Elvarheimgata 4D 2414 Elverum Norge

Adresse

Elvarheimgata 4D
2414 Elverum
Oppgang 4, 2. etasje

Matrikkel

Gnr. 30 bnr. 1130, andelsnr. 65 i Gammelbruplassen 1 borettslag med orgnr. 991248293 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Denne boligen har en meget attraktiv beliggenhet rett ved Glomma. På Gammelbruplassen, midt i Elverum by, med alt av servicetilbud og butikker i umiddelbar nærhet. Et stenkast til elven og fine turstier. Kort vei til Skog- og Glomdalsmuseet med sine mange aktivitetstilbud og fine grøntområder. Borettslaget har også egne, hyggelige utearealer med sitteplasser og områder for lek.

Når man kommer til Elverum, kjør over brua inn mot byen og sving til høyre mot Kiwi. Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger i et veletablert område med leiligheter i Elverum sentrum. Sentral og fin beliggenhet. Leiligheten har utsikt mot vest utover Glomma og ligger meget sentralt med alt av fasiliteter er i umiddelbar nærhet.

Elverum har et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon, har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.

Elverum ligger i Østerdalen i Innlandet fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver-Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etter hvert kom det flere, deriblant kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver og store skogområder for tur og jakt. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Nærmeste oppkjørte løyper ligger kun gåavstand fra boligen og her kan man nyte naturen i herlige Stavåsen. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum, på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det er også en travbane på Starmoen. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter.

Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og teaterforestillinger.
Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag. Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.

Utdanning.
Elverum har bl.a. flere barne- og ungdomsskoler, videregående skole, lærerskole, folkehøyskole samt høgskole.
Høgskolen i Innlandet, Campus Terningen, tilbyr studier innen folkehelsefag (tannpleie, sykepleie, psykisk helse, idrett og friluftsliv).

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2007

Bygninger og byggemåte

Antatt fundamentert på fast grunn med betongsåler. Bærevegger, etasjeskiller, grunnmurskonstruksjoner og gulv i betong. Antatt fasadefelt med isolert bindingsverk. Utvendige fasader med liggende panel og deler med tegl. Flat takkonstruksjon tekket med papp.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 45 kvm

Inneholder: 2.etg: Gang, bad, kjøkken, stue og soverom. Bod i kjeller på 5m2. Felles sykkelrom i kjeller. Heis.

Møblering / utstyr

Møbler, hvitevarer og løsøre kan evt. overtas rimelig om ønskelig.
Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. TV på bildet blir byttet med en noe eldre flatskjerm.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi en lys og velholdt 2-roms leilighet med god planløsning. Midt i Elverum sentrum med fantastisk utsikt over Glomma!
Leiligheten har åpen stue/kjøkkenløsning med lysmalte vegger. Her kan man nyte måltidene sine med utrolig utsikt. Kjøkkeninnredning med åpen løsning for hvitevarer. Ventilator over kokeplass.
Det er et lyst og romslig soverom i leiligheten med skyvedør på to sider. Her har man plass til dobbeltseng og garderobeskap. Eikeparkett i hele leiligheten, fliser på bad. Vegger med malte plater i tidsriktige, lyse farger. Malt betong i himling.

Oppvarming

Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang pr. år. Varmekabler på badegulv. Oppvarming er inkludert i felleskostnadene.

Parkering

Parkeringsplass i garasje som evt. kan leies.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 184 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Felles uteareal er opparbeidet med brosteinsbelagte stier, plen og annen beplantning. Kort vei til park, stor lekeplass og stort grøntareal hvor man kan sette seg ned og ta en liten pause i hverdagen. På andre siden av veien har man Glomma, med langstrakt gangsti, om man vil gå nordover eller sørover.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vei, vann -og avløpsnett.

Reguleringsplan

Området er regulert til boliger og næring. Gjeldende planbestemmelser av 30.05.2018, byplan 2030.

Diverse opplysninger

Borettslag: Gammelbruplassen 1 borettslag, Orgnr.: 991248293
Andelsnr.: 65
Medlemskontingent: 500
Andel fellesgjeld: 587000, Andel fellesformue: 19558, Total gjeld: 15037681, Oppdatert pr: 31.12.2019
Forkjøpsrett: Ja
NB: Vær oppmerksom på andel fellesgjeld som beløper seg til 587 000,-
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Ja Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets rådgiver kontaktes for nærmere opplysninger.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr. SPAH01-18292837220. Type A. Restsaldo 5.227.905,- Restløpetid 17 år og 5 md. Term pr. år 12. Type rente Flyt. Rente 1,51%
Lånenr. SPAH02-18293556799. Type A. Restsaldo 9.809.776,- Restløpetid 17 år og 5 md. Term pr. år 12. Type rente Flyt. Rente 1,51%

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Det er tillatt med hundehold, men styregodkjenning må foreligge.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer i boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept, og svar vil foreligge etter ca 10-20 dager.
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Prisantydning

995 000,- / Felleskostnader: 6 786,- pr. mnd
Felleskostnadene dekker renter og avdrag på fellesgjeld, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, styrehonorar, forretningsførsel, revisjonshonorar, oppvarming, kommunale avgifter og kabel-TV/bredbånd samt a konto for brensel.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 365 198,-
Sekundær formuesverdi : 1 314 713,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C

Forsikring

KLP Skadeforsikring AS
Polisenummer: 23947056

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig innmelding for medlemskap i OBOS. Årlig kontingent på kr 500,-.

Leieinntekter

Det er tillatt å leie ut inntil 3 år med styregodkjenning, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av
de to siste årene.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra selger.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 995 000,-
 • Totalpris: 1 582 000,-
 • Fellesgjeld: 587 000,-
 • Fellesutgifter: 6 786,-
 • Ligningsverdi: 365 198,-
 • Primærrom: 40 m2
 • Bruksareal: 45 m2
 • Tomteareal: 3184 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Parkett
 • Heis
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpsstandard

Elvarheimgata 4D 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 187015507

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.