Tajevegen 12 2266 Arneberg Norge

Adresse

Tajevegen 12
2266 Arneberg

Matrikkel

Gnr. 208 bnr. 137 i Åsnes kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Flisa sentrum kjør ut på Rv2 mot Kongsvinger (Solørvegen), kjør 8,3 km. Sving til venstre inn på Skjærigutua, kjør 1,2 km. Sving deretter til venstre igjen inn på Tajevegen, etter ca. 100 m hold til venstre. Etter ca. 40 m får du boligen rett frem.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger landlig og høytbeliggende til i Bergesida på Arneberg, som er en del av Åsnes kommune. Fra eiendommen er det ca. 5 km til nærbutikken som er Joker Amundsen. Ellers er det kort avstand til Kirkenær og Flisa for flere fasiliteter.

Kirkenær ligger ca. 13,2 km. Grue er en aktiv kulturkommune med flere store arrangement som bl.a. Grueturnering, Finnskogdagene, Rally VM m.m.
I denne kommunen har man bibliotek, kino, museer, turistforeninger og fritidsklubb. Grue kommune er også kjent for sine gode fritidsmuligheter og har et bredt idrettsmiljø. Her finnes idrettshaller for ballspill og stadion med kunstgress.
Det er lysløyper for skilek og det finnes hall for ridning. Kommunen er også kjent for gode jakt- og friluftsopplevelser.

Flisa som ligger ca. 10 km unna er et svært hyggelig handelssted med godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager og skoler. Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med fasiliteter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, treningssenter og fysioterapi. Det finnes en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur.

Finnskogen er et stort sammenhengende skogområde som strekker seg langs begge sider av riksgrensen mellom Solør i Norge og Värmland i Sverige.
Et paradis på jorden for deg som vil vekk fra stress og mas. På Finnskogen finner du lokalsamfunn med sterke røtter til den finske innvandringen og som gjerne vil holde på gamle tradisjoner.
Stikkord for Finnskogen er stillhet, godt fiske, jakt og friluftsliv, trollskap og mystikk.
Det siste forbundet med akkurat finnene, som ble sett på som annerledes av bygdefolket nede i Glomma-dalføret.
På Finnskogene har man ett rikt dyreliv og de vanligste å treffe på er elg, skogfugl og hare, samt innslag av både ulv og bjørn, selv om bjørn er observert mer eller mindre tilfeldig. Vannene på Finnskogene inneholder vanligvis abbor, gjedde og mort, men også svært gode ørretvann er å finne i disse områdene.
Finnskogen er unik og må oppleves!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1962

Bygninger og byggemåte

Grunn bestående av tynn morenmasse, registrert fjell i dage på eiendom. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmur av støpt betong, innvendig kledd med tresonitt. Yttervegger og gavl av murblokker (porebetong), utvendig sprøytet og malt. Saltak tekket med stålpanner.

Takrenner og nedløp av plastbelagt/lakkert stål. Ett-løps halvstein teglpipe.

Frittstående garasje bestående av bod, vedbod og to garasjerom. Garasje antatt armert og støpt ringmur, synlig støpt gulv i en garasje. Betongpilarer og trepilarer tilknyttet garasjerom nord/vest. Yttervegger bestående av trekonstruksjoner kledd med stående panel. Pulttak tekket med bølgeblikk. Renner og nedløp av sink. Varevindu fra byggeår. Enkle porter og dører av tre. Garasje/uthus med vedlikeholdsbehov.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 140 kvm, Bruttoareal: 150 kvm

Kjeller: Bra: 68 kvm, Brutto: 74 kvm, S-rom: 68 kvm
Inneholder: 4 boder. Opplyst at det er i hovedsak to-delt med langsgående mur. Den indre av de to delene er igjen delt i 3 med lettvegg. Den ene med sluk og opplegg for toalett/vaskerom.

