Jordbærvegen 19 2409 Elverum Norge

Adresse

Jordbærvegen 19
2409 Elverum

Matrikkel

Gnr. 25 bnr. 591 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Eneboligen er beliggende i et veletablert boligområde i Elverum. Området er barnevennlig med barnehager innenfor gangavstand, i tillegg til barneskole og
lekeområder. Det er kort vei til dagligvarebutikk og holdeplass for kollektiv transport med hyppige avganger til Elverum sentrum, som har togforbindelser og øvrige sentrumsfasiliteter. Søbakken er et område i vekst, med en stabilt god boligetterspørsel. Det er grunn til å anta at utviklingen vil fortsette som en følge av kommunes satsning på utvikling, utbygging og bosetting i området.

Fra Amfi Elverum kjør ut på Fv535 (Strandbygdvegen) og kjør ca. 2,5 km. Sving til høyre inn på Solbærvegen, kjør ca. 570 m, sving til høyre inn på Blåbærvegen.

Velkommen på visning! Dette er en spennende, innholdsrik og romslig enebolig, og her kan du flytte rett inn! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter, arrangeres privatvisninger fortløpende. Kontakt Eiendomsmegler Thomas Tangen på tlf. 938 26 660 eller send e-post til: thomas@megler-huset.no , så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig, dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden.

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Meglerhuset sine visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Nærområdet

Velkommen til Jordbærvegen 19!
Eneboligen er beliggende i et attraktivt, rolig og familievennlig boområde på Søbakken, med kort vei til det meste og busstopp er like ved. Eiendommen har nærhet til turterreng i Stavåsen, som er kjent for sine fine tur- og sykkelstier, lysløype og skiløyper. Turområdet Stavåsen er tilknyttet det store skiløypenettet i Elverum, så her kan man gå milevis i variert terreng. Et yndet turmål er Stavåsdammen, hvor man kan bade, fiske, grille eller telte. Et annet fint turmål er Loka, som ligger en kort gåtur nord for boligområdet på Søbakken. Her kan man bade, fiske eller bare nyte det å være ute i nærområdet.

Nærmeste dagligvare ligger ca. 1,3 km unna eiendommen, dette er en nybygd Spar butikk med post i butikk. Det er ca. 3,5 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for friluftsinteresserte. Det er ca. 4 km til Sykehuset Innlandet HF. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena med ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag, Folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag og Elverum VGS. Elverums håndball herrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, motor- og modellflyklubb, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokartsenter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet ligger en times kjøretur fra Elverum, og er et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad. Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Avstand til barnehager og skoler:
Stavåsbakken barnehage, ca 400 m.
Søbakken barnehage, ca 500 m.
Ydalir barnehage, ca. 3.3 km.
Søbakken skole (1 - 7 kl.), ca. 1.7km.
Elverum ungdomsskole, ca. 2.7 km.
Elverum videregående skole, ca. 4.3 km.
Terningen Arena, ca. 4.8 km.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1985

