Hvitveiskroken 4 E 2052 Jessheim Norge

Adresse

Hvitveiskroken 4 E
2052 Jessheim
2. etasje

Matrikkel

Gnr. 43 bnr. 190 snr. 10 orgnr. 987998075 i Ullensaker kommune

Beliggenhet, adkomst

Leiligheten er beliggende i et veletablert boligområde på Fladbyseter ca. 2,5 km øst for Jessheim i Ullensaker kommune. Området består i det vesentlige av småhus- og villabebyggelse. Leiligheten har gode lys- og solforhold. Barnevennlig og rolig beliggenhet i område uten gjennomgangstrafikk. Korte avstander til barnehager, skole og offentlig kommunikasjon. Kort avstand til Jessheim sentrum med et godt utvalg i private- og offentlige tjenestetilbud.

Forøvrig se kart i Finn annonsen. Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisninger.

Nærområdet

Leiligheten er beliggende i et veletablert, populært barne- og familievennlig boområde med nærhet til fotballbane, ballbinge, skøytebane, svømmehall, badevann, skiløyper og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. Fra leiligheten er det kort gangavstand til barneskole, flere barnehager og dagligvarebutikk. Det også gangavstand på direkte gangveg (20-25 min) til sentrum med alt av bymessige fasiliteter, hvor du bla. finner ungdoms- og videregående skole, idretts- og fritidstilbud og storsenter med over 150 butikker og flere spisesteder.

Dett er er et godt sted og bo for store og små, enten du er alene, i par eller en liten familie. Velkommen på visning!

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1992

Bygninger og byggemåte

Grunn og fundamenter: Fundamentert med støpt såle/plate på mark-konstruksjon på antatt fast grunn. Yttervegger: Betongvegger (permaform) elementer utvendig utlektede og kledd med dels liggende og dels stående trepanel (utvendig vedlikeholdt med maling i 2019). Vinduer med 2-lags isolerglass fra 1992. Vinduene har karmer av tre og spalteventiler for ventilasjon. Malt ytterdør med innfeldt glass og profilfreste spor. Terrassedør er tredør med isolerglassfelt som vinduer. Tett uisolert tredør til sportsbod. Takkonstruksjoner: Sperretakkonstruksjon i tre formet som saltak tekket med rød dobbeltkrummet betongtakstein. Taktekking med taksten og fra byggeår. Takrenner/nedløpsrør/nødvendige beslag av hvitlakkert stål og plast og snøfangere. Elementpipe som er kledd med plastbelagt stål over tak og det er stigetrinn til pipe på tak. Peisovn i stue. Belegningsstein på grunnen ved hovedinngang. Trebalkong, ca. 11 kvm. utenfor stue. Spaltegulv og rekkverk i tre, nyere terrassemarkise.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 88 kvm, Bruttoareal: 97 kvm

1.Etasje: Entré, gang, bad, stue, kjøkken, 3 soverom og bod. Sportsbod på ca 5 kvm ved inngang.
Kaldtloft: Meget romslig kaldtloft med delvis ståhøyde og delvis belagt med gulv.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Standard

Praktisk og romslig selverierleilighet (eierseksjon) i 2. etasje med trappeløs inngang fra bakkeplan. En romslig og pen eierleilighet med 3 soverom beliggende i 2 etasje. Leiligheten har en gjennomgående god planløsning. Det er utgang fra stue til romslig balkong med plass til grill og utemøblement. Det er inngang fra bakkeplan med en stenbelagt trivelig platting som ønsker deg velkommen hjem. Det er sportsbod ved inngangsdøren som gjør det lett å parkere sykler, barnevogn og annet sportsutstyr.

Stuen:
Stuen er lys og romslig i en åpen løsning til kjøkkenet og spiseplassen. Stuen har også en moderne peisovn som varmer godt på sene kvelder eller kalde vinterdager. De store vindusflatene har et flott utsyn mot nærområdet og gir godt med naturlig lys. Det er utgang til en romslig terrasse med et flott utsyn mot nærområdet. Her er det godt med plass til utegrill og terrassemøblement. Terrassen har også markise.

