J.R. Wiborgsgate 6 2450 Rena Norge

Adresse

J.R. Wiborgsgate 6
2450 Rena

Matrikkel

Gnr. 8 bnr. 181 i Åmot kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena sentrum kjør sørover på Tollef Kildesgate, kjør ca. 320 m (du skal da krysse Fv215). Sving til venstre inn på Tennisvegen, kjør ca. 61 m. Sving til høyre inn på J.R. Wiborgsgate, kjør ca. 35 m og sving til venstre, du får da boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger ca. 250 m fra eiendommen, her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Skiløyper ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen vinterstid. Det er alpinbakke ca. 17 minutter nordover samt skiløyper, Østerdalen skisenter. Fra eiendommen er det gangavstand til sentrum og til høgskolen.
Glomma ligger en liten gåtur unna eiendommen med gode fiskemuligheter. Det er også gode turmuligheter rundt eiendommen.

Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.

Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1937, modernisert i 2019

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas med jordmasser med høy sand/silt sortering. Antatt fundamentert med betongsåler til fast byggegrunn. Kjellervegger av sparesteinsbetong, innvendige og utvendig grunnmur med malt pussbehandling. Innvendig overflatebehanding opplyst fra 2019. Antatt fuktsikring med Goudron tjærebehandling fra byggeåret. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående og liggende kledningsbord, kledning opprinnelig fra byggeår. Vinduer hovedsaklig med isolerglass, påvist fra 2019. Saltakkonstruksjon med kaldtloft, adkomst til kaldtloftet via bratt trapp i gang i 2. etasje. Taket er tekket med betongstein, opplyst tekket i 1998. Undertak med rupanel/trebord. Montert takstige og snøfangere. Renner og nedløp av metall. Innvendig ett-løps teglpipe fra byggeår.

Inntilbygget garasje med utvendig adkomst. Garasjegulvet med betong, og veggene med sparesteinsbetong. Etasjeskille mot overliggende terrasse i betong, ingen etablert fuktsikring. Enkel malt treport. Innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 8, Bad: 2, Ekstratoalett: 2, Antall rom: 10

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 199 kvm, Bruksareal: 231 kvm, Bruttoareal: 254 kvm

Kjeller: P-rom: 51 kvm, Bra: 82 kvm, Brutto: 93 kvm, S-rom: 31 kvm
Inneholder: 2 soverom, kjellerstue, trappegang og gang. Teknisk rom med toalett, bod og inntilbygget garasje som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 76 kvm, Bra: 76 kvm, Brutto: 82 kvm
Inneholder: Stue, spisestue, kjøkken, baderom, toalettrom, soverom, trappegang og entre.

2.Etasje: P-rom: 72 kvm, Bra: 73 kvm, Brutto: 79 kvm, S-rom: 1 kvm
Inneholder: Baderom, 5 soverom, trappegang og gang. Bod som sekundærrom.

Loft: Loftsrom uten målbarhet areal grunet lave himlingshøyder (<1,9 m). Målt gulvareal ca. 76 kvm.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Sentrumsnær, innholdsrik og familievennlig enebolig med åtte soverom, to stuer, moderne kjøkken og to baderom samt et toalettrom, fordelt på tre etasjer.

Stue & kjøkken
Stuen i 1. etasje med lysmalte vegger og parkett på gulvet. Rommet er romslig, med god plass til det man skulle ønske av møbler. Store vinduer slipper godt med dagslys inn i stuen. Åpen peisovn hvor man kan fyre opp på kjølige dager.

Kjøkkeninnredning fra Ikea i 2019. Hvit innredning med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Fronter og skuffer med demping. Metall oppvaskkum. Overflater over kjøkkenbenker med metallplater, overganger med mykfuge. Integrerte hvitevarer som koketopp, stekovn og oppvaskmaskinen. Ventilator over komfyr med avkast ført via yttervegg. Kjøkkenøy med kolonialskuffer samt mulighet for sitteplasser. Komfyrvakt er montert. Lekkasjevakt er ikke montert. Krav til lekkasjevakt fra 2014, så påkostning iht. montering av dette på påberegnes.

Soverom
Det er totalt 8 soverom i boligen, alle med malte vegger og laminat eller parkett på gulvet. Soverommene er fordelt på tre etasjer, 2 soverom i kjeller, 1 i 1. etasje og 5 soverom i 2. etasje.

