Bergesidevegen 451 2436 Våler i Solør Norge

Adresse

Bergesidevegen 451
2436 Våler i Solør

Matrikkel

Gnr. 33 bnr. 7 i Våler (Innlandet) kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv2 mot Kongsvinger, kjør ca. 32 km. Sving til høyre inn på Eidsvegen, kjør 1,8 km før du svinger til venstre inn på Vestsidevegen, kjør 3,8 km. Sving til høyrew inn på privat veg, etter ca. 320 m sving til venstre inn på Bergesidevegen. Etter ca. 140 m sving til høyre inn på privat veg, du vil da få boligen rett frem.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger ca. 7 km fra sentrum hvor man har de fleste fasiliteter. Butikker, skoler/barnehager, kafér etc. ligger i sentrum.
Våler kommune ligger i Hedmark fylke med omlag 3900 innbyggere, kommunen ligger lengst nord i distriktet Solør og blir ofte kalt Våler i Solør. Våler er endel av Glomma-dalføret, i 17 km renner Glomma gjennom Våler og byr på fosser, stryk og fine badeplasser i sommer halvåret. For fiskeinteresserte egner elva seg godt og beriker seg med både ørret, abbor og sik for å nevne noe. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek og småbutikker. Innbyggerne i Våler kan fryde seg over en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Hvert år arrangeres Vålerdagene, da er det liv i sentrum, tilbud i butikkene og tivoli. Elverum ligger en kjøretur på 30 minutter unna og har et ytterliggere større handletilbud med sine to kjøpesentre og en rekke kjente kjeder, butikker og spisesteder.

Fritidsaktivitetene i nærområdet er mange, for den som ønsker å drive med idrett er det et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger. Vålerhallen huser de håndballinteresserte, Vålerstadioen har friidrettsbane, gressbane og tennisbane. Svømmebasseng i tilknytning til ungdomsskolen og skitilbud i regi av skigruppa og Vaaler IF, som arrangeres flere steder i området på vinterhalvåret. Gjerdrumsbakken (hoppbakke) ligger sørvest for Braskereidfoss på vestsiden av Glomma. Bakken har to hoppsatser.

For de som elsker friluft, jakt og fiske er området et eldorado, med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. For å nevne noe kan Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel. Spulsåstoppen er tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes i samhold med familie og venner. Trysilfjellet, et av Norges største alpinanlegg er ca. en times kjøretur unna med hele 66 nedfarter og snø garanti til 1. Mai.

For de som søker fart og spenning er Vålerbanen riktig arena. Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF trafikksenter og Våler har ambisjoner om å bli Nordens beste trafikk og motorkommune. Med kyndig veiledning kan Vålerbanen by på 2,3 km lang racing bane, off-roadløype, go-kart og glattkjøringsbane.

Her kan du sette naturkreftene og egne kunnskaper på prøve. Med et topp moderne konferansesenter, kurs og eventer er det rom for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. Gatebil arrangerer også en av sine årlige festivaler her, med mye fart, spenning og moro.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2005

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn opplyst i hovedsak å bestå av fjell. Fundamentering med støpte pilarpunkter opplyst på oppkultet underlag som anlegg for langsgående betongelementer. Ringmurer utført med betongelementer. Opplyst drensrør mot vest, på oversiden av huset med uttrekk på jorde. Byggegrop forøvrig uten drenering. Yttervegger som en del av prefabrikkerte boligseksjoner. Yttervegger med stående kledningsbord. Opplyst overflatebehandling fra 2020. Vinduer med isolerglass. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater. Takfot uten fuglebånd. Renner og nedløp av metall. Elementpipe med pussede og malte vanger i begge etasjer.

Uthus med dobbel garasje og bod i bakkant. Opplyst støpte såler antatt fast grunn. Ringmur med upusset Leca. Støpt gulv på grunn. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Åpne innervegger og åpen himling. 2 metall leddporter tilknyttet automatikk. 2 vinduer med enkle glass. Saltak med sementstein. Renner og nedløp i metall.Innlagt strøm.
Bod med støpte såler antatt til fast grunn. Støpt gulv på grunn. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Åpne innervegger og åpen himling. Ytterdør som finert dør. Pulttak med metallplater. Tak uten renner og nedløp. Ikke innlagt strøm. Uthus opplyst beiset i 2020.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 192 kvm, Bruksareal: 196 kvm, Bruttoareal: 213 kvm

1.Etasje: P-rom: 117 kvm, Bra: 121 kvm, Brutto: 132 kvm, S-rom: 4 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, vaskerom/teknisk rom, gang/entre, toalett og 2 soverom. Bod som sekundærrom

2.Etasje: P-rom: 75 kvm, Bra: 75 kvm, Brutto: 81 kvm
Inneholder: Stue, bad og 2 soverom

Garasje
1.Etasje: Bra: 44 kvm, Brutto: 47 kvm, S-rom: 44 kvm
Inneholder: Garasje og bod

Arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Byggtakst Elverum, datert 07.05.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en moderne, familievennlig enebolig landlig beliggende i Våler.
Boligen har fire soverom, to stuer, romslig kjøkken og to baderom samt et toalettrom.

Stue & Kjøkken
Romslig stue med lysmalte vegger og lakkert parkett på gulvet. Det er montert en peisovn i stuen som gir godt med varme på kjølige kvelder. Her har man god plass til det møblementet man selv ønsker. Adkomst fra stuen og ut til terrassen.
Loftstue med walls-to paint plater i mørkeblått samt hvite på to vegger. Parkett på gulvet og lys skråhimling. Stuen er romslig med god plass til det man skulle ønske av møbler. Det er montert fiber i boligen, så her kan man sitte i stuen og surfe rundt på nettet.

