Nordskogbygdvegen 142 2410 Hernes Norge

Adresse

Nordskogbygdvegen 142
2410 Hernes

Matrikkel

Gnr. 123 bnr. 21 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv25 mot Trysil, kjør ca. 8,6 km. Sving deretter inn til venstre inn på Finstadvegen, kjør ca. 500 m. Sving til høyre inn på Hernesvegen og kjør 2,6 km. Kjør deretter til venstre inn på Nordskogbygdvegen og kjør ca. 1,4 km. Du vil da få boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning!

Nærområdet

Eiendommen befinner seg i et meget landlig område. Umiddelbar nærhet til gode tur- og friluftsmuligheter, sommer som vinter.
Fra eiendommen er det ca. 14 km til Elverum sentrum som kan by på alt av fasiliteter. Ca. 13 km til dagligvarebutikk som Kiwi og Rema 1000, samt barnehage. Ca. 6 km til Hernes skole.
Friarealer i umiddelbar nærhet med flott natur med muligheter for jakt, fiske og rekreasjonsmuligheter som turgåing og bærplukking.
Nymorunden med skiløype går rett utenfor døren. Varden skianlegg som drives av Hernes Idrettslag, med lysløype og skiskytterstadion og Stavåsdammen med bade- og fiskemuligheter.

Nærområdet
Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane.
I Hernes er det et godt idrettsmiljø innen ballsport og ski. Det finnes egen idrettshall, Herneshallen med mange forskjellige aktiviteter for både ung og gammel.

Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og forestillinger.
Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag. Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.

Høgskolen i Hedmark har avdeling på Campus Elverum, plassert i Terningen Arena. Der tilbys det forskjellige studier innenfor folkehelsefag (sykepleie, psykisk helse, idrett og friluftsliv).

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1900, modernisert i 1990

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av siltige og steinholdige morenmasser. Antatt fundamentert med steinfylling til fast byggegrunn. Grunn- og ringmurer sparesteinsbetong. Kjellergulv med støpt plate på grunn. Yttervegger eldste del med laft, innvendig og utvendig påforet. Eldre tilbygg antatt med tungt bindingsverk. Tilbygg mot syd oppført med bindingsverk. Mansardtak med kaldtloft. Renner og nedløp av metall. Vinduer hovedsakelig med isolerglass. Malt ytterdør med glassfelt. Innvendig ett-løps teglpipe.

Garasje fra 1985. Gulv med støpt plate på mark. Sokler med betong. Vegger med åpent bindingsverk, utvendig kledd med metallplater. Malt vippeport i treverk, åpning mellom port og veggfasade. Saltak tekket med metallplater. Renner og nedløp i plast.

Uthus mot vest. Gulv med trebord og jordgulv. Fundamentering på steinpunkter/terreng. Vegger med bindingsverk, utvendig kledd med stående kledningsbord. Vinduer med enkle glass. Dører i treverk. Saltak tekket med sementstein. Renner og nedløp i metall.

Tidligere grisehus med inntilbygget utedo. Gulv og sokler med betong. Vegger med betong, utvendig kledd med stående kledningsbord. Gavlspisser i treverk. Vindu med enkelt glass. Dørblad i treverk. Saltak tekket med metallplater, uten renner og nedløp.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

Enebolig
Kjeller: Bra: 11 kvm, Brutto: 12 kvm, S-rom: 11 kvm
Inneholder: kjellerbod

1.Etasje: P-rom: 43 kvm, Bra: 43 kvm, Brutto: 46 kvm
Inneholder: stue, kjøkken, bad, trapperom og vindfang.

2.Etasje: 27 kvm, Bra: 27 kvm, Brutto: 30 kvm
Inneholder: 2 soverom og gang. 2 raftekott uten målbare arealer.

Garasje: Bra: 22 kvm, Brutto: 24 kvm, S-rom: 22 kvm
Inneholder: Garasje

Uthus: Bra: 21 kvm, Brutto: 23 kvm S-rom: 21 kvm
Inneholder: 3 boder

Uthus: Bra: 14 kvm, Brutto: 16 kvm, S-rom: 14 kvm
Inneholder: bod og utedo

Arealene er hentet fra verditakst utført av Byggtakst Elverum datert 08.09.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en enebolig i Nordskogbygda!
Boligen har romslig, lys stue, kjøkken med heltre innredning, to soverom og flislagt baderom.

Stue & kjøkken
Romslig stue med lysmalt panel på veggene og trebord på gulvet. Stuen har plass til en sofakrok og det man skulle ønske av møbler. Element vedovn montert i stuen, denne gir godt med varme rundt om i stuen.

Kjøkken med lysmalt panel på veggene og trebord på gulvet. Kjøkkeninnredning med heltre fronter og skrog. Laminerte benkeplater og fliser på veggene over kjøkkenbenk. Oppvaskkum og benkebeslag i metall. Ventilator med avkast til friluft.

Soverom
Det er to soverom i boligen, begge i 2. etasje. Soverommene med ubehandlet panel på veggene og laminat på gulvene. Begge soverommene er romslige med plass til det man skulle ønske av møblement på rommet. Et soverom med garderobe bak et forheng.

Bad & vaskerom
Baderom i 1. etasje fra ca. 1990. Flislagt gulv og vegger med lyse fliser. Badet er innredet med hvit innredning med servant, gulvmontert wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Elektrisk gulvvarme. Mekanisk avtrekk via yttervegg. Åpent avløpsrør fra dusjkabinett og vaskemaskin til gulvsluk.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via luftspenn. 63A hovedsikringer plassert på soverom. Sikringsskap med automatsikringer fra ca. 1990, en kurs med jordfeilautomater. I hovedsak åpent anlegg med blandet alder. Noe gjenstående arbeid ved installasjoner i kjeller.

Opplyst tilkoblet kommunalt vannverk. Inntaksledning med PE-slange. Vannfordeling med CU-rør. Installasjoner hovedsakelig fra ca. 1990. Bereder fra 1989 på 200 liter plassert i kjeller.
Opplyst tilkoblet kommunalt avløpsanlegg. Avløpsrør med PVC og jernsoil. Bunnledning antatt med jernsoil og sementrør. Ukjent vedrørende evt sedimenteringskum på eiendommen. Deler av eldre soilrør er utkoblet.

Oppvarming

Boligfyring med strøm- og vedfyring. Luft/luft varmepumpe i 1. etasje.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplasser for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 609 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Hage med plen og diverse beplantning. Øvrige tomt som naturtomt. Strandlinje mot Bjønnbekken ved tomtegrensen mot vest. Vestvendt tomt med kuperte partier.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vei, vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen antas å ligge i et LNF-område. Kommuneplanens arealdel 2011 - 2022

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1956/263-1/15 - Bestemmelse om veg datert 06.02.1956
1987/4358-1/15 - Bestemmelse om bebyggelse datert 31.07.1987

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Prisantydning

1 350 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 1 393 000,-
Markedsverdi : 1 350 000,-
Teknisk verdi : 1 393 000,-
Formuesverdi : 302 655,-
Sekundær formuesverdi : 1 089 559,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 9 286 pr. år
Gjelder renovasjon, vann, kloakk og eiendomsskatt.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 350 000,-
 • Kommunale avgifter: 9 286,-
 • Ligningsverdi: 302 655,-
 • Primærrom: 70 m2
 • Bruksareal: 81 m2
 • Bruttoareal: 88 m2
 • Tomteareal: 2609 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt

Nordskogbygdvegen 142 2410 Hernes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 191825819

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.