Karl Rønnings veg 69 2435 Braskereidfoss Norge

Adresse

Karl Rønnings veg 69
2435 Braskereidfoss

Matrikkel

Gnr. 49 bnr. 177 i Våler (Innlandet) kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum, kjør ut på Solørvegen/Rv2 og følg den ca. 24 km. Sving så til høyre inn på Fv2094, kjør ca. 60 m før du svinger til høyre inn på Lundebyhagan. Kjør ca. 100 m før du svinger til venstre inn på Mjølkegutua. Kjør ca. 200 m før du svinger til høyre inn på Karl Rønnings veg. Etter ca. 150 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen ligger i et veletablert boligområde på Braskreidfoss. Fra eiendommen er det ca. 500 m til nærbutikken, Joker og bensinstasjon.
Våler kommune ligger i Hedmark fylke med omlag 3900 innbyggere, kommunen ligger lengst nord i distriktet Solør og blir ofte kalt Våler i Solør. Våler er endel av Glomma-dalføret, i 17 km renner Glomma gjennom Våler og byr på fosser, stryk og fine badeplasser i sommer halvåret. For fiskeinteresserte egner elva seg godt og beriker seg med både ørret, abbor og sik for å nevne noe. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek og småbutikker. Innbyggerne i Våler kan fryde seg over en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Hvert år arrangeres Vålerdagene, da er det liv i sentrum, tilbud i butikkene og tivoli. Nærmeste dagligvare ligger ca. 500 m fra eiendommen. Eiendommen ligger ca. 8 km fra Våler sentrum. Elverum ligger en kjøretur på 30 minutter unna og har et ytterliggere større handletilbud med sine to kjøpesentre og en rekke kjente kjeder, butikker og spisesteder.

Fritidsaktivitetene i nærområdet er mange, for den som ønsker å drive med idrett er det et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger. Vålerhallen huser de håndballinteresserte, Vålerstadioen har friidrettsbane, gressbane og tennisbane. Svømmebasseng i tilknytning til ungdomsskolen og skitilbud i regi av skigruppa og Vaaler IF, som arrangeres flere steder i området på vinterhalvåret. Gjerdrumsbakken (hoppbakke) ligger sørvest for Braskereidfoss på vestsiden av Glomma. Bakken har to hoppsatser.

For de som elsker friluft, jakt og fiske er området et eldorado, med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. For å nevne noe kan Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel. Spulsåstoppen er tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes i samhold med familie og venner.

For de som søker fart og spenning er Vålerbanen riktig arena. Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF trafikksenter og Våler har ambisjoner om å bli Nordens beste trafikk og motorkommune. Med kyndig veiledning kan Vålerbanen by på 2,3 km lang racing bane, off-roadløype, go-kart og glattkjøringsbane. Her kan du sette naturkreftene og egne kunnskaper på prøve. Med et topp moderne konferansesenter, kurs og eventer er det rom for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. Gatebil arrangerer også en av sine årlige festivaler her, med mye fart, spenning og moro.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1976, modernisert i 2013

Bygninger og byggemåte

Enebolig med grunn bestående av sandmasser. Antatt fundamentert på støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmur av Leca, støpt betongplate på grunn kjeller. Yttervegger i bindingsverk kledd med stående og liggende kledning. Saltakkonstruksjon tekket med takshingel. Renner og nedløp av plastlagt/lakkert stål.

Frittliggende uthus/garasje med grunn bestående av sandmasser. Antatt fundamentert på støpte såler til fast byggegrunn. Støpt betongplate på grunnn, ringmur med Leca. Yttervegger i bindingsverk med stående og liggende kledning. Salttakkonstruksjon tekket med korrygerte stålplater. Renner og nedløp av plast.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 160 kvm, Bruttoareal: 178 kvm

Kjeller: P-rom: 42 kvm, Bra: 48 kvm, Brutto: 57 kvm, S-rom: 6 kvm
Inneholder: Kjellerstue og trapperom. Bod som sekundærrom

1.Etasje: P-rom: 106 kvm, Bra: 112 kvm, Brutto: 121 kvm, S-rom: 6 kvm
Inneholder: Entre, gang, 3 soverom, stue, kjøkken, toalettrom, bad og trapperom. Bod som sekundærrom.

