Solørvegen 931 2266 Arneberg Norge

Adresse

Solørvegen 931
2266 Arneberg

Matrikkel

Gnr. 198 bnr. 36 i Åsnes kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Circle K på Flisa kjører man Rv2 i retning Kongsvinger. Kjør rett frem i rundkjøringen, andre avkjøring, og fortsett på Rv 2 i ca. 3,8 km. Sving da til høyre inn på privat veg og kjør 133 m. Du er fremme, velkommen!

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Flott turområde rett utenfor døren. Gå ned til Fliselva og følg denne så
langt du orker. Det er også bussforbindelser like ved eiendommen.
Arneberg ligger i Åsnes kommune i Hedmark. Området Arneberg ligger på begge sider av Glomma og ligger rett sør for Flisa og nord for Kirkenær. Eiendommen ligger ca. 3,5 km fra Flisa sentrum. Til nærmeste butikk tar det ca. 6 min med bil og man finner også skoler, barnehager og andre fasiliteter på Flisa.
Flisa er et tettsted og administrasjonssenter i Åsnes kommune. Flisa er et svært hyggelig handelssted med godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager, barne-, ungdoms- og videregående skole.

Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med fasiliteter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, lysløype, treningssenter og fysioterapi. I tillegg en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur.

Myrmoen er et flott tur og rekreasjonsområde i Flisa sentrum. Her finner man gode turløyper og lysløypetraseè. Turløypene er av forskjellige vanskelighetsgrader der noen egner selv for barnevogn, rullestol og rullator mens andre steder er bratte og mer utfordrende. Deler av løypa går langs Fliselva og det er mulighet for å ta seg en dukkert på badestranda som ligger langs løypa.

Kjølaberget er en av hele 12 toppturer som du finner i Åsnes kommune. Her kan man oppleve flott natur med slekt og venner eller som turist.

Liker du fart og spenning på vinterstid er snøscooterløypene over til Sverige noe for deg. Det går løype fra Flisa og Kjellmyra innover i Sverige, så her er det bare å kjøpe scooterledkort og kjøre avgårde.
Åsnes kommune har flere fastsatte snøscooterløyper som gjelder kun for kjøring av typegodkjente og registrerte snøscootere. Inne på Åsnes kommune sine sider finner man forskrifter om snøscooterløyper i Åsnes.

Solør byr på flotte naturopplevelser sommer som vinter. På sommertid har man mulighet til å gjøre noe som kalles "gardtass". Dette betyr at man kan gå fra gård til gård og se hva som skjer i nabolaget. Det er fire gårder, et museum og ei sæter som åpner dørene sine for denne aktiviteten. Her er det masse kultur og historie å få med seg. På vinter tid tilbyr bl.a. Solør flotte skiløyper som kan benyttes som rekreasjon og/eller trening.

Vakre Finnskogen kan by på flotte sykkelstier om sommeren og langrennsløyper om vinteren, som strekker seg innover idylliske områder og videre mot Sverige. Finnskogen er kjent for å ha et rikt dyreliv, med gode jakt -og fiskemuligheter, villmarksopplevelser, trollskap og mystikk. Dette gjør Finnskogen til et spennende terreng å vandre i både for mil-slukere og barnefamilier. Området gir også mange gode padlemuligheter med kano.

For de som søker fart og spenning er Vålerbanen riktig arena. Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF trafikksenter og Våler har ambisjoner om å bli Nordens beste trafikk og motorkommune. Med kyndig veiledning kan Vålerbanen by på 2,3 km lang racing bane, off-roadløype, go-kart og glattkjøringsbane.
Her kan du sette naturkreftene og egne kunnskaper på prøve. Med et topp moderne konferansesenter, kurs og eventer er det rom for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. GATEBIL arrangerer også en av sine årlige festivaler her, med mye fart, spenning og moro.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1968

Bygninger og byggemåte

Grunne antas bestående av morenmasser med høy sand- og siltsortering. Grunnmurer i støpt betong, innvendig grunnmur påført med siporex-blokker. Antatt fuktsikring med Goudron tjærebehandling fra byggeåret. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning, opplyst isolert med 150 mm mineralull. Kaldtloft med adkomst via himlingsluke i bod, samt dør i 2. etasje til et kaldtloft. Utvendig fasader opplyst sist overflatebehandlet i 2014. Enkelte kledningsbord med noe oppsprekking og lokal slitasje, noe vedlikehold kan påregnes. Vinduer hovedsaklig med isolerglass fra byggeåret. Ytterdører i heltre fra byggeåret, malt terrassedør med isolerglass. Saltakkonstruksjon med kaldtloft. Tekking med sementstein, undertak med trebord. Montert takstige til pipe, utførelse uten feieplattform. Renner og nedløp i pvc. Innvendig elementpipe fra byggeår. Helbeslått pipeløp over tak uten regnskjerm.

