Kjonerudvegen 210 2312 Ottestad Norge

Adresse

Kjonerudvegen 210
2312 Ottestad

Matrikkel

Gnr.4 Bnr.45 i Stange kommune
Det gjøres oppmerksom på at alle kommuner i Norge har fått nytt kommunenummer gjeldene fra 01.01.2020.

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen er idyllisk beliggende langs Kjonerudvegen ved Svartelva, mellom Ottestad og Hjellum. Fra Hamar kjør ut på E6 mot Oslo i ca. 1,1 km, deretter hold til høyre og kjør ca. 305 m. ta til venstre i rundkjøringen, fjerde avkjøring inn på Fv. 1854 mot Hjellum og du er i Kjonerudvegen. Kjør ca. 0,86 km så ligger huset på venstre hånd. Se også kart i annonsen.

Med bil er kjøretiden til Gardermoen ca. 45 minutter og til Oslo litt over en time. Stange er en kommune i vekst med over 20.000 innbyggere, og ligger i hjertet av Hedmark med Hamar som nærmeste by.

Velkommen på visning! Dette er et lyst, lunt og innholdsrikt hus flott beliggende ved elvekanten, og her kan du flytte rett inn! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter, arrangeres privatvisninger fortløpende. Kontakt Eiendomsmegler Thomas Tangen på tlf. 938 26 660 eller send e-post til: thomas@megler-huset.no, så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig, dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden.

Det vil bli satt opp Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisninger.

Nærområdet

Eiendommen grenser til Svartelva som har et rikt fugleliv og innholdsrik fauna.
Det er barnehager, barne- og ungdomsskole i Ottestad, ca. 3,5 km unna. Det er ca. 2,5 km til Vikasenteret med et godt utvalg av offentlige- og private tjenestetilbud, så som flere butikker, frisør og bankfilial m.m. Eiendommen har et idyllisk og landlig preg med til dels spredt boligbebyggelse, i hovedsak med skog- og landbruksarealer i tilliggende områder. Fotballbaner og idrettsplass er like ved. Det er enkel tilkomst til E6 og ca. 5 km til Hamar sentrum. For øvrig turmuligheter i området. Området hører inn under et velfungerende boligmarked i Stange. Markedet forventes å ha en fortsatt positivt utvikling som en følge av bedret infrastruktur som veg og jernbane og Stange kommunes satsning på utvikling, utbygging og bosetting i sentrale områder i kommunen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1965, modernisert i 2015

Bygninger og byggemåte

Hovedbygning:
Opprinnelig byggegrunn av antatt faste masser. Fundamenter av antatt støpt betong under grunnmur på bolig. Terrasse/takutstikk på punktfundamenter/pilarer. Grunnmur og ringmur av plasstøpt betong. Muren har for det meste meste en pusset/slemmet malt utførelse innvendig og utvendig. Boligen har flatt tak utført med antatt plassbygde trekonstruksjoner (taksperrer). Etablert fallforhold og renner for håndtering av takvann. For øvrig plassbygd sperretak over innglasset terrassedel. Taktekking med sveiset asfaltbelegg på hovedtak, antatt i løpet av 90-tallet. Etablert fall på tak for avrenning av takvann. Det er etablert parapet (opphøyning) på tak med beslag. For øvrig vindskier av treverk. Terrassetak med plater av hardplast. Innvendig taknedløp på boligen fra hovedtak. Parapetbeslag, pipebeslag og luftehatt av metall. Øvrige renner og nedløp av metall. Taknedløp ledes til rør under og på terreng med antatt infiltrasjon i stedlige masser. Yttervegger av murte lettbetongblokker (ytong/siporex) over grunnmur. For øvrige bruk av trekonstruksjoner. Utvendige fasader av puss og trekledning. Etasjeskillere av trebjelkelag, antatt utført som flisiolsert stubbloftkonstruksjon mot kryprom i opprinnelige boligdel. Innervegger av utført av trekonstruksjoner, med unntak av bærende/avstivende vegger i kjeller som er av betong. Vinduer og dører med enkelte utskiftninger etter byggeåret, herunder vinduer/terrassedører med 2- isolérglass med produksjonsår 1981, 1995, 2014 og fra byggeåret. Ellers enkelte vinduer med enkelttglass og varevindu fra byggeåret. Massiv ytterdør/inngangsdør fra 1994. Massiv ytterdør i vaskerom av noe eldre opprinnelse. med glassfelt, fra 2004. For det meste formpress-dører innvendig av noe nyere opprinnelse. Østvendt glassveranda med tilkomst fra stue, vaskerom og trapp på terreng. Areal ca 20 kvm Konstruksjoner av trebjelkelag med opplegg på pilarer. Spaltegulv av terrassebord. Vegger av trekonstruksjoner med enkle glassfelt Trapp og platting på terreng foran inngangsparti. Konstruksjoner av trebjelkelag og spaltegulv av terrassebord. Konstruksjoner nye i 2013. For øvrig hellelagte arealer i tilknytning til boligen. Boligen har mursteinspipe. Murt tegl over tak. Pipe og brannmur med murt forblending i boligen. Sotluke lokalisert i gang til vaskerom/bod. Oppmurt ildsted med peisinnsats fra 2013 på stue. Forblending med fasadeskifer nytt i 2019. Kjeller under deler av boligen. Innvendig tilkomst via trapp. For øvrig kryprom med ringmur med tilkomst via åpning i ringmur.

