Nedre Skurubergsveg 207 2412 Sørskogbygda Norge

Adresse

Nedre Skurubergsveg 207
2412 Sørskogbygda

Matrikkel

Gnr. 169 bnr. 3 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv25 mot Trysil, kjør ca. 15,8 km før du svinger til høyre inn på Øvre Skurubergsveg. Kjør ca. 2,8 km og sving deretter til venstre inn på Nordre Skurubergsveg. Etter ca. 1 km får du eiendommen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen ligger i et område med spredt boligbegyggelse i Sørskogbygda.
Bergesjøen ligger ikke langt fra eiendommen og byr på en flott badeplass i sommerhalvåret, et populært og godt besøkt sted på varme sommerdager. I tillegg til fisking for de fiskeinteresserte. Ryssjøen ligger i Hernes, her er det også mulig å bade samt å fiske.

Det er ca. 20 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for friluftsinteresserte. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokartsenter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier

Bygninger og byggemåte

Grunn bestående av morenmasser, mye jord og stein i grunn. Gulv i stue med antatt sviktende grunn eller at masser under støp ikke er komprimert. Målt nivåforksjell i stue. Grunnmur av Leca, utvendig pusset. Synlig sprekk i grunnmur sør/øst, antatt gjennomgående. Murpuss med avskaling. Yttervegger oppført i bindingsverk med utvendig stående tømmermannspanel. Opplyst av eier at noen ytterveggskonstruksjoner er med laftet tømmer. Husmorsvinduer med 2-lags isolerglass og ramme av tre med løse sprosser utvendig fra 1995. Saltak tekket med stålpammer/takpanner, tekking fra 1995. Tak på sørsiden tekket om i 2012 på grunn av avflassing av maling på stålpanner. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål.

Garasje/verksted bygd i 1996/1997. Støpt betongplate på grunn, ringmur av Leca. Reisverk av tre med stående panel. Saltak tekket med stålplater. Vinduer langs fasaden med varevinduer. Rom i nord isoelrt og platekledd på vegg og i himling. Inngang garasje nord med ledd treport. Rom i sør med tilkomst fra sør med skyveport av stål. Rom i sør er uisolert. Noe vann og råteskader på kledning. Garasje/verksted med noe vedlikeholdsbehov.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 121 kvm, Bruttoareal: 132 kvm

1.Etasje: P-rom: 83 kvm, Bra: 85 kvm, Brutto: 95 kvm, S-rom: 2 kvm
Inneholder: Entre, gang/trapperom, stue, kjøkken, bad, kontor og soverom. Kjølerom som sekundærrom.

2.Etasje: P-rom: 36 kvm, Bra: 36 kvm, Brutto: 37 kvm
Inneholder: 2 Soverom og gang/trapperom

Garasje
1.Etasje: Bra: 114 kvm, Brutto: 124 kvm, S-rom: 114 kvm
Inneholder: Garasje

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en familievennlig enebolig med noe oppgraderingsbehov. Boligen har tre soverom, romslig og åpen stue/spisestueløsning, romslig kjøkken og baderom.

Stue & kjøkken
Romslig, åpen stue/spisestueløsning med ubehandlet panel på veggene og parkett på gulvet. Stuen har god plass til det man skulle ønske av møblering, sofagruppe, spisestue etc. Midt i stuen er det montert en hvit vedovn som gir godt med varme på kjølige vårdager.

Kjøkkenet har gulmalte vegger og fliser på gulvet. God plass til kjøkkenbord hvor hele familien kan nyte måltider sammen. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, høyskap og over- og underskap. Laminerte benkeplater med rustfri kum. Veggene over kjøkkenbenkene med hvite og mønstrete fliser, samt mykfuge mot kjøkkenbenk. Kjøkkenet har plass til frittstående hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr. Ventilator over komfyr med mekanisk avtrekk koblet opp mot pipe.
Kjølerom på ca. 1,5 m² etablert på kontor. Nytt kjøleaggregat i 2018. Kjølerommet er innredet med ubehandlet tre og hyller til oppbevaring.

Soverom
Det er tre soverom i boligen, ett i 1. etasje og to i 2. etasje. Alle tre soverommene er romslige, har ubehandlet panel på veggene og god plass til den møblering man skulle ønske på soverommet.

Bad
Baderommet i 1. etasje med lysmalt strie med grønnskjær i på veggene og grått homogent vinylbelegg på gulvet. Badet er innredet med servant i hvit innredning med profilerte fronter, overskap og speil med lysarmatur over, badekar, wc og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder plassert i nisje med forheng, berederen er montert i 2019. Badet har mekanisk avtrekk med vifte i vegg ført direkte ut. Tilluft via vindusventil. Elektrisk gulvvarme i gulvet.

El-anlegg & vvs
Eldre sikringsskap plassert på soverom i 2. etasje. Skap med 3-fase inntak med 63A hovedbryter, jordfeilvarsler for kurs for vaskemaskin og bad. Eldre automatsikringer, 9 utgående kurser i henhold til oversikt. Det elektriske anlegget er stort sett fra 1994.

Privat vann tilknyttet to anlegg. En brønn med selvfall og en brønn tilknyttet pumpe (borrevann). Det er etablert varmekabler i stikkeledninger for å unngå frost. Varmtvannsbereder fra 2019. Vannrør av kobber og avløp av plast.

Oppvarming

Oppvarming av boligen med ved- og stømfyring. Montert luft-til-luft varmepumpe i stuen.

Parkering

Parkering i garasjer og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 164 925 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor tomt rundt boligen med flere etablerte bygninger. Plen rundt boligen og dels rundt tun, ellers naturvekst. Etablert epletrær, solbær, stikkelsbær, prydbusker og flaggstang rundt om på eiendommen.
Fulldyrket jord 2,6 dekar
Produktiv skog 153,8 dekar - mye av dette er klart for hugging.
Annet markslag 2 dekar
Bebyggelse, vann etc 6,6 dekar

Vei, vann og avløp

Adkomsten til eiendommen er via kommunal veg. Privat vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen antas å ligge i et LNF-område. Kommuneplanens arealdel 2011-2022 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1956/1301-1/15 - Bestemmelse om gjerde datert 18.06.1956
1969/5237-1/15 - Erklæring/avtale datert 31.10.1969
1973/7046-1/15 - Bestemmelse om vannledning datert 10.12.1973
1983/178-1/15 - Elektriske kraftlinje datert 10.01.1983
1986/4958-2/15 - Bestemmelse om veg datert 04.08.1986

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Prisantydning

2 190 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 167 951,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Forsikring

Gjensidige

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 9 462 pr. år
Gjelder renovasjon, eiendomsskatt, slamtømming og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 190 000,-
 • Kommunale avgifter: 9 462,-
 • Ligningsverdi: 167 951,-
 • Primærrom: 119 m2
 • Bruksareal: 121 m2
 • Bruttoareal: 132 m2
 • Tomteareal: 164925 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Nedre Skurubergsveg 207 2412 Sørskogbygda Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 174331148

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.