Kirkevegen 201 2414 Elverum Norge

Adresse

Kirkevegen 201
2414 Elverum

Matrikkel

Gnr. 30 bnr. 841, andelsnr. 15 i Grøntua borettslag med orgnr. 954814521 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Vi har gleden av å presentere dette trivelige rekkehuset over to plan på Fjeldset/Mastmoen. Meget barnevennlig område. Her vil du kunne bo sentralt med 1,5 kilometers avstand til Elverum sentrum med alt av fasiliteter, nærmeste dagligvareforetning bare noen hundre meter fra rekkehuset. Skoler og barehager ligger innenfor en radius på ca 2 km og skogen og friarealer har du nesten rett utenfor utgangsdøren din. Det er gode bussforbindelser til sentrum rett ved boligen.

Med adkomst fra Elverum sentrum ved Kremmertorget. Kjør opp Kirkevegen og følg denne til Kirkeveien 201/ Grøntua borettslag 201, inne på et lite tun. Boligen vil være merket med Meglerhuset AS "til salgs" plakat, og det vil være skiltet på oppsatte fellesvisninger.

Nærområdet

Det er ca. 500 m til nærbutikken Kiwi Fjeldset. Det er også kort avstand til barnehager, skoler, turterreng, skiløyper og det man skulle trenge.

Elverum sentrum ligger ca. 1,5 km unna eiendommen med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmartn med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte. Sykehuset Innlandet Elverum ligger i gangavstand fra boligen, ca. 1 km unna.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Campus Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de spretne, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ridning, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, gokart-senter, motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena, som ligger kun 30 km fra Elverum, er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving-range og en 6-hulls kortbane

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1980

Bygninger og byggemåte

Vertikaldelt rekkehus over to plan.
Byggegrunnen antas bestående av sandmasser. Antatt fundamentert med betongsåler til fast byggegrunn. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Vinduer med isolerglass. Saltakkonstruksjon tekket med shingel. Montert takstige. Renner og nedløp av metall. Elementpipe, pusset og malt i begge etasjer.

Utvendig bod med adkomst fra overbygget inngangsparti. Gulv med sponplater. Yttervegger i bindingsverk med liggende kledning. Sperretak tekket med shingel. Lys- og strømuttak.

Egen garasjeplass i garasjeanlegg med grusgulv. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende klending. Skillevegger i bindingsverk med bordkledning. Sperretak med papptekking, og renner og nedløp i metall. Innlagt strøm, samt vippeport.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 103 kvm

Sokkel: P-rom: 40 kvm, Bra: 43 kvm, Brutto: 48 kvm, S-rom: 3 kvm
Inneholder: Gang, 3 soverom, toalettrom og bad. Bod som sekundærrom.

1.etasje/halvplan: P-rom: 6 kvm, Bra: 6 kvm, Brutto: 6 kvm
Inneholder: Halvplan med vindfang og trappegang. Bod med utvendig adkomst. Bodareal på ca. 5 m²

1. etasje: P-rom: 43 kvm, Bra: 45 kvm, Brutto: 49 kvm, S-rom: 2 kvm
Inneholder: Stue og kjøkken. Bod som sekundærrom

Garasje: Bra: 17 kvm, Brutto: 18 kvm

Arealene er hentet fra verditakst utført av Byggtakst Elverum, datert 05.07.2020
Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar, 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

4-roms rekkehus over flere plan og utgang til solrik hageparsell (som er del av fellesareal).
Overbygget inngangsparti med treplatting og adkomst til sportsbod. Veranda i 1. etasje med utgang fra stue og terrasse med akomst til hagen fra hovedsoverom i sokkel.

Stue & kjøkken
Lys og romslig stue i 1. etasje med lysmalte vegger, en mørk kontrastvegg og laminat på gulvet. Peisovn som gir godt med varme på kjølige sommerkvelder. Adkomst til veranda fra stuen.

Lyst kjøkken med tidsriktige, lyse farger og laminat på gulvet. Hvit kjøkkeninnredning med heltre benkeplate. Intergrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp. Ventilator over koketopp.

