Østre Gjesåsveg 96 2280 Gjesåsen Norge

Adresse

Østre Gjesåsveg 96
2280 Gjesåsen

Matrikkel

Gnr. 39 bnr. 19 i Åsnes kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Flisa sentrum kjør nordover ut på Kaptein Dreyersveg, kjør ca. 3,5 km. Sving deretter til venstre inn på Vestre Gjesåsveg, kjør ca. 750 m. Kjør rett frem inn på Smørbølsmoen, kjør ca. 2,3 km. Sving til høyre inn på Østre Gjesåsveg, kjør ca. 500 m før du igjen svinger til høyre inn på privat veg. Etter ca. 110 m får du eiendommen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Det er kort vei til nærbutikken, barnehage og idrettsanlegg. Kjellmyra har idrettslag i ulike idretter, ski, fotball, bordtennis og orientering. Det er også en joker butikk på Kjellmyra. Sønsterud skole ligger ikke langt unna eiendommen.

Flisa ligger ca. 7 km unna eiendommen. Der har man alt man skulle trenge av fasiliteter. Skole, barnehage, butikker, bibliotek, kafeer m.m.
Flisa er et svært hyggelig handelssted med godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager og skoler. Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med muligheter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, treningssenter og fysioterapi. Det finnes en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur. En gang i året arrangeres Flisadagene. Da er det konserter i gatene, salg i butikker og masse folk.

Finnskogen er et stort sammenhengende skogområde som strekker seg langs begge sider av riksgrensen mellom Solør i Norge og Värmland i Sverige.
Et paradis på jorden for deg som vil vekk fra stress og mas. På Finnskogen finner du lokalsamfunn med sterke røtter til den finske innvandringen og som gjerne vil holde på gamle tradisjoner.
Stikkord for Finnskogen er stillhet, godt fiske, jakt og friluftsliv, trollskap og mystikk.
Det siste forbundet med akkurat finnene, som ble sett på som annerledes av bygdefolket nede i Glomma-dalføret.

Føler du derimot for å ta deg en liten utenlandstur er det kort avstand over til Sverige. Der er det muligheter for shopping på flere shoppingsentre. Det er også milevis med snøscooterløyper innover i Sverige så her er det bare å kjøpe seg ledkort og kjøre avgårde.

Det er ca. 40 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter, her kan du handle på en av flere kjøpesenter med mange kjente kjeder og butikker.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1965

Bygninger og byggemåte

Grunn av sandmasser, boligen antatt fundamentert på komprimerte masser. Støpt grunnmur med porebetong (siporex) på innsiden i kjeller. Grunnmur pusset og malt utvendig over terreng. Utvendig sprekk på puss mellom støpt grunnmur og porebetong, samt innvendige sprekker i porebetong. Yttervegger oppført i bindingsverk med utvendig stående kledning. Kledningen har svertesopp, og stedvis fukt- og råteskader nederst på panel. Løse kledningsbord på sørvegg, samt fukt- og råteskade i vannbrett på nord og sørside. Varevindu, og isolerglass i boligen. Ytterdør med glassfelt. Saltak tekket med stålplater antatt fra byggeår. Undertak med rupanel og papp. Fukt- og råteskade på isbord. Takrenner og nedløp av sink på hovedtak. Ett-løps teglpipe, skorstein fra byggeår.

Garasje fra 2007. Støpt betongplate på grunn og ringmur av Leca. Trekonstruksjon med stående kledning, samt dør med glassfelt. Saltak med prefabrikkerte takstoler tekket med stålpanner. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. 2 leddet porter av tre med manuell åpningsmekanisme på en port og automatisk portåpner på en port.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 1, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 215 kvm, Bruttoareal: 234 kvm

Kjeller: Bra: 78 kvm, Brutto: 89 kvm, S-rom: 78 kvm
Inneholder: Uinnredet kjeller

1.Etasje: P-rom: 83 kvm, Bra: 83 kvm, Brutto: 89 kvm
Inneholder: Entre, gang, 2 soverom, stue, kjøkken og bad

2.Etasje: P-rom: 54 kvm, Bra: 54 kvm, Brutto: 56 kvm
Inneholder: Gang, 2 soverom, stue og kjøkken

Garasje: Bra: 60 kvm, Brutto: 64 kvm, S-rom: 60 kvm
Inneholder: Garasje

Arealer er hentet fra eierskifterapport utført av Espen Sletten, datert 16.04.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Eldre, romslig enebolig landlig beliggende på Østre Gjesåsen!
Boligen har fire soverom, to kjøkken, to stuer og ett bad. Boligen har noe oppgradering/oppussingsbehov, men gode muligheter!

