Østvangvegen 62 2340 Løten Norge

Adresse

Østvangvegen 62
2340 Løten

Matrikkel

Gnr.181 Bnr.24 i Løten kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Yx-Løten kjør ut på Rv3 mot Elverum, kjør ca. 680 m før du svinger til høyre ned på Meierivegen. Kjør ca. 150 m før du svinger til venstre inn på Østvangvegen, følg den ca. 1,8 km. Sving deretter til venstre inn på privat veg, etter ca. 40 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Enebolig ligger midt imellom Østvangskole og Østroakrysset med spredt boligbebyggelse. Butikker, ungdomsskole, bussholdeplass, togstasjon, frisør, spisesteder og treningssenteret ligger i Løten sentrum som ligger ca. 3 km unna eiendommen. Det er ca. 1,5 km til Østvang skole og ca. 1,3 km til barnehage, Livensveen gårdsbarnehage og ca. 2 km til Ryli barnehage.

Løten er en kommune i Hedmark fylke med ca. 7500 innbyggere. I Løten sentrum har du de fleste fasiliteter du trenger i hverdagen som dagligvareforretning, bensinstasjon, småbutikker, frisør etc. Det er også gode tilbud innen aktiviteter for alle og enhver. Et veletablert treningssenter, fotballbaner i sentrumsnærhet og løtenhallen for blant annet håndball interesserte. Området har gode kollektive tilbud som bussforbindelse, Oslo-Hamar-Elverum samt tog. Hamar har et ytterliggere større service tilbud med større kjente kjeder og butikker er det en liten kjøretur på ca. 20 minutter med bil.

Uteaktiviteter ligger i umiddelbar nærhet både sommer som vinter. Populære Rokosjøen har fine badeplasser i sommerhalvåret og sjøen er rik på fisk som abbor og gjedde. Her kan man nyte fine soldager og slappe av med et fiskekast eller to. Skidestinasjonen Budor ligger kun en halvtime fra eiendommen og beriker seg av nydelige trikkeskinner for langrennsentusiaster, i milevis kan du kose deg i flotte utmarksområder. Skitrekket er spesialtilpasset for barn og ungdom, og spesielt snowboard og kjelke. Et veldig familievennlig område å ha kvalitetstid med familien.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1972

Bygninger og byggemåte

Grunne fremstår som morenmasser med høy sand- og siltsortering. Bolig med punktfundamenter, antatt til fast byggegrunn. Støpekanaler med eternit. Grunne i krypkjeller med stedlige jordmasser. Ingen opplysninger om radontiltak, tiltak kan måtte påregnes. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Gavlspisser med liggende kledning. Yttervegger antatt isolert med 10 cm mineralull. Vinduer hovedsakelig med isolerglass av nyere dato. Saltakkonstruksjon med kaldtloft. Tekking med metallplater. Undertak og primærtekking opplyst fra 2019. Opplyst om tidligere lekkasje ved pipe og luftehatt. Skadeårsak og følgeskader fremstår som utbedret, arbeid utført i regi av forsikringsselskap. Montert takstige til pipe, utførelse uten feieplattform. Renner og nedløp av metall fra 2013. Innvendig elementpipe fra byggeår.

Inntilbygget dobbelgarasje med bod, ukjent byggeår. Garasje med grusgulv, bord med trebord. Fundamentering på Lecapunkt/terreng. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Innvendige vegger og himling med gipsplater. Vegger og himling i bod kledd med panel. Garasje med 2 stk leddporter i treverk. Saltakkonstruksjon tekket med shingel. Renner og nedløp i metall. Byggverk med noe skjevheter grunnet sviktende fundamentering.

Overbygget inngangsparti og utebod ved gavlvegg mot vest. Fundamentering på Lecapunkt/terreng. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord. Bod med koblet vindu, dør i heltre. Saltak tekket med shingel. Renner og nedløp i metall.

Stabbur fundamentert med treramme plassert på terreng. Vegger med laft. Gulvkonstruksjon med bjelkelag og gulvbord. Overbygget inngangsparti, provisorisk terrengtrapp. Saltakkonstruksjon tekket med torv, uten renner og nedløp. Vegger og sokkelramme med råteskader. Taktekking med lokale lekkasjer.

Uthus fra ukjent byggeår. Antatt remontert byggverk av eldre dato. Fundamentering på Lecapunkt/terreng. Vegger med tømmerlaft, deler av byggverk med bindingsverk. Saltak tekket med metallplater. Innvendige skråhimlinger med synlige åser. Bygning preget av generelt vedlikeholdsbehov.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 109 kvm, Bruttoareal: 115 kvm

Enebolig
1.Etasje: P-rom: 103 kvm, Bra: 109 kvm, Brutto: 115 kvm, S-rom: 6 kvm
Inneholder: Stue, spisestue, kjøkken, bad, gang, entre, vindfang og 3 soverom. Bod med utvendig adkomst via overbygget inngangsparti.

Garasje
1. Etasje: Bra: 49 kvm, Brutto: 52 kvm, S-rom: 49 kvm
Inneholder: Dobbelgarasje og bod

Stabbur
1. Etasje: Bra: 4 kvm, Brutto: 4 kvm, S-rom: 4 kvm
Inneholder: Bod. Himlingshøyder hovedsakelig under 1,9 meter. Gulvareal 8 kvm.

