Kravdalsmoen 29 2270 Flisa Norge

Adresse

Kravdalsmoen 29
2270 Flisa

Matrikkel

Gnr. 99 bnr. 69 i Åsnes kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Flisa sentrum kjør ut på Kaptein Dreyers veg, kjør ca. 1,5 km. Sving til høyre inn på Kravdalsmoen. Kjør ca. 300 m (hold til høyre i y-krysset) og du vil få boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Flisa ligger kun 2 km unna eiendommen. Der har man alt man skulle trenge av fasiliteter. Skole, barnehage, butikker, bibliotek, kafeer m.m.
Flisa er et svært hyggelig handelssted med godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager og skoler. Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med fasiliteter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, treningssenter og fysioterapi. Det finnes en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur. En gang i året arrangeres Flisadagene. Da er det konserter i gatene, salg i butikker og masse folk.

Liker du fart og spenning på vinterstid er snøscooterløypene over til Sverige noe for deg. Det går løype fra Kjellmyra og Flisa innover i Sverige, så her er det bare å kjøpe scooterledkort og kjøre avgårde.

Finnskogen er et stort sammenhengende skogområde som strekker seg langs begge sider av riksgrensen mellom Solør i Norge og Värmland i Sverige.
Et paradis på jorden for deg som vil vekk fra stress og mas. På Finnskogen finner du lokalsamfunn med sterke røtter til den finske innvandringen og som gjerne vil holde på gamle tradisjoner.
Stikkord for Finnskogen er stillhet, godt fiske, jakt og friluftsliv, trollskap og mystikk.
Det siste forbundet med akkurat finnene, som ble sett på som annerledes av bygdefolket nede i Glomma-dalføret.

Føler du derimot for å ta deg en liten utenlandstur er det kort avstand over til Sverige. Der er det muligheter for shopping på flere shoppingsentre. Det er også milevis med snøscooterløyper innover i Sverige så her er det bare å kjøpe seg snøscooterløyve og kjøre avgårde.

Det er ca. 45 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter, her kan du handle på en av flere kjøpesenter med mange kjente kjeder og butikker. Rusle en tur i Storgaten, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I løpet av sommerhalvåret arrangeres volumfestivalen for de kulturinteresserte, Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på terningen og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de spretne, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kafé. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1976

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas bestående av jord og sandmasser. Antatt fundamentert med støpte betongsåler til fast byggegrunn. Grunnmurer i betong, utvendig pusset og malt. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning, liggende kledning ved gavler. Vinduer med isolerglass hovedsaklig fra byggeår, ett vindu påvist fra 2010. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall. Innvendig antatt 2-løps elemnetpipe.

Garasje oppført på støpt plate på mark. Lecasokkel under yttervegger. Yttervegger i åpent bindingsverk med utvendig liggende kledning. Malt ytterdør med glassfelter. En leddport og 2 vippeporter. Saltak tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall ved en takside. Innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 2, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 178 kvm, Bruksareal: 186 kvm, Bruttoareal: 207 kvm

Kjeller: P-rom: 82 kvm, Bra: 90 kvm, Brutto: 102 kvm, S-rom: 8 kvm
Inneholder: Kjellerstue, gang, vaskerom, toalettrom og soverom/oppholdsrom. Bod og matbod som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 96 kvm, Bra: 96 kvm, Brutto: 105 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, trapperom, vindfang, gang, bad, toalettrom og 3 soverom

Arealer er hentet fra verditakst utført av Byggtakst Elverum, datert 28.06.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger med. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Familievennlig enebolig på 1.etasje med kjeller, sentralt beliggende på Flisa.
Boligen med 3 soverom, flere stuer og kjøkken med heltre innredning er en flott familiebolig med mange muligheter!

Stue & kjøkken
Lysmalt, romslig stue med laminat på gulvet og to vegger med malt tapet og to med panel. Store vinduer i stuedelen gir godt med dagslys inn. Stuen har peisovn hvor man kan fyre opp på kjølige kvelder. God plass til spisestue, sofakrok og det man ellers skulle ønske av møbler i stuen. Adkomst fra stue ut til balkong/terrasse.

