Desetveien 86 og 88 2450 Rena Norge

Adresse

Desetveien 86 og 88
2450 Rena

Matrikkel

Gnr. 34 bnr. 63, 45 i Åmot kommune

Beliggenhet, adkomst

Velkommen til Holmbo (tidligere Holmbo camping) - en meget innholdsrik eiendom med flott beliggenhet og strandlinje til Renaelva. Eiendommen ligger i et landlig område med spredt bebyggelse. For deg som er på utkikk etter et sted å drive egen næringsvirksomhet eller har en hobby som krever mye plass, er denne eiendommen et bra utgangspunkt med sin bygningsmasse og areal. Eiendommen har andel i Rena Elvelag og fiskerett.

Fra Rena, kjør inn på Haugedalsveien (fv 215), og følg vegen i ca 11,2 km. Ved avkjøringen mot Osen fortsetter du videre nordover på Desetveien i ca 900 m. Eiendommen ligger på venstre side.

Nærområdet

Foruten egen strandlinje og fine omgivelser på eiendommen, er selve Renaelva som renner rett forbi eiendommen en ettertraktet og godt kjent fiskeelv med god bestand av ørret, harr og sik. Fiskeperioden er mellom 1. mai og 31. november, og mellom Storsjødammen og Rødhammeren er det etablert en egen fluefiskesone på 5 km.

For mer info om fiske, se www.renaelva.no, www.fishspot.no eller www.inatur.no.

På vestsiden av Løpsjøen passerer Østerdalsleden, som er pilegrimsleden som går fra Nesvangen på Rena til Nidaros.

Fre eiendommen er det ca 27 km til Osensjøen vannsportsenter og camping, med fine bademuligheter på sandstrand, utleie av robåt, cano og surfebrett samt at stedet er et flott utgangspunkt for milevis med preparerte skiløyper.

Området byr på flotte naturopplevelser for den som er glad i det. Eksempelvis fiske, jakt eller tur i skog og på fjell. Et yndet turmål i nærområdet er Deifjellet med sine 876 moh. Herfra har man utsikt til Osensjøen, Storsjøen og Trysilfjellet.

Til Rena sentrum hvor man finner det meste av fasiliteter og servicetilbud, er det ca 12 km.

Avstand til nærmeste barnehage og skoler:
Åmot Montessori, barneskole og barnehage, 11,1 km
Rena skole, 13,7 km
Åmot ungdomsskole, 13,7 km

Elverum videregående skole, 45,4 km
Trysil videregående skole, 66,5 km
Midt-Østerdal videregående skole, Nordstumoen, 71 km

Høgskolen i Innlandet avd. Rena, 12,5 km
Høgskolen i Innlandet, avd. Elverum, 43,6 km
Høgskolen i Innlandet avd. Evenstad, 52,1 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Type, eierform og byggeår

Kombinasjonseiendom med enebolig selveier, oppført i 1974.

Bygninger og byggemåte

Enebolig
Boligen er oppført i bindingsverk antatt isolert med mineralull, fundamentert på betongsåler med støpte kjellergulv. Etasjeskille med trebjelkelag, opplyst isolert med mineralull. Saltak med sperrer og åser, tekket med shingel. Renner og nedløp av metall. Vinduer med isolerglass.

Næringsbygg/butikklokale
Bygningen er oppført i bindingsverk isolert med isolert med sagflis og mineralull, antatt fundamentert på betongsåler med støpte kjellergulv. Etasjeskille med antatt isolert trebjelkelag. Saltak med frittbærende takstoler, tekket med shingel. Renner og nedløp av metall. Utvendig kjelleradkomst. Vinduer med isolerglass og doble vinduer. 2 stk et-løps teglpiper, tilkoblet peis og vedovn i første etasje, og luft-til-luft varmepumpe i stue. Sikringsskap med porselens- og automatsikringer, opplyst om nytt ledningsnett ved hele bygget.
Bygget ble dels tilbygd i 2019.

Garasje/verksted
Bygningen er oppført i bindingsverk antatt isolert med isopor, antatt fundamentert på betongsåler under grunnmurer. Saltak tekket med stålplater. Renner og nedløp av metall. Fire vinduer og stor skyveport, samt inntilbygd carport på ca 30 kvm. Innlagt strøm og eget sikringsskap.

Strandhytter
Strandhyttene er oppført i bindingsverk, antatt isolert med med mineralull, fundamentert på lecapilarer.
Saltak tekket med stålplater. Vinduer med isolerglass. Innlagt strøm og eget sikringsskap.

Sanitæranlegg
Sanitæranlegget er oppført i bindingsverk isolert med mineralull, fundamentert på støpt plate.
Saltak tekket med stålplater. Vinduer med isolerglass. Hovedsikringsskap med porselens- og automatsikringer, samt fordelingsskap til alle bygninger unntatt uthus ved fritidsbolig. Elektrisk gulvvarme i alle gulv.

