Skip to content
Grønlivegen 7 2414 Elverum Norge

Adresse

Grønlivegen 7
2414 Elverum
2. etasje

Matrikkel

Gnr. 33 bnr. 23, andelsnr. 8 i Grønlia Borettslag med orgnr. 954322645 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Leiligheten er beliggende på Gaarderløkka i Elverum, ca 6-700 meter fra sentrumkjernen. Området består for det meste av småhusbebyggelse.

Fra Solørvegen Rv2, kjør inn i Storgata og kjør ca. 300 meter, sving dertetter inn i Grønlivegen. Kjør ca 100 meter og sving til høyre og inn på parkeringsplassen til borettslaget.

Se også vedlagt kart i Finn annonsen. Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisninger.

Nærområdet

Eiendommen ligger fint til på Gårderløkka, et sentrumsnært, barne- og familievennlig boområde med barnehage like ved og gangavstand til barne,- undoms,- og videregående skole. Fra leiligheten er det også gangavstand til sentrum med et rikt utvalg av private- og offentlige tjenestetilbud, Sykehuset Innlandet HF, leke/friområder, svømmhall og idrettsanlegg m.m. Veien opp til Svartholtet er heller ikke lang. Her finner en milevis med tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper for liten og stor om vinteren. Det er gangavstand til Glomma og til Skogmuseet med aktiviteter for liten og stor. Leiligheten er i skolekrets 5-Frydenlund. Starmoen Fritids Park er rett utenfor Elverum sentrum og byr på bl.a. 18-hulls golfbane, Ole Reistad Senteret, Norges Luftsportforbunds rikssenter for seilflyging, motorcorssbane med mere.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1965, modernisert i 2015

Bygninger og byggemåte

Tomt og opprinnelig byggegrunn av antatt sanddominerte masser. Boligen er antatt fundamentert på støpte såler under grunnmur. For øvrig støpte punktfundamenter ifm utvendig søylelast. Grunnmur av plasttøpt betong. Slemmet/pusset utførelse utvendig over terreng. Synlig fuktsikring/grunnmursplast utvendig langs grunnmur. Yttervegger av isolerte trekonstruksjoner fra byggeåret. Yttervegger er opplyst utvendig påforet og tilleggsisolert med mineralull i 1993. Utvendige fasader av trekledning, antatt fra 1993. Saltakkonstruksjon av plassbygde sperretakkonstruksjoner. Boligen har lagringsloft med tilkomst fra trapp. Himling mot loft isolert med mineralull. Påkoblet saltak av taksperrer over inngangsparti. Taktekking på boligen utført med teglstein/betongtakstein, lagt i 1998. Vindskier, gesims og raft av treverk. Dekkbord/isbord med beslag. Montert snøfanger. Stigetrinn, pipebeslag og luftehatt av metall. Takfotbeslag, renner og nedløp av metall. Montert snøfangere på hovedtak Leiligheten har vinduer/balkongdør med 2- og 3-lags isolerglass. Produksjonsår for glassene er: 1993 og 2012. Vinduer med over- og underliggende vannbrett med beslag. Sørvestvendt, overbygd veranda med tilkomst fra stue. Veranda målt til ca 14kvm. Konstruksjoner av trebjelkelag med opplegg på drager/søyler. Tett undergulv med fall for håndtering av regnvann. Spaltegulv av beisede terrassebord, av noe nyere opprinnelse. Terrassebord sist beiset i 2019. Rekkverk og levegg malte trekonstruksjoner. Gjennomgående teglsteinspipe fra opprinnelige byggeår. Sotluke lokalisert i kjellerrom. Pipen er pusset/slammet i boligens plan. Helbeslått over tak. Peisovn i stue, plassert på ubrennbart underlag. Etasjeskille av trebjelkelag, antatt isolert med mineralull. Kjeller med tilkomst via felles trapperom. Kjeller inneholder felles vaskerom og disponble boder/lagringsareal for leiligheten. Etablert lufting av kjeller via ventil/åpninger i yttervegg. Kjellerveggene/grunnmur er uten innvendig påforinger.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 96 kvm

2.etasje: Gang, bad/vaskerom, stue og spisestue med utgang til overbygget veranda, 2 soverom og kjøkken med spiseplass. Det er mulighet for å omgjøre spisestuen til et 3. soverom.

2 boder i kjeller, bod på loft og felles vaskerom i kjeller.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Portelefon.
Fiberbredbånd.
Garderobeskap.
Røykvarsler (sentral).

Standard

Boligen er av normal bygningsmessig standard typisk for byggeåret, men har i ettertid gjenngått flere bygningsmessige oppgraderinger, blant annet utskifting av drenering, nytt yttertak, etterisolering av yttervegger, bytte av vinduer og ytterkledning m.m. i regi av borettslaget.

Leiligheten er dels påkostet de senere årene, blant annet i form av fornying/oppussing av kjøkken (2015), rehabilitering av vann, avløp og bad (2016), i tillegg til noe fornying innvendig. Rehabilitering av sydgavler, utskifting av vinduer på sydgavler. Oppføring av sykkelstall. Maling av fasader, hus og garasjeporter ( 2013). Oppgradering av sikringskap ( 2012). Leiligheten fremstår for det meste som normalt vedlikeholdt og med normal bruksslitasje på rom og bygningsdeler utifra alder.

Velkommen på visning!
Denne boligen er et godt sted å bo i trivelige omgivelser, og passer veldig bra for de fleste mennesker, enten alene, i par eller om dere er en liten familie.

