Møllervegen 29B 2409 Elverum Norge

Adresse

Møllervegen 29B
2409 Elverum

Matrikkel

Gnr. 26 bnr. 380 snr. 2 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum: Følg Strandbygdvegen og ta av til høyre etter Elverum Folkehøgskole og inn i Møllervegen. Etter ca 300 meter, så ligger Tomannsboligen på høyre hånd.

Fra Nord: Følg Strandbygdvegen til Sparbutikken, ta av til venstre inn i Søbakkvegen og følg veien i ca 150 meter, ta så av til høyre og inn i Møllervegen. Tomannsboligen ligger på venstre hånd etter ca 50 meter.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset sine visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Nærområdet

Tomannsboligen er fint beliggende med gangavstand til det meste, med blant annet Søbakken barneskole som en av de nærmeste naboene. Det er flere barnehager i nærområdet og en ny stor dagligvarebutikk med post-i-butikk. I Elverum sentrum finner en et godt utvalg av offentlige- og private servicetilbud, tog, skysstasjonen, svømme- og idrettsanlegg. Det er også umiddelbar nærhet til friareal med kort gangavstand til Sagtjernet, som har badeplass og fine tur-og rekreasjonsområder. I nærheten av tomannsboligen finner du populære Stavåsen, et ypperlig turområde for hele familien, som byr på oppkjørte ski- og lysløype på vinterstid og fine tur- og sykkelstier i sommerhalvåret. Det arrangeres det en rekke aktiviteter i området for barn og unge, som blant annet skikarusell og Elverumstrimmen. På sommeren er det populært å ta en tur opptil Stavåsdammen hvor du kan bade, fiske og eventuelt overnatte i telt. Denne delen av byen har også kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane, fine badeplasser ved Sagtjernet og rikelig med friområder for lek og aktiviteter.

Dette er et godt sted å bo for store og små!

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 2006

Bygninger og byggemåte

Opprinnelig byggegrunn antatt av sand/grus- og morenemasser. Boligen er oppført på isolert ringmurssystem med støpt plate på mark. Utvendig søylelast er fundamentert på pilarer av betong. Ingen tradisjonelt drenssystem. Drenering ikke påkrevd mht boligens bygningsmessige utførelse. Taknedløp ledes til terreng med infiltrasjon i stedlige masser på tomten. Saltakkonstruksjon utført med prefabrikerte takstoler. Undertak av duk. Boligen har kaldloft med innvendig tilkomst via luke. Kaldloft isolert med mineralull. Takoverbygd inngangsparti med utkrag/utstikk fra hovedtak. Taktekking på boligen av betongtakstein. Vindskier, gesims og raft av treverk. Dekkbord/isbord med beslag. Stigetrinn, pipebeslag, pipe- og luftehatt av metall. Takfotbeslag, renner og nedløp av metall. Yttervegger av isolerte trekonstruksjoner. Utført med vindsperre og antatt luftet kledning. Utvendig kledning av trepanel. Innervegger av antatt isolerte trekonstruksjoner. Vinduer og balkongdør med 2-lags isolerglass. Innvendig karm og utforing av treverk. Vinduer med vannbrett m/ beslag. Massiv ytterdør m/glassfelt. For øvrig formpressede innerdører. Heltre garasjeport. Boligen har elementpipe. Sotluke lokalisert i stue. Pipen er pusset i boligens plan. Montert peisovn i stue. Ovnen er plassert på ubrennbart underlag. Boligen har steinlagt platting i tilknytning til hagen. For øvrig treplatting på terreng i tilknytning til inngangsparti. Treplatting er utført med trebjelkelag og spaltegulv av beisede terrassebord.

Garasjen er romslig med med dekke av betong og en garasjeport som kan åpnes med fjernkontroll. Garasjen har også dør fra gårdsplass og hage. Her er det godt med plass både til bil og annen oppbevaring.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 100 kvm

1.Etasje: P-rom: 87 kvm, Bra: 92 kvm, Brutto: 100 kvm, S-rom: 5 kvm
Inneholder: Vindfang, gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom. Utvendig bod som skundærrom.

Tilbygd garasje: Bra: 34 kvm, Brutto: 36 kvm, S-rom: 34 kvm
Inneholder: Garasje og lagringsplass

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig oppført på felles eiet tomt. Boligen er på ett plan med livløpsstandard, tilbygd garasjedel, samt utvendig sportsbod i tilknytning til inngangsparti. Eiendommen har en sentral beliggenhet på Søbakken i Elverum kommune.
Du ønskes velkommen inn ved lys og lun entré, med gang på venstre hånd mot soverom 2 og 3, bad og vaskerom på høyre hånd og hovedsoverom rett frem. Videre frem er det en liten mellomgang til stuen, som åpner seg mot spiseplassen og kjøkkenet.

