Løytnantvegen 18 2437 Haslemoen Norge

Adresse

Løytnantvegen 18
2437 Haslemoen

Matrikkel

Gnr. 38 bnr. 210 i Våler (Innlandet) kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjører man ut på RV2 mot Kongsvinger og følger den vegen 33,2 km. Sving deretter til venstre inn mot Storskjæret, kjør 86 m før du igjen skal svinge til venstre inn på Løytnantvegen. Etter ca. 131 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningskilt ved felles visning.

Nærområdet

Våler kommune ligger i Hedmark fylke med omlag 3700 innbyggere, kommunen ligger lengst nord i distriktet Solør og blir ofte kalt Våler i Solør. Våler er endel av Glomma-dalføret, i 17 km renner Glomma gjennom Våler og byr på fosser, stryk og fine badeplasser i sommer halvåret. For fiskeinteresserte egner elva seg godt og beriker seg med både ørret, abbor og sik for å nevne noe. Eiendommen ligger ca. 3,5 km sør for Våler sentrum. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek og småbutikker. Innbyggerne i Våler kan fryde seg over en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Flisa ligger ca. 10 min unna med det man trenger av fasiliteter. Elverum ligger en kjøretur på 30 minutter unna og har et ytterliggere større handletilbud med sine to kjøpesentre og en rekke kjente kjeder, butikker og spisesteder.

Fritidsaktivitetene i nærområdet er mange, for den som ønsker å drive med idrett er det et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger. Vålerhallen huser de håndballinteresserte, Vålerstadioen har friidrettsbane, gressbane og tennisbane. Svømmebasseng i tilknytning til ungdomsskolen og skitilbud i regi av skigruppa og Vaaler IF, som arrangeres flere steder i området på vinterhalvåret.

For de som elsker friluft, jakt og fiske er området et eldorado, med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. For å nevne noe kan Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel. Spulsåstoppen er tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes i samhold med familie og venner. Trysilfjellet, et av Norges største alpinanlegg er ca. en times kjøretur unna med hele 66 nedfarter og snøgaranti til 1. Mai.

For de som søker fart og spenning er Vålerbanen riktig arena. Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF trafikksenter og Våler har ambisjoner om å bli Nordens beste trafikk og motorkommune. Med kyndig veiledning kan Vålerbanen by på 2,3 km lang racingbane, off-roadløype, go-kart og glattkjøringsbane. Her kan du sette naturkreftene og egne kunnskaper på prøve. Med et topp moderne konferansesenter, kurs og eventer er det rom for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. GATEBIL arrangerer også en av sine årlige festivaler her, med mye fart, spenning og moro.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 1968, modernisert i 2019

Bygninger og byggemåte

Antatt støpte banketter under kjellervegger og ringmur. Støpte ringmurer. Støpte vegger i kjeller. Yttervegger med bindingsverk med utvendig malt vestlandspanel. Mønt tak med taksperrer, taket er tekket med asfalttakshingel. Nye takrenner og nedløpsrør. Nye trevinduer med 2- lags energiglass. Ny inngangsdør i malt tre med glass. Ett-løps teglsteinspipe.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 137 kvm, Bruttoareal: 149 kvm

Kjeller: P-rom: 22 kvm, Bra: 47 kvm, Brutto: 51 kvm, S-rom: 25 kvm
Inneholder: gant/trapperom og vaskerom. 3 boder som sekundærrom

1.Etasje: P-rom: 82 kvm, Bra: 85 kvm, Brutto: 92 kvm, S-rom: 3 kvm
Inneholder: gang/trapperom, bad/vaskerom, entre/gang, stue/kjøkken og 2 soverom. Bod som sekundærrom.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

La oss presenterer en nyrenovert del av vertikaldelt 2-mannsbolig i Løyntantvegen 18 på Haslemoen!
Leiligheten med romslig, åpen stue/kjøkkenløsning, to soverom og modernisert baderom.

Stue & kjøkken
Lys, romslig åpen stue/kjøkkenløsning. Stuen med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Peisovn montert midt i stuen.

Kjøkken med lysmalte vegger. Hvit innredning med intergrerte hvitevarer som koketopp,stekeovn og oppvaksmaskin. Ventilator montert over koketopp. Åpen løsning for kjøleskap.

Soverom
Det er to soverom i leiligheten. Begge soverommene har hvitmalte panelplater på veggene og laminat på gulvet. Rommene er romslige og god plass til det man skulle ønske av møbler. Et soverom med garderobeskap.

Bad & vaskerom
Baderom med hvite baderomsplater på veggene og grått belegg på gulvet. Badet er innredet med servant i høyglans hvit innredning, dusjvegger og gulvmontert wc, samt overskap med speil over servantinnredning. El-vifte i vegg.

El-anlegg & vvs
Nytt sikringsskap i gang/trapperom i kjeller med automatsikringer, overspenningsvern, overbelastningsvern, kortslutningssikring i skap utendørs. Automatisk måleravlesing.

Vanninntaksledninger i galvanisert stål. Avløpsrør og sluk fra kjellergulv av soil/støpejern. Nye vann og avløpsrør forøvrig med vannrør av dels kobber/rør-i-rør og avløpsrør i plast/pvc. Vannbereder på 198 liter i vaskerom.

Oppvarming

Oppvarming av boligen med strøm -og vedfyring. Varmekabler i baderomsgulv.

Parkering

Parkering på asfaltert areal utenfor boligen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 810 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er opparbeidet med plen og beplantning. Tomten er forholdsvis flat og solrik.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vei, vann -og avløpssnett.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig bruksstillatelse på leiligheten.

Prisantydning

1 490 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 090 000,-
Markedsverdi : 1 500 000,-
Teknisk verdi : 2 090 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 16 074 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, avløp og målerleie for 2019. Feiing/tilsyn på 611,- må påregnes fra 2021.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 490 000,-
 • Kommunale avgifter: 16 074,-
 • Primærrom: 109 m2
 • Bruksareal: 137 m2
 • Bruttoareal: 149 m2
 • Tomteareal: 810 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Moderne
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Løytnantvegen 18 2437 Haslemoen Norge

Visning

Velkommen til visning!

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 184252065

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.