Melåsbergsvegen 127 2416 Jømna Norge

Adresse

Melåsbergsvegen 127
2416 Jømna

Matrikkel

Gnr. 77 bnr. 15 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv2 mot Kongsvinger, kjør ca. 12,4 km. Sving til høyre inn på Kverndalsvegen, kjør ca. 840 m. Sving til venstre inn på Melåsbergsvegen, kjør 1,3 km. Sving til høyre inn på privat veg, etter ca. 120 m får du boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen ligger rolig og landlig til på Jømna sør i Elverum.
Coop prix er nærbutikken i Heradsbygda, denne ligger ca. 6 km unna eiendommen. Her får man handlet mat og man kan handle byggevarer på Coop byggmix.

Området beriker seg med mye flott natur og det er milevis med skogsbilveger rundt om i området som er flotte til blant annet hundekjøring og terrengsykling. Området har også gode jakt- og fiskemuligheter.

Løkenstranda er en av Elverums populære strender. Her er det flott sandstrand med gode bademuligheter for store og små, samt at det er langgrunt der. Vil man heller ta beina fatt, eller skiene om vinteren er det flott turterreng ikke langt unna eiendommen. Flotta og Agåsen er to områder som er populære turområder. Man kan gå på ski fra området og helt til Elverum, hvor man ender opp i Svartholtet eller på Løvbergsmoen. Lysløypa går ca. 300 m unna eiendommen, den starter nede ved skolen og går videre.

Det er ca. 15 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for friluftsinteresserte.
Sykehuset Innlandet Elverum ligger i sentrum av Elverum. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole- og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2-3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokartsenter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1991

Bygninger og byggemåte

Byggegrunnen antas med jordmasser. Antatt med støpte såler til fast byggegrunn. Drenering fra byggeår. Grunnmurer oppført med Lecablokker, synlige murflater med pussbehandling. Kjellervegger med noe påforinger, overflater kledd med panel. Kjellergulv med støpt plate på grunn. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Opplyst dels utvendig overflatebehandling fra senere år. Vinduer med isolerglass. Et vindu i stue av nyere dato. Valmet takkonstruksjon tekket med betongtakstein, antatt tekking fra byggeåret. Undertak med sutaksplater. Renner og nedløp av metall. Innvendig ett-løps elementpipe fra byggeår.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 176 kvm, Bruksareal: 225 kvm, Bruttoareal: 248 kvm

Kjeller: P-rom: 60 kvm, Bra: 109 kvm, Brutto: 122 kvm, S-rom: 49 kvm
Inneholder: Baderom, kjellerstue og 2 soverom. Diverse boder.

1.Etasje: P-rom: 116 kvm, Bra: 116 kvm, Brutto: 126 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, baderom, vaskerom, gang, vindfang og 2 soverom.

Arealene er hentet ut ifra verditakst utført av Byggtakst Elverum datert 17.09.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger med. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen inn på Melåsbergsvegen 127! Her blir du møtt av en lys gang med flislagt gulv og skyvedørsgarderobe. Sett ifra deg skoene og bli med videre inn.

Stue & kjøkken
Åpen stue/spisestueløsning med lysmalte vegger, en vegg med lys tapet og malt parkett på gulvet. Rommet er romslig med god plass til sofakrok og spisestue. Vedovn montert i stuedelen, denne gir god og lun varme på kjølige høstdager. Trapp ned til kjeller ved spisestuen.
Kjellerstue med malte vegger og fliser på gulvet. Stuen er romslig med god plass og mange muligheter. Montert en vedovn i stuen som gir godt med varme der nede.

Kjøkken med lysmalte vegger og malt parkett på gulvet. Hvit kjøkkeninnredning med laminerte skrog, fronter og benkeplater. Stålbenk med 2 oppvaskkummer. Hvite fliser, noen med mønster, på veggene over kjøkkenbenker. Ventilator over kokeplate med avkast til over tak. Intergrerte løsninger med koketopp og stekeovn.

Soverom
Det er totalt 4 soverom i boligen, to i 1. etasje og to i kjeller.
Ett soverom i 1. etasje med lysmalte vegger, en vegg med grå tapet, samt parkett på gulvet. Rommet er romslig og har plassbygde skap.
Det andre soverommet i 1. etasje med grønnmalte vegger og parkett på gulvet. Også dette rommet er romslig med plass til det man skulle ønske av møbler.
De to soverommene i kjelleren har gråmalte vegger og fliser på gulvene. Rommene er romslige med god plass til det man skulle ønske av møblement.

Baderom & vaskerom
Baderom i 1. etasje under renovering. Gulv- og veggoverflater er revet, betongpåstøp er fjernet. Avtrekk til balansert ventilasjonsanlegg med tilluft i kjeller, tilluft via åpen dør.
Baderom i kjeller med flislagt gulv og vegger. Veggene med lyse store fliser og gulvet med mørke grå. Dusjnisje med glassbyggerstein. 2 gulvsluk. Baderommet er innredet med servant i innredning, veggmontert wc og dusjnisje. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Avtrekk til balansert ventilasjonsanlegg med tilluft i kjeller, tilluft via åpen dør eller ventil yttervegg.
Vaskerom med belegg på gulvet og lysmalt strie på veggene. Vaskerommet er innredet med vaskekum og opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Oppvarming av vaskerommet med panelovn. Avtrekk til balansert ventilasjonsanlegg med tilluft i kjeller, tilluft via åpen dør.

El-anlegg og vvs
Sikringsskap med automatsikringer plassert i kjellerbod, skap med AMS måler. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikringer. Inntak med jordkabel, inntakssikringer i kjeller. Åpent og skjult ledningsnett.

Privat vannforsyning. Inntaksledning med PEL, stoppekran og trykktank i kjeller. Røropplegg med kobber. Bereder med kapasitet på ca. 200 liter fra byggeår plassert i kjeller.
Privat avløpsnett. Synlige avløpsrør med PVC. Kloakklufting antatt til over tak.

Oppvarming

Boligens oppvarming er med strøm- og vedfyring. Elektrisk gulvvarme på bad, stue og begge soverommene i kjeller. Luft/luft varmepumpe i stue 1. etasje, pumpen fra 2011.

Parkering

Parkering på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 113 kvm, Eierform: Eiet tomt
Arealet er beregnet, og avvik kan forekomme.

Tomt og hage

Slakt skrående tomt med flatpartier. Dels opparbeidet hage. Overbygget terrasse i 1. etasje mot syd. Steintrapp til grusgang foran inngangsparti 1. etasje.Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet fylkesveg via felles privat veg, privat vann og avløpssnett.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et LNF-område med spredt boligbebyggelse og er underlagt kommuneplanens arealdel av 22.06.2011.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1938/1473-1/15 - Bestemmelse om veg datert 27.06.1938

Ferdigattest

Det foreligger en midlertidig brukstillatelse datert 04.02.1991 på boligen.

Prisantydning

2 250 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 283 000,-
Markedsverdi : 2 250 000,-
Teknisk verdi : 2 283 000,-
Formuesverdi : 545 900,-
Sekundær formuesverdi : 1 965 238,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 11 492 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder renovasjon, eiendomsskatt, feiing/tilsyn og slamtømming for 2019.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 250 000,-
 • Kommunale avgifter: 11 492,-
 • Ligningsverdi: 545 900,-
 • Primærrom: 176 m2
 • Bruksareal: 225 m2
 • Bruttoareal: 248 m2
 • Tomteareal: 2113 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Melåsbergsvegen 127 2416 Jømna Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 194095222

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.