Brattberget 432 2410 Hernes Norge

Adresse

Brattberget 432
2410 Hernes

Matrikkel

Gnr. 150 bnr. 40 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv25 mot Trysil, kjør ca. 17,7 km før du svinger til høyre inn på Søndre Bergeberget. Kjør ca. 1,1 km før du tvinger til høyre inn på Brattberget. Kjør ca. 1,3 km og du vil da få eiendommen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Nærområdet beriker seg med store skogarealer. Her er turmulighetene ubegrenset enten du vil ferdes til fots, på sykkel eller med ski på beina i vinterhalvåret. Bergesjøen ligger ikke langt fra eiendom og byr på en flott badeplass i sommerhalvåret, et populært og godt besøkt sted på varme sommerdager. I tillegg til fisking for de fiskeinteresserte. Ryssjøen ligger i Hernes, her er det også mulig å bade samt å fiske. Det er også et par flotte badeplasser nedenfor boligen som lokalbefolkningen vet om.

Det er ca. 20 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for friluftsinteresserte.
Sykehuset Innlandet Elverum ligger i ca. 20 km unna. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.
Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogmuseet for friluftsintresserte.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 15 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokartsenter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1996

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antatt bestående av morene og jordmasser, boligen er antatt fundamentert på komprimerte masser. Kjeller med støpt betongplate på grunn og grunnmur Leca. Pusset og malt innvendig, musset og malt utvendig terreng. Yttervegger som trebindingsverk med utvendig liggende og stående tømmermannskledning. Husmorsvindu med 2-lags isolerglass, utvendig løse sprosser og lufteventil. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Undertak av sutaksplater, sløyfer, lekter og betongtakstein. Snøfangere, feiestige og feieplatting etablert på tekking. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. 1-løps Leca elementpipe.

Garasje fra 2009 med støpt betongplate på grunn og ringmur med Leca. Trekonstruksjon med stående tømmermannspanel. Saltak tekket med stålpanner. Renner og nedløp av plastbelagt stål. Vinduer med isolerglass, leddport i aliminium med portåpner og malt ytterdør. Garasjen er isolert og platekledd i 2013.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 145 kvm, Bruksareal: 156 kvm, Bruttoareal: 173 kvm

Sokkeletasje: P-rom: 62 kvm, Bra: 73 kvm, Brutto: 83 kvm, S-rom: 11 kvm
Inneholder: Kjellerstue, trimrom/soverom, soverom, gang, vaskerom og bad. Boder som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 83 kvm, Bra: 83 kvm, Brutto: 90 kvm
Inneholder: entre, stue, kjøkken, soverom, gang og bad

Garasje: Bra: 44 kvm, Brutto: 52 kvm, S-rom: 44 kvm

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en velholdt, familievennlig enebolig landlig beliggende i Hernes. Boligen med utsikt mot Bergesjøen har tre soverom, to stuer, kjøkken, to baderom og dobbel garasje.

Stue & kjøkken
Kjellerstue med ubehandlet panel på veggene og grått vegg til vegg teppe på gulvet. Stuen er romslig, med egen inn/utgangsdør til hagen. Vedovn som gir godt med varme plassert i kjeller. Trapp opp til 1.etajse i enden av stua.

Romslig, åpen stue med brystningspanel og lysmalt strie på vegg, samt parkett på gulvet. Adkomst ut til terreng på ene dele av stuen. Karnapp med store vinduer gir godt med vårsol inn i stua. Åpent fra stue mot spisestue hvor hele familien kan samles til måltider og brettspill. Vedovn som gir godt med varme på kjølige vårdager montert mot stue/spisestue. Adkomst fra spisestuen og ut til balkongen.

Kjøkken med lysmalt strie på vegg og parkett på gulvet. Kjøkkeninnredning med profilerte heltre fronter, laminerte skrog og laminerte benkeplater. Rustfargede fliser, noen med mønster på veggene over kjøkkenbenk, overgang med mykfuge. Innredning med over- og underskap, rustfri kum og frittstående hvitevarer som kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Ventilator tilkoblet sentralavtrekkssystem.