Fritidsbolig og uthus
Fritidsboligen er oppført i 6'' laftetømmer - sist overflatebehandlet i 2014, fundamentert på betongsåler. Saltak med åser og sperrer, tekket med stålplater. Overbygd inngangsparti og terrasse. Renner og nedløp av metall.
Vinduer med doble vinduer. Innlagt strøm og eget sikringsskap. Et-løps elementpipe tilkoblet Jøtul 602 i stue, støpt plate med elektrisk gulvvarme ved stue/kjøkken fra 2014.

Uthuset er oppført i uisolert bindingsverk, fundamentert på betongsåler. Pulttak med sperrer, tekket med stålplater. To enkle labankdører.

Brakkehytter
Brakkehyttene er oppført i bindingsverk antatt isolert med mineralull, fundamentert på lecapilarer. Saltak med åser og sperrer, tekket med stål- eller eternittplater. Vinduer med enkelt glass. Innlagt strøm og eget sikringsskap i to av hyttene.

Verkstedbygg
Verkstedbygget er oppført i bærende konstruksjoner med stålbuer kledd med stålplater, antatt fundamentert på betongsåler. Vegger og tak med isolerte stålkasetter. Saltak tekket med stålplater. Renner og nedløp av metall. Yttervegger med vindusbånd (isolerglass) ved fasader. 2 stk leddporter på 4x4,5 m.
Renne i gulv opplyst tilkoblet oljeutskiller, oljeutskiller er plassert vest for bygningen. Montert løftebukk, og anlegg for sveise- og eksosavsug. Oppvarming ved oljefyr (dagtank) og konvektor med varmluft.
Innlagt strøm og eget sikringsskap, 3-fase 230V anlegg med 125A hovedsikringer.
Lagerhall
Lagerhallen er oppført i bærende og usiolerte konstruksjoner i stål kledd med stålplater, antatt fundamentert på betongsåler under grunnmurer, grusgulv.

Selger opplyser i sitt egenerklæringsskjema at det er litt gjennomslag i grunnmur mot nord-øst. Det har blitt observert noe mus på loftet. Oljetank ble fjernet og erstattet med vannbåren varme i 2014.

Selger har fått utarbeidet en næringstakst for eiendommen datert 07.03.2020. Næringstakst og selgers egenerklæring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 199 kvm, Bruttoareal: 219 kvm

Næringsbygg/butikklokale
Totalt BTA: 133 kv, BRA: 118 kvm.
Kjeller: BTA: 46 kvm, BRA: 42 kvm.
Inneholder: 3 boder.

1. etasje: BTA: 87 kvm, BRA: 76 kvm.
Inneholder: Butikklokale, kontor, toalett, gang og lagerrom.

Enebolig
Totalt: BTA: 219 kvm, BRA: 199 kvm.
Underetasje: BTA. 109 kvm, BRA: 97 kvm.
Inneholder: Gang, to soverom, bad, to boder og vaskerom/fyrrom.

1. etasje: BTA: 110 kvm, BRA: 102 kvm.
Inneholder: Stue, kjøkken, gang/entré, soverom og toalettrom.

Garasje/verksted
Totalt: BTA: 68 kvm, BRA: 64 kvm.
Inneholder: Et rom samt inntilbygd carport på ca 30 kvm.

Strandhytter
Per hytte, totalt: BTA: 21, BRA: 18.
Inneholder: Stue/kjøkken og to soverom. (I hver av de to hyttene).

Sanitæranlegg
Totalt: BTA: 98 kvm, BRA: 90 kvm.
Inneholder: Spiserom/kjøkken, kontor og teknisk rom. 2 sanitæravdelinger med gang, dusj/vaskerom og toalett.

Fritidsbolig og uthus
Fritidsbolig:
Totalt: BTA: 39 kvm, BRA 37 kvm.
Inneholder: Stue, kjøkken og soverom.

Uthus:
Totalt: BTA: 18 kvm, BRA: 16 kvm.
Inneholder: To boder.

Brakkehytter
Per hytte, totalt: BTA: 15 kvm, BRA: 13 kvm.
Inneholder: Et rom i hver av de fire hyttene.

Verkstedbygg
Totalt: BTA: 300 kvm, BRA: 278 kvm.
Inneholder: Verksted.


Lagerhall
Totalt: BTA: 120 kvm, BRA: 120 kvm.
Inneholder: Kaldtlager.

De oppgitte arealer er hentet fra næringstakst datert 07.03.2020 utført av Byggtakst Elverum v/Knut Roger Furuseth. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er byggemeldt og godkjent.

Møblering / utstyr

Løsøre og tilbehør

El-billader i garasje/verksted medfølger ikke i handelen.

