Haugvegen 2 2423 Østby Norge

Adresse

Haugvegen 2
2423 Østby

Matrikkel

Gnr.31 Bnr.200 og Gnr.31 Bnr.199 i Trysil kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjør ut på Rv25 mot Trysil, kjør ca. 63,6 km. Sving til høyre, over brua og ta andre avkjøring ut av rundkjøringen, og fortsett på Rv25. Kjør 13,6 km. Sving til venstre inn på Haugvegen, kjør 70 m. Du får da eiendommen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Nærbutikken som er en Coop marked ligger ca. 1,5 km unna eiendommen. Østby har montesorriskole, et hotell, et samfunnshus og en kirke. Hvert år arrangeres Trysil skimaraton med start og stopp ved Kjølen hotell. Løypen er 42195 m langt og blir arrangert av Østby IL.
Trysil betegnes som naturens fornøyelsespark. Trysilfjellet er et av Norges største alpinsenter med nypreppede bakker og snøgaranti til 1 mai, 31 heiser, 67 nedfarter med ulik vanskelighetsgrad og barnebakker. Det er også et nytt og bredt tilbud for sykkelinteresserte med Trysil Bike Arena.
Dersom du ønsker å benytte den flotte naturen til skog- og treningsturer, trenger du ikke gå lengre enn like utenfor tunet. Her er det friarealer i umiddelbar nærhet, milevis med turterreng, jakt - og fiske områder og flott natur. Like ved Østby ligger Gjetsjøen, en av Trysil og Engerdals fineste badeplasser. En stor flott gressplen å sitte på og flytebrygge du kan teste stupeferdighetene på. Rett og slett et fint sted å nyte fine sommerdager på!

Det er også kort vei til Sälen i Sverige med alpinanlegg, scooterled samt et fint innendørs badeland når været tillater innendørsaktiviteter. Det åpnes også en flyplass i Sälen desember 2019, Scandinavian Mountain airport, denne ligger ca. 24 km fra eiendommen. Likedan til svenske Gørdalen med flotte scooterleder, også led fra Fulufjellet til Sverige.

Fulufjellet Alpinsenter er et supert utgangspunkt for alpint og langrenn på vinteren. Alpinanlegget er intimt og familievennlig, med 9 nedfarter i alle vanskelighetsgrader, terrengpark og en av Norges lengste akebakker (fart på 70 km i timen), skistue med alle rettigheter, flotte artister og egne arrangementer for barn. Om sommeren kan du blant annet velge mellom fjellvandring, fiske i vann og elver, jakt, dyresafarier og kanoturer. Nasjonalpark, fjellplatå, uendelig flott skog og uberørt villmark gir muligheter for flotte turer - sommer som vinter.
Fulufjellet Nasjonalpark ligger nordover og grenser mot Sverige, et lavfjellsområde som egner seg godt for jakt- og fiske og likeledes bare som turområder til fots i sommerhalvåret eller med ski på beina i vinterhalvåret.

Kom deg ut på tur, føl fjellufta i ansiktet og nyt naturskjønne omgivelser i et vakkert naturlandskap.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1954

Bygninger og byggemåte

Gulv på grunn, kjellergulv med betong. Grunmur med pusset betong. Ukjent drenering, men må nok påberegnes behov for ny drenering.

Yttervegger med betongstein som er pusset utvendig med avskalling av puss flere steder. Kledd innvendig.
Trevinduer med 2-lags energiglass fra 2002 på kjøkken. 3-lags isolerglass fra 1981 i 2. etasje. For øvrig 2-lags isolerglass. Saltak med A-takstol. Taket er tekket med malt bølgeblikk. Takrenner, snøfangere og takstige i svart metall. Ett-løp pipe.

Uthus
Enkelt uthus utført i bindingsverk, uisolert og med grus og løse gulvbord på gulvet. Fundamentert på ringmur. Pulttak md ny taktekking.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 149 kvm, Bruttoareal: 175 kvm

Enebolig
Kjeller: Bra: 41 kvm, Brutto: 49 kvm, S-rom: 41 kvm
Inneholder: 2 boder og teknisk rom

1.Etasje: P-rom: 71 kv, Bra: 71 kvm, Brutto: 81 kvm
Inneholder: vindfang/trapperom, entre, kjøkken, stue, bad/wc, soverom

2.Etasje: P-rom: 30 kvm, Bra: 37 kvm, Brutto: 45 kvm, S-rom: 7 kvm
Inneholder: Gang, trapperom og 2 soverom. Bod som sekundærrom.

