Vålbekkvegen 41 2283 Åsnes Finnskog Norge

Adresse

Vålbekkvegen 41
2283 Åsnes finnskog

Matrikkel

Gnr. 6 bnr. 24 i Åsnes kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Flisa sentrum kjør ut på Kaptein Dreyers veg (Fv206) og kjør 24,8 km. Sving til høyre inn på Vålbekkvegen og kjør ca. 430 m (hold til venstre i y-krysset). Hold til høyre i y-krysset og kjør ca. 100 m. Du er nå fremme ved eiendommen.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Nærområde med spredt bebyggelse og skogbruk. Det er ca. 26 km til Flisa sentrum hvor man finner alt av fasiliteter. Kafe, restaurant, butikker og skoler. Det er ca. 46 km til Kirkenær som har alt av fasiliteter. Det er kort veg over til Sverige, hvor det er milevis med snøscooterleder.
Vermundsjøen som ikke ligger langt unna eiendommen er et flott fiske og badevann. Her er det sandstrand og fint for både store og små.
Flisa er et svært hyggelig handelssted med godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager og skoler. Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med fasiliteter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, treningssenter og fysioterapi. Det finnes en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur. En gang i året arrangeres Flisadagene. Da er det konserter i gatene, salg i butikker og masse folk.

Vakre Finnskogen kan by på flotte sykkelstier om sommeren og langrennsløyper om vinteren, som strekker seg innover idylliske områder og videre mot Sverige. Finnskogen er kjent for å ha et rikt dyreliv, med gode jakt -og fiskemuligheter, villmarksopplevelser, trollskap og mystikk. Dette gjør Finnskogen til et spennende terreng å vandre i både for mil-slukere og barnefamilier. Området gir også mange gode padlemuligheter med kano. Liker du å drive med rallycross er Finnskogbanen en fin plass å være.

Grue som er nabokommunen er en aktiv kulturkommune med flere store arrangement som bl.a. Grueturnering, Finnskogdagene, Rally VM m.m.
I denne kommunen har man bibliotek, kino, museer, turistforeninger og fritidsklubb. Grue kommune er også kjent for sine gode fritidsmuligheter og har et bredt idrettsmiljø. Her finnes idrettshaller for ballspill og stadion med kunstgress.
Det er lysløyper for skilek og det finnes hall for ridning. Kommunen er også kjent for gode jakt- og friluftsopplevelser.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1923, modernisert i 1987

Bygninger og byggemåte

Enebolig med byggegrunn antatt bestående av fjell og morenmasser. Antatt fundamentert med støpte såler eller kjellervegger til antatt fast byggegrunn. Eldre grunnmurer antatt med sparesteinsbetong. Delvis malt mur ved synlige utvendige overflater. Grunnmurer med enkelte mindre sprekker/riss. Antatt byggegrop uten etablert dreneringssystem. Kjellervegger innvendig med tradisjonell fuktbelastning som anses normalt for denne konstruksjon og alder.
Yttervegger antatt med bindingsverk med stående kledning. Vinduer med isolerglass i hovedsak fra 1987. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall. Innvendig ett-løps teglpipe.

Uthus fundamentert på impregnerte stolper. Yttervegger i bindingsverk og utvendig stående kledning. 3 vinduer med enkle plexiglass. Slagport og en malt lettdør. Saltak med metallplater. Renner og nedløp i metall. Innlagt strøm.

Dobbel garasje med støpt plate på mark. Leca ringmur. Yttervegger i bindingsverk og utvendig stående kledning. 2 vippeporter og malt tredør. Saltak tekket med metallplater, samt renner og nedløp i metall. Garasjen har innlagt strøm.

Carport fundamentert på støpte søylepunkter. Carport med 3 vegger, yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende, ubehandlet kledning. Saltak med metallplater. Renner og nedløp i metall. Innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 105 kvm

Enebolig
Kjeller: Bod under del av kjøkken. Ikke målbart areal grunnet lave himlingshøyder.

1.Etasje: P-rom: 65 kvm, Bra: 65 kvm, Brutto: 72 kvm
Inneholder: 2 stuer, spisestue, bad/wc/vaskerom, kjøkken og trapperom/vindfang.

2.Etasje: P-rom: 30 kvm, Bra: 30 kvm, Brutto: 33 kvm
Inneholder: 2 soverom. Trapperom, gang og raftekott uten målbart bruksareal.