Redskapsbod/uthus:
Oppført i 2013. Plassbygd bygg av trekonstruksjoner med en trivelig terrasse.

Lysthus:
Byggesett av trekonstruksjoner med innlagt strøm.

Uthus:
Av eldre opprinnelse. Plassbygd bygg av trekonstruksjoner.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 151 kvm, Bruttoareal: 170 kvm

1.Etasje: Vindfang, gang, stue med spisestuedel, kjøkken, vaskerom, bad, 3 soverom, innvendig bod, gang/trapperom, integrert garasjedel (16kvm) og glassveranda (20kvm)
Kjelleretasje: Kjellerrom. Kryperom (ikke måleverdig)

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk. For nærmere informasjon, se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Møblering / utstyr

Luft-til-luft varmepumpe (2012)
Garderobeskap
Skyvedørsgarderobe
Integrert garasjedel med automatisk portåpner
Markise (manuel)
Hvitevarer

Standard

Lys, lun og innholdsrik enebolig med stor innglasset terrasse og tomt med grense til Svartelva. Eneboligen har 2 plan inkludert kjellerdel og integrert garasje på bakkeplan. Tomten har hekk, gjerde og er godt skjermet for innsyn. Det er oppført et eldre uthus, en redskapsbod/uthus med en trivelig terrasse, et lysthus og utepeis på eiendommen. Det er foretatt oppussing og fornying av de de fleste overflater i perioden 2012-2018. Siste fornyinger er maling av overflater i stue/kjøkken i 2019. Dette er et godt sted å bo, enten man er en familie, ett par eller alene!

Du ønskes velkommen hjem med et overbygget inngangsparti som fører deg inn til et vindfang, og videre inn til gangen med tilkomst til stue, kjøkken, soverommene og bad.

Stuen:
Stuen har god plass til stuemøblement. Stuen har også en innlasset peis, luft-til-luft varmepumpe og store vindusflater med utsyn mot hagen, som er godt skjermet for innsyn fra Kjonerudvegen med hekk. De store vindusflatene gir en god romfølelse og godt med naturlig lys. Stuen er i en delvis åpen løsning mot kjøkkenet og har egen spisestuedel. Spisestuedelen har utgang til den innglassede terrassen med utgang til hagen. Det er laminat på gulv, panel på vegger og plater i himling. På utsiden er det markise for solskjerming.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er oppgradert i 2015. Dels åpen løsning med kjøkkenøy mot stuedel. Det er laminat på gulv, panel på vegger og plater i himling. Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og fronter. Laminerte benkeplater. Oppvaskkum av rustfritt stål med kum og ett-greps kjøkkenarmatur. Benkerygg belagt med fliser. Lysarmatur med kontaktpunkt over kjøkkenbenk. Opplegg til oppvaskmaskin og avsatt plass til hvitevarer. Ventilator over komfyrplass. Komfyr følger med i salget og det gjøres oppmerksom på at undervarmen i komfyren er noe svak, men ellers er komfyren i orden.

Badet:
Badet er oppgradert i form av nytt dusjkabinett, innredning og oppussing/maling av overflater i 2018. Det er vinyl på gulv med oppbrett. Malte tapetserte baderomsplater på vegg. Plater i himling. Oppvarming via reflektorovn. Baderomsinnredning med laminerte skrog og fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speilskap, belysning og kontaktpunkt over servant. Dusjkabinett med integrert armatur og dusjgarnityr. Sluk utenfor kabinett. Avrenning via rør fra kabinett til sluk. Gulvmontert klosett. Naturlig ventilasjon i rommet.

Soverommene:
Hovedsoverommet er lunt og trivelig med vindu mot hagen og Svartelva. Det har godt med garderobeplass, laminat på gulv, lys blå tapet på vegg og hvitmalt himling.
Soverom 2 er vestvendt ut mot hagen og lysthus, og har laminat på gulv, hvitmalte vegger og himling.
Soverom 3 har vindu mot den innglassede terrassen med utsyn mot hagen og Svartelva. Dette er det minste soverommet men det er godt med garderobeplass, og det har laminat på gulv, hvitmalte vegger og himling.