Bygninger og byggemåte

Eneboligen:
Opprinnelig byggegrunn av antatt sanddominerte masser. Fundamenter av antatt støpte betongsåler under grunnmur og ringmur. For øvrig punktfundamenter/pilarer i forbindelse med terrasse og utvendig søylelast. Grunnmur av murte lettklinkerblokker, ringmur i tilbygd del og støpt betonggulv i kjeller. Grunnmur/ringmur er pusset og malt utvendig over terreng, for øvrig påforet innvendig. Isolasjon mot grunn. Boligens drenssystem er oppgradert etter byggeåret. Grunnmursplast langs grunnmursdel over terreng. Påmontert kantlist/topplist. Taknedløp ledes til rør under terreng. Yttervegger av trekonstruksjoner over grunnmur. Boligen er tilbygd i form av utvidet stuedel i 1996. Utvendige fasader av trekledning fra byggeår/tilbyggingsåret. Innervegger av trekonstruksjoner, med unntak av bærende/avstivende vegger i kjeller som er av murte konstruksjoner. Etasjeskillere av trebjelkelag. Vinduer med heltre karmer og 2-lags isolérglass fra byggeåret. Produksjonsår på glassene er 1993. Takvindu på bad er montert med beslag/blysbeslag. Balkong- og terrassedører fra byggeåret. Vinduer med underliggende vannbord med beslag. Omramming av trebord. Vinduer har utenpåliggende sprosser av treverk. Heltre ytterdør med glassfelt fra byggeåret. Innvendige dører for det meste fra byggeåret. Boligen har saltak utført med antatt prefabrikerte takstoler. Undertak av sutaksplater. Takopplett i loftsdel. For øvrig overbygd saltak og kjellernedgang av plassbygde sperretakkonstruksjoner. Isolerte skråtak i loftplanet. For øvrig kaldtloft med innvendig tilkomst fra luke på loftplan. Kaldloft isolert med mineralull. Taktekking av betongtakstein. Takoveroverbygg til kjellernedgang med Decra stålplatetak. Tekking med gavlavslutning for beskyttelse av vindskibord. vindskier, gesims og raftekasse av treverk. Takfotbeslag, pipebeslag og pipehatt av metall. Renner og nedløp av plast/pvc. Terrasse med tilkomst fra stue og trapp på terreng. Oppført/oppgradert i noe nyere tid. Konstruksjoner med trebjelkelag med opplegg på punktfundamenter/pilarer. Spaltegulv av terrassebord. Rekkverk og levegg av malte trekonstruksjoner. Balkong med tilkomst fra stue på loftplan. Bjelkelag, gulv og rekkverk av trekontruksjoner. Konstruksjoner av utkraget trebjelkelag. Spaltegulv av beisede terrassebord. Nyere rekkverk av malte trekonstruksjoner. For øvrig platting/trapp i tilknytning til inngangsparti. Konstruksjoner med trebjelkelag med opplegg på punktfundamenter/pilarer. Spaltegulv av terrassebord. Rekkverk av malte trekonstruksjoner. Boligen har elementpipe av lettklinkerbetong. Pipen er pusset i boligens etasjer. Helbeslått over tak. Sotluke lokalisert i kjeller. Peisovn i stue på hovedplan. Ubrennbart underlag under og foran ilegg. Oppmurt brannmur i bakkant av ildsted.
Kjeller under det meste av hovedplanet. For øvrig kryprom under tilbygde del. Kjeller er innredet med oppholdsrom. Innvendig og utvendig tilkomst til kjeller. For det meste påforede yttervegger under terreng. Montert klaffventiler i de fleste rom. Åpne trapper med trappevanger og trinn av av lakket heltre. Rekkverk og gelender av lakker heltre. Trappeneser med sklisikring. 1-sidig rekkverk langs trappeløpene. Høyde på returgelender iht krav. Utsparingen i bjelkelaget opptas i sin helhet av trappene. Vannforsyning, samt avløp via offentlig nett. Vanninntak, hovedstoppekran og måler lokalisert på vaskerom. Varmtvannsbereder kapasitet på 200 liter. Skiftet etter byggeåret. Bereder er plassert i rom med sluk. Delvis åpen og delvis skjult rørføring for vannforsyning med kobberrør fra byggeåret. Delvis åpen og delvis skjult rørføring for avløp av PVC fra byggeåret. Det er montert utekran(er). 230v elektrisk anlegg. Anlegget er for det meste fra byggeåret, med unntak av enkelte oppgraderinger. For det meste skjult el.anlegg. 3x63A inntakssikring. Sikringsskap lokalisert i kjeller. 17 kurser, inkludert hovedsikring. Automatsikringer, hvorav enkelte med integrerte jordfeilbrytere. Kursfortegnelse foreligger. Strømmåler med fjernavlesning. Egen kurs til garasje. For øvrig montert utebelysning.

Frittstående garasje oppført i 1989.
Bod i bakkant av garasjen med egen tilkomst. Fundamentert på antatt kantforsterket betongplate. Bygningen er oppført med uisolerte trekonstruksjoner med kledning av trepanel. Saltak utført med prefabrikerte takstoler. Undertak av rupanel. Yttertak som på bolig. 2. stk manuelle garasjeporter. Garasjen har innlagt strøm.

