Bakstadveien 180 2450 Rena Norge

Adresse

Bakstadveien 180
2450 Rena

Matrikkel

Gnr. 18 bnr. 188 i Åmot kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena sentrum kjør ut på Fv215 vestover mot riksvegen, kjør ca. 200 m. Sving til høyre inn på Åsbygdsvegen, kjør ca. 580 m før du skal svinge til venstre inn på Nyvegen. Kjør ca. 2,4 km og sving deretter til høyre inn på Bakstadvegen. Kjør ca. 1,8 km og du vil da få eiendommen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger ca. 5 km fra eiendommen, her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Skiløyper ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen vinterstid. Det er alpinbakke og golfbane ca. 20 minutter nord for eiendommen samt skiløyper, Østerdalen skisenter.

Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.

Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1972, modernisert i 1979

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas bestående av morenmasser med blandet jordsortering. Antatt fundamentert betongsåler til fast byggegrunn. Grunnmurer antatt med parallellblokk på eldre del. Støpte pilarer under tilbygg. Murer utvendig med malt puss. Innvendig synlige pussede, malte og umalte kjellervegger. Enkelte utforede vegger. Kjellergulv med betong, enkelte gulv oppforet og tekket med laminat. Kryprom tilbygg med sand- og jordgulv. Maling/puss med enkelte avskallinger. Mur innervegger med tradisjonell fuktbelastning. Byggegrop opplyst med etablert dreneringssystem med drensrør og grunnmursplast, opplyst fra 2018. Grunnmurer med synlig fuktsikring med grunnmursplast. Drenslist på grunnmursplast mangler ved større områder. Opplyst om tidligere tilfeller med lokalt innsig av fritt vann ved snøsmelting/nedbør. Antas nå å være ivaretatt etter oppgraderinger av dreneringen. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning, liggende i gavlspissen. Kledning konstruert med lufting, påvist med lusinger mellom underliggere. Påvist glipp mellom lusinger. Koblede vinduer på eldre del fra byggeåret, vinduer med isolerglass på tilbygg fra byggeår. Enkelte vinduer med utvendige løse sprosser. Saltakkonstruksjon med kaldtloft, adkomst til loft via luke i gavl. Taket er tekket med metallplater, uten snøfangere og med takstige til pipe. Renner og nedløp i metall.

Frittstående uthus innredet med garasje med bodplass samt en bod. Gulv med betong, ringmur med Leca, den er kun pusset i front. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord. Leddport i metall tilknyttet automatikk. 2 boddører i treverk, 2 vinduer med enkelte glass. Åpen himling. Pulttak provosorisk tettet med pressening grunnet taklekkasje, yttertak med metallplater. Tak uten takrenner. Uthus tilkoblet strømnett med stigeskap, provosorisk opplegg i uthuset. Bygningen bærer preg av slitasje og manglende vedlikehold. Bakre bod påvirket av telehiv, dør subber. Undertak av spon tydelig skadet etter tidligere taklekkasje. Vindskier med vedlikeholdsbehov.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 4, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 7

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 201 kvm, Bruttoareal: 222 kvm

Kjeller: P-rom: 37 kvm, Bra: 82 kvm, Brutto: 93 kvm, S-rom: 45 kvm
Inneholder: kjellerstue, gang og trapperom. 4 boder som sekundærrom

1.Etasje: P-rom: 119 kvm, Bra: 119 kvm, Brutto: 129 kvm
Inneholder: stue, spisestue, kjøkken, bad, toalett, 3 soverom, kjellernedgang, gang og vindfang.

Uthus: Bra: 41 kvm, Brutto: 44 kvm, S-rom: 41 kvm
Inneholder: garasje og bod

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

La oss presentere en eldre enebolig med tre soverom, romslig dels åpen stue/spisestue, kjøkken, bad, eget toalettrom samt garasje og uthus.
Eiendommen med beliggenhet langs Bakstadvegen ved Bekkelaget. Med ca. 5 km til Rena sentrum med det man skulle trenge av fasiliteter og ca. 4 km til barnehage og skole.
Når man kommer inn i boligen blir man møtt av en lys gang som fører deg videre til diverse rom.

Stue & kjøkken
Lys, romslig stue med trehvit brystningspanel, lysmalt tapet, og lysmalte panelplater på veggene, samt laminat på gulvet. Stuen har en murt peis midt i rommet som deler spisestuen fra stuen, denne gir godt med varme rundt i rommet. Store vinduer gir godt med dagslys inn i stuen, samt en terrassedør ut til terrassen.
Romslig spisestue med plater på veggene og laminat på gulvet. I spisestuen har man plass til det man skulle ønske av møbler. Her kan man invitere hele familien og venner til gode måltider og stunder.

Avlangt kjøkken med lysmalt brystningspanel og tapet på veggene, og laminat på gulvet. I ene enden av kjøkkenet er det terrassedør med adkomst ut til hagen, i andre enden har man plass til et lite kjøkkenbord hvis man ønsker det. Kjøkkeninnredning med gråmalte fronter, laminerte skrog og benkeplater. Veggflatene over kjøkkenbenker med hvite, mønstrete fliser. Stålbenk med utslagsvask og oppvaskkum. Ventilator over komfyr, avkast over tak. Ventilatoren er defekt og antas å måtte skiftes ut. Opplegg for oppvaskmaskin. Åpne koblinger i kjøkkenbenk. Defekte dørhengsler, en skuff mangler og noe mangelfull fuging mellom benkepalte og vegg.

