Mastmovegen 45A 2414 Elverum Norge

Adresse

Mastmovegen 45A
2414 Elverum
Oppgang A, 3. etasje

Matrikkel

Gnr. 31 bnr. 1339, andelsnr. 106 i Mastmoen borettslag med orgnr. 954100162 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kirke kjører man Kirkeveien i 1,6 km, sving så til venstre inn på Olaf Aakranns Veg. Sving til høyre inn på Mastmoveien og ta deretter inn til høyre. Mastmovegen 45 er blokk nr tre som står på tvers opp mot vegen.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning

Nærområdet

Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt område kun 2 km fra Elverum sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til dagligvarebutikken Kiwi Fjeldset, bussforbindelse og gang- og sykkelsti til sentrum. Skole- og barnehager i nærhet. Fantastiske turmuligheter i Svartholtet et steinkast unna.
Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte.
Sykehuset Innlandet Elverum ligger i gangavstand fra boligen, ca. 2 km unna.
Svartholtet byr på flotte skiløyper i vinterhalvåret, bra sykkelterreng sommerstid samt utallige turstier for gå- og joggeturer

Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de spretne, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokart senter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.
Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1972

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av sandmasser. Grunnmur av betong, innvendig og utvendig pusset. Vegger med bindingsverk og betong. Fasade utvendig kledd med tegl og metallplater. Stående kledningsbord ved vegg mot balkong. Tak antatt tekket med papp. Balkong med betonggulv, utvidet og innglasset balkong i regi av borettslaget utført i 2013.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 102 kvm

3.Etasje: P-rom: 77 kvm, Bra: 94 kvm, Brutto: 102 kvm, S-rom: 17 kvm
Inneholder: Entre/gang, 2 soverom, stue, kjøkken, bad og toalett.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en modernisert tre-roms leilighet på Mastmoen.
Leiligheten har romslig, modernisert stue, lyst kjøkken, to soverom og modernisert baderom. Innglasset balkong med utsikt utover parken.

Stue & kjøkken
Modernisert og romslig stue med mørke vegger og laminat på gulvet. Stuen har god plass til sofakrok og spisestue. Her kan man samle familie og venner til koselige stunder. Adkomst fra stuen og ut til innglasset balkong som kan brukes som en ekstra stue.

Eldre lyst Ikea kjøkken med profilerte fronter, over- og underskap. Noen overskap som vitrineskap. Laminerte benkeplater med rustfri oppvaskkum. Veggene over kjøkkenbenker med fliser, overganger med mykfuge/silikon. Kjøkkenet har åpen løsning med åpen løsning for kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr.

Soverom
Det er to soverom i leiligheten, et romslig hovedsoverom og ett litt mindre. Hovedsoverommet med lys laminet på gulvet og gråmalte vegger, en svartmalt kontrastvegg. Soverommet har plass til det man skulle ønske av møbler, det er montert et heltre garderobeskap på rommet. Det lille soverommet med lys laminat på gulvet og lysmalte vegger. Rommet passer fint som barnerom, gjesterom eller kanskje trenger du et kontror/hobbyrom?

Bad
Baderom med lysmalt våtromstapet på veggene, vinylgulv med oppbrett på guvlet. Badet er innredet med servant i hvit innredning, massajedusjkabinett, høyskap og opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Avtrekksventil på bad tilknyttet felles avtrekkssystem, tilluft via spalte under dør. Reflektorovn som varmekilde på badet.

Toalletrom med malt tapet på veggene og laminat på gulvet. Rommet er innredet med gulvmontert wc.

El-anlegg & vvs
Sikringsskap plassert i trapperom. Sikringsskapet med skrusikringer og en autmatsikring. 35A hovedsikring med 6 utgående kurser i henhold til oversikt.

Vannrør av plastbelagt kobberrør og forkrommet kobberrør.
Avløpsrør av plast og støpejern.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med radiatorer tilkoblet sentralvarmeanlegget. Stråleovn på bad.

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass. Det er mulig å søke om å få leie garasjeplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Slakt hellende vestvendt tomt med gode solforhold. Fellesareal opparbeidet med hage og noe prydbusker. Felles grillpaviljong, lekeplass og stor fotballbane. Asfalterte stier, veier og parkeringsområde.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann -og avløpssnett.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Diverse opplysninger

Borettslag: Mastmoen borettslag, Orgnr.: 954100162
Andelsnr.: 106
Total gjeld: 406391, Total formue: 35032
Forkjøpsrett: Ja
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 250 000,- / Felleskostnader: 6 504,- pr. mnd
Felleskostnadene gjelder kommunale avgifter, fyring, forsikringer, diverse honorarer og drift/vedlikehold.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 502 045,-
Sekundær formuesverdi : 1 807 362,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Det er bare tillatt å holde hund eller innekatt etter godkjenning fra styret og under forutsetning av at andre andelseiere ikke sjeneres. I tillegg skal det kun være en hund og eller en innekatt pr. leilighet.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 250 000,-
 • Fellesutgifter: 6 504,-
 • Ligningsverdi: 502 045,-
 • Primærrom: 77 m2
 • Bruksareal: 94 m2
 • Bruttoareal: 102 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Mastmovegen 45A 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 172742531

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.