Kapteinvegen 104 2437 Haslemoen Norge

Adresse

Kapteinvegen 104
2437 Haslemoen
1. etasje

Matrikkel

Gnr.38 Bnr.198 Andelsnr.16 i Våler kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjører man ut på Rv2 mot Kongsvinger, kjør 33,1 km. Sving til venstre inn på Storskjæret, kjør 71 m. Sving til venstre inn på Løytnantvegen, kjør 225 m. Sving deretter til høyre inn på Kapteinvegen, etter 112 m får du leiligheten på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Våler kommune ligger i Hedmark fylke med omlag 3700 innbyggere, kommunen ligger lengst nord i distriktet Solør og blir ofte kalt Våler i Solør. Våler er endel av Glomma-dalføret, i 17 km renner Glomma gjennom Våler og byr på fosser, stryk og fine badeplasser i sommer halvåret. For fiskeinteresserte egner elva seg godt og beriker seg med både ørret, abbor og sik for å nevne noe. Eiendommen ligger ca. 3,5 km sør for Våler sentrum. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek og småbutikker. Innbyggerne i Våler kan fryde seg over en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Flisa ligger ca. 10 min unna med det man trenger av fasiliteter. Elverum ligger en kjøretur på 30 minutter unna og har et ytterliggere større handletilbud med sine to kjøpesentre og en rekke kjente kjeder, butikker og spisesteder.

Fritidsaktivitetene i nærområdet er mange, for den som ønsker å drive med idrett er det et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger. Vålerhallen huser de håndballinteresserte, Vålerstadioen har friidrettsbane, gressbane og tennisbane. Svømmebasseng i tilknytning til ungdomsskolen og skitilbud i regi av skigruppa og Vaaler IF, som arrangeres flere steder i området på vinterhalvåret.

For de som elsker friluft, jakt og fiske er området et eldorado, med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. For å nevne noe kan Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel. Spulsåstoppen er tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes i samhold med familie og venner. Trysilfjellet, et av Norges største alpinanlegg er ca. en times kjøretur unna med hele 66 nedfarter og snøgaranti til 1. Mai.

For de som søker fart og spenning er Vålerbanen riktig arena. Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF trafikksenter og Våler har ambisjoner om å bli Nordens beste trafikk og motorkommune. Med kyndig veiledning kan Vålerbanen by på 2,3 km lang racingbane, off-roadløype, go-kart og glattkjøringsbane. Her kan du sette naturkreftene og egne kunnskaper på prøve. Med et topp moderne konferansesenter, kurs og eventer er det rom for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. GATEBIL arrangerer også en av sine årlige festivaler her, med mye fart, spenning og moro.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1959

Bygninger og byggemåte

Grunnen består av sandmasser. Antatt fundamentert til fast byggegrunn med betongsåler. Støpte kjellervegger og kjellergulv. Yttervegger med betong, utvendige fasader hovedsaklig med malt pussbehandling. Gavlvegger med malte fasadeplater. Etasjeskillere og seksjoneringsvegger i betong. Delevegger i leilighet av betong og bindingsverk. Vinduer tilknyttet boligen med isolerglass påvist fra 2009, vinduer i trappeoppgang og i kjeller med varevinduer fra byggeår. Saltakkonstruksjon antatt tekket med metallplater, ukjent tekkeår. Renner og nedløp i metall.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

1.Etasje:
Inneholder: Stue/kjøkken, bad og to soverom

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en tre-roms leilighet i 1. etasje på Storskjæret.
Leiligheten har stue, kjøkken, flislagt bad og to lyse soverom. Begge soverommene er lyse, romslige og har adkomst fra stuen.

Stue & Kjøkken
Lys romslig stue med parkett på gulvet og malt strietapet på veggene. Stuen har plass til det man skulle ønske av møbler. Fra stuen har man adkomst til begge soverommene og ut til balkongen.

Kjøkken med lyse laminerte fronter, skrog og benkeplater fra 2009. Veggflater med malte strietapet over kjøkkenbenker, overgang med mykfuge. Oppvaskkum i metall. Ventilator over koketopp, ventilasjon med kullfilter (omluft). Kjøkkenet har plass til et koselig kjøkkenbord hvor man kan nyte frokosten sammen med hverandre eller alene.

Bad & Vaskerom
Baderom moderisert i 2009. Badet har hvite fliser på veggene og mørke på gulvet. Badet er innredet med servant i hvit innredning, dusjkabinett og gulvmontert wc. Opplegg for vaskemaskin. Ventilasjon med naturlig avtrekk via luftesjakt, avkast antatt ført over tak. Tilluft via spalte under dørblad. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.


El-anlegg & VVS
Sikringsskap plassert felles trappegang. Antatt en-fase 230V anlegg med 25A hovedsikring. Innstallasjoner samt etablering med jordfeilautomater antatt etablert i 2007. Elektrisk gulvvarme på baderom.

Vannfordeling med cu-innstallasjoner. Intern stoppekran montert i kjøkkenbenk. Armaturer og sanitærutstyr av nyere dato. Synlige avløp med PVC-plastrør. Fyringsanlegg med vannbåren radiatorvarme. Felles bereder antatt tilknyttet sentralfyringsanlegget. Enkelte cu-innstallasjoner med noe irring, ingen påviste lekkasjer.

Oppvarming

Primæroppvarming med vannbåren varme med 5 radiatorer fordelt i leiligheten. Bad med elektrisk gulvvarme.

Parkering

Parkering på felles gruset plass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 8 015 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Tilnærmet flat tomt. Tomten er opparbeidet med plen og diverse beplantning. Asfalterte stier og veier. Overbygget felles inngangsparti ved 1. etasje mot øst.

Vei, vann og avløp

Tilkoblet kommunalt vei, vann og avløpsnett.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Diverse opplysninger

Andelsnr.: 16
Andel fellesgjeld: 232000, Andel fellesformue: 21630
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

550 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 994 722,-
Markedsverdi : 550 000,-
Teknisk verdi : 994 722,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifterDet gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 550 000,-
 • Totalpris: 782 000,-
 • Fellesgjeld: 232 000,-
 • Primærrom: 61 m2
 • Bruksareal: 61 m2
 • Bruttoareal: 66 m2
 • Tomteareal: 8015 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Kapteinvegen 104 2437 Haslemoen Norge

Visning

 • Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 163872857