Soverom
Hovedsoverommet med ubehandlet brystningspanel og blåmalt tapet på veggene, og laminat på gulvet. Rommet er romslig og har plass til det man skulle ønske å ha av møbler på soverommet. Det er montert en skyvedørsgarderobe med speildører der.
Soverom nr to med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet har plassbygde garderobeskap, og ellers plass til det man skulle ønske av møbler.
Soverom nr tre ha hvitmalt panel på veggene og laminat på gulvet. Rommet passer fint som et barnerom eller kanskje ønsker du å benytte det som et kontor.

Bad & vaskerom
Lyst baderom med flislagte vegger og gulv. Baderommet er innredet med servant i lys innredning, her er det godt med skapplass, dusjhjørne med glassdører på terskel og opplegg for vaskemaskin. Åpning under terskel for dusjen til sluk i gulvet. Oppvarming av baderommet er med elektrisk gulvvarme. Ventilasjon med ventil i himling. Tilluft via spalte i øvre dørkarm. Gulvfliser med sprekker og limslipp. Badet er antatt oppusset i ca. 1995 så noe oppussingsbehov vil forekomme. Det er ingen tegn til fuktproblematikk ved baderommet.

Toalettrom med blåmalt tapet på veggene og laminat på gulvet. Rommet er innredet med servant på vegg og gulvmontert wc. Toalettet er ikke festet til gulvet, dette bør gjøres grunnet fare for lekkasje.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via jordkabel. Inntakskap og sikringsskap i trappenedgang til kjeller. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikringer. Sikringsskap med jordfeilautomater, overspenningsvern og digital strømmåler. Merkede kurser i skap. Jordfeilautomater av nyere dato. Skjult og åpent ledningsnett av blandet alder. Elektrisk gulvvarme på bad. Stigeskap i uthus.

Vanninntak med PEL-rør og elektrisk varmekabel. Borrehull med dykkpumpem, trykktank og pressostat plassert i kjellerbod. Opplyst trykktank fra 2016. Forbruksvann med mekanisk filter. Vannledninger hovedsaklig med Cu-rør. Montert hovedstoppekran i kjellerbod med gulvsluk. I tillegg montert stoppekran på toalett i 1. etasje. Bereder på ca. 120 liter, av ukjent alder plassert i samme kjellerbod som vanninntak. Provosorisk opplegg for utekran med plastslange påkoblet i kjeller. Armaturer av blandet alder, rørinnstallasjoner hovedsaklig fra byggeåret. Åpne rørtilkoblinger.
Privat avløpsanlegg, opplyst med 3- kamret slamavskiller og overløp ført til spredegrøfter. Synlige avløpsrør med PVC og noe PP-plast. Soilsluk i kjellerbod. Antatt lufting av kloakk over tak.

Oppvarming

Boligens oppvarming er med strøm og vedfyring. Luft/luft varmepumpe på stue. Elektrisk gulvvarme på bad.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplasser for flere kjøretøy på eiendommen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 000 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Hovedsaklig flat tomt noe hellende mot nord/øst. Noe tregjerde mot nord. Opplyst opparbeidet hage med plen og noe beplantning samt noe naturtomt. Tomten er noe berørt etter gravearbeid med drenering og slamavskiller. Overbygget tretrapp med repos ved inngangsparti. Tretrapp ved kjøkkenutgang. Opplyst at åpen terreasse er delvis fjernet i forbindelse med gravearbeid.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet gruset kommunal veg, privat vann og avløp. Opplyst vann fra borrebrønn med dykkpumpe på egen eiendom.

Reguleringsplan

Kommuneplanens arealdel 2016-2030 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Servitutter:
1971/4431-2/15 - Bestemmelse om vannledning datert 22.09.1971
1972/2691-1/15 - Bestemmelse om kloakkledning datert 08.06.1972

Ferdigattest

Det foreligger en midlertidig brukstillatelse datert 8. mai 1972.

Prisantydning

1 500 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Formuesverdi : 369 025,-
Sekundær formuesverdi : 1 328 489,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Forsikring

Eika

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 3 931 pr. år
Gjelder renovasjon, feiing og septikrenovasjon. Da kommunen fra 2020 vil innføre eskatt i hele kommunen , vil denne eiendommen vil få eskatt fra og med 2020.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 500 000,-
 • Kommunale avgifter: 3 931,-
 • Ligningsverdi: 369 025,-
 • Primærrom: 156 m2
 • Bruksareal: 201 m2
 • Bruttoareal: 222 m2
 • Tomteareal: 1000 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Bakstadveien 180 2450 Rena Norge

Visning

30.05.2020, 1200 - 1400. Velkommen til visning!
31.05.2020, 1200 - 1400. Velkommen til visning!

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 170915749

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.