Sven Morens veg 2 2408 Elverum Norge

Adresse

Sven Morens veg 2
2408 Elverum
1. etasje

Matrikkel

Gnr. 30 bnr. 337 snr. 4 orgnr. 816176522 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elgstua kjør på Rv25 mot Trysil. Etter ca. 1,1 km, kommer du til en rundkjøring, ta 2. avkjøring ut av denne. Kjør deretter ca. 500 m så kommer du til et lyskryss. Sving til venstre i dette krysset. Etter ca. 15 m kommer du til en rundkjøring, her skal du ta første avkjøring ut til høyre. Deretter kjører du inn til venstre på fremsiden av Shell-stasjonen.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Leiligheten ligger sentralt til i Elverum sentrum, med gåavstand til alt man skulle trenge av fasiliteter. Bosetter du deg her kan du parkere bilen, og ta deg frem med beina.

Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag.

Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og forestillinger.
Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.
Høgskolen i Hedmark har avdeling på Campus Elverum, plassert i Terningen Arena. Der tilbys det forskjellige studier innenfor folkehelsefag (sykepleie, psykisk helse, idrett og friluftsliv).

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2015

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas å bestå av stedlige jordmasser med høy sandsortering. Antatt at bygningen er fundamentert med støpte såler. Støpte grunnmurer, utvendige overflater uten malebehandling. Byggegrop antatt utført med etablert dreneringssystem. Bærende konstruksjoner i betong og stål. Fasadefelt med isolert bindingsverk med utvendig liggende kledningsbord.

Skillevegg mot naboleiligheter og felles trapperom antatt utført etter gjeldende brann- og lydkrav for byggeåret. Utvendig overflatebehandling antatt fra byggeåret. Vinduer med isolerglass, enkle glass med skyvefunksjon ved glassveranda. Formpressede innerdører. Taktekking opplyst utført med papptekking. Antatt taksluk og innvendig nedløp.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 77 kvm

1.Etasje: P-rom: 50 kvm, Bra: 71 kvm, Brutto: 77 kvm, S-rom: 21 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, gang/entre og soverom. Innglasset terrasse og 2 boder.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven.

Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en sentralt beliggende selveierleilighet i Elverum.
Leiligheten med lys, åpen stue/kjøkkenløsning, ett soverom, lyst flislagt bad og innglasset terrasse. Leiligheten ligger fint til med utsikt mot syd. Dette er den perfekte plassen for deg som ønsker å bo sentralt og ha gåavstand til alt man skulle trenge. Det er adkomst for rullestolbrukere på fremsiden av bygningen og heis fra parkeringskjeller opp til alle etasjer.

Stue og kjøkken
Lys, romslig og åpen stue/kjøkkenløsning. I stuedelen har man plass til sofakrok og spisestue, eller det man skulle ønske av møbler. Adkomst fra stue ut til innglasset balkong, samt til soverommet.

Lys kjøkkeninnredning fra Sigdal. Innredning med lysmalte fronter, laminerte skrog og laminert benkeplate. Skuffer og fronter med demping. Benkebelysning montert under overskap. Veggflater over kjøkkenbenk med laminerte plater, overgang med mykfuge. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Ventilator over koketopp, avkast antatt ført via yttervegg direkte til friluft. Oppvaskkum i metall. Lekkasjevakt er montert under kjøkkenvasken.

Bad og vaskerom
Flislagt baderom fra byggeår med adkomst fra gang. Gulv med svarte fliser, vegger med hvite fliser og himling med metallplater. Badet er innredet med veggmontert wc, servant i lys innredning og dusjhjørne med glassdører. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk tilknyttet balansert ventilasjonssystem, avtrekk uten hastighetsstyring. Tilluft via spalte under dørblad. Oppvarming med vannbåren gulvvarme. Nedsenket gulv i dusjhjørnet. Lokalt fall til sluk i dusjhjørnet, øvrige baderomsgulv med varierende fall/feil fallforhold. Slukmansjett synlig ført under klemring, men ikke synlige mot slukpotte.

El-anlegg og vvs
Inntak via jordkabel, sikringsskap plassert i innvendig bod. Sikringsskap med jordfeilautomater. 3-fase 230V anlegg med 40A hovedsikring. Kurser merket i sikringsskapet. Inntak med overspenningsvern. Måler plassert i teknisk rom i kjeller. Hovedsakelig skjult anlegg, og installasjoner fra byggeåret.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Varmtvann fra Elverum fjernvarme. Vannfordeling med rør-i-rørsystem. Fordelerskap plassert i delevegg mellom gang og baderom, etablert drenasje for evt lekkasjevann til baderomsgulv. Stoppekran (varm- og kaldt vann) plassert i fordelerskap. Lekkasjevakt for både varmt- og kaldtvann i kjøkkenbenk. Armaturer og røropplegg fra byggeår.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Innvendige avløpsrør av PP-rør og antatt soilrør via etasjeskille.
Boligen primæroppvarming med vannbåren gulvvarme tilknyttet Elverum fjernvarme.

Annet
Det er seriekoblede brannvarsler, og utplassert brannslukningsapparat. Boligen er utstyrt med sprinkelanlegg.
Dørtelefon og kameraovervåket inngangsparti.
Privat kjellerbod samt bod med adkomst via innglasset terrasse.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren gulvvarme tilknyttet Elverum fjernvarme.

Parkering

Parkering i parkeringskjeller og på plasser som hører sameiet til. Adkomst til garasje via gateplan og innvendig adkomst.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 004 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Felles uteareal med asfaltert innkjørsel og plenområder. Innglasset terrasse med utsikt mot syd.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet kommunalt vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Byplan 2030 - Planbestemmelser kommuneplan Leiret.
Reguleringsbestemmelser detaljregulering for Lillebakken, arealplan-ID 2012003.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

2015/241136-1/200 - Erklæring/avtale datert 17.03.2015
2015/241189-1/200 - Bestemmelse om adkomstrett datert 17.03.2015
2015/241213-1/200 - Erklæring/avtale datert 17.03.2015
2015/241213-3/200 - Erklæring/avtale datert 17.03.2015

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på hele bygget datert 13.05.2014.

Diverse opplysninger

Sameie: Lillebakken Terrasse Boligsameie, Orgnr.: 816176522
Total formue: 11410
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 450 000,- / Fellesutgifter: 2 184,- pr. mnd
Felleskostnadene er for parkering, varmtvann, gulvvarme, felleskostnader og kabel-tv.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 14 014 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, avløp, eiendomsskatt og renovasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Det er gjort funn av skjeggkre i sameiet og styret har derfor plassert ut feller for skjeggkre som er utplassert i hver leilighet, samt fellesarealet. Detter for å kartlegge hvor stort problemet er. Etter det vil styret sette inn proff tiltak hvis det viser seg at det er behov. Pr i dag virker det som det er begrenset i sameiet.

- Salgsoppgaven er ikke komplett uten vedlegg, kopi kan fåes ved å kontakte meglerkontoret.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 450 000,-
 • Fellesutgifter: 2 184,-
 • Kommunale avgifter: 14 014,-
 • Primærrom: 50 m2
 • Bruksareal: 71 m2
 • Bruttoareal: 77 m2
 • Tomteareal: 2004 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk

Sven Morens veg 2 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 168010354

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.