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom annet ikke fremkommer av salgsoppgaven. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Enebolig
Boligen ble oppført i 1974, og modernisert i 1994, 2014-2015 og 2019-2020. Dette er en romslig og innholdsrik bolig med et nyoppusset og flott kjøkken, stue i vinkel, tre soverom, bad og separat toalettrom. Utgang til overbygd og romslig terrasse mot vest fra stue. Oppvarming via en nyere og flott klebersteinsovn på stue, luft-til-luft varmepumpe ved trapp ned til underetasje, Jøtul vedovn på kjøkken og varmekabler på bad i underetasje.
I tillegg er det et sentralfyringsanlegg for vannbåren varme til vegghengte radiatorer tilknyttet vedovn. Anlegget er tilknyttet et 700L-akkumulatortank for vannbåren varme i underetasje.

Stor stue i vinkel med god plass til både sittegruppe og spisegruppe. Lekker klebersteinsovn og utgang til overbygd terrasse med flott utsikt og gode solforhold.

Kjøkkenet har adkomst fra gangen/entréen, og ble pusset opp i 2020. Her er det god plass til spisegruppe, samt at det er egen utgang til gårdsplass via terrassedør. Flott og solid innredning i heltre med støpte benkeplater.
Godt med skapplass og gode arbeidsflater. Hvitevarer medfølger.

Boligens soverom er fordelt over begge etasjer, hvorav det første som ligger i tilknytning til gang/entré i første etasje ble pusset opp i 2019. De to andre soverommene ligger i underetasjen, hvorav et har utgang til hellelagt platting og badestamp. Det andre soverommet har adkomst til walk-in-closet med god plass for oppbevaring.

Badet som ble pusset opp i 2008 ligger i underetasjen, og har flislagt gulv med varmekabler, innbygd badekar, dusjkabinett, vegghengt toalett og heldekkende servant nedfelt i benkeskap.

Eksempler på materialvalg:
Gulvoverflater av betong, lakkerte furugulv, belegg, fliser og parkett.
Veggoverflater av panel, malt panel, Trysilpanel, våtromstapet, puss og malt puss.
Himlinger med overflater av himlingsplater, malte plater og gipsplater.

Næringsbygg/butikklokale
Bygningen er oppført i 1937, og ble modernisert i 2009 og 2019. Bygget har blitt benyttet som butikklokale og kontor. God lagringsplass i boder i kjeller, samt i tilbygd lagerrom i første etasje. Bygningen består av et eldre kjøkken, toalett med enkel servant og wc, kontorlokale og butikkdel samt et lagerrom. Oppvarming via vedovn og peis, samt luft-til-luft varmepumpe. Bygningen er tilknyttet fasttelefon og bredbånd.

Garasje/verksted
Garasjen/verkstedet ble oppført i 1989 og modernisert i 2014. Bygningen har en stor skyveport for enkel adkomst, og er innvendig kledd med gipsbekledning. God plass til parkering både i bygningen, og i tilbygd carport. Innlagt strøm og eget sikringsskap.

Strandhytter
Strandhyttene ble oppført i 1995 og 1996, er to forholdsvis identiske hytter med beliggenhet like ved elvekanten. Hyttene består av kombinert stue/kjøkken med elektriske kokeplater og kjøleskap, og to soverom hver. Det er innlagt strøm og eget sikringsskap. Begge hyttene har dels overbygd terrasse mot vest og flott utsikt.

Sanitæranlegg
Sanitæranlegget ble oppført i 1989, og ble oppført i forbindelse med at eiendommen tidligere drev campingvirksomhet. Bygningen består av et spiserom/kjøkken, kontor og teknisk rom i tillegg til to sanitæravdelinger med gang, dusj/vaskerom og toalett.

Fritidsbolig og uthus
Fritidsboligen ble oppført i ca 1970 og modernisert samt utvendig overflatebehandlet i 2014. Dette er en trivelig hytte med kjøkken, stue og soverom. På kjøkkenet er det heltre innredning med stekeovn med koketopp på gass og kjøleskap. Støpt og flislagt gulv på stue og kjøkken med varmekabler fra 2014. Plass til spisegruppe og sittegruppe, og oppvarming via Jøtul vedovn i stue i tillegg til gulvvarme. Vestvendt og overbygd terrasseplatting i tilknytning til inngangsparti. Innlagt strøm og eget sikringsskap. Ved siden av fritidsboligen står det oppført et enkelt uthus.

Brakkehytter
Brakkehyttene er de opprinnelige campinghyttene, og de ble oppført i ca 1965. Disse fire hyttene består av et rom og har en enkel standard. To av hyttene har innlagt strøm og eget sikringsskap.