Soverom
Det er tre soverom i boligen, to i sokkeletasje og ett i 1. etasje. Soverommet i sokkeletasjen med lysmalt strie på veggene og grått mønstrete belegg på gulvet. Rommet er romslig med plass til det man skulle ønske. Soverommet i 1.etasje med hvit og blåmalt strie på veggen og heterogent vinyl på gulvet.
Soverom/treningsrom i sokkeletasje med lysmalt strie på veggen og grått mønstrete belegg på gulvet. Rommet er romslig og kan benyttes som treningsrom, soverom eller det man skulle trenge.

Bad & vaskerom
Baderom i sokkeletasje med lysgrått vinylbelegg med oppbrett på gulv, samt spraglete våtromsbelegg på veggene. Badet er innredet med hvit innredning med profilerte fronter, høyskap, speil og lysarmatur, gulvmontert wc og dusjkabinett på 90x90 mm. Avtrekksventil i tak tilkoblet sentralavtrekk plassert på loft. Tilluft via vindusventil og spalte under dør. Elektriske varmekabler i gulv.

Baderom i 1. etasje fra 2010. Baderommet har lysmalte mdf panelbord, våtromsbelegg på vegg og gråspraglete homogent vinylbelegg med oppbrett på gulvet. Badet er innredet med servant i hvit innredning med profilerte fronter, overskap, speil og lysarmatur, gulvmontert wc og dusjsone med forheng, samt dusjarmatur montert på vegg. Avtrekksventil i tak tilkoblet sentralavtrekk plassert på loft. Tilluft via vindusventil. Panelovn på vegg for varmekilde.

Vaskerom i sokkeletasje med pusset og malt mur på veggene og grått homogent vinylbelegg på gulvet. Vaskerommet er innredet med utslagsvask på vegg, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og varmtvannsbereder på ca. 200 liter. Avtrekksventil i tak tilknyttet sentralavtrekkssystem plassert på loft. Tilluft via veggventil. Panelovn montert på vegg som varmekilde.

El-anlegg & vvs
Sikringsskap plassert på bod i sokkeletasje. Sikringsskap fra byggeåret med elektronisk strømmåler. 3-fase inntak med 63A hovedsikring. Automatsikringer med jordfeilbryter. 12 utgående kurser i henhold til oversikt. Åpent ledningsnett fra byggeår.

Privat vann fra brønn på naboeiendom, og privat avløp med slamutskiller og infiltrasjon. Stake- og spylepunkt etablert på oppstikk, dette er synlig via luke i panel i kjellerstue. Varmtvannsbereder på 200 l. Vannrør av kobber/rør i rør og avløp av plast.

Oppvarming

Oppvarming av boligen skjer med strøm og vedfying. Montert luft til luft varmepumpe.

Parkering

Parkering i garasje og på gruset oppstillingssplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 018 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Romslig tomt på 2018 kvm, med utsikt mot Bergesjøen. Hage med plen og beplantning. Eldre skigard mot jorde i sør. Overbygget inngangsparti i nord og terrasse i 1.etasje mot sør.

Vei, vann og avløp

Adkomst via kommunal veg, privat vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen antas å ligge i et LNF-område. Kommuneplanens arealdel 2011-2022 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en midlertidig bruksstillatelse på eiendommen datert 30.05.1996

Prisantydning

1 790 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 540 000,-
Sekundær formuesverdi : 1 799 999,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 9 384 pr. år
Gjelder eiendomsskatt, renovasjon, slamtømming og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 790 000,-
 • Kommunale avgifter: 9 384,-
 • Ligningsverdi: 540 000,-
 • Primærrom: 145 m2
 • Bruksareal: 156 m2
 • Bruttoareal: 173 m2
 • Tomteareal: 2018 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Utsikt

Brattberget 432 2410 Hernes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 174537255

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.