Stue & kjøkken
Romslig stue i 1. etasje med ubehandlet villmarkspanel på veggene og lakkert tregulv. Stuen har stort vindu og terrassedør ut mot terrassen, vinduet gir godt med vårsol inn. Stuen har god plass til spisestue, sofagruppe og det man ellers skulle ønske av møbler.

Stue i 2. etasje med ubehandlet panel på veggene og lakkert tregulv. Romslig stue med god plass til en sofagruppe.

Kjøkken i 1. etasje med blåmalte vegger og laminat på gulvet. Hvit innredning med profilerte fronter, over- og underskap og helbeslått benkeplate med kum. Opplegg for oppvaskmaskin. Plass til frittstående kjøleskap og komfyr. Eldre mekanisk vifte i yttervegg som er defekt. Ikke etablert ventilator tilknyttet komfyr.

Kjøkken i 2. etasje med hvitmalte vegger og lakkert tregulv. Innredning med grønnmalte dører, over- og underskap. Laminert og helbeslått benkeplater med kum. Plass til frittstående lavt kjøleskap og minikomfyr. Eldre defekt mekanisk vifte i yttervegg. Varmt og kaldtvann er koblet feil på blandebatteriet, samt at det lekker.

Soverom
Det er totalt fire soverom i boligen, to i hver etasje. De to soverommene i 1. etasje med gul og grønnmalte vegger, og lakkert tregulv. Rommene har plassbygde skap. Soverommene oppe i 2. etasje med ubehandlet panel på veggene og lakkert tregulv. Alle fire rommene er romslige med god plass til det man skulle ønske av møbler.

Bad
Baderom i 1. etasje med grønne våtromspalter på vegg og mørkt spraglete vinylbelegg på gulvet. Badet er innredet med servant i innredning, toalett og dusjarmatur på vegg. Baderomsinnredning med profilerte fronter, overskap, speil og lysarmatur. Våtromsplater på vegg har løsnet grunnet fuktskader, samt fuktskader på servantinnredning, dørblad, lister og vindu. Naturlig ventilasjon via ventil i yttervegg. Tilluft via åpen dør. Stråleovn montert på vegg.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via luftstrekk til bolig, hovedsikring 3x63A på loft i nor/vest. Eldre sikringsskap plassert i gang 2. etasje med elektrisk måler, hovedbryter 60A, 8 kurser med skrusikring og 1 kurs med automatsikringer med jordfeilbryter. 9 utgående kurser i henhold til oversikt.

Boligen er tilkoblet kommunalt vann. Vannrør av kobber.
Privat avløpsanlegg med 2 kummer på tomt, slamkum, gråvannskum og infiltrasjon. Avløpsrør av plast og støpejernsrør.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Montert luft/luft varmepumpe i stue.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 14 870 kvm, Eierform: Eiet tomt

Arealet er i følge kommunen beregnet, og avvik kan forekomme ved senere oppmåling.

Tomt og hage

14870 m² stor tomt hvorav ca. 13000 m² er fulldyrket mark i følge Nibio's gårdskart. Den fulldyrka marken er forpaktet bort, avtalen på dette utgår i 2020.
Resterende areal rundt boligen er tilnærmet flat, etablert med plen og prydbusker.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra privat veg. Tilkoblet offentlig vann og privat avløp. Avløpet er fra 1966 så utbedring bør påregnes på sikt.

Reguleringsplan

Eiendommen er uregulert, men ligger i et område som er avsatt til LNF-område i følge kommuneplanens arealdel 2019-2030.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1984/4311-2/14 - Forkjøpsrett datert 30.11.1984

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Det foreligger derimot en protokoll på at eiendommen er byggemeldt.

Prisantydning

1 200 000,-

Takst / tilstandsrapport

Markedsverdi : 1 485 000,-
Formuesverdi : 341 660,-
Sekundær formuesverdi : 1 132 772,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 8 802 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder eiendomsskatt, renovasjon, vann, septik og skorsteinsavgift for 2019.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 200 000,-
 • Kommunale avgifter: 8 802,-
 • Ligningsverdi: 341 660,-
 • Primærrom: 137 m2
 • Bruksareal: 215 m2
 • Bruttoareal: 234 m2
 • Tomteareal: 14870 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt

Østre Gjesåsveg 96 2280 Gjesåsen Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 176622737

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.