Skogvegen 50C 2413 Elverum Norge

Adresse

Skogvegen 50C
2413 Elverum

Matrikkel

Gnr. 31 bnr. 1309 snr. 3 orgnr. 916172893 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra rundkjøringen på rv25 ved Glomma sving ut på rv2 mot Kongsvinger, kjør ca. 570 m. Sving til venstre inn på Kirkevegen, kjør ca. 730 m. (du vil på den strekken passere to rundkjøringer hvor du skal rett frem i begge). Sving til venstre inn på Skogvegen, kjør ca. 670 m. Hold til høyre i y-krysset, etter ca. 87 m får du eiendommen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Leiligheten ligger i et veletablert boligområde i Elverum. Bosetter man seg her har man kort avstand til alt man skulle trenge av fasiliteter.

Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag.

Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og forestillinger.
Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.
Høgskolen i Hedmark har avdeling på Campus Elverum, plassert i Terningen Arena. Der tilbys det forskjellige studier innenfor folkehelsefag (sykepleie, psykisk helse, idrett og friluftsliv).

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2015

Bygninger og byggemåte

Grunne antatt bestående av morene med høy sandsortering. Antatt fundamentert til fast byggegrunn med betongsåler. Antatt istøpte isolerte ringmurselementer utvendig forblendet med fibersementplate. Sementplater med enkelte sprekker/riss, omfanget vurderes normalt og uten byggteknisk betydning. Byggegrop antatt uten etablert drenering. Takvann ført til terreng i steinsatte sementringer. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning, enkelte felt over og under vinduer med liggende kledning. Utvendig fasade antatt sist overflatebehandlet i 2015. Vinduer med isolerglass. Saltakkonstruksjon med kaldtloft. Adkomst til kaldtloft via luke ved inngangspartiet i 2. etasje. Taket er tekket med betongtakstein, tekking fra byggeåret. Tak uten snøfangere. Stigetrinn til pipeløp og etablert feieplattform. Renner og nedløp i metall.

Frittstående bod med adkomst fra overbygget inngangsparti. Gulv med sponplater på bjelkelag. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående klendingsbord. Innervegger kledd med systemplater med skinner for feste av hyllearrangement. Himling med gipsplater. Laminert boddør med tett utførelse. Tekking med betongtakstein. Innlagt strøm med stikkontakt og taklampe.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 99 kvm

2.Etasje: P-rom: 86 kvm, Bra: 89 kvm, Brutto: 99 kvm, S-rom: 3 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, 3 soverom, gang og hall. Innvendig bod/teknisk rom som sekundærrom.

Privat utvendig bod på ca. 5 kvm.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en leilighet beliggende sentralt på et veletablert boligområde. Leiligheten med romslig, lys og åpen stue/kjøkkenløsning, 3 soverom og lyst flislagt bad er godt vedlikeholdt og moderne.

Stue & kjøkken
Lys, romslig og åpen stue/kjøkkenløsning. Lysmalte vegger og parkett på gulvet, samt store vinduer som kaster godt med sollys inn i rommet. Rommet har godt med plass til både spisestue og sofakrok, samt det man ellers skulle ønske av møbler. Etablert en moderne peisovn i rommet som gir godt med varme på kalde dager. Adkomst ut til terrassen fra stuen. Opplyst fibernett for TV og bredbånd fra Eidsiva eller Altibox.

Opplyst kjøkken type Sigdal Capri Silk fra byggeår. Lys innredning med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Kjøkkenfronter og skuffer med demping, samt takhøye skap. Veggflater over kjøkkenbenker med malte MDF-plater, overgang utført med mykfuge. Oppvaskkum i metall. Kjøkkenet har integrerte løsninger for induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator over komfyr antatt ført til friluft uten tilknytning til ventilasjonssystemet.
Det er montert lekkasjevakt og komfyrvakt på kjøkkenet.