Soverom
Det er 3 romslige soverom i boligen, alle ligger i sokkeletasjen. Vedovn i denne etasjen også. Hovedsoverommet, som har adkomst til den hyggelige hageparsellen, har mørkmalt brystningspanel, lysmalt strie på veggene og lys laminat på gulvet. De to andre soverommene med lysmalt strie på veggene og laminat på gulvene.

Bad og toalettrom
Bad i underetasje av eldre dato. Gulv med lyse spraglete fliser og gråmalt strietapet. Badet er innredet med servant i hvit innredning og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin på badet. Naturlig ventilasjon via himlingsventil.

Toalettrom i underetasje innredet med wc og servant. Naturlig avtrekk.

El-anlegg & vvs
Sikringsskap i gang i underetasje med jordfeilautomater og ams-måler. 3-fase 230V anlegg med 40A hovedsikringer. Montert overspenningsvern. Åpent spredenett hovedsaklig fra byggeår. Elektrisk gulvvarme på baderom.

Stoppekran plassert på baderom. Vannbereder på ca. 120 liter i kjøkkenbenk. VVS-installasjoner hovedsaklig fra byggeår.

Oppvarming

Oppvarming med strøm- og vedfyring. Varmekabler på baderom. Panelovn på toalettrom. Vedovn i sokkel og i stue.

Parkering

Parkering i egen garasje eller på felles oppstillingsplasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 8 718 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

En naturlig bruksdel av hagen, med plen og annen beplantning, ligger med adkomst fra terrassen i sokkeletasjen. Dette er en del av fellesarealet men er skjermet med hekk mot naboene til boligen. Opparbeidet fellesarealer med hage, grøntareal, asfalterte veier. Tilnærmet flat tomt med noe skrående terrengpartier.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei, vann -og avløpsnett.

Reguleringsplan

Område er regulert til boligformål. Reguleringsplan for Grøntua planid 197904 fra 1982 gjelder. Eiendommen er underlagt bestemmelser i byplan 2030 med kommunedelplan for Elverum byområde og Leiret.

Diverse opplysninger

Borettslag: Grøntua borettslag, Orgnr.: 954814521
Andelsnr.: 15
Medlemskontingent: 500
Partialobligasjonsbeløp: 80000, Andelsbeløp: 100
Andel fellesgjeld: 304000, Andel fellesformue: 31742, Total gjeld: 6073173
Kommentar gjeld: De er ikke mulig med individuell nedbetaling av fellesgjeld.
Forkjøpsrett: Ja
Rekkehus i AL Grøntua Borettslag bestående av 20 boenheter.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om fremleie og bruk av fellesarealer.
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr. OBBK01-98207390208 Type A. Restsaldo 6.073.173,- Restløpetid 24 år og 1 md. Term pr. år 12. Type rente Flyt. Rente 1,98%
Ytterligere informasjon om felleslån finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettsalgsoppgaven eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Etter godkjenning foreligger fra styret er det tillatt å holde en hund eller en katt under forutsetning av at andre andelseiere ikke sjeneres. Katten skal være en innekatt . Skriftlig søknad skal sendes styret.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept. 20 dager etter OBOS har mottatt beskjed om salget.
Det skal også foreligge godkjenning av kjøper fra styret før overtagelse. Kun fysiske personer kan kjøpe andel i borettslaget.

Prisantydning

1 560 000,- / Felleskostnader: 4 850,- pr. mnd
Felleskostnadene gjelder kommunale avgifter, tv/internett, drift/vedlikehold, diverse honorarer og forsikring.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 05.07.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 688 178,-
Markedsverdi : 1 650 000,-
Teknisk verdi : 1 688 178,-
Formuesverdi : 558 763,-
Sekundær formuesverdi : 2 011 546,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Forsikring

Tryg forsikring
Polisenummer: 6650612

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Ja.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 560 000,-
 • Totalpris: 1 864 000,-
 • Fellesgjeld: 304 000,-
 • Fellesutgifter: 4 850,-
 • Ligningsverdi: 558 763,-
 • Primærrom: 89 m2
 • Bruksareal: 94 m2
 • Bruttoareal: 103 m2
 • Tomteareal: 8718 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Rekkehus
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Kirkevegen 201 2414 Elverum Norge

Visning

10.12.2020, 1730 - 1800. Velkommen til visning!

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 187265037

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.