Uthus
1. Etasje: Bra: 31 kvm, Brutto: 32 kvm, S-rom: 31 kvm
Inneholder: 2 boder

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en enebolig over to etasjer samt kjeller i Østby, Trysil kommune.
Boligen har stue, kjøkken, bad og 3 soverom, samt uthus. Boligen har noe moderniseringsbehov. Uthus, stor solid inngjerding for hunder/katter og romslig naturtomt og litt opparbeidet hage.
Stue & kjøkken
Stue med trepanel på veggene og lyst spraglete belegg på gulvet. Stuen er romslig og har plass til det man skulle ønske av møbler. Peisovn montert på murt vegg midt i stuen. Adkomst ut til terrassen fra stue.

Kjøkkeninnredning fra byggeår med malte oransje fronter, brunmalte skrog og lys laminert benkeplate. Overskap og god benkeplass. Vinyl mellom over og underskap ved stålkum. Mønstrete fliser på veggen over komfyrplass. Kjøkkenventilator. Vedovn på kjøkkenet, denne har ikke vært i bruk i nåværende eiers tid. Den har for kort avstand til brannmur, dette må utbedres før den kan tas i bruk. Store vinduer som slipper godt med dagslys inn på kjøkkenet.


Soverom
Det er tre soverom i boligen, et i 1. etasje og to oppe i 2. etasje. Soverommet i 1. etasje har trepanel på veggene og belegg på gulvet. Rommet har plassbygde garderobeskap og plass til det man ellers skulle ønske av møbler på soverommet. Et soverom oppe i 2. etasje har trepanel på veggene og tregulv. Det andre har trepanel og malt glassfiber på veggene og tregulv. Plassbygd garderobeskap på et av soverommene.


Bad & vaskerom
Bad med banevinyl på gulvet. Belegget har en sprekk. Gul blomstrete våtromstapet på veggene og trefiberplater med våtromstapet i himlinger. Badet er innredet med dusjkabinett, gulvmontert toalett, baderomsinnredning med servant og overskap med speil i midten samt skap/hyller på siden. Mekanisk avtrekk. Varmeovn montert på vegg. Det må påberegnes oppussing av badet da det ikke stemmer overens med dagens krav for våtrom.


El-anlegg & vvs
Åpent fordelingsanlegg. Sikringsskap med automatsikringer og automatisk måler plassert i trappegang. 11 kurser og 40A hovedsikringer. 2/3 av boligen har oppgradert el-innstallsjoner.

Privat vann, eget vannverk i området. Offentlig avløp som går på kommunalt renseanlegg. Vannrør av kobber, avløpsrør av plast, soilrør og stål. Det er lagt nytt opplegg for vaskemaskin i kjeller, også fornyet røropplegg ellers på planlagt vaskerom i kjeller. Opplyst at varmtvannsbereder er skiftet i 2013.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe montert.

Parkering

Parkering for flere kjøretøy på tomten.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 691 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er skrående mot vest med opparbeidet plen og beplantninger. Tomten har gode sol forhold. Gruset innkjøring og gårdsplass. Eiendommen består av to gnr og bnr, hvorav gnr 31, bnr 200 er bebygd og gnr 31, bnr 199 er ubebygd. Beregnet areal i følge kommunen er hhv. 1663,7 kvm på den ubebygde tomten, og 1028,9 kvm på den bebygde tomta. Den bebygde tomten er dels inngjerdet for hund/katt.

Vei, vann og avløp

Tilkoblet privat veg sammen med nabo. Tilknyttet Østby vannverk som er et felles privat vannverk og offentlig avløp.

Reguleringsplan

Kommuneplanens arealdel 2014-2025 gjelder.
Områdereguleringsplan Østby, Trysil kommune del ll
Her er det kommuneplanen som gjelder. Men i henhold til kommuneplanbestemmelsen § 2.1. kan det være elementer fra den utgåtte reguleringsplanen for området som utfyller kommuneplanen der det ikke er motstrid og kommuneplanen er taus (blant annet byggegrenser og fareområder).

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1985/8480-2/15 - Bestemmelse om vannrett datert 30.12.1985

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse grunnet alder på boligen.

Prisantydning

900 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 4 307 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder eiendomsskatt, kloakk og målerleie. Eiendommen er fritatt renovasjon da den ikke har vært bebodd det siste halvåret. Renovasjonsgebyr på min. 2657,- tilkommer.

Eiendommen er tilkoblet Østby vannverk, opplyst om at årlig kostnad på dette er 1730,-

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Opplyst fra eier at det er avvik på vedovn plassert på kjøkkenet. Dette må utbedres for å ta ovn i bruk.

- Ukjent vedrørende radon.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 900 000,-
 • Kommunale avgifter: 4 307,-
 • Primærrom: 101 m2
 • Bruksareal: 149 m2
 • Bruttoareal: 175 m2
 • Tomteareal: 2691 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Haugvegen 2 2423 Østby Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 165954650