Hagestue med hems:
Fundamentert på leca el. tilsvarende på terreng. Bygningen er oppført med isolerte trekonstruksjoner med kledning av trepanel. Plassbygde saltak av sperretak. Innredet med hagestue og hems. Overflater med tregulv og panel på vegger og i himling. Ikke innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 5, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 196 kvm, Bruksareal: 207 kvm, Bruttoareal: 233 kvm

1.Etasje: Gang/entré, bad, stue/spisestue og kjøkken.
2.Etasje: Gang/trapp, bad, loftstue og 3 soverom.
Kjelleretasje: Gang/trapp, vaskerom, kjellerstue, 2 soverom, bod og tilbygd trapperom/redskapsbod.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

2 stk. varmepumper (2007).
Skyvdørsgarderobe på hovedsoverom.
Garderobeskap på enkelte rom.
Lekestue og hagestue med hems.
Bredåndsfiber.
Brannstige.
Markiser.

Standard

Innholdsrik og frittliggende enebolig på 2,5 plan inkludert kjelleretasje. Av tilleggsbygg er det oppført en frittstående dobbelgarasje fra 1989, en hagestue og en lekestue på eiendommen. Boligen har en bygningsmessig standard og utførelse typisk for byggeåret (1985), men er senere tilbygd med stuedel (1996). Boligen har en noe varierende standard og utførelse innvendig, hvorav enkelte rom fremstår som fra byggeåret og enkelte rom er pusset opp/oppgradert etter kjøpsåret (1999).

Stuene:
Stuen er romslig, åpen og lys, med flere vindusflater som gir godt med natrurlig lys. Stuen har utgang til en stor, solrik og trivelig terrasse med nedgang til hagen. Det er inngang til kjøkkenet i spisestuedelen. Veggene er lyse og det er langsgående furugulv i hele stuen. Peisovnen er god å ha på sene kvelder eller kalde dager, og er fint plassert med hensyn til stuens utforming.

Loftstuen i 2. etasje er beliggende i gangen mellom soverommene og har utgang til en balkong med godt utsyn til hagen og nærområde. her er det laminat på gulv, hvitmalt panel på vegger og panel i himling. Rommet har god plass til et variert stuemøblement etter smak.

Kjøkkenet:
Kjøkken for det meste med en standard fra byggeåret og har kjøkkeninnredning med laminerte skrog og malte heltre fronter. Laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med dobbel kum og ett-greps armatur. Lysarmatur og kontaktpunkter over kjøkkenbenk. Flislagt benkerygg. Opplegg til oppvaskmaskin. Ventilator over komfyrplass med antatt avkast på yttervegg. For øvrig avsatt plass for hvitevarer. Det er laminat på gulv. Plater på vegger og panel i himling. Ved siden av kjøkkenet er det et kjølerom med plassbygd innredning med hyller. Det gjøres oppmerksom på at kjøleaggregatet, som av noe eldre opprinnelse, er defekt. Men rommet gir muligheter for flere bruksområder.

Badene:
Badet i 1. etasje er beliggende med inngang fra entré og har baderomsinnredning med laminerte skrog og profilerte fronter. Benkeplate av laminat med nedfelte servant og ett-greps armatur. Speil og lysarmatur med kontakpunkt over servant. Dusjkabinett med integrert armatur og dusjgarnityr. Sluk under kabinett. Gulvmontert klosett. Det er vinyl på gulv med oppbrett, fliser og plater med tapet/våtromstapet på vegger og panel i himling. Badet er oppvarmet med reflektorovn. Det er naturlig ventilering i rommet via ventil i vindu og tilluft via spalte under dørblad.

Badet i 2. etasje er beliggende i gangen mellom soverommene, og har baderomsinnredning med laminerte skrog og heltre fronter. Benkeplate med nedfelte servant og ett-greps armatur. Speil og lysarmatur med kontakpunkt over/ved servant. Badekar med vegghengt armaturr og dusjgarnityr. Sluk under badekar. Gulvmontert klosett. Det er vinyl på gulv med oppbrett, plater på vegger og plater i himling. Oppvarming via panelovn.

Soverommene:
Hovedsoverommet er beliggende i enden av gangen i 2. etasje, og er et enderom med skrånende himling, har en romslig skyvedørsgarderobe og vindu med utsyn over nærområdet. Det er hvitmalte vegger og panel i himling.

