Lussberget 20 2415 Heradsbygd Norge

Adresse

Lussberget 20
2415 Heradsbygd

Matrikkel

Gnr.39 Bnr.88 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv2 mot Kongsvinger, kjør ca. 8,4 km. Sving til venstre inn på Nøtåsvegen (Fv530) og kjør 2,6 km. Sving til venstre inn på Lussberget, kjør ca. 200 m. Du vil da få eiendommen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Coop prix er nærbutikken i Heradsbygda, denne ligger ca. 3 km unna eiendommen. Her får man handlet mat og man kan handle byggevarer på Coop byggmix.

Løkenstranda er en av Elverums populære strender. Her er det flott sandstrand med gode bademuligheter for store og små, samt det er langgrunt der. Vil man heller ta beina fatt, eller skiene om vinteren er det flott turterreng ikke langt unna eiendommen. Flotta og Agåsen er to områder som er populære turområder. Man kan gå på ski fra område og helt til Elverum, hvor man ender opp i Svartholtet eller på Løvbergsmoen.

Det er ca. 12 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for frilufts interesserte.
Sykehuset Innlandet Elverum ligger i sentrum av Elverum. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 6 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokartsenter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Rena alpin og skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1963, modernisert i 2019

Bygninger og byggemåte

Grunnen fremstår som morenemasser med høyt sand -og siltsortering. Deler av byggegrop sannsynlig med fjell. Bolig antatt fundamentert med støpt såle til fast byggegrunn. Grunnmurer opprinnelig del med parallellblokk. Tilbygget garasje med Leca. Kjellere med støpt gulv, kryperom under terrasse mot vest uten etablert adkomst. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledningsbord. Fasader i 1. etasje fra 2017-2019. Vinduer med isolerglass. Saltakkonstruksjon med kaldtloft. Tilbygg med sperretak. Taket er tekket med metallplater. Renner og nedløp av metall, takvann ført til terreng. Ett-løps teglpipe med luftekanal, skorstein fra 1963.

Frittstående uthus fra ca. 1970. Fundamentering på Lecapunkt. Uisolert bindingsverk, utvendig kledd med stående kledningsbord. Gulv i bod med sponplater og øvrige med jordgulv. Vegger i bod med veggplater og trebord. Dører i treverk. Vindu med doble glass. Saltak tekket med metallplater, renner og utkast i metall.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 3, Antall rom: 7

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 185 kvm, Bruttoareal: 205 kvm, Sekundærrom: 25 kvm

0. Kjeller:
Kjellerstue og baderom.
Hybel med stue/kjøkken, soverom og baderom.
I sekundærrom: teknisk bod via hybel og garasje.

1.Etasje:
Entre, ganger, stue, spisestue, kjøkken, bad og 3 soverom.

Uthus
Primærrom: 0 kvm, Bruksareal: 22 kvm, Bruttoareal: 23 kvm, Sekundærrom : 22 kvm.
I sekundærrom: Uthus.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Boligen selges fullt møblert som på bilder, hageutstyr følger også. Møbler i hybelleiligheten følger ikke.Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Landlig beliggende enebolig øst for Heradsbygd sentrum. Boligen har sokkelkjeller og 1. etasje som ble bygget i 1963 og fikk tilbygg og inntilbygget garasje ca. 1980. Boligen har hybel etablert i sokkelkjeller men det foreligger ikke brukstillatelse for utleieformål fra kommunen. Boligen er registrert med en boenhet. Etablert adkomst til hybel via carport foran garasje. Eneboligen har sammenhengende terrasse mot syd, øst og nord. Frittstående uthus fra ca 1970.

Stue og kjøkken
I 1. etasje:
Lys, innbydende stue med spisestuedel. Stuen har nivåforskjell og dette gir gode muligheter for variasjon med innredning. Det laveste nivået har flere vinduer, som gir godt med lys inn i boligen, samt adkomst til terrasse. Mørk mur bak flott peisovn og det er malt en mørk fond-vegg i tillegg. Det er installert varmepumpe i stuen.

I kjeller: Kjellerstue med adkomst via trapp fra 1.etasje. Lys, trivelig ekstra stue/oppholdsrom.

I Hybel/kjeller: Stue ned åpen løsning til kjøkkenet. Stue er lysmalt med fondvegg i mørk grå.


I 1. etasje: Lys kjøkkeninnredning med malte fronter og laminerte skrog. Laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum i metall. Kitchen-boards/laminerte plater med fotomotiv for Real Madrid fans. Platene er enkle å fjerne, og det er malte mdf-plater bak. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som koketopp, komfyr og micro. Ventilator over koketopp med avkast til friluft. Åpen løsning for oppvaskmaskin. Kjøkkenet er installert med kjøleskap med vanndispenser som følger salget.

I hybelleiligheten er kjøkkenet lyst med laminerte fronter og skrog. Laminert benkeplate med nedfelt, metall oppvaskkum. Over benkeplate er det panelplater. Hvitevarer som koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin er integrert. Ventilator over koketopp med avkast til friluft. Oppvaskmaskin av smal type.

