Gudrun Kjendlie vei 8 2450 Rena Norge

Adresse

Gudrun Kjendlie vei 8
2450 Rena

Matrikkel

Gnr. 8 bnr. 304 i Åmot kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena sentrum kjør ut på Fv215 mot Elverum, kjør ca. 270 m før du svinger til høyre inn på Åsbygdsvegen. Kjør ca. 570 m før du svinger til venstre inn på Parkvegen. Kjør ca. 250 m før du svinger til høyre inn på Gudrun Kjendlie vei. Etter å ha kjørt ca. 244 m får du boligen på vesntrfe side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen med beliggenhet i et veletablert boligområde i Søndre Kirkeberget, nordvest for Rena sentrum. Det er ca. 2 km til sentrum hvor man finner de fasilitetene man skulle trenge. Kort avstand til barnehage og skole.
For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Skiløyper ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen vinterstid. Det er alpinbakke ca. 17 minutter nordover samt skiløyper, Østerdalen skisenter. Fra eiendommen er det gangavstand til sentrum og til høgskolen.
Glomma ligger ikke langt unna eiendommen med gode fiskemuligheter. Det er også gode turmuligheter rundt eiendommen.

Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.

Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1956

Bygninger og byggemåte

Byggegrunnen antas bestående av blandet jordsortering. Antatt utførelse med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer oppført med sparesteinsbetong. Øvre del av innvendige grunnmurer isolet med tresonitplater. Utvendig synlige grunnmurer og innvendige overflater med malt pussbehandling. Muroverflater og gulv i kjeller med noe omfang av malingsavflassing, fuktroser, pusskader og saltutslag. Veggkonstruksjoner av Siporex med utvendig pusset og malt. Utvendig overflatsbehandling fra 2020. Vinduer med isolerglass av blandet alder. Saltakkonstruksjon tekket med shingel, tekking opplyst fra ca. 1990. Renner og nedløp av metall. Innvendig ett-løps teglpipe, skorstein fra byggeår.

Frittstående garasje opplyst fra 1985. Støpt gulv på grunn. Yttervegger i bindingsverk hovedsaklig med utvendig stående kledning, liggende kledning i gavler. 2 leddporter i malt treverk. Vindu med enkle glass. Saltak tekket med shingel. Renner og nedløp i metall. Garasjen har innlagt strøm. Opplyst utvendig overflatebehandlet i 2018.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 206 kvm, Bruttoareal: 225 kvm

Kjeller: P-rom: 27 kvm, Bra: 66 kvm, Brutto: 73 kvm, S-rom: 39 kvm
Inneholder: Trappegang, mellomgang og vaskerom. Diverse boder som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 70 kvm, Bra: 70 kvm, Brutto: 76 kvm
Inneholder: Stue, spisestue, kjøkken, bad, soverom, gang/trapperom og entre.

2.Etasje: P-rom: 70 kvm, Bra: 70 kvm, Brutto: 76 kvm
Inneholder: 4 soverom, bad, gang og trappegang.

Garasje: Bra: 36 kvm, Brutto: 39 kvm, S-rom: 36 kvm
Inneholder: Dobbel garasje

Arealene er hentet fra tilstandsrapporten utført av Byggtakst Elverum, datert 11.08.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Familievennlig og godt vedlikeholdt enebolig i et veletablert boligområde på Kirkeberget.
Boligen med to stuer, lyst kjøkken, fem soverom og nyrenovert baderom er flott for familien.

Stue & kjøkken
Stuen i 1. etasje med lysemalte vegger og parkett på gulvet. Stuen er romslig med god plass til det man skulle ønske av møbler. Åpen peis plassert i den innerste delen av stuen, denne gir godt med varme og god stemning på kjølige kvelder. Åpent mellom stuen og spisestuen, dette gir rommet følelsen av at det er større, men samtidig litt avdelt. Adkomst ut til terrasse og hage fra spisestuedelen.

Stuen i 2. etasje med lysmalte vegger og parkett på gulvet. Stuen har adkomst ut til balkong, hvor man kan nyte kveldssola. Blir det for kaldt kan man trekke inn og fyre i vedovnen som er montert, samt nyte en god film.