Bad & vaskerom
Baderom i 1. etasje opplyst fra 2019. Gulv med svart spragelte gulvbelegg, og vegger med beleggsoppbrett og laminerte plater. Badet er innredet med servant i hvit innredning, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Ventilasjon med mekanisk avtrekk ført via yttervegg, tilluft via åpen dør. Baderommer uten fastmontert varmekilde.

Baderom i 2. etasje opplyst fra 2000. Gulv med gråttspraglete belegg og vegger med beleggsoppbrett og hvite fliser. Badet er innredet med servant i innredning, dusjhjørne og gulvmontert wc. Ventilasjon med mekanisk avtrekk ført via yttervegg, tilluft via etablert hulldannelser i nedre del av dørblad. Oppvarming med stråleovn montert over dør.

Toalettrom i 1. etasje. Gulv med belegg, vegger med lysmalt tapet. Toalettrommet er innredet med servant på vegg og gulvmontert wc. Ventilasjon med naturlig avtrekk via veggventil, tilluft via åpen dør. Toalettrom uten fastmontert varmekilde.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via jordkabel. 3-fase 230V anlegg med 40A hovedsikring, inntak med overspenningsvern. Sikringsskap med jordfeilautomater plassert på teknisk rom og trappegang 2. etasje. El-innstallasjoner hovedsaklig med åpent spredenett. Måler montert i skap på teknisk rom, kursoversikt i sikringsskap i 2. etasje manglet. Opplyst om generell oppgradering med nye sikringer og flere kurser i 2019.

Vanninntak med vannmåler og stoppekran i kjeller, inntak med PEL. Stoppekran og vannmåler plassert på soverom i kjelleren. Røropplegg hovedsaklig med rør i rør system fra 2019, i forbindelse med oppgradering av baderom og kjøkken i 1. etasje, lokalt noe cu-innstallasjoner. Beredere på 194 liter og 200 liter plassert på teknisk rom i kjeller. Berederene er påvist fra 2006 og 2008. Rom uten sluk eller lekkasjevakt.
Avløpsrør hovedsaklig fra 2019 med PVC-rør, lokalt noe gjenstående soil i kjeller. Kloakklufting antatt til over tak.

Tidligere sentralvarmeanlegg med vegghengt radiatorer opplyst fjernet i forbindelse med renovering og oppgradering av boligen. Lokalt noe gjenstående komponenter etter fyringsanlegget med nedgravet oljetank mot sydøst samt radiatorovn på baderom i 2. etasje, komponenter tilknyttet fyringsanlegget bør fjernes i sin helhet ettersom at anlegget ikke lenger er i bruk. Kommunens retningslinjer for fjerning av oljefyringsanlegg må følges.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Montert luft/luft varmepumpe i stuen i 1. etasje.

Parkering

Parkering på gruset oppstillingsplasser og langs kommunal veg mot vest.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 197 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Slakt hellende østvendt tomt. Etablert hageanlegg med plen og beplantning. Overbygget inngansparti fra vest. Gjerde rundt deler av eiendommen.

Vei, vann og avløp

Eiedommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen er regulert til enebolig. Kommunen opplyser at gjeldende reguleringsplan ikke har restriksjoner for utleie.

Reguleringsplan for Rena syd gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Prisantydning

3 590 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 931 000,-
Markedsverdi : 3 600 000,-
Teknisk verdi : 2 931 000,-
Formuesverdi : 481 907,-
Sekundær formuesverdi : 1 734 863,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 12 557 pr. år
Gjelder vann, avløp, feiing og renovasjon. E-skatt vil påfalle i 2020.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Boligen er pr dags dato brukt som hybelhus. Ved full utleie er leieinntektene på 420.000,- pr år.

- Uvisst tilstand på oljetank. Bør skifte dør til fyrrom.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 590 000,-
 • Kommunale avgifter: 12 557,-
 • Ligningsverdi: 481 907,-
 • Primærrom: 199 m2
 • Bruksareal: 231 m2
 • Bruttoareal: 254 m2
 • Tomteareal: 1197 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 8

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

J.R. Wiborgsgate 6 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 174612956

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.