Bad og vaskerom
Bad 1. etasje: Nyere, lyst og delikat bad med grå fliser på gulvet og lyse laminerte plater på vegg. Innredet med servant i innredning, gulvmontert wc og dusjnisje med glassvegg. Sluk i dusjhjørnet samt vindu plassert i dusj sone. Badet er oppvarmet med panelovn. Gulv med ukjent membrandløsning. Badet tilfredsstiller ikke dagens krav til våtrom.

Bad i kjellerdel er også et meget flott bad av nyere dato. Gulvet har lyse grå fliser og det er store lyse fliser på vegg. Steinfliser som fondvegg bak badekar. Innredet med servant i innredning, gulvmontert wc og badekar med dusjarmatur. Himling med downlights og varmekabler i gulvet. Badet har 2 sluk uten påvist slukmansjett. Baderommet er uten etablert varmekilde og ventilasjon. Baderommet tilfredsstiller ikke dagens krav til våtrom. Noe gjenstående arbeid i baderommet som må påregnes av kjøper.

Badet i hybeldel er et lyst, pent bad av nyere dato. Gulv og vegger med fliser og downlights i himling. Innredet med servant i innredning, gulvmontert wc og dusjkabinett. Varmekabler i gulvet og ventilasjon med mekanisk avtrekk via grunnmur. Gulv og vegger fremstår uten etablert fuktsikring. Baderommet tilfredsstiller ikke dagens krav til våtrom. Noe gjenstående arbeid som må ferdigstilles av kjøper.

El-anlegg og VVS
Inntak via luftspenn. Inntaksikringer antatt plassert på kaldtloft. 3-fase 230V anlegg med 40A hovedsikringer. Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i gang i 1. etasje. Underskap i hybel med jordfeilautomater. Installasjoner av blandet alder. Hovedsakelig åpent ledningsnett, deler av installasjonskabler med skjult utførelse bak listverk mm. Lokalt noe gjenstående monteringsarbeid.

Opplyst tilkoblet privat vannkilde med brønnpumpe. Vannkilde på naboeiendommen. Inntak med PE-slange. Trykktank og pressostat plassert i kjellerbod ved hybel. Vannfordeling med CU-rør. Installasjoner hovedsakelig av nyere dato, opplyst fra 2018. Beredere med blandet alder plassert i kjellerbod, volum på 150+120 liter, opplyst at de er fra 2018. Frostsikker utekran ved langvegg mot vest.

Privat avløpsanlegg, opplyst fra 2018. Avløp antatt med sedimenteringskum og overløp ført til spredegrøfter. Synlige avløpsrør med PP og PVC. Bunnledninger ved baderom i kjeller antatt med PVC av nyere dato. Øvrige bunnledninger antatt med jernsoil og sementrør.

Oppvarming

Elektrisitet og ved. Luft/luft varmepumpe i stue 1. etasje og hybel i sokkelkjeller. Elektrisk gulvvarme i hele kjellerarealet.

Parkering

Biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 669 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Adkomst til gruset innkjøring og gårdstun. Tomten er skrående med etablerte flate partier og har opparbeidet plen samt noe beplantning. Normale solforhold.

Vei, vann og avløp

Adkomst til eiendommen fra kommunal veg til privat stikkvei. Det er ikke tinglyst veirett men det må påregnes brøyte- og vedlikeholdskostnader tilknyttet privat veiadkomst som deles med flere eiendommer. Ingen opplysninger om kostnader foreligger.Ikke tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen har privat vannforsyning og avløpsanlegg med slamavskiller. Slamavskilleren tømmes hvert annet år og ble sist tømt 04.09.2019. Det er ikke funnet andre opplysninger vedrørende eiendommens vannforsyninger og avløpsanlegg i kommunens byggearkiv.
Det er opplyst tilkoblet til privat vannkilde med brønnpumpe, vannkilde på naboeiendommen, se servitutt.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et LNF-område. Kommuneplanens arealdel gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1977/5808-1/15 - Bestemmelse om vannrett datert 02.09.1977
2013/894249-1/200 - Jordskifte datert 18.10.2013

Ferdigattest

Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen da dette ikke var påkrevd for byggeåret.

Prisantydning

2 840 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 24.09.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 671 000,-
Markedsverdi : 2 600 000,-
Teknisk verdi : 2 671 000,-
Formuesverdi : 345 224,-
Sekundær formuesverdi : 1 242 807,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 7 439 pr. år
Inkl. Renovasjon kr 2657,-, slamtømming kr 1287,-, eiendomsskatt kr 2902,- feiing/tilsyn kr 593,-

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.


Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Det er 6000,- pr mnd i leieinntekter på hybelen. Dette inkluderer kommunale avgifter, strøm og internett.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 840 000,-
 • Kommunale avgifter: 7 439,-
 • Ligningsverdi: 345 224,-
 • Primærrom: 160 m2
 • Bruksareal: 185 m2
 • Bruttoareal: 205 m2
 • Tomteareal: 1669 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Lussberget 20 2415 Heradsbygd Norge

Visning

 • Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 160164196