Filsetvegen 4 2330 Vallset Norge

Adresse

Filsetvegen 4
2330 Vallset

Matrikkel

Gnr. 348 bnr. 2 i Stange kommune

Beliggenhet, adkomst

Sjarmerende småbruk beliggende like nordvest for Vallset kirke, ca. 2,5 km fra Gata i Vallset og ca. 8 km til Stange sentrum med skoler, forretninger og et rikt utvalg av offentlige-og private- og offentlig tjenestetilbud. Usjenert og solrikt tun. Pent bolighus, og romslig uthus/driftsbygning med tidligere husdyrrom og tilbygd dobbelt garasje. Ca. 6,4 da. dyrket, 1,8 da. tun/hage, samt noe skog. Konsesjons- og odelsfritt. Almenningsrett.

Kjør hovedvegen fra Stange i retning Vallset. Sving av til Tofastrud, ca. 150 meter før avkjøringen til Vallset kirke. Sving inn på privat veg til venstre, bare ca. 60 meter fra hovedvegen. Følg denne vegen ca. 200-300 meter og du kommer rett inn på tunet.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningskilter fra hovedveien ved visninger.

Nærområdet

Eiendommen er beliggende like nordvest for Vallset kirke i landlige og idylliske omgivelser. Det er ca. 2,5 km fra Gata og ca. 3 km til Kolmoen og påkjøring til E 6 med ca. 45 minutter med bil til Gardemoen og en snau time til Oslo. Det er ca. 8 km til Stange sentrum med et rikt utvalg av private- og offentlige tjenestetilbud, jernbanestasjon, barne-, ungdom-, og videregående skoler. Jord- og skogbruksterreng med spredt boligbebyggelse. Denne eiendommen ligger usjenert til noen hundre meter fra offentlig veg.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1961, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Enebolig over to plan med kjelleretasje som har egen inngang. På eiendommen er det også oppført en driftsbygning/låve på ca. 61 kvm med inntilbygd fjøsdel på ca. 41 kvm. På den ene siden av driftsbygningen er det også oppført en dobbelt garasje på ca. 37 kvm. For mer detaljert beskrivelse henvises det til tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Enebolig:
Støpt gulv med Radonduk mot grunn i kjeller og med støpt sparesteinsmur i kjellervegger med Tresonitt på innside i kjeller. Tilbygg er fundamentert med ringmur og støpt gulv mot grunn.
Grunnforhold ikke kjent, men trolig med grus og morenemasser. Det er etablert ny drenering rundt hele huset. Fuktsikring skal være montert, men ikke synlig. Bindingsverksvegger i yttervegg med ny utlekting og etterisolert og ny panelkledning. Isolert med flis og mineralull. Utvendig kledd med stående tømmermannspanel som er delt med vannbrett i overgang mellom 1. og 2. etasje på deler av bygget. Trebjelkelag i etasjeskillere mellom etasjer. Etterisolert med innblåst isolasjon. 3-lags isolerglass i boligen unntatt kjøkken som har 2-lags isolerglass. Sidehengslet. Beslag på vannbrett over og under vinduer. Hvit ytterdør med glass. 2-fløyet balkonggdør med glass. Malt ytterdør med glass ut fra bad/vaskerom. Balkongdør i kjeller. Eldste boligdel med saltak med plassbygde sperrer som er opplagret over yttervegger og delevegg og dragere. Eldste boligdel er tekket med sementstein og isbord.
Tilbygg med pulttak med plassbygde sperrer som er opplagret over yttervegger. Yttertaket er ikke inspisert pga. manglende tilkomst. Nytt yttertak etablert som en forlengelse over inngangsparti i 2019 og utført som ett pulttak. Tilbygg og tilbygg på stue har stålplater som tekking samt beslag på isbord. Nytt yttertak over inngangsparti i 2019 som en forlengelse over inngang tekket med stålplater. Innvendig malte tretrapper mellom etasjer. Utvendig impregnerte tretrapper ned på impregnerte treplattinger. Rekkverk på utvendig trapp med tilkomst fra stue Utvendig impregnert tretrapp med takoverbygg til kjeller. Teglpipe med tilknyttet vedovn i spisestue og peisinnsats i kleberstein i stue. Feieluke i kjeller. Lufteventil i pipe. Brannmur bak vedovn. Pipefotbeslag slisset inn i teglstein over tak.

