Løkkervegen 50 2123 Bruvoll Norge

Adresse

Løkkervegen 50
2123 Bruvoll

Matrikkel

Gnr. 27 bnr. 8 i Nord-Odal kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Sand sentrum, ta til høyre inn på Nord-Odalsvegen, og følg vegen i ca 6,9 km. Ta til venstre inn på Løkkervegen, og følg vegen i ca 500 m. Eiendommen ligger på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset's "til salgs"-plakat, og visningsskilt ved annonserte visninger.

Nærområdet

Velkommen til Nord-Odal, Bruvoll og Løkkervegen 50!

Et flott småbruk på drøye 25 daa bestående av bolighus, garasjebygning, stabbur, hagestue og tømmerfjøs. Eiendommen består av ca 14 daa fulldyrka mark, 6,3 daa produktiv skog, 0,3 jorddekt fastmark og 3,9 daa bebygd areal i følge Nibio's gårdskart, fordelt på to teiger.

Denne eiendommen har gjennomgått vesentlige oppgraderinger, og har en meget fin beliggenhet:
Solrikt og åpent i et forholdsvis flatt terreng. Fint utsyn mot nærområdet og skogkledde åser. Eiendommen ligger ca 175 moh, og ikke langt unna renner Trautåa og Haugsåa forbi, som har utløp i Råsen. Området og kommunen byr på mange fine tur- og rekreasjonsmuligheter året rundt, både for den som liker turer og mosjon, og for de som helst vil bedrive jakt og fiske.

Ca 7,5 km unna eiendommen ligger Sand som er kommunesentrum. Her finner man bl.a. butikker, spisesteder, skole og barnehage.

Klatreparken Stiggarti ligger ca 2,3 km fra eiendommen, og her finner du løyper og hindre med forskjellige vanskelighetsgrader som passer hele familien. I klatreparken er det etablert hengebro over Styggpå, ViaFerrata og en 90 m lang zipline som fører deg 25 m over Styggåa.

Tar man turen lengre ned til Skarnes som er en kjøretur på ca 25 km, finner man flere butikker, lekeland, Odalstunet, videregående skole, besøksgård m.m.

For mer info om severdigheter, friluftslivsopplevelser, muligheter for å løse jakt- og fiskekort etc, ta kontakt med aktuelle jakt- og fiskeforeninger, eller se bl.a. inatur.no, odalsportalen.no eller kommunens hjemmesider.

Nærmeste dagligvare som er Kiwi Sand, ligger i Sand sentrum - ca 7,5 km fra eiendommen.

Avstand til barnehager og skoler:
Møllerbakken barnehage, ca 7,8 km.
Sand barnehage, ca 8,2 km.
Mo barnehage, ca 16,4 km.
Sand sentralskole, ca 8,2 km.
Nord-Odal ungdomsskole, ca 17 km.
Skarnes videregående skole, ca 25,3 km.
Stange videregående skole, ca 42,5 km.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Type, eierform og byggeår

Småbruk, selveier. Eneboligen er oppført i 1968.

Bygninger og byggemåte

Bolighuset er i henhold til tilstandsrapport oppført i isolert bindingsverk kledd med panel - opplyst sist overflatebehandlet i 2010, fundamentert på grunnmur av betong og antatt med sparesteinsbetong i eldre del/opprinnelig del. Massiv ytterdør med glassfelt, 2-fløyet terrassedør med enkeltglass, balkongskyvedør med 2-lags isolerglass og innerdører av heltre. Vinduer hovedsaklig med 2-lags isolerglass av blandet alder, forøvrig noen eldre vinduer med ett-lags glass og varevindu. Saltak med plassbygde sperretakkonstruksjoner, tekket med takstein - antatt fra byggeår. Sørvestvendt vinterhage og glassveranda med adkomst fra stue, og en romslig terrasse mot øst i forbindelse med inngangspartiet.

Garasjebygningen er oppført i uisolerte trekonstruksjoner, en innredede rom er isolert. Bygningen er fundamentert på antatt støpte såler, grunnmur av plasstøpte konstruksjoner med støpt plate på mark. Plassbygde, uisolert trekonstruksjoner i tak, tekket med stålplater.

Stabburet er oppført i uisolerte trekonstruksjoner, kledd med panel. Bygningen er fundamentert på betongpilarer. Plassbygde, uisolerte trekonstruksjoner i tak, tekket med takstein.

Hagestua er oppført i uisolerte trekontruksjoner. Pulttak tekket med bordtak.

