Linnerudvegen 164 2410 Hernes Norge

Adresse

Linnerudvegen 164
2410 Hernes

Matrikkel

Gnr. 117 bnr. 23 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv25 mot Trysil, kjør ca. 15,8 km før du svinger til venstre inn på Øvre Skurubergsveg. Kjør ca. 750 m, sving til høyre inn på Hernesvegen. Kjør ca. 460 m før du deretter svinger til venstre inn på Julusdalsvegen, kjør ca. 16,7 km. Sving til venstre inn på Linnerudvegen, etter ca. 1,7 km får du eiendommen på venstre side.

Fra Rena sentrum kjør ut på Fv215 (Haugedalsvegen), kjør ca. 5,8 km. Sving til høyre inn op Julusdalsvegen, kjør ca. 11,6 km. Sving til høyre inn på Linnerudvegen, etter ca. 1,7 km får du eiendommen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Område rundt eiendommen beriker seg med flott natur. Det er milevis med skogsbilveger rundt om i område som er flotte til hundekjøring, terrengsykling og annet man ønsker å foreta seg. En kort gåtur unna eiendommen finner man både Julussa og Ryssjøen. Natthagen er et eldre småbruk hvor det er blitt cafe på sommerstid med galleri og mye koselig.
Elverum sentrum har et stort tilbud av butikker og kjente kjeder med sine to kjøpesentre og butikker i hovedgaten. Elverum beriker seg med mye flott natur, Glomma er fin om man ønsker å prøve fiskelykken og nyte synet av elva. Sagtjernet som ligger midt på Søbakken byr på et yrende folkeliv i sommerhalvåret, har en flott badeplass, brygge og et lite stupetårn. Et fint sted å nyte herlige sommerdager. Stavåsen med sine milevis lange stier og veier, her kan flott natur nytes enten til fots eller på sykkel. I vinterhalvåret har skistadion i tilknytning til Strandbygda IL mange flotte og oppkjørte skiløper med god belysning i inngangen til Stavåsen i vinterhalvåret.
Elverum har et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de spretne, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.
På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokart senter, Motorsenter, travbane m.m.

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger ca. 20 km fra eiendommen, her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. Det er alpinbakke ca. 30 minutter nordover samt skiløyper, Rena skisenter. Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.
Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Rena sentrum ligger ca. 20 km unna, og Elverum sentrum ca. 35 km unna eiendommen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1976

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas hovedsaklig bestående av jordmasser. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Opplyst etablert ny drenering ca. 2003 med uttrekk ut på dyrket mark. Grunnmurer med Lecablokker, utvendig pusset og dels malt. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Vinduer med isolerglass. Vannbrett med beslag. Saltak tekket med metallplater, tekking fra byggeåret. Montert stigetrinn til pipe. Tak uten snøfangere. Renner og nedløp av metall ned til terreng, dels videreført med flexirør. Innvendig ett-løps elementpipe fra byggeår, opplyst type Joga.

Låve med fjøs opplyst fra 1950. Låven inneholder gjødselkjeller, fjøs og diverse boder/lagerrom. Et rom brukt som verkstedrom og et rom er kledd innvendig. 2. etasje brukt som høylåve/lagerrom, 3. etasje med kjørebane. Låvebru fra nord. Uisolert bygg. Låven er fundamentert på steinpunkter. Støpt gjødselkjeller, fjøs med betonggulv, samt øvrige gulv med tregulv. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Enkle tredører og slagporter. Saltak tekket med bølgeblikksplater. Renner og nedløp i metall på en takside. Innlagt strøm.

Moelvenbrakke/uthus med ukjent alder. Brakka er satt på jernbanesviller. Gulv med trebord og belegg. Yttervegger i isolert bindingsverk. Utvenidg kledd med liggende klending, innvendig med plater. Dør i treverk, 2 vinduer som varevindu. Saltak tekket med metallplater, uten renner og nedløp. Brakken er brukt som hundehus, og er innredet med 4 nettingbur, opplyst plass til 8 hunder. Burene er tiilknyttet utebur i netting, tilkomst via klappluker. I tillegg tilgang til et større inngjerdet område med nettinggjerde. Oppvarmning i brakka med panelovn.
Begge bygningene med bruksslitasje.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 172 kvm, Bruttoareal: 189 kvm

Enebolig
Kjeller: P-rom: 45 kvm, Bra: 81 kvm, Brutto: 91 kvm, S-rom: 36 kvm
Inneholder: Trapperom, gang, vaskerom og oppholdsrom. 3 boder hvorav en som bakstrom (17m²)

1.Etasje: P-rom: 91 kvm, Bra: 91 kvm, Brutto: 98 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, 3 soverom, bad, kjellernedgang, gang og vindfang. Inntilbyget dobbel carport. Gulvareal ca. 34 m²

Låve
1.Etasje: Bra: 180 kvm, Butto: 193 kvm, S-rom: 180 kvm
Inneholder: Fjøs, diverse lagerrom og boder.