Øvrige bygninger:
Garasje med diverse lagerplass er fundamentert på steinsatt ringmur. Yttervegger med laftet tømmer og bindingsverk og kledd med panel. Plassbygd sperretak som saltak med opplegg over yttervegger og delevegger. Yttertak tekket med stålplater. Innvendig i bygget er det i hovedsak åpenløsning foruten ett rom som er innredet med overflater. I gulv er det grus og jordgulv i hovedsak, men med enkelte tregulv. Enkle delevegger mellom rom. Labankdører/porter og isolerglass i vinduer. Tett ytterdør inn til ett rom. Takoverbygg sammenbygd med bygg for øvrig over lagringsplass.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 200 kvm, Bruksareal: 208 kvm, Bruttoareal: 230 kvm

1.Etasje: Gang, entré, kjøkken, stue, spisestue, bad/vaskerom, toalett.
2.Etasje: Gang, trappegang, 3 soverom og 2 boder.
Kjelleretasje: Gang, kjellerstue, bad/vaskerom/teknisk, soverom.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Standard

Eiendommen er landlig og idyllisk beliggende i Vallset i Stange kommune. Det er spredt bolig- og landbruksbebyggelse i nærområdet. Eneboligen er vesentlig påkostet og oppgradert i den senere tid. Eiendommen er en oase som åpner seg i skogen, med et rikt dyre- og fugleliv i nærområdet.

Stuene:
Romslig, lys og trivelig stue med store vindusflater og utgang til en stor marketerrasse. Vinduene gir godt med utsyn over eiendommen. I stuen er det også en kleberstenpeis med peisinnsats og en peisovn i spisestuedelen. Spisestuedelen er i en delvis åpen løsning til kjøkkenet og har godt med plass til spisemøblement. Her er også utgang til den flotte markterrassen, som er meget romslig.

Kjellerstuen har egen inngang og er i dag innredet som et soverom.

Kjøkkenet:
Hvit kjøkken innredning fra 2010 med profilerte fronter. Laminat benkeplate fra 2017 med kompositt kum. Integrert komfyr og platetopp. Ventilhette med avtrekk i yttervegg. Plass for oppvaskmaskin. Glassplate på vegg bak platetopp og kum. Godt med skapplass og downlights i himling.

Badene:

Bad i 1. etasje tilbygg 2016 med dusjgarnityr og glassvegger i dusjnisje. Benkeplater med servant og blandebatteri stående oppå benkeplate. Skap og dekkside med installert vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate. Overskap og garderobeskap. Belegg på gulv, baderomsplater på vegger, malt panel i himling med downlight.

Bad, vaskerom, teknisk rom i kjeller etablert i 2016. Baderomsinnredning med speilskap over, heldekkende servant, dusjgarnityr på vegg i dusjsone. Opplegg for vaskemaskin. Rommet har installert bergvarmeanlegget med tilhørende utstyr, trykktank og vv bereder. Fliser på vegg og gulv, malt himling.

Toalettrom 1. etasje med vegghengt toalett, skap med servant. Det er laminat på gulv, malt panel og baderomsplater, malt panel og baderomsplater i himling.

Soverommene:

Soverom 1 er beliggende i 2. etasje og har godt med garderobeplass og inngang til en romslig bod, som kan gjøres om til et walk in closet. Soverom 1 har også inngang til soverom 2. Det er malt panel på vegg og i himling. 1-stav laminat på gulv og vindu med utsyn mot hundegård.

Soverom 2 har inngang fra soverom 1 og soverom 3, som i dag blir brukt som kontor. Det er malt panel på vegg og i himling. 1-stav laminat på gulv og vindu med utsyn skog og eng.

