Elverhøysvingen 18F 2436 Våler i Solør Norge

Adresse

Elverhøysvingen 18F
2436 Våler i Solør
2. etasje

Matrikkel

Gnr. 44 bnr. 128 snr. 6 i Våler (Innlandet) kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjører man ut på Rv2 mot Kongsvinger og følg vegen ca. 27,1 km. Sving til høyre inn på Vålgutua, kjør ca. 2,7 km. Sving deretter til høyre inn på Sundvegen, kjør ca. 220 m for deretter svinge til høyre igjen inn på Elverhøysvingen. Etter ca. 80 m får du leilighetsbygget på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Kort avstand fra leiligheten og til Våler sentrum der man finner alt av fasiliteter man skulle trenge. Kort avstand til Glomma hvor man kan bade, fiske eller kanskje ønsker du å padle i kano. Rivieran i Våler er populær. Her kan man spassere mange fine turer. Det er også en flott sandstrand i nærheten, her er bademulighetene store.
Våler kommune ligger i Hedmark fylke med omlag 3900 innbyggere, kommunen ligger lengst nord i distriktet Solør og blir ofte kalt Våler i Solør. Våler er endel av Glomma-dalføret, i 17 km renner Glomma gjennom Våler og byr på fosser, stryk og fine badeplasser i sommer halvåret. For fiskeinteresserte egner elva seg godt og beriker seg med både ørret, abbor og sik for å nevne noe. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek og småbutikker. Innbyggerne i Våler kan fryde seg over en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Hvert år arrangeres Vålerdagene, da er det liv i sentrum, tilbud i butikkene og tivoli. Eiendommen ligger ca. 400-500 meter fra sentrum og har gangavstand til de aller fleste fasiliteter. Elverum ligger en kjøretur på 30 minutter unna og har et ytterliggere større handletilbud med sine to kjøpesentre og en rekke kjente kjeder, butikker og spisesteder.

Fritidsaktivitetene i nærområdet er mange, for den som ønsker å drive med idrett er det et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger. Vålerhallen huser de håndballinteresserte, Vålerstadioen har friidrettsbane, gressbane og tennisbane. Svømmebasseng i tilknytning til ungdomsskolen og skitilbud i regi av skigruppa og Vaaler IF, som arrangeres flere steder i området på vinterhalvåret. Gjerdrumsbakken (hoppbakke) ligger sørvest for Braskereidfoss på vestsiden av Glomma. Bakken har to hoppsatser.

For de som elsker friluft, jakt og fiske er området et eldorado, med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. For å nevne noe kan Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel. Spulsåstoppen er tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes i samhold med familie og venner. Trysilfjellet, et av Norges største alpinanlegg er ca. en times kjøretur unna med hele 66 nedfarter og snø garanti til 1. Mai.

For de som søker fart og spenning er Vålerbanen riktig arena. Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF trafikksenter og Våler har ambisjoner om å bli Nordens beste trafikk og motorkommune. Med kyndig veiledning kan Vålerbanen by på 2,3 km lang racing bane, off-roadløype, go-kart og glattkjøringsbane.

Her kan du sette naturkreftene og egne kunnskaper på prøve. Med et topp moderne konferansesenter, kurs og eventer er det rom for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. Gatebil arrangerer også en av sine årlige festivaler her, med mye fart, spenning og moro.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2017

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av breelvavsetninger med høy sandsortering. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler/ringmur på fast byggegrunn. Antatt istøpte isolerte ringmurselementer utvendig forblendet med fibersementplate. Yttervegger i bindingsverk antatt isolert med minerallull, samt utvendig liggende kledning. Vinduer med isolerglass. Vannbrett med metallbeslag. Saltakkonstruksjon med kaldtloft, adkomst via loftsluke på soverom. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Undertak antatt med undertaksfolie. Renner og nedløp av metall. Innvendig ett-løps stålpipe.

Privat bod i felles uthus med tre brukere. Uthuset er fundamentert på støpt ringmur. Bod med betonggulv. Yttervegger i åpent bindingsverk med utvendig liggende kledningsbord. Laminert boddør. Pulttak tekket med takpapp. Innvendige åpen himling. Renner og nedløp i metall. Bygningen er tilkoblet strømnett.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

2.Etasje: P-rom: 73 kvm, Bra: 78 kvm, Brutto: 85 kvm, S-rom: 5 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom og entre/gang. Bod/teknisk rom som sekundærrom.