Inntilbygget dobbelgarasje med bod fra 1968. Garasjen har betonggulv, yttervegger i murverk med utvendig malt pussbehandling og saltakkonstruksjon tekket med sementstein. Renner og nedløp i pvc. Innvendige vegger med mur og himling med malte gipsplater. Vegger og himling i bod med åpent bindingsverk og betong. Vippeporter i malt treverk og heltre dør til bod. Stor nivåforskjell mellom garasjegulv og terreng.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 2, Antall rom: 8

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 251 kvm, Bruksareal: 366 kvm, Bruttoareal: 403 kvm

Enebolig
Kjeller: P-rom: 36 kvm, Bra: 137 kvm, Brutto: 155 kvm, S-rom: 101 kvm
Inneholder: Kjellerstue og trappegang. Diverse boder og trimrom som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 147 kvm, Bra: 154 kvm, Brutto: 167 kvm, S-rom: 7 kvm
Inneholder: Kjøkken, bad, vaskerom, stue, spisestue, 2 soverom, toalettrom, gang og vindfang. Kjølerom/bod og bod som sekundærrom.

2.Etasje: P-rom: 68 kvm, Bra: 75 kvm, Brutto: 81 kvm, S-rom: 7 kvm
Inneholder: Bad, 3 soverom og gang. Bod som sekundærrom

Garasje
1.Etasje: Bra: 57 kvm, Brutto: 62 kvm, S-rom: 57 kvm
Inneholder: Dobbelgarasje og bod

Arealer er hentet fra verditakst utført av Byggtakst Elverum, datert 11.12.2019

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her presenterer vi en enebolig i landlige omgivelser i Åsnes kommune.

Stue & Kjøkken
Romslig, lys stue med lysmalte vegger, en mørk kontrastvegg og laminat på gulvet. Stuen har store vinduer som gir godt med lys inn i stuen, samt adkomst ut til terrassen. Det er en innmurt elementpeis i stuen, denne gir komtrast i rommet og gir godt med varme rundt om.

Kjellerstue som i dag er brukt som hjemmekinorom. Rommet er romslig med plass til det man skulle ønske av møbler. Det er lagt inn fiber i boligen, så her nede kan man sitte og streame filmer og musikk.

Kjøkken av blandet alder. Innredning med heltre fronter, laminerte skrog og benkeplate. Enkle overskap med skyvefunksjon. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser, overgang uten mykfuge. Oppvaskkum i metall, samt opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp, avkast ført via yttervegg direkte til friluft.

Kjølerom med adkomst via vindfang. Gulv med belegg, og vegger med panel samt mindre felt med synlige mineralull. Opplyst at kjøleaggregat er i drift. Kjølerommet var benyttet som bod da befaringen ble gjennomført.

Soverom
Det er fem soverom i boligen, to av de i 1. etasje og tre soverom i 2. etasje.
Soverommene i 1. etasje med mørkmalte vegger og laminat på gulv. Ett soverom med vinylbelegg. Et av rommene har to doble garderobeskap.
Soverommene i 2. etasje har lysmalte vegger og laminat på gulvet. Ett soverom med vinylbelegg på gulvet.

Bad & Vaskerom
Bade i 1. etasje fra opprinnelig byggeår. Belegg og beleggsoppbrett på gulvet og laminerte plater på veggene. Badet er innredet med servant i innredning og dusjkabinett. Ventilasjon med naturlig avtrekk, tilluft via åpen dør. Oppvarmingen på badet er med stråleovn. Belegg avsluttet mot sluk, påvist svikt og lekkasje ved sluk. Synlig vannskjolder og svertesopp i etasjeskille i kjellerbod.