Verkstedbygg
Verkstedbygget ble oppført i 2012, og er forholdsvis nytt bygg med renner i gulv tilknyttet oljeutskiller, anlegg for avsug til eksos/sveising og løftebukk. Adkomst via to store leddporter på 4x4,5m hver. Verkstedet varmes opp med oljefyr (dagtank) og konvektor med varmluft. Innlagt strøm med 230V anlegg og 125A hovedsikringer.

Lagerhall
Lagerhallen ble oppført i 2015, og er et kaldtlager med gruset gulv og skyverporter på 4x4 m. God lagringsplass!

Oppvarming

Primært oppvarming med elektrisitet og vedfyring. Se under hver bygning under "Standard".

Parkering

Svært god plass til parkering på gårdsplass og i garasje/carport.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 21 293 kvm i følge Åmot kommune. Eierform: Eiet tomt.

Arealet er beregnet og avvik kan forekomme.

Tomt og hage

Stor, romslig og solrik tomt med noe hellende terreng mot vest og ned mot Renaelva. Selve tunet og gårdplassen er forholdvis flat. Tomten er pent opparbeidet med plen og noe beplantning rundt boligen og hytter, forøvrig naturtomt. Strandlinje mot Renaelva og to innkjørsler fra fylkesveien. Eiendommen har andel i Rena Elvelag og fiskerett. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet vann og avløp.

Eiendommen har adkomst fra fylkesvei.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til lett industri/bolig og lett industri/landbruksverksted i henhold til reguleringsbestemmelser for Holmbo, vedtatt 01.10.2008.

Kopi av gjeldende plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
Gnr. 34, bnr. 63:
Dagboknr 954859, tinglyst 25.11.2008: Rettigheter i følge skjøte: Eiendommen kan ikke brukes til turistvirksomhet, men til privat bolig/næringstomt pga beliggenheten i forhold til Rena Leir og skytefelt.
Dagboknr 264183, tinglyst 14.04.2010: Jordskiftesak Regionfelt Østlandet Gråfjellet, Rødseterteigene.
Dagboknr 452665, tinglyst 22.05.2015: Erklæring/avtale: Overføring av rettigheter ifbm Jordskiftesak.
Dagboknr 483475, tinglyst 02.06.2015: Transport av rettighetshaver, fra Hamar, Vang Og Furnes Kommunale Kraftselskap Til: Hafslund E CO Vannkraft Innlandet.
Dagboknr 457069, tinglyst 26.05.2015: Erklæring/avtale: Rett til å anlegge og drive NYE OSA KRAFTVERK. Rettighetshaver: Hafslund E CO Vannkraft Innlandet og Hedmark Kraftverk.
(Jordskiftesak 0400-2002-08AD Regionfelt Østlandet Gråfjellet)
Dagboknr 483475, tinglyst 02.06.2015: Transport av rettighetshaver. Fra:Hedmark Kraftverk Til: Hafslund E CO Vannkraft Innlandet. (Jordskiftesak 0400-2002-08AD Regionfelt Østlandet Gråfjellet)
Dagboknr 79378, tinglyst 28.01.2016: Jordskifte. Jordskiftesak nr.: 0400-2002-08AD RØG Grenser m.m

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Kontakt megler for mer informasjon eller kopi av dokumenter.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på boligen datert 24.05.1972.

Det er i tillegg rekvirert godkjente byggetegninger fra Åmot kommune.

Kopi av dokumenter kan fås ved henvendelse til megler.


 

Prisantydning

4 450 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 07.03.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 10 177 100,-
Markedsverdi : 5 200 000,-
Teknisk verdi : 10 177 100,-
Formuesverdi : 387 121,-
Sekundær formuesverdi : 1 393 636,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr 10 184,- for 2020.
Gjelder septiktømming, eiendomsskatt, renovasjon og feiing/tilsyn.

Faste, løpende kostnader til strøm, nett, forsikring m.m. vil variere ut ifra hvilket abonnement og forbruk den enkelte har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

De oppgitte arealer er hentet fra næringstakst datert 07.03.2020 utført av Byggtakst Elverum v/Knut Roger Furuseth

Andre opplysninger

Nåværende eiere har startet prosessen med oppdrett- og foredling av fisk. Prosessen er på et tidlig stadium, men det foreligger allerede godkjennelse for noen momenter. Kontakt megler for mer informasjon.

- Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemnda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning, og det gis ingen garanti for at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersomman vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 34
 • Bruksnr: 63
 • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 450 000,-
 • Kommunale avgifter: 10 184,-
 • Ligningsverdi: 387 121,-
 • Bruksareal: 199 m2
 • Bruttoareal: 219 m2
 • Tomteareal: 21293 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Turterreng
 • Utsikt

Desetveien 86 og 88 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Åste Christine Gjermunds
Mobil: +47 941 78 482

Annen info

Finnkode: 173798194

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.