Åsmund Sveens veg 44 2407 Elverum Norge

Adresse

Åsmund Sveens veg 44
2407 Elverum

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 999 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv2 mot Våler, kjør ca- 1,6 km. Sving til venstre inn på Henrik Ibsens veg, kjør ca. 1,4 km. Sving til venstre inn på Åsmund Sveens veg, kjør ca. 58 m før du svinger til høyre og fortsetter på Åsmund Sveens veg. Etter ca. 21 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen ligger i et veletablert boligområde på Hanstad. Kort avstand til barnehage, skole og nærbutikken. Bybuss inn til byen passerer ca. 90 m unna huset i innkjøringen til Åsmund Sveens veg.
Elverum har et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.
Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Nærmeste oppkjørte løyper ligger ikke langt fra boligen og her kan man nyte naturen hele veien opp til Svenkerudvollen. Svartholtet beriker seg med flott natur. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum, på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det er også en travbane på Starmoen. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter.

Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og teaterforestillinger.
Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag. Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.

Utdanning.
Elverum har bl.a. flere barne- og ungdomsskoler, videregående skole, lærerskole, folkehøyskole samt høgskole.
Høgskolen i Hedmark har avdeling på Campus Elverum, plassert i Terningen Arena. Der tilbys det forskjellige studier innenfor folkehelsefag (sykepleie, psykisk helse, idrett og friluftsliv).

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2001

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av morenmasser med høy sansortering. Antatt fundamentert med betongsåler til fast byggegrunn. Grunnmurer i Leca utvendig slemmet ved synlige overflater. Overflater uten malebehandling. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledningsbord. Vinduer med isolerglass, vinduer fra byggeår. Malte vannbrett. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Undertak med sutaksplater. Montert snøfangere og stigetrinn til pipe. Renner og nedløp av metall. Innvendig ett-løps elementpipe.

Anneks fra ca. 2008. Annekset er fundamentert på jordspyd og antatt impregnerte stolper under stubbloft. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. 2-fløyet terrassedør som ytterdør, ett vindu. Saltak tekket med betongtakstein. Renner og nedløp i metall. Annekset har innlagt strøm.

Frittstående garasje med to boder fra ca. 2008. Gulv med støpt plate på mark. Sokler med Lecablokk, lave jordtrykkvegger mot nord og vest. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Isolert leddport i metall, tilkoblet automatikk. Ytterdør og 2 vinduer. Boder med adkomst fra garasje. Saltak tekket med betongtakstein. Renner og nedløp i metall. Innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 112 kvm, Bruttoareal: 120 kvm

Enebolig
1.Etasje: P-rom: 112 kvm, Bra: 112 kvm, Brutto: 120 kvm
Inneholder: stue, kjøkken, baderom, vaskerom, entre, hall, soveromsgang og 3 soverom

Anneks: Bra: 13 kvm, Brutto: 14 kvm, S-rom: 13 kvm
Inneholder: stue

Garasje: Bra: 43 kvm, Brutto: 47 kvm, S-rom: 43 kvm
Inneholder: garasje og 2 boder

Arealene er hentet ifra Tilstandsrapport utført av Byggtakst Elverum datert 26.09.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen inn i Åsmund Sveens veg 44!
Her blir man møtt av en trivelig gang hvor man kan sette ifra seg skoene, henge fra seg jakken og vandre videre inn. Her blir man møtt av en lys hall, hvor soveromsgangen er på høyre side og til venstre har man til stue/spisestue og kjøkken.

Stue & kjøkken
Romslig og åpen stue/spisestue med lyse vegger med tapet og lys parkett på gulvet. Stuen er romslig med god plass til sofakrok og spisestue. Montert peisovn midt i stuen, denne gir godt med varme på kjørlige høstkvelder. Adkomst fra stuen og ut til terrassen hvor man kan nyte kaffen på varme solfylte dager. Videre fra spisestuen er det dels åpent mot kjøkkenet. Stuen og kjøkkenet med downlights i taket, samt i entre og soveromsgang.

Hvitt Ikea-kjøkken fra nyere tid. Innredning med malte fronter, og laminerte skrog og benkeplater. Fronter og skuffer med demping. Veggflater over kjøkkenbenker med kitchen-boards. Oppvaskkum i metall. Intergrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og expressomaskin. Ventilator med avkast direkte til friluft. Endemasjetter mangler på varerøravslutning i kjøkkenbenk.

Soverom
Bortover soveromsgangen har man tre soverom. Hovedsoverommet med lysmalte vegger, en brytningsvegg med blå tapet og parkett på gulvet.
Soverom nr to med lysmalte vegger og lys parkett på gulvet. Soverommet har etablert dobbelt garderobeskap. Soverom nr tre med lysmalte plater på veggene og parkett på gulvet. Rommet har en skyvedørsgarderobe. Rommet kan benyttes som kontor eller gjesterom om man ikke trenger tre soverom.

Bad & vaskeromB>
Baderom med lyse spraglete våtromsplater på veggene og rustrøde fliser på gulvet. Badet er innredet med servant i innredning, gulvmontert wc og badekar. Balansert ventilasjon, tilluft via spalter under dørblad. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.
Vaskerom med fliuslagt gulv og platekledning på veggene. Rommet er innredet med skapinnredning, opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Balansert ventilasjon. Tilluft via spalte under dørblad. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Vannbereder, villavent ventilasjonsanlegg, sentralstøvsuger, sikringsskap, fordelingsskap og stoppekran montert på vaskerom.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via jordkabel. Sikringsskap med automatsikringer plassert på vaskerom. Felles jordfeilbryter. 63A hovedsikringer. Merkede kurser i skapet, samt digital strømåler. Hovedsaklig skjult ledningsnett.

Tilkoblet kommunalt vannverk. Inntaksledning med PEL-plast. Vannfordeling med rør-i-rørsystem og åpne installsjoner. Stoppekran på vaskerom, anlegg uten vannmåler. Fordelingsskpa med tilknytning til gulvsluk. Vannbereder fra 2001 med kapasitet på 198 liter. Frostsikker utekran ved langvegg mot nordvest. Rørinstallasjoner fra byggeåret, nyere armaturer på kjøkkenet.
Tilkoblet kommunalt avløpssystem. Synlige avløpsrør med PP-plast. Kloakk antatt luftet over tak.

Oppvarming

Boligens oppvarming er med strøm og vedfyring. Elektrisk gulvvarme på alle rom unntatt soverommene. Panelovn som varmekilde på soverommene.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 941 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt, noe skrående mot hovedveien. Med etablert hage med plen og diverse beplantning. Murkanter langs innkjøringen og mot nabotomter. Overbygget inngangsparti mot sydvest. Terrasseplatting mot syd, vest og nord. Overbygget terrasseplatting mot nord foran anneks. Innkjøring med belegningsstein frem til inngangspartiet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vei, vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsplan for Hanstad Øst - plan nr. 1/98 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på boligen datert 30.11.00 og en på garasjen datert 04.08.07.

Prisantydning

3 990 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 873 389,-
Sekundær formuesverdi : 3 144 200,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 18 547 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder eiendomsskatt, vann, kloakk, renovasjon og feiing/tilsyn for 2019.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 990 000,-
 • Kommunale avgifter: 18 547,-
 • Ligningsverdi: 873 389,-
 • Primærrom: 112 m2
 • Bruksareal: 112 m2
 • Bruttoareal: 120 m2
 • Tomteareal: 941 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Åsmund Sveens veg 44 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 194202217

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.