Vaskerommet:
Vaskerom av eldre standard med vinyl på gulv med oppbrett. Malte plater på vegger. Malte plater i himling. Innredning med laminerte skrog og laminerte fronter. Laminert benkeplate. Vegghengt utslagsvask av rustfritt stål med ett-greps armatur. For øvrig innredet med hyller. Opplegg til vaskemaskin. Rommet har sluk. Naturlig ventilasjon i rommet. Vaskerommet har tilkomst fra gang bak kjøkkenet og fra terrassen.

Gulv: Laminat, vinyl, betong
Vegger: Panel, plater, baderomspanel, tapet, puss/betong
Himling: Plater, panel.

Av påkost og oppgraderinger utført etter kjøpsåret kan nevnes utskifting av enkelte vinduer/vindusglass, utskifting/oppgradering av el-anlegg, oppføring av plattinger, utskifting av peis, fornying av bad med innredning og sanitærutstyr, fornying/oppussing av kjøkken, samt generell oppussing innvendig (2012-2018) Av øvrige påkostninger på eiendommen etter kjøpsåret kan nevnes oppføring av uthus og lysthus, samt etablering av utepeis. Innvendig fremstår boligen med for det meste med en normalt forventet bruksslitasje utifra alder på rom og overflater. For øvrig enkelte vedlikeholdsmangler utvendig. Enkelte bygningsdeler har passert sin forventede levetid og det er påregnelig med påkost og oppgraderinger for å bringe boligen opp med en mer tidmessig og bygningsmessig bedre stand. For ytterligere informasjon, se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

Peis med innsats i stue, luft-til-luft varmepumpe, reflektorovn på bad og oppvarming med panelovner i enkelte rom.

Parkering

Parkering i og foran garasje.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 489 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er dels plan og dels svakt skrånende mot øst med grense til Svartelva, som har et rikt fugleliv og en innholdsrik fauna. For det meste fin hagemessig opparbeidelse med plen og beplantning. Noe tilvokst vegetasjon mot elva og dels fuktig mark. Noe steinlagte arealer i tilknytning til boligen. For øvrig gruset innkjøring og gårdsplass. Eiendommen har gode sol- og lysforhold.

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger utenfor regulert område.
Overodrnet gjelder "KOMMUNEDELPLAN FOR OTTESTAD" med dato for ikrafttredelse 12.08.2011 I kommunedelplanen står det følgende om forhold til eldre planer: "Kommunedelplankart og bestemmelser gjelder generelt foran eldre planer når ikke annet er bestemt. Eldre regulerings- og bebyggelsesplaner som er i overensstemmelse med kommunedelplanen skal fortsatt gjelde, og legges til grunn for den detaljerte arealbruk. Arealplaner som godkjennes etter at kommunedelplanen vedtatt, vil gjelde foran kommunedelplanen" Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse, bruk og vern av sjør og strandsonse (22 meter) nåværende, og dagens bruk er i henhold til reguleringsstatus. Kommunedelplan for E6 er vedtatt og skal fortsatt gjelde som sjølstendig plan som grunnlag for det videre reguleringsplanarbeidet som skal gjennomføres." For øvrig gjelder "KOMMUNEPLANENS AREALDEL STANGE 2005-2016" med dato for ikrafttredelse 18.01.2006. Eiendommen/området er i planen angitt til LNFR areal. (arealerr spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse, mv). Stange kommune har satt i gang arbeidet med revisjon av kommuneplanens arealdel. Det legges opp til at kommuneplanens arealdel for 2019-2031 kan vedtas ila 2019.
Det foreligger for øvrig ingen kjente planer eller bestemmelser som anses å påvirke verdisettingen. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vaedalgt i salgsoppgavens dokumentdel.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Boligen er fra før ferdigattester ble gitt. Men det foreligger ferdigbesiktigelse av vann og avløp datert 04.09.1979 og ferdigattest på installasjon av peiskassett datert 31.05.1991.

Prisantydning

2 850 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Christian Ryberg
Takstdato : 19.12.2019
Markedsverdi : 2 850 000,-
Formuesverdi : 582 792,-
Sekundær formuesverdi : 2 098 049,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Forsikring

JBF
Polisenummer: 36092

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 10 453,75 pr. år
Kommunale avgifter innehlder vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport med verditakst..

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt gjerne "Gi bud"-knappen i våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Eller du kan fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven. På skjemaet legger du ved ID, tar bilde av det, og sender dette via tlf. eller på epost til megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 850 000,-
 • Kommunale avgifter: 10 454,-
 • Ligningsverdi: 582 792,-
 • Primærrom: 92 m2
 • Bruksareal: 151 m2
 • Bruttoareal: 170 m2
 • Tomteareal: 1489 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Kjonerudvegen 210 2312 Ottestad Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Kontaktperson

  Thomas Tangen
  Telefon:
  Mobil: +47 938 26 660
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 166241213