Uthus
1. Etasje: Bra: 2 kvm, Brutto: 2 kvm, S-rom: 2 kvm
Inneholder: 2 boder. Himlingshøyder hovedsakelig under 1,9 meter. Gulvareal ca. 15 kvm.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en enebolig i et spredt bebygd boligområde i Østroa. Eneboligen med alt på et plan har 3 soverom, romslig åpen stue/spisestue, kjøkken og bad.

Stue & Kjøkken
Romslig stue med ubehandlet panel på veggene og parkett på gulvet. Stuen har åpen peisovn, samt integrert parafinbrenner i peisinnsats. Store vinduer gir godt med sollys inn i stuen. Adkomst ut til terrassen fra stuen. Åpen løsning mellom stuen og spisestuen gjør at man får plass til det man skulle ønske av møbler.

Plassbygget kjøkkeninnredning opplyst fra ca. 1999. Malte røde fronter, laminerte skrog og benkeplater samt oppvaskkum i metall. Veggflater over kjøkkenbenker med grønnmalt panel slik som resten av kjøkkenveggene. Integrert koketopp og stekeovn. Mulighet for montering av oppvaskmaskin. Ventilator med avkast til friluft, ventilator fra 2019.

Soverom
Det er tre soverom i boligen. Et soverom med rosamalt brystningspanel og rød strietapet på veggene og laminat på gulvet. Trehvit skyvedørsgarderobe med en speildør er montert på soverommet. Soverom nr to har blåmalt brystningspanel og blå strietapet på veggene.

Bad & Vaskerom
Baderommet er opplyst renovert ca. 1999. Gulv med vinylbelegg, og vegger med beleggsoppbrett og malt strietapet. Badet er innredet med gulvmontert wc, servant i innredning, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Laminert skapinnredning med malte fronter. Oppvarming med panelovn. Ventilasjon med naturlig avtrekk via himlingsventil. Tilluft via åpen dør. Gulvsluk under dusjkabinett. Baderommet er ikke etablert som våtrom etter dagens forskrifter.

El-anlegg & Vvs
3-fase 63 amp hovedsikringer. Sikringsskap plassert i gang. Hovedsakelig porselenspropper, deler av anlegg med automatsikringer antatt fra ca. 1999. En kurs med jordfeilbryter. Hovedsakelig skjult ledningsnett, nyere installasjoner med åpen utførelse.

Tilkoblet kommunalt vannverk. Vannledning via krypkjeller med varmekabel. Stoppekran og vannmåler plassert på baderom. Vannfordeling med cu-rør. Bereder plassert på baderom. Vannførende installasjoner hovedsakelig fra byggeår. Armaturer av nyere dato. Utekran ved gavl mot vest, stengekran i kjøkkenbenk.
Avløpsrør med PP- og Pvc. Kloakk antatt luftet over tak. Gråvann via sedimenteringskummer, overløp antatt til spredegrøfter. Wc tilkoblet tett tank. Bunnledninger antatt med Pvc. Ingen opplysninger om frostproblematikk eller problemer med avløpssystemet.

Nedgravd parafintank, antatt glassfibertank fra byggeåret. Parafinløfter plassert i skap ved entre. Parafinbrenner integrert i peisomramming på stue, opplyst veke brenner fra byggeåret. Parafinnbrenner ikke vært i bruk den senere tid.

Oppvarming

Oppvarming i boligen med strøm, olje og vedfyring.

Parkering

Parkering i garasje og oppstillingsplass utenfor garasjen til et kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 250 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Etablert hageanlegg med plen og noe beplantning. Deler av eiendommen med nettinggjerde. Oppsatt flaggstang. Terrengtrapper i treverk ved overbygget inngangsparti. Inntrukket terrasse ved langvegg mot syd, adkomst via stue og terreng.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat felles innkjøring fra kommunal veg, kommunalt vann og privat avløp.

Løten kommune opplyser om at det i vårt forvaltningsregister for mindre avløpsanlegget står registrert at eiendommen har følgende avløpsløsning: Tett tank for svartvann og slamavskiller med infiltrasjon i sandfiltergrøfter for gråvann. Sist nevnte anlegg er av eldre dato og tilfredsstiller ikke dagens krav for utforming og rensekrav, jf. Lokal forskrift om utslipp fra mindre avløpsanlegg, Løten kommune. Det må derfor påberegnes at eiendommen vil kun få utbedring/oppdateringskrav av det mindre avløpsanlegget i fremtiden. For nærmere opplysninger ta kontakt med Løten kommune.

Brøytekostnader og vedlikeholdskostnader tilknyttet privat veiadkomst for flere eiendommer må påregnes.

Reguleringsplan

Ingen reguleringsplan for dette område. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanen.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1988/101329-1/11 - Bestemmelse om veg datert 29.02.1988

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 03.07.1973

Prisantydning

1 650 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 700 000,-
Markedsverdi : 1 650 000,-
Teknisk verdi : 1 700 000,-
Formuesverdi : 414 588,-
Sekundær formuesverdi : 1 492 518,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 8 109 pr. år
Gjelder forskudd og gebyr på vann, eiendomsskatt, septikk, renovasjon og feiing/tilsyn. Kommunale avgifter fordeles på 3. terminer i løpet av et år.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.
Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 650 000,-
 • Kommunale avgifter: 8 109,-
 • Ligningsverdi: 414 588,-
 • Primærrom: 103 m2
 • Bruksareal: 109 m2
 • Bruttoareal: 115 m2
 • Tomteareal: 1250 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Østvangvegen 62 2340 Løten Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 161870317