Tømmerfjøset er oppført i laftet tømmer. Bygningen er fundamentert på steinsatte fundamenter. Plassbygd tak med åser og bordundertak, tekket med torv.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av eiendommen, som angir eventuelle byggtekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på, herunder at:
Bolig:
TG2: Det er påvist fuktvandring i grunnmur i kjeller/kjellergulv. Noe stedvis mindre avskalling og riss på innvendige kjellervegger. Det er påvist råte lokalt i enkelte kledningsbord på nordvendt gavlvegg, forøvrig noe stedvis oppsprekking i enkelte kledningsbord pga alder. Det er påvist muselort på kaldloft. Noe utettheter og slitasjepreg i ytterdør i kjeller. Det er registrert fuktmerker lokalt på undertak ved pipegjennomføring, men det er ikke registrert forhøyede fuktmålinger eller symptomer på lekkasje ved befaring - forholdet settes i sammenheng med en antatt tidligere utetthet i yttertak og/eller kondens pga manglende utlufting. Preg av elde/slitasje på yttertak/tekking, påvist skade i takstein ved takfot - utskiftninger må påregnes. Stedvis tilløp til frostspreng og deformasjoner i enkelte taknedløp. Rekkverk ved inngangsparti har for lav høyde. Det er registrert enkelte, mindre skjevheter i gulv/etasjeskille 2. etasje. Påvist råte/fuktskader i treverk/hyller i kjeller. Det er påvist stedvise skader i gulvflis på bad - benyttet flis anses ikke egnet for våtrom. Badet har ikke fuktsikker våtsone (er definert som 1m utenfor dusjsone). Manglende ventilasjon og tilluft på bad. Kjellertrapp har lav høyde i nedre del av trappeløp.
TG3: Kjellervindu med råte/skade pga jorddekte overflater utvendig. Påvist råte/tilløp til råte i rekkverksstolper på trapp foran inngangsparti. Manglende rekkverk/sikring i kjellertrapp.

Forøvrig er TG2 satt pga alder på bygingsdeler.

Selger opplyser i sitt egenerklæringsskjema at det forekommer kondens fra vannrør.

Tilstandsrapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i disse dokumentene før bud inngis

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1, Antall rom: 5
 

Arealer og fordeling per etasje

Enebolig
Totalt areal: Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 190 kvm, Bruttoareal: 215 kvm
Kjeller: BRA: 41 kvm, P-rom: 21 kvm, S-rom: 20 kvm.
P-rom: Vaskerom og gang.
S-rom: Bodarealer.

1.Etasje: P-rom: 91 kvm, BRA: 100 kvm.
P- rom: Gang, kjøkken, stue, vinterhage og bad.

2. etasje: BRA: 49 kvm, P-rom: 47 kvm, S-rom: 2 kvm.
P-rom: Trapperom og fire soverom.
S-rom: Bodareal.

Kommentar areal, enebolig: Deler av kjeller og deler av 2. etasje er uten måleverdig areal.

Garasjebygning
Total BRA: 182 kvm.
Inneholder: Fire garasjeplasser, isolert rom og tilbygd del med lagringsareal.

Stabbur
Total BRA: 9 kvm.
Inneholder: Stabbursrom.

Hagestue
Total BRA: 23 kvm.
Inneholder: Et rom innredet som hagestue.

Tømmerfjøs
Total BRA: 10 kvm.
Inneholder: Båser for dyrehold. (Deler av arealet har skråhimling - ikke måleverdig).

Arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 07.10.2020 utført av Ryberg AS v/ Christian Ryberg.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Ekstra koketopp medfølger, da kurs til eksisterende koketopp er underdimensjonert mtp antall A.
Hvitevarer på kjøkken medfølger. Det gis imidlertid ingen garanti for funksjon og levetid på disse.

Standard

Velkommen til Løkkervegen 50!

Her har vi gleden av å presentere en meget trivelig og pent opparbeidet eiendom med fin og solrik beliggenhet på Bruvoll!

Eiendommen ligger åpent og solrikt til i forholdvis flatt terreng, omgitt av landbruksområder og spredt boligbebyggelse.

Bolighuset består av en entré med plass til omkledning og oppbevaring av tøy og trapp opp til 2. etasje, romslig kjøkken, svært romslig stue med adkomst til vinterhage, fire soverom og bad. I tillegg er det lagt opp rørsystem for opparbeidelse av mindre bad/toalettrom i andre etasje

Fra gangen er det adkomst til trapp opp til 2. etasje, bad, stue og kjøkken. Gangen har fine farge- og materialvalg, har god plass til omkledning og oppbevaring av tøy i en romslig, plassbygd garderobe. Fint og trivelig kjøkken, som har innredning av laminerte skrog, og slette og profilerte fronter. Laminert benkeplate og rikelig med oppbevaringsplass i underskap og overskap. Integrert komfyr og koketopp, og frittstående oppvaskmaskin. Hvitevarer på kjøkken medfølger. Plass til spisegruppe.

I tilknytning til kjøkkenet ligger stua, som er delt inn i to soner - vinkel. Nyere og fin peisovn med glassdør og utgang til sørvestvendt vinterhage og glassveranda.

Boligen har fire gode soverom, alle plassert i andre etasje. I tillegg er det innredet et rom i tilknytning til trapperom i andre etasje som egner seg godt til f.eks garderoberom.

Pent og trivelig bad, med adkomst fra gangen i første etasje. Badet er innredet med heldekkende servant nedfelt i romslig benkeskap, belyst overskap, dushjørne og vegghengt toalett. Ventilasjon via naturlig avtrekk via kanal ført over tak og varmekabler i gulv.