1.Etasje: P-rom: 70 kvm, Bra: 72 kvm, Brutto: 76 kvm, S-rom: 2 kvm
Inneholder: entre, stue, kjøkken, bad, to soverom og gang. Trapperom som sekundærrom.

Uthus/garasje: Bra: 68 kvm, Brutto: 72 kvm, S-rom: 68 kvm
Inneholder: bod, vedbod og to garasjerom.

Arealene er hentet fra verditakst utført av Espen Sletten datert 01.08.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Enebolig i landlige og høytbeliggende område i Bergesida. Boligen med flott utsikt ligger i et rolig område med lite trafikk. Nabo med idylliske Finnskogen!
Bolig med romslig stue, kjøkken med profilerte fronter på over- og underskap, to soverom og bad.

Stue & kjøkken
Stue med behandlet tregulv og lysmalte vegger. Stuen er romslig med plass til det man skulle ønske av møbler. Adkomst ut til terrassen fra stuen.

Kjøkken med lysmalte vegger og belegg på gulvet. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter på over- og underskap. Laminerte benkeplater, helbeslått benkeplate med to kummer og avrenningsfelt. Opplegg for mindre oppvaskmaskin, frittstående komfyr og kjøleskap. Ventilator over komfyr med mekanisk vifte ført ut av vegg mot fri.

Soverom
Det er to soverom i boligen. Et soverom med lysmalte vegger og belegg på gulvet. Rommet med god plass til det man skulle ønske av møbler. Det andre soverommet har gråmalte vegger og belegg på gulvet. Rommet er romslig og har god plass til det man skulle ønske.
Baderom
Baderommet med lyse vegger og grønt spraglete belegg på gulvet. Badet er innredet med hvit innredning med servant, gulvmontert wc og dusjarmatur på veggen. Opplegg for vaskemaskin. Naturlig ventilering av bad med ventil i yttervegg, tilluft via spalte under dør.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via luftstrekk til bolig. 230V anlegg med 35A hovedsikring. Inntaksboks med overspenningsvern. 3 x 50A plassert på loft. Sikringsskap plassert i trapperom. Sikringsskap med elektronisk strømmåler, hovedbryter, hovedsikringer, overspenningsvern, automatsikringer og automatsikring med jordfeilbryter. 9 utgående kurser i henhold til oversikt. Åpent elektrisk anlegg.

Privat vann og avløpsanlegg. Privat felles vannkilde med nabo, brønn plassert på nabo eiendom. Vanninntak, hovedstoppekran og varmtvannsbereder etablert i kjeller. Varmtvannsbereder fra 2019. Vannrør av kobberrør, plastbelagte kobberrør og forkrommet kobberrør. Avløp av plast og støpejern. Lufting ført over tak i luftehatt.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm og vedfyring. Montert varmepumpe i stuen, opplyst at pumpen er fra 2016 og fullt alle servicer.

Parkering

Parkering i to garasjerom og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 878 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Sør/østvendt skrånet tomt som er opparbeidet med plen, hekk, prydbusker og frukttrær, øvrige tomt som naturtomt. Det er fin utsikt fra tomten og gode solforhold.

Vei, vann og avløp

Boligen er tilkoblet privat vei, vann og avløpsnett. Avløpsnettet er gammelt og bør utbedres på sikt.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsplan for Austaberget gjelder, utover dette gjelder kommunalplanens arealdel 2019-2030.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1962/3382-1/14 - Erklæring/avtale datert 28.11.1962

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Prisantydning

845 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 231 497,-
Sekundær formuesverdi : 833 389,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 6 948 pr. år
Gjelder eiendomsskatt, renovasjon, septik og skorsteinsavgift for 2019.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 845 000,-
 • Kommunale avgifter: 6 948,-
 • Ligningsverdi: 231 497,-
 • Primærrom: 70 m2
 • Bruksareal: 140 m2
 • Bruttoareal: 150 m2
 • Tomteareal: 1878 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt

Tajevegen 12 2266 Arneberg Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 191130933

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.