Kjøkken med lysmalte vegger og parkett på gulvet. Hvit kjøkkeninnredning med malte laminerte fronter, skrog og benkeplater på over- og underskap. Innredning av blandet alder. Veggflater over kjøkkenbenker med hvite laminerte plater, overgang uten mykfuge. Stålbenk med oppvaskkum og utslagsvask. Ventilator over komfyr med avkast til yttervegg. Komfyrvakt og lekkasjevakt ikke montert.

Soverom
Det er fem soverom i boligen, et i 1. etasje og fire i 2. etasje. Alle rommene er lysmalte med parkett på gulvet, og romslige. To av soverommene har plassbygde garderobeskap.

Baderom
Baderom i 1. etasje med hvite store fliser på veggene og grått belegg på gulvet. Opplyst at badet er fra 2020. Rommet er innredet med servant i hvit innredning, gulvmontert wc og dusjkabinett. Oppvarming med panelovn. Ventilasjon med mekanisk avtrekk samt naturlig avtrekk ført via ventilasjonskanal. Tilluft via åpen dør.

Baderom i 2. etasje med malt betong på gulvet og malt murverk på veggene. Veggene og gulvet er overflatebehandlet i 2020. Badet er innredet med servant i innredning, gulvmontert wc og badekar med veggehengt dusj. Oppvarming av badet med panelovn montert på vegg. Ventilasjon med naturlig avtrekk ført via ventilasjonskanal. Tilluft via åpen dør. Panelovn og gulvmontert wc opplyst fra 2020.

Vaskerom i kjeller fra byggeåret. Betong på gulvet og malt pussbehandling på veggene. Vaskerommet er innredet med 2 utslagsvaskermontert på vegg og opplegg for vaskemaskin. Ventilasjon med naturlig avtrekk eternittkanal, tilluft via klaffventil montert i grunnmur. Vaskerom uten varmekilde. Avløp fra vaskemaskin antatt ført via gulv direkte til sluk.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via jordkabel, inntak med overspenningsvern. Sikringsskap med jordfeilautomater montert i kjellerbod mot nordvest. 3-fase 230V anlegg med 40A hovedsikringer. Måler plassert i utvendig skap. Åpent ledningsnett. Innstallasjoner med blandet alder. Tidligere sikringsskap i 2. etasje med enkelte el-innstallasjoner uten innfesting.

Vannforsyning fra kommunalt nett, inntak med PEL-rør. Vannfordeling med cu-innstallasjoner. Inntak, stoppekran og vannmåler montert i kejllerbod, rom uten gulvsluk. Vannbereder med kapasitet på 194 liter påvist fra 2019 montert på vaskerom. Armaturer og sanitærutstyr med blandet alder.
Tilkoblet kommunalt avløpssystem. Synlige avløpsrør av PVC-plast. Avløpsrør med PVC, PVC-rør av nyere dato tilkoblet kjøkken i 1. etasje og bad i 2. etasje. Kloakklufting med jernsoil antatt ført over tak. Bunnledninger antatt med jernsoil og betongrør. Opplyst flere vannførende innstallasjoner skiftet i 2020 i forbindelse med generell oppdragering av boligen etter vannskade.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm og vedfyring. Montert luft/luft varmepumpe

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 150 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt opparbeidet med hage og noe beplantning. Terrasse mot syd med adkomst fra stue og terreng.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet kommunalt vei, vann- og avløpsnett.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på boligen datert 05.12.1956 og på garasjen datert 18.10.1984

Prisantydning

2 190 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 449 918,-
Sekundær formuesverdi : 1 619 706,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 17 991 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, avløp, eiendomsskatt, feiing og renovasjon hittil i 2020.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Eier opplyser om at oljefyr og radiatorer tilknyttet tidligere oljefyringsanlegg er fjernet i 2019. Nedgravd oljetank i glassfiber er etterfylt med sand og godkjent sanert etter kommunens retningslinjer.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 190 000,-
 • Kommunale avgifter: 17 991,-
 • Ligningsverdi: 449 918,-
 • Primærrom: 167 m2
 • Bruksareal: 206 m2
 • Bruttoareal: 225 m2
 • Tomteareal: 1150 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Gudrun Kjendlie vei 8 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 187993894

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.