Soverom 2 er midtdelt med soverom 3 og er beliggende i den andre enden av gangen i 2. etasje. Rommet har vindu med utsyn mot hage og nærområdet. Det er heltrefurugulv, lys-gråmalte vegger og panel i himling.

Soverom 3 er beliggende vegg-i-vegg med soverom 2, og er litt lengre i størrelsen. Rommet har vindu med utsyn mot hage og nærområdet. Det er heltrefurugulv, lysmalte vegger og panel i himling.

Kjelleretasjen:
Kjellerstuen er romslig med god plass til møblement og TV m.m. Kjellerstuen har inngang til kjellerom/soverom, gang med inngang til bod, vaskerom og egne utgang med innebygget trapp opp til gårdsplass. Kjellerstuen har også inngang fra egen gang i kjelleren.

Det er 2 kjellerrom/soverom i kjeller etasjen, hvor begge rommene har vindu.

Vaskerom med standard fra byggeåret med epoksy på gulv, plater med tapet på vegger og panel i himling. Oppvarming via reflektorovn. Vegghengt utslagsvask i rustfritt stål med ett-greps armatur. Rommet har sluk. Avtrekk via ventil i himling.

Gulv: Parkett, laminat, vinyl, tepper.
Vegger: Trepanel, flis, plater/tapet, våtromstapet, pusset mur.
Himling: Trepanel, plater/takess.

Boligen har enkelte vedlikeholdsmangler og noe preg av manglende oppgraderinger over tid, men fremstår i hovedsak med en påregnelig bruksslitasje på rom, innredning og overflater ut ifra alder. Det er påregnelig med påkost og oppgraderinger dersom man ønsker å bringe boligen opp med en mer gjennomgående tidsmessig stand. Av bygningsmessige avvik og merknader på boligen er følgende anført:
Påvist stedvise riss- og sprekkdannelser i grunnmur/puss og noe stedvis råtedannelse i vindskibord. Boligens bad med avvik og begrenset restlevetid. Manglende rekkverk langs deler av terrasse. Avvik på trapperekkverk/returgelender mht klatring. Kjøkken og innvendige overflater med stedvise slitasjepreg. Noe forhøyet risiko mht innvendige påforede vegger i kjeller. Gjerde langs tomt har råteskader. Enkelte bygningsdeler har, eller nærmer seg passert sin forventede levetid. For nærmere informasjon, se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

For det meste elektrisk oppvarmet med panelovner, peisovn i stuen og 2 luft-til-luft varmepumper.

Parkering

Det er parkering i garasje og langs veien ved eiendommen etter gjeldene regler for offentlig parkering.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 033 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er meget romslig og tilnærmet flat, og for det meste opparbeidet med plen og beplantning. For øvrig noe steinlagte gangarealer og asfaltert dekke foran garasje. Eiendommen er innghegnet med gjerde og har gode sol- og lysforhold. I hagen er det også en markterrasee, lekestue og et hagestue med hems (ungdomshytte).

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Strandsletta på Strandmoen Øst i Elverum, vedtatt 18.11.1983 (områderegulering). PlanID 198307. Eiendommen/området er regulert til boligformål. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse, og dagens bruk er i henhold til planstatus. Det foreligger ingen kjente bestemmelser eller planer som anses å ha negativ innvirkning for eneboligen. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedtatt i salgsoppgavens deokumentdel.

Ferdigattest

Det foreligge midlertidig brukstillatelse datert 05.08.1985 for eneboligen, og garasjehus til anneks datert 01.10.1991.

Prisantydning

3 650 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 1 071 881,-
Sekundær formuesverdi : 3 858 773,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 20 615 pr. år
Kommunale avgifter består av vann, kloakk, renovasjon og eiendomskatt for 2019 og kan variere noe etter forbruk.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 650 000,-
 • Kommunale avgifter: 20 615,-
 • Ligningsverdi: 1 071 881,-
 • Primærrom: 196 m2
 • Bruksareal: 207 m2
 • Bruttoareal: 233 m2
 • Tomteareal: 1033 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Jordbærvegen 19 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 187430415

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.