Kjøkken med gråmalte vegger og laminat på gulvet. Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og sprøytemalte eik fronter. Benkeplate i eik heltre, stålbenk med kum og utslagsvask. Veggflatene over kjøkkenbenkene med lysgrå spraglete Kitchen-boards, overgang benk/vegg med mykfuge. Intergrerte hvitevarer med keramisk koketopp, stekeovn og micro. Kjøle/fryseskap plassert i veggnisje. Opplegg for oppvaskmaskin, samt aquastopp montert. Ventilator montert over koketopp, avkast til over tak.

Soverom
Det er fire soverom i boligen, to i første etasje og to i andre etasje. Soverommene i 1. etasje med tapet på veggene og parkett på gulvet. Begge rommene er lyse og romslige, ett soverom med Askepott kontrastvegg. Soverommene i 2. etasje med skråhimling. Ett soverom med to blåmalte og to lysmalte vegger samt parkett på gulvet. Det andre soverommet med to fargede og to lysmalte vegger, samt malt parkett på gulvet. Rommene er romslige med god plass til det man skulle ønske av møblement på soverom.
Det er mulig å sette opp en lettvegg nede i 1. etasje i stuedelen og lage fem soverom i boligen.

Bad & Vaskerom
Det er to baderom, ett toalettrom og ett vaskerom i boligen. Baderommet i 1. etasje med svarte fliser på gulvet og lyse MDF-plater på veggene. Baderommet er innredet med servant i innredning, gulvmontert wc og dusjkabinett. Avtrekk via himlingsventil tilknyttet sentralavtrekk. Tilluft ved spalte over dørblad. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Toalettrom i 1. etasje med belegg på gulvet og våtromstapet på veggene. Rommet er innredet med servant og gulvmontert wc. Oppvarming med vegghengt radiator. Avtrekk via himlingsventil tilknyttet sentralavtrekk. Tilluft under dørblad.

Baderom i 2. etasje med grå fliser på gulvet og lyse spraglete fliser på veggene. Mønsterlinje i flisene på veggen. Badet er innredet med servant i hvit innredning, to høyskap, gulvmontert wc, hjørnebadekar og dusjhjørne med glassvegger. Avtrekk via vifte i himling, fuktstyrt. Tilluft ved spalte under dørblad. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Vaskerom med grønt vinylbelegg på gulvet og lys våtromstapet på veggene. Opplegg for vaskermaskin. Vegghengt vaskekum i metall. Laminert innredning med benkeplate. Ventilasjon tilknyttet mekanisk sentrallavtrekk. Oppvarming med vegghengt radiator.

El-anlegg & VVS
Sikringsskap med inntakssikringer, automatsikringer og jordfeilbryter plassert på vaskerom. Skap med digital måler og merkede kurser. Inntak via jordkabel. 230V 3-faset anlegg. Kapasitet hovedsikringer i skap med 40A. Ev. overspenningsvern antatt plassert i utvendig skap. Hovedsaklig skjult anlegg. Elektrisk gulvvarme på begge bad. Opplyst ledningsnett i 2. etasje unntatt bad fra 2020.

Vannforsyning fra kommunalt nett. Inntak med PEL. Varmekabel tilknyttet inntak, opplyst må brukes om vinteren. Forbruksvann med rør-i-rørsystem samt lokale cu-rør og forkrommede rør med åpen montering. Åpne fordelstokker plassert på vaskerom og toalett. Stoppekran og vannmåler plassert på vaskerom, merking mangler. Frostsikker utekran. Varmtvannsbereder tilknyttet varmepumpeaggregat, antatt 170 liter på forbruk. Boligen med mekanisk avtrekk tilknyttet luft-/væskegjenvinner med vamepumpeteknikk.

Opplyst privat avløpsnett med slamavskiller og infiltrasjonsgrøfter. Synlige avløpsrør med PP-plast. Antatt kloakklufting ført over tak.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm og vedfyring. Montert luft/væske varmepumpe type Nibe 310P avtrekksvarmepumpe, varmepumpe plassert på vaskerom. Vannbåren varmefordeling med radiatorer og elektrisk gulvvarme på begge bad.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 043 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Etablert hage med plen og noe beplantning. Drivhus og huske på plen syd. Støttemursteiner ved innkjøring. Kort vei til friarealer.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har direkte adkomst fra privat veg. Kommunalt vann og privat avløp.

Reguleringsplan

Boligen antas å ligge i et LNF-område. Kommuneplanen gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1978/1942-2/14 - Bestemmelse om veg datert 02.05.1978
1979/2959-2/14 - Bestemmelse om veg datert 11.07.1979

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på eneboligen datert 15.12.2005 og en ferdigattest på garasjen datert 15.09.2015.

Prisantydning

2 790 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 509 439,-
Sekundær formuesverdi : 1 833 980,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Forsikring

Gjensidige
Polisenummer: 76777780

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 14 182 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder renovasjon, vann, septikktømming og eiendomsskatt for 2019.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 790 000,-
 • Kommunale avgifter: 14 182,-
 • Ligningsverdi: 509 439,-
 • Primærrom: 192 m2
 • Bruksareal: 196 m2
 • Bruttoareal: 213 m2
 • Tomteareal: 5043 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Parkett
 • Moderne
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt

Bergesidevegen 451 2436 Våler i Solør Norge

Visning

Velkommen til visning!

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 178847729

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.