Arealer er hentet fra verditakst utført av Byggtakst Elverum, datert 05.05.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Leiligheten kan selges møblert mot tillegg i prisen.

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en nyere, moderne og romslig treroms leilighet sentralt beliggende i Våler. Leiligheten med beliggenhet i 2. etasje har lys stue og åpen løsning mot kjøkkenet, lyst baderom og romslige soverom.

Stue & Kjøkken
Åpen, lys stue/kjøkkenløsning. God plass til det man skulle ønske av møbler til sofakroken og til spisebordet. Adkomst fra stuen og ut til terrassen.

Hvit kjøkkeninnredning i L-form antatt fra Ikea. Kjøkkeninnredning med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Fronter med demping, samt oppvaskkum i metall. Åpent løsning for hvitevarer som komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Ventilator over komfyr antatt med avkast over tak. Blåmalte MDF-plater på vegg over kjøkkenbenk.

Soverom
Det er to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet med blåmalte og lysmalte MDF-plater på veggene og laminat på gulvet. Et dobbelt garderobeskap montert i et hjørne. Soverom nr to med lysmalte MDF-plater på veggene og laminat på gulvet. Rommet passer fint som barnerom eller kanskje trenger du et kontor/hobbyrom.

Baderom
Baderom i svart belegg på gulvet og hvite, rutete våtromsplater på veggene. Elektrisk gulvvarme gir en lun og god følelse på badet. Rommet er innredet med servant i hvit innredning med to skuffer, vegghengt wc med påmontert sisterne og dusjhjørne med glassdører uten terskel. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Mekanisk avtrekk tilkoblet balansert ventilasjonsanlegg, tilluft via spalte under dørblad.

El-anlegg & VVS
Strøminntak via jordkabel. Inntaksikringer i utvendig skap med antatt digital måler og overspenningsvern. 230V anlegg med 63A hovedsikringer. Sikringsskap plassert på bod. Jordfeilautomater og merkede kurser i skapet. Skjult ledningsnett. Bereder direkte koblet til strømnett.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Synlig inntaksledning i fordelerskap med PEX. Åpne cu-rør på bod. Stoppekran og vannmåler på bod. Forbruksvann med rør-i-rørsystem. Synlige enemuffer. Fordelerskap plassert i bod som har gulvsluk. Fordelerskap med etablert overløp til gulvsone med sluk. Bereder med kapasitet på ca. 200 liter. Opplyst felles utekran.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Avløpsrør i PVC. Avløp antatt luftet over tak.

Oppvarming

Oppvarming av leiligheten skjer med strøm og vedfyring.

Parkering

Parkering på felles oppstillingsplass. Det vil iløpet av kort tid bli bygget felles carportanlegg.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 481 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt, hage opparbeidet med plen og normale solforhold. Privat åpen terrasse mot vest med utsikt mot Glomma. Overbygget trapp opp til svalgang for adkomst til leilighet i 2. etasje.

Vei, vann og avløp

Leiligheten er tilkoblet kommunalt vei, vann og avløpsnett.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1993/3141-1/14 - Bestemmelse om veg datert 03.09.1993
2020/2202317-1/200 - Bestemmelse om adkomstrett datert 09.03.2020
2020/2202317-2/200 - Bestemmelse om parkering datert 09.03.2020

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på boligen datert 16.01.2019

Diverse opplysninger


Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

1 990 000,- / Fellesutgifter: 1 000,- pr. mnd
Felleskostnadene dekker uteplass, vedlikehold, snørydding, strøing, plenklipping, kommunale utgifter, forsikring osv.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Formuesverdi : 486 886,-
Sekundær formuesverdi : 1 752 789,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 13 000 pr. år
De kommuanle avgiftene gjelder vann, avløp, eiendomsskatt og renovasjon for 2019. Avgift for feiing/tilsyn kommer i tillegg.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Boligen vil bli malt i sommer, samt at det skal bygges felles carportanlegg. Dette vil utgjøre en kostnad på 50.000,- pr boenhet, som må dekkes av eier.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 44
 • Bruksnr: 128
 • section_number: 6
 • Kommunenr: 3419
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 990 000,-
 • Fellesutgifter: 1 000,-
 • Kommunale avgifter: 13 000,-
 • Ligningsverdi: 486 886,-
 • Primærrom: 73 m2
 • Bruksareal: 78 m2
 • Bruttoareal: 85 m2
 • Tomteareal: 481 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Elverhøysvingen 18F 2436 Våler i Solør Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 178166186

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.