Skytterveien 5 2450 Rena Norge

Adresse

Skytterveien 5
2450 Rena

Matrikkel

Gnr. 9 bnr. 1 Fnr. 88 i Åmot kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena sentrum kjør ut på Fv215 mot Elverum, kjør ca. 270 m før du svinger til høyre inn på Åsbygdsvegen. Kjør ca. 570 m før du svinger til venstre inn på Nyveien. Kjør ca. 820 m før du svinger til venstre inn på Skytterveien. Hold til høyre og kjør ca. 240 m, du vil da få eiendommen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger ca. 2 km fra eiendommen, her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Skiløyper ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen vinterstid. Det er alpinbakke og golfbane ca. 20 minutter nord for eiendommen samt skiløyper, Østerdalen skisenter.

Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.

Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1959, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas bestående av sandmasser. Antatt fundamentert på såler til fast byggegrunn. Grunnmurer av betong. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende dobbeltfalset kledning. Støpt dekke med tilfarergulv over kjeller forøvrig etasjeskillere med trebjelkelag. Vinduer med isolerglass. Vinduer i 1. etasje og loft fra 2013, mens øvrige vinduer er fra 1979. Kjeller med varevinduer. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein, takoppløft mot vest. Taket er tekket i 2013, samt renner/nedløp i metall fra 2013. Innvendig ett-løps teglpipe med luftekanal.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 7

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 214 kvm, Bruttoareal: 241 kvm

Kjeller: Bra: 30 kvm, Brutto: 39 kvm, S-rom: 30 kvm
Inneholder: Kjellerrom under sokkel

U.Etasje: P-rom: 38 kvm, Bra: 38 kvm, Brutto: 45 kvm
Inneholder: Leilighet med stue, kjøkken, wc/dusj, soverom, gang og vindfang.

U.Etasje: Bra: 35 kvm, Brutto: 39 kvm, S-rom: 35 kvm
Inneholder: Kjeller hoveddel med trapperom, vaskekjeller og 2 boder

1.Etasje: P-rom: 76 kvm, Bra: 76 kvm, Brutto: 80 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad/wc, soverom og gang

2.Etasje: P-rom: 35 kvm, Bra: 35 kvm, Brutto: 38 kvm
Inneholder: Loftstue og 2 soverom

Arealer er hentet fra verditakst utført av Byggtakst Elverum, datert 15.04.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Modernisert, romslig enebolig med utleiemuligheter beliggende sentralt på Rena. Boligen har tre soverom, to stuer, baderom og kjøkken i hoveddelen fordelt på 2. etasjer. Leilighet i sokkeletasjen med ett soverom, stue, kjøkken og baderom.

Stue & kjøkken
Lys, romslig og åpen stue/spisestue i 1. etasje. Lysmalte vegger og lys klikkvinyl på gulvet. Stuen har montert en peisovn midt i rommet som gir god varme rundt om på kjølige kvelder. Stuen har god plass til det man skulle ønske av møbler.
Loftstue med laminat på gulvet og lysmalte vegger, samt en mørk kontrastvegg. Stuen med god plass til det man skulle ønske av møbler, kanskje vil barna ha en plass å se på barne-tv i fred.
Stue i sokkeletasje med gråmalte vegger og laminat på gulvet. Dels åpent mot kjøkken. Stuen med en liten vedovn og plass til det man skulle ønske av møbler.

Kjøkken i 1. etasje med lysmalte vegger og mørkt laminat på gulvet. Ikea kjøkken i fra 2013. Grå kalkmaling på vegg over benkene, benkeplater i laminat. Intergrert løsning med kokeplate, stekeovn og oppvaskmaskin. Fritthengende ventilator tilknyttet luftepipe. Nytt røropplegg fra vaskerom til kjøkken.

Kjøkken i sokkelleilighet med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Lyst Ikea kjøkken i sokkelleilighet som er renovert i 2014. Oppvaskkum i stål. Ventilator med kullfilter. Kjøkkenet har et stort vindu som gir godt med dagslys inn.