Stuen:
Stuen er lys, romslig, har egen spisestuedel og utgang til en herlig balkong, med et flott utsyn til nærområdet og fotballbane med lekeplas like ved. Her er det god plass til et variert stuemøblement med både sofa og spisemøblement. Stuen har også en peisovn som er god å ha på kjølige kvelder eller kalde vinterdager.

Kjøkkenet:
Kjøkken oppgradert i 2015, med blant annet integrerte hvitevarer, ny innredning og fornying av overflater. Det er laminat på gulv, plater på vegg og i himling. Epoq kjøkkeninnredning med laminerte skrog og fronter. Laminerte benkeplater med planlimt oppvaskkum. Ett-greps kjøkkenkran. Belysning over kjøkkenbenk. Kontaktpunkt over kjøkkenbenk. Benkerygg belagt med plater. Nedfelt platetopp (induksjon). Vegghengt ventilator over platetopp. Integrerte hvitevarer, herunder oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap. Montert lekkasjesikring med sensor under kjøkkenbenk.

Badet:
Baderom ble rehabilitert (nytt) i 2016 i regi av borettslaget. Det er keramiske fliser på vegg og gulv med varmekabler i gulv med termostat. Plater i himling med innfelte downlights. Baderomsinnredning med laminerte skrog og fronter. Heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil og belysning over servant. Dusjkabinett med integrert armatur med dusjgarnityr. Sluk under kabinett. Vindu i dusjsone/våtsone. Veggmontert klosett med innebygd sisterne. Opplegg med plass til toppmatet vaskemaskin med kontaktpunkt.

Soverommene:
Hovedsoverommet er luftig med god plass til dobbelt seng, garderobeskap og kommode. Soverommet har inngang fra stuen og vindu mot nord-vest med et fint utsyn mot nærområdet og Storgata mot sentrum. Det er har originalt lakkert tregulv, tapet på vegg og hvitmalt i himling.

Soverom 2 har inngang fra entré og har vindu mot sør-vest med et fint utsyn mot felles tomt og nærområdet. Soverommet har plass til seng og garderobeskap, og passer fint til et barne,- gjesterom eller et hjemmekontor. Det er har originalt lakkert tregulv, tapet på vegg og hvitmalt i himling.

Leiligheten har en romslig loftsbod og to boder i kjeller på hhv. 5 og 17 kvm. så her er det godt med lagringsplass til det meste.

Gulv: Parkett, tregulv, laminat, fliser.
Vegger: Malte plater, tapet, panel, fliser
Himling: Plater, panel

Av bygningsmessige avvik og merknader er følgende anført:
Påvist symtpomer på nedsatt drensevne/fuktsikring langs grunnmur (fellesareal). Påvist lokal knirk/svikt i tregulv i gang. Påvist lokal helning i gulv/etasjeskille. Mulig punktering av vindusglass på soverom/gjesterom. Enkelte bygningsdeler har, eller nærmer seg passert sin forventede levetid (fellesareal). for ytterligere informasjon se tilstandsrapport, vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass og det er mulighet for garasje, som tildeles etter ansiennitet.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 562 kvm, Eierform: Eiet tomt

Fellesareal og hage

Felles eiet tomt i borettslaget. Tomten er for det meste opparbeidet med plen og beplantning. For øvrig asfalterte gang- og kjørearealer på tomten med biloppstillingsplasser. Andeierne disponerer utearelene i fellesskap. Tomten er innhegnet med hekk/belantning. Eiendommen har normale sol- og lysforhold.

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplanen "Grønlia/Sorenskirverjordet", med dato for ikrafttredelse 03.05.1999. PlanID. 199901. Eiendommen er i planen regulert til bevaring av bolig, konsentert småhusbebyggelse. Dagens bruk er iht planstatus og det foreligger ingen kjente bestemmelser eller planer som anses å ha negativ innvirkning for eiendommen.

Diverse opplysninger

Borettslag: Grønlia Borettslag, Orgnr.: 954322645
Andelsnr.: 8
Andel fellesgjeld: 504724, Andel fellesformue: 36909, Total gjeld: 8524139, Oppdatert pr: 31.12.2019
Forkjøpsrett: Ja
Ytterligere informasjon om felleslån er beskrevet i opplysningsbrev fra forretningsfører, vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Forretningsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp). Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Før du legger inn bud, les nøye igjennom vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det kan påregnes trappevask, dugnadsplikt, og det kan være spesifikke regler om husdyrhold, fremleie/bruksoverlatelse og bruk av fellesarealer. informasjon fra forretningsfører er vedlagt i slagsoppgavens dokumentdel.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 450 000,- / Felleskostnader: 5 447,- pr. mnd
Felleskostnader inkludere avdrag fellesgjeld, Kabel-TV/Internett, felles bygningsforsikring, forretningsfører, felles vedlikehold, vann, renovasjon go eiendomsskatt.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Christian Ryberg
Dato for tilstandsrapport : 25.05.2020
Markedsverdi : 1 750 000,-
Formuesverdi : 447 238,-
Sekundær formuesverdi : 1 610 055,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Forsikring

IF Skadeforsikring
Polisenummer: 560520

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemskap i OBOS.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 33
 • Bruksnr: 23
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 450 000,-
 • Totalpris: 1 954 724,-
 • Fellesgjeld: 504 724,-
 • Fellesutgifter: 5 447,-
 • Ligningsverdi: 447 238,-
 • Primærrom: 67 m2
 • Bruksareal: 74 m2
 • Bruttoareal: 96 m2
 • Tomteareal: 3562 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Grønlivegen 7 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 180166444

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.