Arealene er hentet ut ifra eierskifterapport utført av Espen Sletten datert 17.07.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Familievennlig enebolig på et plan med kjeller beliggende i et veletablert boligområde på Braskreidfoss.
Boligen med tre soverom, romslig stue, kjøkken, bad, toalettrom og kjeller med kjellerstue og bod.

Stue & kjøkken
Åpen, romslig stue med lysmalte vegger og beiset og lakkert tregulv. Store vinduer som gir godt med dagslys inn mot terrasse med adkomst ut til terrasse fra stuen. En vedovn sentralt i stuen gir godt med varme på kjølige dager.
Kjellerstue med ubehandlet panel på veggene og grått vegg til vegg teppe på gulvet. Kjellerstuen er romslig med plass til det man skulle ønske å bruke den til.

Kjøkken med lysmalte vegger og clickvinyl på gulvet. Adkomst til kjøkken med adkomst fra gang og stue. Lys, heltre kjøkkeninnredning med profilerte fronter på over- og underskap. Laminert benkeplate og lyse fliser på veggene over kjøkkenbenk. Plass til frittstående oppvaskmaskin, komfyr, kjøl-/fryseskap. Ventilator over komfyr med mekanisk vifte, avtrekk ført opp over tak.

Soverom
Det er tre soverom i boligen. Alle tre soverommene har clickvinyl på gulvet. To av soverommene har tapetserte plater på veggene og det tredje har malte mdf panelplater. To av soverommene har garderobeskap, det tredje har plass til et evt garderobeskap.

Bad & toalettrom
Baderom med lyse fliser på veggene og mørke på gulvet, pusset opp i 2013. Badet er innredet med hvit baderomsinnredning, med rød front, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Naturlig ventilasjon med ventil i himling ført opp over tak. Tilluft via spalte over dør.

Toalettrom med lys tapetserte plater på veggene og heterogent vinyl på gulvet. Toalettrommet blir varmet opp med panelovn montert på vegg. Toalettrommet er innredet med servant montert på vegg og gulvmontert wc. Naturlig ventilasjon med ventil i himling ført opp over tak. Tilluft via spalte over dør.

El-anlegg & vvs
Inntak via jordkabel, 3-fase 230V anlegg. Sikringsskap plassert i gang. Sikringsskap med elektronisk strømavlesing. Felles inntak og hovedsikring 3 x 35A. Porselensikringer , jordfeilbryter for kurs 3 (stikk til vaskemaskin og varmeovn på bad) og en automatsikring med jordfeilbryter. 11 utgående kurser i henhold til oversikt. 4 reservekurser. Skjult og åpent ledningsnett.

Vanninntak med hovedstoppekran og vannmåler plassert i kjellerstue. Det er montert vannmåler for utekran. Vannbereder på ca. 198 liter fra 1994 plassert i kjellerstue. Vanntilførsel av åpne og skjulte rørføringer av kobber og plastbelagte kobberrør.
Avløp av åpne og skjulte rørføringer av plast. Etablert stake/spylepunkt avløp i kjellerstue og i toalettrom. Spillvannslufting ført over tak.
Sluk med sprekk/lekkasje i slukpotte og manglende klemring.

Oppvarming

Oppvarming i boligen med strøm -og vedfyring. Luft/luft varmepumpe i stue.

Parkering

Parkering i garasje, carport og oppstillingsplass på tomten.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 192 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt opparbeidet med plen, busker, trær og bærbusker. Etablert hekk og gjerde på deler av tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligområde. Reguleringsplan for Braskreidfoss sentrum gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Prisantydning

1 350 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Espen Sletten
Takstdato : 14.07.2020
Formuesverdi : 291 687,-
Sekundær formuesverdi : 1 050 073,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 15 734 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, avløp, eiendomsskatt og renovasjon for 2019.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 350 000,-
 • Kommunale avgifter: 15 734,-
 • Ligningsverdi: 291 687,-
 • Primærrom: 148 m2
 • Bruksareal: 160 m2
 • Bruttoareal: 178 m2
 • Tomteareal: 1192 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet

Karl Rønnings veg 69 2435 Braskereidfoss Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 187793185

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.