Kjøkkenet:
Praktisk kjøkken i L-form i innredning med malte glatte fronter, integert oppvaskmaskin, stekeovn og ny induskjonstopp. Ventilator i over platetopp og plass til frittstående kjøl/frys. Flislagt mellom overskap og benk. Laminat benkeplate med buet frontkant. Dobbel oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Kjøkkenet har også en trivelig spiseplass ved vindu som har utsyn over felles grøntareal.

Badet:
Bad med gulvvarme og flislagt gulv. Vegger med fliser i brystning og høyere i dusjsone, for øvrig malt strie. Badet inneholder dusjhjørne i dusjbadekar med glassdører, toalett, servant i servantskap, sidehøyskap, speil med belysning. Mekanisk ventilasjon i himling og tilluftsspalte under dørblad.

Soverommene:
Hovedsoverommet er i lysegrå farger med god plass til dobbel seng, garderobeskap og laminat på gulv. Vindu med utsyn mot inngangspartiet.

Soverom 2 har brystpanelert vegg og øvrig malte overflater. Vindu med utsyn mot privat adkomsts veg og nærområdet. Det er god plass til seng, skrivebord og garderobeskap.

Soverom 3 er lyst og trivelig og har klikkvinyl på gulv, hvitmalte vegger og skyvedørsgarderobe. Det er god plass til seng og skrivebord. Vindu med utsyn mot privat adkomsts veg og nærområdet.

Bod/vaskerom: Varmtvannsbereder er plassert i bod. Opplegg til vaskemaskin i bod (flyttet fra bad).

Meget romslig kaldtloft med delvis belagt med gulv og noe ståhøyde. Ypperlig for lagring.

Gulv: Vinylbelegg, laminat i 2 soverom, klikkvinyl i ett soverom, fliser på bad og i bod.
Vegger: Lettvegger i tre med plater. Vesentlig malt panel/brystpanel, malt strie, malte plater, dels flislagte vegger i bad i brystning og dusjsone, for øvrig malt strie.
Himling: Nedforingslekter med overflatebehandling med folierte himlingsplater (takess). Down-lights i gang.

Det er angitt noen punkter i tilstandsrapporten med TG2, tildels på grunn av leilighetens alder og slitasje. For nærmere informasjon, se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

Det er hovedsaklig elektrisk oppvarming med panelovner, varme i gulv på bad og peisovn i stue.

Parkering

Det er egen parkeringsplass med opplagt strøm til el bil lader. Øvrig gjesteparkering på felles parkeringsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 11 084 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles tomtearealer er opparbeidet og beplantet. Det er anlagt lekeplass i område. Gangveier og parkeringsarealer er asfaltert.

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vann og avløp. Privat vei til eiendommen.

Reguleringsplan

Eiendommer er regulert til bolig i reguleringsplan for ^ B-22 Gystadfeltet ^ stadfestet 31.03.1982, med bestemmelser vedtatt 23.11.1987, og en mindre vesentlig vedtatt 15.06.2009. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Ferdigattest

Det foreligger opplysninger om midlertidig brukstillatelse.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Fladbyseter J 2, Orgnr.: 987998075
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 250 000,- / Fellesutgifter: 2 000,- pr. mnd
Felleskostnader inkluderer felles bygnigsforsikring, utvendig vedlikehold, kabel-TV/internett, vedlikeholdsfond.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Petter Lindstad
Takstdato : 03.04.2020
Formuesverdi : 777 759,-
Sekundær formuesverdi : 2 799 931,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 8 901 pr. år

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemskap i sameiet og som kontigenten belastes i felleskostnadene.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 250 000,-
 • Fellesutgifter: 2 000,-
 • Kommunale avgifter: 8 901,-
 • Ligningsverdi: 777 759,-
 • Primærrom: 84 m2
 • Bruksareal: 88 m2
 • Bruttoareal: 97 m2
 • Tomteareal: 11084 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning
 • Lademulighet

Hvitveiskroken 4 E 2052 Jessheim Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Annen info

Finnkode: 174888678

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.