Soverom
Det er totalt fire soverom i boligen, tre i hoveddelen og ett i sokkelleiligheten.
Soverommet i 1. etasje med gråmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet er romslig og har god plass til det man skulle ønske av møbler. Kanskje ønsker man å bruke rommet til noe annet enn soverom. Andreetasje har to soverom, begge med laminat på gulvet og lysmalte vegger med en kontrastvegg. En mørk blå kontrastvegg på ett soverom og en lysgrå kontrastvegg på det andre. Begge soverommene har adkomst til hvert sitt lille kott, samt at rommene er romslige.
Soverommet i sokkelleiligheten med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet er romslig med plass til det man skulle ønske av møbler og har to enkle plassbygde skap.

Bad & vaskerom
Badet i 1. etasje med hvite fliser på veggene og grå fliser på gulvet er opplyst fra 2016. Baderommet er innredet med servant i høyglans hvit innredning, veggmontert wc og dusjhjørne. Mekaniske ventilasjon uttrekk til friluft.
Baderommet i sokkelleiligheten med lyst belegg på gulvet og gråmalte plater på veggene. Badet er innredet med servant i hvit innredning, wc og dusjkabinett i dusjrom.
Vaskerommet i kjelleren med betonggulv og vegger. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin, samt sluk i gulvet.

El-anlegg & vvs
Sikringsskap med automatsikringer plassert i loftstrapp, nye sikringer fra april 2020. Åpent ledningsnett. Inntak med luftstrekk og inntakssikringer på loftsrom. Underskap med måler i sokkelleilighet. Oppgraderinger elektrisk anlegg i forbindelse med rehablitering 2009-2014. Innmat i sikringsskap og noe ledningsnett skiftet.

Vannbereder på 150 liter plasasert i vaskekjeller. Berederen forsyner 1. etasje og sokkelkjeller. Vannbereder på 200 liter fra 2016 plassert i trappegang i sokkelkjeller, denne forsyner sokkelleiligheten. Stoppekran, måler og utekran er montert.
Avløpsrør med soilrør. Opplyst lagt nye PVC-rør fra boligen til kommunalt nett.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring.

Parkering

Parkering på biloppstillingsplasser for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 363 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 5500, Nåværende festeavgift er 5500,- men denne vil øke til 6640,- ifølge bortfester. Årlig festeavgift forfaller 1. april hvert år. Neste ordinære regulering av festeavgift er i 2034.

Tomt og hage

Tomt med skrående terreng. Anlagt noe plen, i hovedsak naturtomt. Noen busker og trær er etablert på eiendommen. Overbygget terrasse mot syd på ca. 10 m². Balkong mot øst med tilgang fra stue.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Kommunen opplyser om at det er 5 ikke berørte datasett av kulturminner, enkeltminner, fredete bygninger, kulturmiljøer, sikringssoner og SEFRAK, men ingen av disse skal ha noe betydning for eiendommen.

Eiendommen ligger i følge kommunen i en faresone for ras, skredfare og flomfare. Kopi av dokumenter kan fåes av megler.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på boligen datert 14.11.1960 og en ferdigattest på bruksendring datert 09.10.2014

Prisantydning

2 190 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 946 000,-
Markedsverdi : 2 400 000,-
Teknisk verdi : 2 946 000,-
Formuesverdi : 399 080,-
Sekundær formuesverdi : 1 436 688,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 13 315 pr. år
Gjelder vann, avløp, eiendomsskatt, feiing og renovasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 190 000,-
 • Kommunale avgifter: 13 315,-
 • Ligningsverdi: 399 080,-
 • Primærrom: 149 m2
 • Bruksareal: 214 m2
 • Bruttoareal: 241 m2
 • Tomteareal: 1363 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Skytterveien 5 2450 Rena Norge

Visning

Velkommen til visning!

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 177542728

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.