Det er to kjellerstuer/oppholdsrom i kjelleren. Ett med grønn tapet med brystningspanel og grått teppe på gulvet, det andre med rød tapet med brystningspanel på veggene og belegg på gulvet. Begge rommene er romslige og kan brukes til det man skulle ønske. Kanskje trenger man et ekstra soverom til ungdommen i huset?

Kjøkkenet med blåmalte vegger og brystningspanel på veggene og lyst belegg på gulvet. Kjøkkeninnredning med heltre fronter, laminerte skrog og heltre benkeplater. Oppvaskkum i metall. Hvite fliser på veggene over kjøkkenbenker. Intergrerte løsning for koketopp og stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator montert over kokeplass. Benkeplater med noe bruksslitasje.

Soverom
Det er 3 soverom i boligen, alle i 1. etasje.
Et soverom i med rosamalte vegger og belegg på gulvet. Et litt større soverom med blåmalte vegger og belegg på gulvet. Det tredje soverommet med lysmalte vegger og belegg på gulvet.

Bad & vaskerom
Baderom i 1. etasje med lyst belegg på gulvet og hvit/grønn spraglete våtromsplater på veggene. Badet er innredet med servant i innredning og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Oppvarming av badet med radiatorer. Naturlig ventilasjon med himlingsventil og veggventil. Utettheter i gulvbelegg i tilknytning til radiator.
Toalettrom i 1. etasje med lyst belegg på guvlet og blå/hvit mønstrete tapet på veggene. Rommet er innredet med wc og servant. Naturlig ventilasjon med veggventil og himlingsventil. Tapet med noe limslipp.
Toalettrom i kjeller med hvitt flislagt gulv og hvitmalt mur på veggene. Rommet er innredet med wc og servant på vegg . Naturlig ventilasjon med veggventil.
Vaskerom i kjeller med overflatebehandlet murgulv og malt mur som vegger. Vaskerommet er innredet med 2 vaskekummer og oljefyr. Opplegg for vaskmaskin. Sluk i gulv og naturlig ventilasjon.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via luftstrekk. Inntakssikringer på loft. Sikringsskap med porselensikringer og AMS strømmåler i kjeller. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikringer. Åpent og skjult ledningsnett. Innstallasjoner antatt hovedsaklig fra byggeår. Opplyst utelys på fotocelle.

Opplyst tilkoblet kommunalt vann. Stoppekran på vaskerom, anlegg med vannmåler. Vannførende rør med cu-rør. Varmtvann fra beredertank i fyrkjele på vaskerom. Montert utekran med stengemulighet ved kjeller.
Opplyst privat avløp med sedimenteringskummer og overløp til spredegrøfter. Avløpsrør i PVC. Lufting av kloakk antatt til over tak.

Oljefyringsanlegg med nedgravd tank må fjernes eller saneres.

Oppvarming

Oppvarming med ved -og strømfyring. Montert luft/luft varmepumpe. Vannbåren varme fra vegghengte radiatorer.

Parkering

Parkering i garasje med tre stk porter og på oppstillingsplasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 246 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt. Hageanlegg med noe beplatning. Hekk mot vei og nabo, samt gjerde mot vest. Heller ved inngangsparti og uteplass. Dels inntrukket terrasse med tretrapp til terreng.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet privat vei med flere brukere, kommunalt vannett og privat avløpsnett med sedimenteringskummer og overløp til spredegrøfter.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et LNRF-område med tillatt sredt boligbebyggelse. Kommuneplanens arealdel 2019-2030 - Planbestemmelser gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 17.02.1976

Prisantydning

1 690 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 089 000,-
Markedsverdi : 1 850 000,-
Teknisk verdi : 2 089 000,-
Formuesverdi : 396 059,-
Sekundær formuesverdi : 1 425 813,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 9 878 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, forskudd vann, septikk, eiendomsskatt, renovasjon, skorsteinsavgift og administrasjonsgebyr for 2019.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 690 000,-
 • Kommunale avgifter: 9 878,-
 • Ligningsverdi: 396 059,-
 • Primærrom: 178 m2
 • Bruksareal: 186 m2
 • Bruttoareal: 207 m2
 • Tomteareal: 1246 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Kravdalsmoen 29 2270 Flisa Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 183756062

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.