Materialvalg:
Gulvoverflater av laminat, tregulv, vinyl, fliser, epoxy og betong.
Veggoverflater av trepanel, plater, baderomsplater, tapet og mur/betong.
Himlinger med panel og plater.

El-anlegg & Vvs
Innvendig inntakssikring med kapasitet på 3 x 50A. 230 volts-anlegg. Sikringsskapet er plassert i trappegang til kjeller. 13 kurser med keramiske skrusikringer. Nyere jordfeilautomat for en av kursene. Åpent elektrisk anlegg av blandet alder. Innlagt strøm i øvrige bygg på eiendommen.

Privat vann tilkoblet privat vannverk. Varmtvannsbereder med antatt kapasitet på ca 150 L er plassert i kjellerrom. Hovedsaklig åpne rørføringer av vannforsyning med kobberrør. Avløp med kvernpumpe for påslipp til offentlig avløpsnett. Dels åpen og dels skjult rørføring for avløp av PVC.

Oppvarming

Luft-til-luft varmepumpe i stue. Peisovn i stue. Varmekabler i baderomsgulv.

Parkering

God plass til parkering på tunet, eller i garasjebygning.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 25 037, 3 kvm i følge kommunen. Eierform: Eiet tomt.

Arealet er beregnet og avvik kan forekomme ved senere oppmåling.

Tomt og hage

Ronslig og pent opparbeidet eiendom med plen og beplantninger rundt bolighuset. Det er etablert hagestue og dam på sørsiden av boligen, samt skrånende parti i trappesatser for beplantning.
Eiendommen består av ca 14 daa fulldyrka mark, 6,3 daa produktiv skog, 0,3 jorddekt fastmark og 3,9 daa bebygd areal i følge Nibio's gårdskart.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig veg.

Eiendommen er tilkoblet privat vann fra vannverk.
Eiendommen er tilkoblet offentlig avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i LNF-område i henhold til kommuneplanen. Gjeldende plan er reguleringsplan for Korsholen med tilhørende bestemmelser sist revidert 20.03.2007.

Kontakt megler for mer informasjon eller kopi av dokumenter.

Konsesjon

Da eiendommen er over 2 mål, må det ved kjøp fylles ut og signeres en egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Eiendommen selges fri for heftelser, med unntak av:
Dagboknummer 902621, tinglyst 25.01.1947: Elektriske kraftlinjer. Rettighetshaver er Nord-Odal e-verk. Gjelder denne registerenheten med flere.
Dagboknummer 2092, tinglyst 22.08.1962: Erklæring/avtale - undertegnede eier av gnr. 27, bnr. 8 (denne eiendommen) gir Juptjenn Vannverk rett til å legge vennverkets hovedledning/sideledning med kummer over denne eiendommen og til senere å komme til denne for vedlikehold, ettersyn og fornyelse. Rettighetshaver er Juptjenn Vannverk.
Dagboknummer 5387, tinglyst 01.11.1969: Erklæring/avtale vedrørende seismisk anlegg - eieren av denne eiendommen gir Staten v/Forsvarsdepartementet rettigheter til å ha liggende kabel i grøft etter nærmere avtalt trasé, tillatelse til diverse arbeider i forbindelse med denne.
Dagboknummer 7189, tinglyst 30.10.1978: Bestemmelse om vannledning.

Kontakt megler for mer informasjon eller kopi av dokumenter.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for tilbygg bolig, datert 30.04.1992.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Prisantydning

2 450 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Christian Ryberg
Takstdato : 07.10.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 150 000,-
Markedsverdi : 2 450 000,-
Formuesverdi : 573 397,-
Sekundær formuesverdi : 2 064 230,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018
Tilleggsopplysninger formuesverdi:
Skatteetaten opplyser om 2 stk formuesverdi, sannsynligvis en for hver av teigene. Kontakt megler for mer informasjon eller kopi av dokumenter.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Forsikring

Gjensidige
Premie: 10 229,-

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter for 2020 er kr 19 088,- i følge kommunen.
Beløpet gjelder avløp, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt eiendomsskatt.

Faste, løpende kostnader:
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 10 229,-.
Årlig strømforbruk var i 2019 35 350 kwh. Forbruk hittil i år er 16 074 kwh.
Årlig avgift til vannverket er pr 2020 kr 4 688,-.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter eller leverandører.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport datert 07.10.2020 utført av Ryberg AS v/ Christian Ryberg.

Andre opplysninger

- Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring fra Help
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen.
Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 450 000,-
 • Kommunale avgifter: 19 088,-
 • Ligningsverdi: 573 397,-
 • Primærrom: 159 m2
 • Bruksareal: 190 m2
 • Bruttoareal: 215 m2
 • Tomteareal: 25037 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Rolig

Løkkervegen 50 2123 Bruvoll Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Åste Christine Gjermunds
Mobil: +47 941 78 482

Annen info

Finnkode: 194344329

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.