Badet i 2. etasje fra byggeår. Belegg og beleggsoppbrett på gulvet og laminerte plater på veggene. Badet er innredet med gulvmontert wc, servant i innredening og dusjnisje. Ventilasjon med naturlig avtrekk, tiluft via åpen dør. Oppvarming med stråleovn. Belegg avsluttet mot sluk, påvist svikt ved sluk.

Toalettrom i 1. etasje med belegg på gulvet og malte plater på veggene. Toalettrommet er innredet med gulvmontert wc og servant montert på vegg. Ventilasjon med naturlig avtrekk, tilluft via åpen dør. Oppvarming med stråleovn. Samt 1. toalettrom i hall.

Vaskerom i 1. etasje fra byggeår. Belegg og beleggsoppbrett på gulvet og malte laminerte plater på veggene. Vaskerommet er innredet med opplegg for vaskemaskin og utslagsvak i metall montert på vegg.

El-anlegg & VVS
Strøminntak via jordkabel, inntakssikringer plassert i kjellerbod. Sikringsskap plassert i bod oppe i 2. etasje. Sikringsskap med porselensikringer. 3-fase 230V anlegg, ukjent vedr. kapasitet på hovedsikringer. Innstallasjoner hovedsaklig fra byggeåret. Opplyst om ESWA varme i himliing i stue og spisestue, varmeanlegget har ikke vært i bruk de senere årene. Luft/luft varmepumpe provosorisk tilkoblet med skjøteledning, dette bør utbedres.

Eiendommen ble tilkoblet kommunalt vannannlegg i ca. 2012. Vanninntaket med vannmåler og stoppekran i kjeller, inntak med PEL. Vannfordeling med cu-rør fra opprinnelig byggeår. Vannbereder på ca. 152 liter plassert i kjellerrom med sluk. Innstallasjoner og sanitærutstyr hovedsaklig fra byggeår.
Avløpsrør av type PVC og jernsoil. Opplyst om etablering av nytt avløpsanlegg med spredegrøfter i 2003. Påvisst irring ved flere cu-innstallsjoner. Påvist lekkasje på soilsluk tilknyttet baderom i 1. etasje. Lokale utskiftninger og oppgraderinger på påberegnes grunnet elde og påviste forhold.

Oppvarming

Boligens oppvarming er med strøm og vedfyring. Luft/luft varmepumpe montert i stue i 1. etasje og i trappegang i 2. etasje. Varmepumpe provosorisk med skjøteledning. Dette bør utbedres. Det er en vedovn i kjellerentre som gir varme i kjeller.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 206 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Friareal i nærhet. Normalt gode solforhold. Plen rundt boligen samt noe beplantning. Utsikt over jord- og skogarealer samt mot nærliggende områder. Noe trafikkstøy fra nærliggende Rv2 kan påregnes.

Vei, vann og avløp

Privat vei, privat kloakk med sedimenteringskummer fra 2003 og offentlig vann.

Reguleringsplan

Det foreligger ingen reguleringsplan for område. Det foreligger kommuneplanbestemmelser.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1972/3954-1/14 datert 07.12.1972. Erklæring/avtale - Bestemmelse om felles vannverk/ledning.
1975/261-1/14 datert 28.01.1975. Erklæring/avtale - Regaranti i Børke vannverk.

Prisantydning

2 290 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 657 000,-
Markedsverdi : 2 550 000,-
Teknisk verdi : 2 657 000,-
Formuesverdi : 471 801,-
Sekundær formuesverdi : 1 698 463,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 13 254 pr. år
Renovasjon, adm.gebyr, fastgebyr vann, vann etter måler forskudd vann,septik avgift, skorsteinsavgift og eiendomsskatt.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Brøytekostnader og vedlikeholdskostnader tilknyttet privat veiadkomst for flere eiendommer må påberegnes. Opplyst at det ikke foreligger noe om kostnadsnøkkel som er utarbeidet til fordeling av brøyte- og vedlikeholdsutgiftene.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 290 000,-
 • Kommunale avgifter: 13 254,-
 • Ligningsverdi: 471 801,-
 • Primærrom: 251 m2
 • Bruksareal: 366 m2
 • Bruttoareal: 403 m2
 • Tomteareal: 3206 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Solørvegen 931 2266 Arneberg Norge

Visning

20.08.2020, 1800 - 1830. Velkommen til visning!

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 181575485

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.