Surtjennsvegen 140 2416 Jømna Norge

Adresse

Surtjennsvegen 140
2416 Jømna

Matrikkel

Gnr.66 Bnr.32 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv2 mot Kongsvinger, kjør ca. 12,8 km. Sving til venstre inn på Prærievegen, kjør ca. 100 m før du igjen svinger til venstre inn på kommunal veg. Kjør ca. 150 m, sving deretter til høyre inn på Surtjennsvegen, kjør ca. 1,4 km. Hold til venstre og kjør ca. 110 m til du kommer til eiendommen.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Coop prix er nærbutikken i Heradsbygda, denne ligger ca. 3,5 km unna eiendommen. Her får man handlet mat og man kan handle byggevarer på Coop byggmix.
Lillemoen barneskole ligger ca. 7 km unna eiendommen, dette tilsier ca. 10 min med bil.
Surtjennet er en oppabeidet badestrand med brygge, her er det fint å bade på varme sommerdager, opp hit er det gåavstand. Ønsker man å prøve fiskelykken er dette også muligheter i Surtjenne. Vil man heller ta beina fatt, eller skiene om vinteren er det flott turterreng ikke langt unna eiendommen. Flotta og Agåsen er to områder som er populære turområder. Man kan gå på ski fra område og helt til Elverum, hvor man ender opp i Svartholtet eller på Løvbergsmoen. Gangveg fra Jømna til Elverum, samt gode bussforbindelser med buss hver time.
Jømna/Heradsbygda kan friste med fotballstadion på sommerstid og skistadion med lysløype vinterstid.
Hos stall Laroso som ligger på Jømna sentrum kan man leie oppvarmet ridehall og stor ridebane. Dem har også ukentlige aktiviteter med sprang -og dressurtrenere.

Det er ca. 14,5 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for frilufts interesserte.
Sykehuset Innlandet Elverum ligger i sentrum av Elverum. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2-3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokartsenter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2016

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas av jordmasser med høy sand og siltsortering. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmur antatt med istøpte og isolerte ringmurelementer, utvendig fibersementplate. Gulvkonstruksjon med støpt plate på mark antatt utført med fuktsperre og isolert mot grunn. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående klendingsbord, luftet kledning med musebånd mellom underliggere. Vinduer med isolerglass og utvendig løse sprosser. Saltakkonstruksjon tekket med betongstein. Montert takstige til pipeløp, feieplattform/gangbane ikke montert. Renner og nedløp av metall med utkast til terreng. Ett-løps elementpipe fra byggeår.

Stallbygning, tidligere hønsehus av ukjent dato. Gulv med betong. Vegger hovedsakelig i bindingsverk med utvendig stående kledning, enkelte vegger oppført i Leca. Yttervegger opplyst etablert med nytt bindingsverk, asfalt vindtett og ny panel innvendig og utvendig. Vinduer med isolerglass fra 2013. Saltak tekket med metallplater, uten renner og nedløp. Stallinnredning med mulighet for ca. 4 hester. Opplegg for tilkobling av vann, inntak opplyst med varmekabel. Oppgradert el-førende installasjoner med nytt sikringsskap og åpent spredenett i 2018. 230V anlegg med 40A hovedsikring. Det ble påvist lekkasje ved taktekking mot nordvest, ukjent vedrørende fukt/råteskade i skjulte konstruksjoner. Ny tekking anses som nødvendig. Noe vedlikehold og påkostninger må påberegnes grunnet elde og slitasje.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 7

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 218 kvm, Bruksareal: 221 kvm, Bruttoareal: 240 kvm

1. Etasje: P-rom: 120 kvm, Bra: 120 kvm, Brutto: 130 kvm
Inneholder: Stue, spisestue, kjøkken, bad, soverom, teknisk rom/vaskerom, gang og entre.

2. Etasje: P-rom: 98 kvm, Bra: 101 kvm, Brutto: 110 kvm, S-rom: 3 kvm
Inneholder: Loftstue, bad, 4 soverom og gang. Bod som sekundærrom.

Stall
1. etasje: Bra: 75 kvm, Brutto: 81 kvm, S-rom: 75 kvm
Inneholder: Stall

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en moderne og romslig enebolig på Jømna.
Boligen har to stuer, fem soverom, stort kjøkken og to bad, samt stall med plass til fire hester.

Stue & Kjøkken
Åpen stue/spisestue/kjøkken løsning i boligen.
Romslig stue med lysgråmalte vegger og laminat på gulvet. I stuen har man plass til det man skulle ønske av møbler, samt en peisovn som gir godt med varme i høstkulda. Spisestuedelen har god plass til en stor spisestue hvis man skulle ønske det. Her kan hele familien og venner samles til koselige måltider. Adkomst ut til terrasse fra stuedelen og spisestuedelen.
Loftstuen med lysgråmalte vegger og laminat på gulvet. Stuen er romslig og god plass til å lage en tv-krok eller hva man skulle ønske. Peisovn montert ved trappen og denne gir godt med varme rundt om oppe. Adkomst fra stuen og ut til balkongen.