Uthus
1.Etasje: Bra: 16 kvm, Brutto: 17 kvm, S-rom: 16 kvm
Inneholder: Brukt som hundehus

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

La oss presentere et innholdsrikt småbruk på Linnerud, med enebolig, låve og uthus!
Eiendommen med enebolig, låve og uthus på romslig tomt. Eneboligen har fire soverom, romslig og åpen stue/spisestue, modernisert kjøkken og bakstrom.

Stue & kjøkken
Stue med behandlet panel på veggene og parkett på gulvet. Åpen stue/spisestue, med store vinduer som slipper godt med dagslys inn. Vedovn montert mot murt pipe som gir godt med varme på kjølige kvelder året rundt. Stue/spisestue med god plass til det man skulle ønske av møblering. Adkomst fra spisestuedelen ut til terrassen.

Kjøkkeninnredning opplyst fra Epoq i 2014. Innredningen med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Demper på skuffer og dører. Kitchen-boards over benker. Oppvaskkum i metall. Intergrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, stekeovn og induksjon koketopp. Ventilator med avkast til friluft gjennom vegg.

Soverom
Det er tre soverom i boligen, hvorav alle er i 1. etasje. Soverom en i 1. etasje med lysmalt panel på veggene og grått vegg til vegg teppe. Soverommet er romslig og har etablert skyvedørsgarderobe. Soverom nr to med gulmalt panel på veggene og plassbygd dobbelt garderobeskap. Soverom nr tre med rødmalte panelvegger og grått vegg til vegg teppe. Enkelt plassbygd garderobeskap.

Bad & vaskerom
Baderom i 1. etasje opplyst rehablitert ca. 2002. Gulv med blått belegg med oppbrett under veggkledning. Vegger opplyst med tynne våtromsplater limt til underlag. Himling med panel. Badet er innredet med servant i hvit innredning med over- og underskap samt speil, wc og dusjkabinett. Ventilasjon med ventil i vegg, tilluft via åpen dør. Oppvarming med vegghengt panelovn. Veggplater har delvis løsnet, særlig i skjøter.

Vaskerom i kjeller fra byggeår. Grønnmalt betonggulv med plastsluk. Vegger med gulmalt puss. Himling med panel. Vaskerommet er innredet med vaskekum i metall, bereder, trykktank og dusjkabinett, samt opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Tilluftsventilasjon med veggventil, avtrekk via åpen dør. Rom uten oppvarming. Vegger og gulv med kalk- og saltutslag og delvis med puss og malingsavflassing. Rom med rehabliteringsbehov.

Annet
Det er tre boder og et oppholdsrom i kjelleren, alle bodene med ubehandlet panel på veggene og malt gulv. Et av rommene har vært bakstrom med stekketakke montert ved pipe. En annen bod har plassbygde hyller til oppbevaring. Oppholdsrommet med ubehandlet brystningspanel og lysmalt strie på veggene og blått vegg til vegg teppe på gulvet.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via jordkabel. 3-fase 230V anlegg med 60A hovedsikringer. Inntakssikringer i kjellerbod. Sikringsskap med porselensikringer og digital strømmåler plassert i kjellergang. Åpent anlegg. Opplyst elektrisk gulvvarme ved 2. kjellerrom. Ingen påviste skader ved kontakter, brytere eller bokser.

Opplyst privat vann fra borehull, opplyst 78 m borehull med dykkpumpe. Inntak med PEL-ledning, trykktank, bereder og stoppekran i vaskerom i kjeller. Bereder fra 1992, kapasitet antatt ca. 200 liter. Utekran med stengefunksjon. Forbruksvann med cu-rør hovedsaklig fra byggeåret. Armaturer med blandet alder. Trykktank opplyst fra ca. 2014. Opplyst vanninntak med varmekabel.
Avløpsrør med PVC. Kloakklufting over tak.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring.

Parkering

Gruset innkjøring med parkeringsplasser for flere kjøretøy, samt parkering i carport.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 48 722 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Sydvest venst tomt med flatpartier. Etablert plen med noe beplantning rundt boligen. Delvis overbygget terrasse mot syd/vest. Overbygget inngangsparti mot vest med beiset tregulv og metalltrapp til gruset område.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal grusveg via privat grusveg, samt privat vann fra borrehull og avløpsnett med slamavskiller og infiltrasjonsgrøfter.

Reguleringsplan

Kommuneplanens arealdel 2011-2022 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1963/2433-1/15 - Erklæring/avtale datert 27.08.1963
2015/441626-1/200 - Jordskifte datert 20.05.2015

Ferdigattest

Det foreligger en midlertidig brukstillatelse datert 06. september 1977.

Prisantydning

1 690 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 972 000,-
Markedsverdi : 1 750 000,-
Teknisk verdi : 1 972 000,-
Formuesverdi : 281 520,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifterDet gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 690 000,-
 • Ligningsverdi: 281 520,-
 • Primærrom: 136 m2
 • Bruksareal: 172 m2
 • Bruttoareal: 189 m2
 • Tomteareal: 48722 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Linnerudvegen 164 2410 Hernes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 175104953

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.