetskomplekset.
Flere barnehager og skolen i nærheten, bla. Sinsen barnehage, Sinsen skole og Sinsen videregående skole. Ca. en halvtimes gange til høyskolen BI Nydalen.

En liten gåtur unna finner man flotte naturområder som blant annet Torhovparken, Torshovdalen, Sofienbergparken og Botanisk Hage. Flere turmuligheter langs Akerselva, både sommer som vinter. LItt lenger unna finnes Tøyenparken med det populære Tøyenbadet.

Om du søker et pulserende byliv, tar det kun en 15 minutters spasertur til både Grünerløkka, Carl Berner og Torshov. Her finnes cafeer, butikker, spisesteder, utesteder og mye annet. For de treningsglade finnes flere treningsstudioer i nærheten.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2003

Bygninger og byggemåte

Boligblokk over 7/15 etasjer. Byggegrunnen antas bestående av fundamentert betong til faste masser. Grunnmurer antatt med betong.
Yttervegger av pusset og malt murkonstruksjon, og forblendet med sprøytebetong. Glassfasade. Etasjeskillere i armert betong. Saltak tekket med til dels plater og til dels papp/folie.

Eiendommens historie

Sameiet Sinsen Panorama ligger i et omygd kornlager og kornsilo, som opprinnelig ble bygget i 1929 og 1931. I 2003 ble dette bygget om til boliger.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 60 kvm
2. etasje: Entre, gang, stue med fransk balkong, åpen kjøkkenløsning, bad, soverom og bod/kott.
Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Hvitevarer som står under visningen følger med.

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig i salgsoppgaven, samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Entre: Romslig entre med adkomst til bad og soverom. God plass til evnt. garderobeskap/klesoppheng eller til en liten arbeidskrok.
Stue: Lys stue med fransk balkong.
Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning i forbindelse med stuen. Plass til spisebord. Innredning med glattlakkerte fronter og to vitrinefronter til overskap. Laminerte benkeplater. Opplegg for oppvaskmaskin. Frittstående hvitevarer.
Bad/wc: Stort, flislagt bad med servant og speil med overliggende lyslist. Opplegg for vaskemaskin. Toalett. Dels deffekt dusjbatteri.
Soverom: Leiligheten har ett soverom av god størrelse. Plass til garderobeskap og dobbeltseng.

El-anlegg og vvs: Mekanisk avtrekk. Eldre ventilator over komfyr som også styrer avtrekksventilasjonen på badet. Ventilator fra byggeår. Opplyst fra eier at ventilatoren gir mye lyd og har dårlig avtrekkseffekt. Noe dårlig avtrekk også på bad. Det skal søkes om godkjennelse fra styret før ombygging av kjøkken eller bad, eller ved endring av kjøkkenhette/vifte/ventilasjon i den enkelte seksjon, grunnet fellesanlegg.

Felles varmtvannsbereder, samt felles avløpsopplegg og varmt-og kaldtvannsopplegg fra ombyggingsåret.
Sikringsskap plassert i entre med automatsikringer med hovedsikringen i hovedtavle i fellesareal på samme plan. Delvis skjult elektrisk anlegg i leiligheten.
Bod: Bod på ca. 4,7 kvm.

For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport. Følgende punkter i boligen har fått tilstandsgrad TG2:
Opplyst at det er sprekk i vindusglasset i døren til fransk balkong i stuen. Dørvrideren til balkongen er ikke mulig å åpne/lukke og bør utbedres, da det medfører økt trekk i leiligheten. Parkett er stedvis slitt. Generelt er leiligheten preget av bruksslitasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv i entre, gang, bad og stue/kjøkken. Opplyst at varmekabler ikke fungerer grunnet antatt feil på termostat.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller da ikke med.

Parkering

Muligheter for leie av parkeringsplass i garasje under leilighetskomplekset, dersom det er ledige plasser. Denne garasjen er ikke eid av sameiet. Avtale om leie av P-plass kan gjøres med Garasjeanlegget Sinsen AS, tlf. 22 99 28 50, som drifter parkeringskjelleren.

Dersom det er behov for midlertidig parkeringstillatelse innenfor bommen, som for eksempel ved flytting, bes beboerne om å kontakte styret. Ellers parkering utenfor bommen på oppstilte plasser mot avgift.
Felles sykkelparkering.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 6 814 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Fellestomt på 6.814 kvm som tilhører sameiet.
Felles takterrasse. Asfaltert tomt, noe plen. Inngjerdet lufteområde for hund. Sittegrupper og lekeområde.

Vei, vann og avløp

Adkomst til eiendommen via asfaltert internvei, fra offentlig vei. Kommunalt vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål med tilhørende anlegg. Reguleringsplan S 3769 for Oslo kommune av 15.03.2000.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Se vedlagte grunnbok eller be om kopi fra megler.

Diverse opplysninger

Sameie: Eierseksjonssameiet Sinsen Panorama, Orgnr.: 986535586
Leilighetsnr.: 19
Andel fellesformue: 13864
Forkjøpsrett: Nei

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Dyrehold tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere. Tillates kun etter søknad til styret.
Utleie skal godkjennes av styret, men kan ikke nektes uten saklig grunn.

Andel fellesformue er kr. 13.864,- pr. 31.12.2019. Sameiet har ingen registrert fellesgjeld. Ytterligere informasjon om sameiets økonomi finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Sameiet har mer informasjon på sin side: www.sinsenpanorama.no

Prisantydning

3 550 000,- / Fellesutgifter: 2 401,- pr. mnd
Fellesutgiftene inkl. kommunale avgifter, forsikring av bebyggelsen, varmtvann, vaktmestertjenester, kabel-tv/bredbånd (kr 339,-) og trappevask.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Pål Andreas Rønning
Takstdato : 08.10.2020
Formuesverdi : 826 674,-
Sekundær formuesverdi : 2 976 025,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Forsikring

Gjensidige
Polisenummer: 73524385

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgiftene.

Det gjøres oppmerksom på at det kan komme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra hva slags abonnement og avtale man har.

Informasjon eiendomsskatt:
I Oslo kommune er det vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. For å avklare beregningsgrunnlaget for boligen, se http://www.oslo.kommune.no/skatt-ognaring/
skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt

Leieinntekter

Eiendommen er et godt utleieobjekt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Porttelefon med åpner.
- Felles brannvarslingsanlegg med en sensor i leiligheten, samt en i fellesarealet.

Det har vært løpende vedlikehold. Det vurderes en større rehabilitering av heisene til neste år.

Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemnda for eiendomsmeglertjenester.

Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivningen og det gis ingen garantier for at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Innhent komplett prospekt
Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle somvurderer tilbud må sette seg inn i prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Leiligheten er ledig for overtagelse 1. desember, 2020. Erverver skal godkjennes av styret før overtagelse. Kan ikke avvises uten særs gyldig grunn.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Oppgjør skal betales i innbetaling fra norsk bank. Betaling fra utlandet tillates kun i unntakstilfeller og dersom det er avklart i anledning
avtaleinngåelsen (budaksept).
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 550 000,-
 • Fellesutgifter: 2 401,-
 • Ligningsverdi: 826 674,-
 • Primærrom: 51 m2
 • Bruksareal: 53 m2
 • Bruttoareal: 60 m2
 • Tomteareal: 6814 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Heis
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpsstandard

Trondheimsveien 197C 0570 Oslo Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmegler MNEF

Mona Bjerke
Mobil: +47 926 39 061

Annen info

Finnkode: 194898084

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.