Kjøkkenet med lysgråmalte vegger og laminat på gulvet. Kjøkkeninnredning langs veggen i buet L-form. Kjøkkeninnredning med laminerte grå fronter, skrog og benkeplater. 4 overskap med glassfronter med integrerte downlightsinnstallasjoner. Flislagte overflater over benker fra 2019, overgang med mykfuge. Ventilator over koketopp med avkast ført via yttervegg direkte til friluft. Oppvaskkum opplyst i kvartskompositt. Integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, koketopp, stekeovn, mikro, kjøl- og fryseskap. Lekkasjevakt montert under kjøkkenbenk og komfyrvakt montert over koketopp.

Soverom
Det er fem soverom i boligen, ett nede i 1. etasje og fire i 2. etasje. Soverommene har lysgråmalte vegger og laminat på gulvet, samt at alle er romslige med plass til det man skulle ønske. Soverommet i 1. etasje har montert skyvedørsgarderobe samt tre av soverommene oppe.Bad & Vaskerommet
Badet i 1. etasje med adkomst fra gangen har flislagt gulv med sokkelflis og laminerte plater på veggene. Badet er innredet med veggmontert wc, servant i brun innredning og dusjhjørne med glassdører. Ventilasjon med sentralavtrekk. Tilluft via spalte under dørblad. Oppvarming med vannbåren gulvvarme. Baderomsplater i dusjsone med enkelte glipper på nedre del av veggliv, ukjent vedrørende fuktskader i skjulte konstruksjoner. Opplyst at forholdene vil bli utbedret før salg.

Baderom i 2. etasje med adkomst via gang. Badet har flislagt gulv med sokkelflis og laminerte veggplater. Badet er innredet med veggmontert wc, dobbel servant i innredning og badekar. Ventilasjon med sentralavtrekk Tilluft via spalte under dørblad. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Vaskerom/teknisk rom i 1. etasje med flislagt gulv og vegger med sokkelflis og malte MDF-plater. Vaskerommet er innredet med vanninntak, opplegg for vaskemaskin, vaskekum i metall, dobbelmantlet bereder, opplegg og fordeler til vannbåren varme, ventilasjonsaggregat og sentralstøvsuger. Ventilasjon med sentralavtrekk, tilluft via åpen dør. Oppvarming med vannbåren gulvvarme.

El-anlegg & Vvs
Strøminntak via jordkabel. 230V/400V anlegg antatt med 63A hovedsikringer, anlegg med overspenningsvern. Inntaksledning via jordkabel, digital måleravleser montert i utvendig skap. Sikringsskap plassert på teknisk rom, sikringer med jordfeilautomater. Hovedsakelig skjult spredenett. Utebelysning montert med fotocelle. Baderom 2. etasje med elektriske varmekabler. Himling på kjøkken, baderom 1. og 2. etasje, samt gang 2. etasje med downlightsinnstallasjoner. Samsvarserklæring i forbindelse med ettermontering av digital måleravleser datert 21.10.2016.

Vannforsyning opplyst fra kommunalt nett, anlegg uten vannmåler. Inntak, stoppekran og dobbeltmantlet bereder plassert på teknisk rom, rom med sluk. Dobbeltmantlet bereder på ca. 170 liter tilknyttet forbruksvann og ca. 120 liter tilknyttet vannbåren gulvvarme, samlet volumkapasitet på ca. 290 liter. Innvendig røropplegg hovedsakelig med rør-i-rørsystem, fordelerskap og åpne fordelerstokker montert på teknisk rom. Lokalt noe cu-installasjoner på teknisk rom.
Opplyst privat avløp antatt med slamavskiller og spredegrøfter. Avløpsrør med PVC. Antatt kloakklufting over tak.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm og vedfyring. Vannbåren gulvvarme i 1. etasje, og elektrisk gulvvarme i 2. etasje.

Parkering

Parkering biloppstillingsplasser for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 4 720 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Opparbeidet noe plen rundt boligen. Terrasseplatting mot vest med adkomst fra stue og terreng, terrasse 2. etasje med adkomst via loftstue. Overbygget inngangsparti mot øst med adkomst fra gang og terreng.

Vei, vann og avløp

Tilkoblet privat vei og avløpsnett, og kommunalt vannverk via privat stikkeledningsnett.

Reguleringsplan

Kommuneplanens arealdel gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

2001/4120-1/15 - Bestemmelse om veg datert 03.08.2001
2001/4119-1/15 - Bestemmelse om veg datert 03.08.2001

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 25.10.2016.

Prisantydning

4 390 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 4 696 000,-
Markedsverdi : 4 300 000,-
Teknisk verdi : 4 696 000,-
Formuesverdi : 545 957,-
Sekundær formuesverdi : 1 965 444,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 18 198 pr. år
Gjelder renovasjon, slamtømming, vann, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Avvik fra brann/feiing: Adkomst fra tak skal være forskriftsmessig. Må monteres takbru/plattform mellom takstige og skorstein.
Det ligger en nedgravd oljetank som bør sjekkes, eller fjernes iht. nye regler.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 4 390 000,-
 • Kommunale avgifter: 18 198,-
 • Ligningsverdi: 545 957,-
 • Primærrom: 218 m2
 • Bruksareal: 221 m2
 • Bruttoareal: 240 m2
 • Tomteareal: 4720 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Surtjennsvegen 140 2416 Jømna Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 160812783