Stue & kjøkken
Stuen er lys, romslig og trivelig med flere møbeleringsmuligheter, i en åpen løsning mot spiseplass og kjøkken. Stuen har utgang til en trivelig, brosteinsbelagt markterrasse. De store vindusflatene, som har utsyn mot hagen, gir godt med naturlig lys. Det er laminat på gulv, panelplater på vegger og takess i himling. Peisovn som har stått i stuen og som lett kan monteres på plass igjen følger boligen.

Lyst og praktisk L-kjøkken med spiseplass i en åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og fronter. Laminerte benkeplater. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål m/ed ett-greps kjøkkenarmatur. Benkerygg belagt med fliser. Lysarmatur med kontaktpunkt over kjøkkenbenk. Opplegg til oppvaskmaskin. For øvrig avsatt plass for hvitevarer. Ventilator med sentralavtrekk (avtrekksmengde betjenes herfra). Det er laminat på gulv, plater på vegger og takess i himling. Komfyr, kombiskap og oppvaskmaskin, medfølger i salget.

Badet
Badet er lyst og fint med fliser på gulv og vegger, takess i himling. Oppvarming via varmekabler i gulv med termostat. Baderomsinnredning med laminerte skrog og fronter. Laminert benkeplate. Nedfelt servant med ett-greps armatur. Speil over servant. Lyslist med spotter over servant. Høyskap, servantskap og skap ved siden av speil. Duskabinett med integrert armatur og dusjgarnityr. Sluk under kabinett. Avrenning fra kabinett via rør til sluk. Vegghengt toalett med innenbygd sisterne. Rommet har opplegg til vaskemaskin. Mekanisk sentralavtrekk via kanal over tak. Tilluft via spalte under dørblad.

Vaskerommet har fliser på gulv, plater på vegger og takess i himling. Oppvarming via varmekabler i gulv med termostat. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speil over servant. Belysning og kontaktpunkt over servant. Gulvmontert klosett. Opplegg til vaskemaskin. Rommet har sluk. Mekanisk sentralavtrekk via kanal over tak. Tilluft via spalte under dørblad.

Soverommene
Hovedsoverommet er beliggende ved siden av kjøkkenet med inngang fra gang mot stuen, og har vindu mot terrasse og hage. De store skyvedørsgarderobene fra gulv til himling, gir godt med oppbervaringsplass. Hovedsoverommet er blåmalt og romslig med malte panelplater på vegg, laminat på gulv og hvit takess i himling.
Soverom 2 er lyst og nett med plass til seng, skrivebord og har vindu mot skjermet gårdsplass. Det er malte panelplater på vegg, laminat på gulv og hvit takess i himling.
Soverom 3 er beliggende i enden av gangen og er litt større. Det er god plass til seng og skrivebord, og har vindu mot skjermet gårdsplass. Det er blåmalte panelplater på vegg, laminat på gulv og hvit takess i himling.

Isolert bod ved ved siden av inngangen, har både strøm og garderobeskap.

Oppvarming

Oppvarming i hovedsak med luft-til-luft varmepumpe, panelovner, varme i gulv på bad, vaskerom og peisovn i stue.

Parkering

Det er parkering i romslig garasje som har motorisert port med fjernkontroll. Øvrig parkering på gårdsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 095 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles eiet tomt. Tomten er opparbeidet med plen og beplantning. Gruset innkjøring og romslig gårdsplass tilhørende halvdelen. Gjerde og hekk rundt eiendommen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei, vann -og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen er omfattet av reguleringsplanen "Søbakken", med ikrafttredelse 31.10.1967
Eiendommen/området er regulert til boligformål.
Overordnet gjelder KOMMUNEPLANENS AREALDEL - ELVERUM. (ByPlan 2030)
Det foreligger ingen kjente bestemmelser eller planer som anses å være av negativ betydning for eiendommen.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 17.08.2006.

Prisantydning

2 890 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 626 925,-
Sekundær formuesverdi : 2 256 930,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 9 455 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, avløp, eiendomsskatt, renovasjon og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 890 000,-
 • Kommunale avgifter: 9 455,-
 • Ligningsverdi: 626 925,-
 • Primærrom: 87 m2
 • Bruksareal: 92 m2
 • Bruttoareal: 100 m2
 • Tomteareal: 1095 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk

Møllervegen 29B 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 185743950

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.