Soverom 3 har inngang fra trappegang og har malt panel på vegg og i himling. 1-stav laminat på gulv og vindu med utsyn skog og eng. Rommet brukes i dag som kontor og har inngang til soverom 2.

Soverom 4 er beliggende i boligen kjelleretasje og har inngang både fra kjellerstue og bad/teknisk rom. Det er to vinduer med utsyn mot både sør og vest. Det er malt Mdf-panel på vegg og panel i himling. 1-stav laminat på gulv.

Gulv: Laminat, fliser, belegg/vinyl og tregulv ubehandlet og malt.
Vegger: MDF panelplater, pusset mur og malt, fliser, baderomsplater, malte plater og malt panel.
Himling: Malt panel og malte plater. MDF panelbord og trepanel.

Eneboligen er oppgradert til TEK 10 godkjent i forhold til energiberegninger fra ENOVA. Godkjent og inspisert av Enova rådgiver.

For ytterligere informasjon se tilstandsrapport, vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

Bergvarme med vannbåren gulvvarme i kjeller og 1. etasje. Klargjort for gulvvarme i 2. etasje. Vedovn og peisinnsats i kleberstenpeis.

Parkering

Det er godt med biloppstillingsplass på eget tun og en romslig garasje innebygget i driftsbygning.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 8 435 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er relativ flat og er dels opparbeidet med plen og noe beplantning rundt boligen. For øvrig er det hamning med skrående tomt og noe skog. Arealet er fordel som jorddekt fastmark 1.1 daa, fulldyrka jord 6.7 daa og skog, høy bonitet 0.6 daa. Tomten er inngjerdet med flettverksgjerde og tregjerde. Gruset innkjøring og parkering. På tomten står det en frittstående gapahuk for hunder. Nyoppført søppelskur i 2019 plassert og oppført ved filsetvegen.

Vei, vann og avløp

Privat tilkomstvei fra Filsetvegen og inn til eiendommen som eies av annen grunneier. Avløp er tilknyttet kummer/slamavskiller og spredegrøfter. Kummer må tømmes etter kommunens vilkår. Eiendommen har vanntilførsel fra borehull

Reguleringsplan

LNFR areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens nåværende ressursgrunnlag.
Se også Kommuneplanens arealdel 2019 - 2031, vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Eiendommen har allmeningsrett i Romedal Allmening.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 31.05.2017. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Prisantydning

4 450 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Trond Vegard Sagen / Trond Vegard Sagen
Dato for tilstandsrapport : 25.02.2020
Formuesverdi : 480 865,-
Sekundær formuesverdi : 1 731 113,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Forsikring

Fremtind
Polisenummer: 20611929

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 14 073 pr. år
Kommunale avgifter består av eiendomsskatt, feiing, renovasjon og slam for 2019.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Bruksrett Romedal Almenning. Tilbygg har midlertidig brukstillatelse fra sommer 2017. Bygget er oppgradert til TEK 10 godkjent i forhold til energiberegninger fra ENOVA. Godkjent og inspisert av Enova rådgiver. Våtrom skal være kontrollert og godkjent av uavhengig kontrollør, men dokument på dette er ikke mottatt når takst skrives. Ved befaring 25.02.2020 ble det ikke opplyst om andre forhold en det som er medtatt i rapport. I hovedsak gjelder det utskifting av avløpsrør i kjeller etter kloakkskade og nye fliser montert 2020. Nettinggjerde rundt eiendommen er ferdigstilt 2019. Forlenget yttertak over inngangsparti 2019. Oppført søppelskur bestående ved Filsetvegen 2019. Gruset/singlet gårdsplass 2019.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Du kan også fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven, ta bilde av det med mobilen og sende dette til megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 450 000,-
 • Kommunale avgifter: 14 073,-
 • Ligningsverdi: 480 865,-
 • Primærrom: 200 m2
 • Bruksareal: 208 m2
 • Bruttoareal: 230 m2
 • Tomteareal: 8435 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Bredbåndstilknytning

Filsetvegen 4 2330 Vallset Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Annen info

Finnkode: 174508946

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.