Uthus
1.Etasje: Bra: 40 kvm, Brutto: 43 kvm, S-rom: 40 kvm
Ineholder: 2 boder

Dobbel garasje
1.Etasje: Bra: 45 kvm, Brutto: 48 kvm, S-rom: 45 kvm
Inneholder: dobbel garasje med bodplass

Carport på ca. 25 m²

Arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Byggtakst Elverum, datert 05.06.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

La oss presentere en eldre familievennlig enebolig landlig beliggende i Åsnes.
Boligen med stue, spisestue, kjøkken, to soverom og baderom har gode muligheter hvis du ønsker å sette ditt eget preg på det.

Stue & kjøkken
Lysmalte stuer med lyst gulv. Stuene dels åpne mot hverandre. Her kan man fint lage tv-krok i en del av stuen og sofakrok etc i den andre. Montert vedovn i den ene delen, denne gir god varme på kjølige kvelder. Adkomst ut til terrasse fra stuen.
Spisestuen med gråmalte vegger, brystningslist og lyst gulv. Her kan man ha hele familien og venner på middagsmåltider rundt bordet. Vindu som gir godt med lys inn.

Kjøkken med lysmalte vegger og mørkt gulv. Kjøkkeninnredning antatt fra 1987. Innredning med malte trefiberfronter og laminerte skrog. Metall benkebeslag med oppvask- og utslagskum. Flisbelagte benkeplater omrammet med eikelister. Lyse fliser på veggene over kjøkkenbenker. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med avkast via yttervegg. Montert komfyrvakt.
Kjøkkenet er romslig med god plass til det man skulle ønske. Kanskje ønsker du et kjøkkenbord å nyte frokosten ved?!

Soverom
Det er to soverom i boligen, begge er oppe i 2. etasje. Et soverom med brystningspanel, gulmalte vegger og lyst gulv. Det andre soverommet med brystningspanel, blåmalte vegger og lyst gulv.

Bad & vaskerom
Baderom med grønt belegg på gulvet og vegger med spraglete våtromsplater. Baderommet er innredet med servant , gulvmontert wc og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Oppvarming av badet med vegghengt panelovn. Naturlig ventilasjon via veggventil, tilluft via åpen dør. Noe fuktbelastet vindu.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via luftstrekk. Inntakssikringer plassert i sikringsskap i trapperom i 2. etasje. Sikringsskap plassert i trapperom 1. etasje. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikring. Kurser med jordfeilautomater. Montert digital måler i skapet. Merket kurser . Hovedsaklig åpne innstallasjoner av eldre dato i boligen. Det er montert 2 stk varmepumper med egne kurser.

Opplyst vann fra privat borrehull på egen tomt. Antatt dykkpumpe, trykktank i kjeller. Vanninntak og stoppekran i kjellerrom, rom med gulvsluk. Inntaksledning med PEL-rør. Vannfordeling med cu-rør. Vannførende innstallasjoner av blandet alder. Vannbereder på 102 liter plassert i kjellerrom.
Opplyst privat avløpsanlegg med slamavskiller og antatt spredegrøfter. Synlige avløpsrør i PVC. Ukjent vedrørende lufting av kloakk.

Oppvarming

Boligens oppvarming er med strøm -og vedfyring. Luft/luft varmepumpe i spisestue og et soverom i 2. etasje.

Parkering

Parkering på gruset oppstillingsplasser, i garasje og carport.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 884 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomt med helling mot nord med mindre flatpartier. Etablert hageanlegg med plen og noe beplantning. Frittstående platting med utendørs boblebad syd for huset. Overbygget inngangsparti med repos og trapp, heller foran trap.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vei, vann -og avløpsnett.

Reguleringsplan

LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur. Kommuneplanens arealdel 2019-2030 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen.

Prisantydning

1 280 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 252 633,-
Sekundær formuesverdi : 909 479,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 7 200 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder renovasjon, septikk, skorsteinsavgift og eiendomsskatt.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 280 000,-
 • Kommunale avgifter: 7 200,-
 • Ligningsverdi: 252 633,-
 • Primærrom: 95 m2
 • Bruksareal: 95 m2
 • Bruttoareal: 105 m2
 • Tomteareal: 1884 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Vålbekkvegen 41 2283 Åsnes Finnskog Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 183017157

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.