Heienveien 1 2450 Rena Norge

Adresse

Heienveien 1
2450 Rena

Matrikkel

Gnr. 43 bnr. 25 i Åmot kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena sentrum kjør ut på Fv215, følg den ca. 1,4 km. Sving til høyre inn mot hoppbakken. Sving til høyre igjen med engang og kjør ca. 40 m før du svinger til venstre inn på Heienveien. Første huset på høyre side og du er fremme.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen ligger ca. 1,5 km nord/øst for Rena sentrum i et landlig området. Ca. 500 m til lysløype ved Rena Leir. Rena sentrum med alt man skulle trenge av fasiliteter. Butikker, restauranter, skoler og barnehager ligger i sentrum.

Rena er et lite tettsted i Åmot kommune litt nord i Østerdalen. Området er beriket med flott natur. Her finner du et variert tilbud av opplevelser hele året. For eksempel jakt, fiske eller turer til fots, sykkel eller ski. Rena er startarena for Birkebeinerrennet hvert år, og her finner du også hoppbakken på Rena (Renabakken). Kort vei fra Rena på Østre Æra flyplass, finner du rikssenteret for fallskjermidrett.

Østerdalen skisenter ligger kun noen km unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en drivingrange og en 6-hulls kortbane.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bacholer- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Elverum har også et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1935, modernisert i 2020

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av jord- og morenmasser. Antatt fundamentert med støpte såler under grunn- og ringmurer. Grunnmurer antatt utført med sparesteinsbetong, ringmur ved tilbygg antatt med betong. Synlige grunn- og ringmurer uten overflatebehandling. Opprinnelig byggegrop antatt utført uten etablert dreneringssystem. Opplyst om etablert drenering ved bygningens øst og sydside i 2010. Yttervegger i bindingsverk, delvis siporex med liggende kledning. Opplyst utvendig overflatebehandling fra 2014. Vinduer med isolerglass med utvendig løse sprosser. Saltakkonstruksjon med kaldtloft/rafteloft ved opprinnelig del. Sperretak med kaldtloft over tilbygg mot øst. Taket er tekket med metallplater, opplyst fra 2013. Renner og nedløp i metall. Innvendig ett-løps teglpipe.

Garasje opplyst fra 2014. Garasje med støpt gulv på grunn, støpte sokler under yttervegg. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. 2 leddporter med automatikk. Intern enkel tretrapp til lagringshems. Saltak tekket med betongtakstein. Renner og nedløp i metall. Provisorisk strøm, opplyst jordkabel fra boligen som ikke er tilkoblet.

Grillhytte opplyst fra 2016. 6-kantet utforming på hytta. Hytta er fundamentert opplyst med impregnert virke mot pukk. Gulvkonstruksjon med støpt plate på mark, gulvoverflate med trebord. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Innvendige vegger med panel. Skråhimling med panel og synlige åser. Vinduer med isolerglass, samt dør i heltre med glassfelt. Ildsted med grue i metall. Røykhette og pipeløp i metall. Tak tekket med shingel, uten renner og nedløp. Ikke innlagt strøm i hytta.

Vedbod opplyst fra ca. 2015. Boden er fundamentert på terreng. Yttervegger i enkelt bindingsverk med utvendig sprinkelvegg. Gulv med europaller. Enkel tredør. Saltak tekket med shingel, uten renner og nedløp. Ikke innlagt strøm i boden.

Lekestue opplyst fra ca. 2015. Oppbygget rammeverk i trevirke under lekestue, ukjent fundamentering. Gulv med sponplater. Yttervegger i enkelt bindingsverk med utvendig liggende kledning. Saltak tekket med shingel, uten renner og nedløp. Ikke innlagt strøm i lekestua.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 130 kvm, Bruttoareal: 142 kvm

Enebolig
Kjeller: Bra: 23 kvm, Brutto: 26 kvm, S-rom: 23 kvm
Inneholder: Trapperom, teknisk rom og 2 boder. Begrenset målbarhet grunnet lave himlingshøyder, samlet gulvareal på ca. 33 kvm.

1.Etasje: P-rom: 75 kvm, Bra: 75 kvm, Brutto: 83 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, toalettrom, gang, trapperom, entre og vindfang kjøkken

2.Etasje: P-rom: 32 kvm, Bra: 32 kvm, Brutto: 33 kvm
Inneholder: 2 soverom og gang. Rafteloft uten målbare areal.

Garasje
1.Etasje: Bra: 26 kvm, Brutto: 28 kvm, S-rom: 26 kvm
Inneholder: Garasje

Grillstue
1.Etasje: Bra: 8 kvm, Brutto: 8 kvm, S-rom: 8 kvm
Inneholder: Grillstue

Vedbod
1.Etasje: Vedbod uten måleverdig areal, gulvareal på ca. 13 kvm

Lekestue
1.Etasje: Lekestue uten måleverdig areal, gulvareal på ca. 2 kvm

Arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Byggtakst Elverum, datert 03.05.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Går du med en drøm om bolig på Rena? Her er muligheten!
Modernisert enebolig med romslig stue, to soverom og flislagt baderom.

