Sven Morens veg 11 B 2408 Elverum Norge

Adresse

Sven Morens veg 11 B
2408 Elverum
Oppgang B, 2. etasje

Matrikkel

Gnr.31 Bnr.441 Andelsnr.11 Orgnr.954049922 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

leilighet beliggende i boligområde i Nord-Leiret ca. 300 meter fra Elverum sentrum. Ta av mot Shell bensinstasjon i rundkjøringen enten du kommer fra Strandbygdvegen, sentrum eller Trysilvegen og kjør rett frem. Blokken er beliggende på høyre hånd etter ca. 300 meter. Se også vedlagt kart i Finn annonsen.
Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisninger.

Nærområdet

Leiligheten er beliggende ved Elverum sentrum med et godt utvalg av offentlige- og private tjenestetilbud som blant annet kjøpesentre, kino, sykehus, Elverum videregående skole, Elverum svømmehall, flere trenigssentre, fotballbaner og Elverumshallen. Eiendommen har nærhet til friareal og ligger i kort gangavstand fra Sagtjernet med badeplass og fine tur-og rekreasjonsområder. Det er ca. 2,5 km til Høgskolen i Hedmark og Terningmoen millitærleir med gang- og sykkelvei.

Denne leiligheten er et godt sted å bo i trivelige omgivelser, og passer perfekt for moderne mennesker, enten alene eller i par.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1965, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv er utført av plasstøpte betongkonstruksjoner. Yttervegger, etasjeskiller og leilighetsskillevegger er utført i betong. Trapper og vegger i trapperom av betong. Utvendige fasader med murt forblending og fasadeplater. Blokken ble sist malt i 2016. Innvendige vegger for det meste utført av betong, med innslag av lettvegger av trekonstruksjoner. Balkong med tilkomst fra stue. Areal målt til 6 kvm. Balkong utført i betong- og stålkonstruksjoner. Rekkverk av stål- og trekonstruksjoner. Balkonggulv av malt betong. Montert markise (manuell). Flatt tak, trolig utført som kompakttak-konstruksjon. Tekking med antatt sveiset membran/asfalttakbelegg med fall mot sluk. Parapet med tekking av takpanner. Vinduer og balkongdør med 2-lags isolerglass. Produksjonsår på glassene er hhv 2002 og 1989. Vinduer og balkongdører med heltre karmer og underliggende vannbrett. Massiv entré-/leilighetssdør med brann- og lydklassifisering, samt montert dørkikkert. Ellers slett innerdør.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 28 kvm, Bruksareal: 28 kvm, Bruttoareal: 32 kvm

1.Etasje: Gang/entre, Stue/kjøkken, Bad.
Bod (ca 2,5kvm) i underetasjen.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

6 kvm balkong
Leiligheten disponerer bod i kjeller og felles sykkelbod i enden av blokken.
Porttelefoni
Kabel-TV og bredbånd (Altibox)
Felles vaskeri i kjeller

Standard

Lys, trivelig og praktisk 1-roms leilighet, perfekt for førstegangskjøpere, pendlere, studenter, alene eller i par. Leiligheten er beliggende i 2. etasje i oppgang B og er delvis skjermet fra vei, med trivelig utsyn mot nærområdet. Leiligheten er pusset opp i 2018 med bl.a. nytt kjøkken med integrerte hvitevarer, malte overflater og nytt gulv. Trivelig balkong med utsyn mot nærområdet.

Stuen:
Stuen er pusset opp i 2018 med blant annet laminat på gulv, malte vegger og himling. Stuen har god plass til både sofamøblement, skrivebord, seng, og er i en åpen løsning med kjøkkenet, som har en praktisk barløsning. Stuen har store vindusflater som gir godt med naturlig lys, og utgang til en trivelig balkong med utsyn til nærområdet.