Bad
Flislagt baderom med hvite fliser på veggene og grå fliser på gulvet, dette fra byggeår. Badet er innredet med servant i mørk innredning, gulvmontert wc, dusjkabinett fra 2018 og opplegg for vaskemaskin samt kondenstørketrommel. Balansert ventilasjon med avtrekk via himlingsventil. Tilluft via spalte under dørblad. Badet har elektrisk gulvvarme.
Soverom & bod
Leiligheten har tre soverom, alle soverommene med parkett på gulvet og lysmalte MDF-plater på veggene. Hovedsoverommet har god plass til det man skulle ønske av møbler, her er det også etablert en skyvedørsgarderobe. Soverom nr to passer fint som barn/ungdomsrom eller kanskje trenger du et gjesterom. Soverommet har et enkelt garderobeskap. Det tredje soverommet er pr dags dato brukt til kontor, men også dette rommet er romslig med god plass til det man skulle ønske.

Teknisk rom/bod med gulvsluk. Bodgulvet med belegg og vegger med beleggsoppbrett og malte MDF-plater. Rommet er innredet med bereder, ventilasjonsanlegg, sikringsskap, fordelerskap for vanninnstallsjoner, bredbånd og kontrollenhet for solcelleanlegg. Fordelingsskap med drenasje til gulv med sluk.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via jordkabel. Hovedinntak og måler plassert i utvendig skap. Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i teknisk rom/bod. 3- fase 230V anlegg med 40A hovedsikring. Kursene i skapet er merket. Hovedsakelig skjult ledningsnett fra byggeåret. Bereder direkte koblet til strømnett. Downlights i stue/kjøkken opplyst fra 2018.

Solcelleanlegg med 14 paneler på takflate mot syd, styreskap i teknisk rom. Opplyst evt. overskuddsstrøm går til lokalt E-verk. Anlegg opplyst fra 2018. Solcellepanelet tilhører leiligheten privat og er ferdig nedbetalt.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Røropplegg med cu-rør og rør-i-rørsystem. Vanninntak, merket stoppekran, bereder og foredelingsskap plassert i teknisk rom med gulvsluk. Anlegg uten vannmåler. Fordelerstokk plassert i fordelingsskap med etablert avløp for evt. lekkasjevann. Bereder fra byggeår på antatt ca. 200 liter. Overløp fra sikkerhetsventil ved bereder. Felles utekran for sameiet plassert ved 2 fasader. Cu-koblinger i teknisk rom med noe irring, ingen påviste lekkasjer.

Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Synlige avløpsrør med PP-rør. Lufting av kloakk antatt ført til over tak. Vannførende installasjoner og armaturer fra byggeår.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med strøm og vedfyring. Badet har elektrisk gulvvarme.

Parkering

Felles asfaltert parkering ved bygget.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 994 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Privat overbygget terrasse mot syd med adkomst fra stue. Overbygget inngangsparti/terrasse mot nord for adkomst til leiligheten. Frittstående bod ved inngangspartiet med utvendig adkomst. Opparbeidet tomt med plen og noe beplantning. Asfaltert adkomst, samt veier og gangstier.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Byplan 2030 og reguleringsbestemmelser for Skogvegen plan-id 2011004 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på eiendommen datert 11.02.2013.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Skogvegen 50, Orgnr.: 916172893
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 990 000,- / Fellesutgifter: 1 750,- pr. mnd
Felleskostnadene gjelder internett, TV og vedlikehold og snørydding ++

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 706 005,-
Sekundær formuesverdi : 2 541 617,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Forsikring

If

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 15 403 pr. år
Gjelder vann, avløp, eiedomsskatt, renovasjon og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Det er tillatt med dyrehold.

- Ventilasjonssystem med varmegjenvinner, anlegg plassert på teknisk rom.

- Det er opplyst fra sameiet at det vurderes å bygge garasjer. Dette må bekostes av hver enkelt.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 990 000,-
 • Fellesutgifter: 1 750,-
 • Kommunale avgifter: 15 403,-
 • Ligningsverdi: 706 005,-
 • Primærrom: 86 m2
 • Bruksareal: 89 m2
 • Bruttoareal: 99 m2
 • Tomteareal: 994 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Skogvegen 50C 2413 Elverum Norge

Visning

Velkommen til visning!

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 170490471

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.