Stue & kjøkken
Lys, romslig stue med laminat på gulvet og lysmalt panel på veggene. Åpent mellom stue og spisestue, så her har man plass til det man skulle ønske av møbler. Hvit elementpeis etablert i stue. Adkomst fra stuen og ut til terrassen.

Lysmalt kjøkken med laminat på gulvet. Eldre remontert kjøkkeninnredning med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Veggflater over kjøkkenbenker med laminerte veggplater, disse er opplyst fra 2014. Led-belysning montert under overskap og nedforede himlingskasser. Intergrert induksjonstopp og stekeovn fra ca. 2014. Ventilator montert i metallhette over kokeplass og med avkast til friluft, opplyst ventilator fra ca. 2014. Opplegg for oppvaskmaskin.

Soverom
Det er to soverom i boligen, begge i 2. etasje. Hovedsoverommet med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet er romslig med god plass til det man skulle ønske av møblement. Det andre soverommet har gulmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet passer fint som barnerom, kontor eller kanskje trenger du en stor garderobe?!

Bad & vaskerom
Baderom med mørke fliser på gulvet og lyse fliser med mønsterlinje på veggene. Badet er innredet med dusjhjørne, servant i mørk innredning og opplegg for vaskemaskin. Ventilasjon med mekanisk avtrekk via yttervegg, tilluft via åpen dør. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Durgoventil plassert på bad.

Toalettrommet i 1. etasje med mørke fliser på gulvet og lyse fliser på veggene. Rommet er innredet med gulvmontert wc og servant på vegg. Oppvarming med panelovn. Naturlig ventilering med veggventil, tiluft via åpen dør.

El-anlegg & vvs
Strøminntak med luftstrekk. Inntakssikringer med porselenspropper åpent montert på soverom i 2. etasje. Sikringsskap med jordfeilautomater og AMS-måler montert i gang 1. etasje. En-fase 230V anlegg med 25A hovedsikring. Manglende kursoversikt. Hovedsaklig med åpent ledningsnett. Elektrisk gulvvarme på bad. Provosorisk strøm til garasje, opplyst jordkabel fra boligen som ikke er tilkoblet. Forholdet bør utbedres. Kursoversikt må settes opp i sikringsskapet.

Vannforsyning fra felles privat vannverk, opplyst vannverk med 8 abonnenter. Røropplegg med Cu-rør og rør-i-rørsystem. Fordelerstokker åpent plassert i kjellerrom. Stoppekran plassert i kjeller, merking mangler. Vanninntak med mekanisk filter. Vannbereder med kapasitet på 198 liter fra 1996 plassert i kjellerrom. Utekran med frostsikring. Enkelte cu-rør med noe irring ved koblingspunkt. Opplyst om tilfelle med frostproblematikk vannrør tilkoblet toalett, tegn til tidligere frostproblematikk ved vannrør ført gjennom krypkjeller.
Privat avløpssystem med sedimenteringskum, overløp antatt ført til spredegrøfter. Avløpssystem med ukjent alder og tilstand. Lufting av kloakk via durgoventil plassert på baderom.

Oppvarming

Oppvarming av boligen med strøm- og vedfyring. Montert luft/luft varmepumpe i stue.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 741 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Vestvendt skrående tomt med utsyn mot vest. Delvis etablert hageanlegg med noe beplantning. Steinlagt ved terreng foran inngangsparti og trapp opp til terrasse. Frittstående grillstue, lekestue og vedbok.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vei, vann og avløpssnett.

Reguleringsplan

Kommunen opplyser om at det er 5 ikke berørte datasett av kulturminner, enkeltminner, fredete bygninger, kulturmiljøer, sikringssoner og SEFRAK, men ingen av disse skal ha noe betydning for eiendommen.

Eiendommen ligger i følge kommunen i en faresone for ras, skredfare og flomfare. Kopi av dokumenter kan fåes av megler.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1937/689-1/15 - Bestemmelse om vannledning datert 13.03.1937

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen grunnet alderen på boligen.

Prisantydning

1 490 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Formuesverdi : 260 915,-
Sekundær formuesverdi : 939 294,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 8 397 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder: renovasjon, eiendomsskatt, feiing og septik.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 490 000,-
 • Kommunale avgifter: 8 397,-
 • Ligningsverdi: 260 915,-
 • Primærrom: 107 m2
 • Bruksareal: 130 m2
 • Bruttoareal: 142 m2
 • Tomteareal: 1741 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Heienveien 1 2450 Rena Norge

Visning

02.06.2020, 1800 - 1830. Velkommen til visning!

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 179691382

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.