Kjøkkenet:
Kjøkken er oppgradert og fornyet i nyere tid (2018), blant annet i form av ny Ikea kjøkkeninnredning fra med laminerte skrog og mdf-fronter. Laminerte benkeplater. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps blandebatteri. Benkerygg belagt med flis. Belysning og kontaktpunkt over kjøkkenbenk. Nedfelt platetopp (induksjon). Integrert stekeovn, oppvaskmaskin og ny varntvannsbereder. For øvrig avsatt plass kjøl/frys i entré. Montert komfyrvakt. Kjøkken og innredning fremstår i en tidsmessig stand uten nevneverdig slitasje. Laminat på gulv, malte plater/betongvegger. Malt betonghimling.

Badet:
Baderomsinnredning med laminerte skrog og fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speilskap opver servant. Lysarmatur med kontaktpunkt over servant. Dusjkabinett med integrert armatur og dusjgarnityr. Sluk under kabinett. Gulvmontert klosett. Mekanisk avtrekk i rommet (sentralavtrekk). Tilluft via spalte under dørblad. Vinyl på gulv. Fliser og plater/betong med tapet på vegger. Betonghimling. Oppvarming via vegghengt reflektorovn.

Entréen:
Entréen er pusset opp i 2018 med blant annet nytt laminat på gulv, panel på vegg og i himling. Det er montert en praktisk benkeplass med skuffer under og hylle over. Entréen har også plass til kombiskap.

Himlinger: Nedsenket himling med takessplater.
Vegger: Malt betong og plater m/ tapet. Fliser på bad.
Gulv: Laminat. Vinyl på bad.

For ytterligere informasjon, se verditakst vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

Oppvarming via panelovn. For øvrig vegghengt reflektorovn på bad.

Parkering

Parkering skjer på anviste plasser foran naboblokk i borettslaget. Parkering i felles garasjeanlegg/kjeller tildeles etter ansiennitet.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 393 kvm, Eierform: Eiet tomt

Fellesareal og hage

Tomtens felles utearealer er for det meste opparbeidet med plen og beplantning. For øvrig asfalterte gang- og kjøreveier internt på tomten.

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av en eldre reguleringsplan; "Mellom Trysilv. og H. Væringsaasensv." PlanID20, med ikrafttredelsesdato 22.11.1967. Overordnet gjelder "KOMMUNEPLANENS AREALDEL Elverum 2011-2022", vedtatt 22.06.2011. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse, og dagens bruk er i henhold til reguleringsstatus.Det foreligger ingen kjente bestemmelser eller planer som anses å påvirke verdifastsettelsen. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Diverse opplysninger

Borettslag: Trysilveien 26 Borettslag, Orgnr.: 954049922
Andelsnr.: 11
Andel fellesgjeld: 54526, Andel fellesformue: 20440, Total gjeld: 1639722, Oppdatert pr: 31.12.2018
Forkjøpsrett: Ja
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Før du legger inn bud, sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det kan være trappevask, dugnadsplikt, og det kan være regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst). Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. For ytterligere informasjon se Informasjon fra forretningsfører er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 050 000,- / Felleskostnader: 2 145,- pr. mnd

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Christian Ryberg
Takstdato : 22.10.2019
Markedsverdi : 1 050 000,-
Formuesverdi : 237 580,-
Sekundær formuesverdi : 855 287,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Forsikring

If skadeforsikring
Polisenummer: 587533

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemskap i OBOS på kr. 500,- p.a. som betales ved kjøp av leiligheten, og senere belastes i felleskostnadene.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er vaskerom i oppgang B. Felles sykkelbod i enden av blokken.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra verditakst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 050 000,-
 • Totalpris: 1 104 526,-
 • Fellesgjeld: 54 526,-
 • Fellesutgifter: 2 145,-
 • Ligningsverdi: 237 580,-
 • Primærrom: 28 m2
 • Bruksareal: 28 m2
 • Bruttoareal: 32 m2
 • Tomteareal: 2393 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Sven Morens veg 11 B 2408 Elverum Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Kontaktperson

  Thomas Tangen
  Telefon:
  Mobil: +47 938 26 660
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 161727001