Negardsvegen 33 2270 Flisa Norge

Adresse

Negardsvegen 33
2270 Flisa

Matrikkel

Gnr.98 Bnr.27 Snr.6 i Åsnes kommune

Beliggenhet, adkomst

Når man er på Crikel K (bensinstasjonen) på Flisa, kjører man ca. 160 m på Rv 2 mot Kongsvinger. Sving da til venstre inn på Negardsvegen og kjør ca. 280 m. Sving så til høyre og fortsett på Negardsvegen, etter ca. 138 m er du fremme. Velkommen!

Nærområdet

Leiligheten ligger i et populært og veletablert område med gangavstand til Flisa sentrum. Kort vei til butikker, skoler, barnehager og andre fasiliteter.

Flisa er kommunesenteret og er et svært hyggelig handelssted med godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager, barne-, ungdoms- og videregående skole.

Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med fasiliteter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, lysløype, treningssenter og fysioterapi. I tillegg en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur.

Myrmoen er et flott tur og rekreasjonsområde i Flisa sentrum. Her finner man gode turløyper og lysløypetrasee. Turløypene er av forskjellige vanskelighetsgrader der noen egner selv for barnevogn, rullestol og rullator mens andre steder er bratte og mer utfordrende. Deler av løypa går langs Fliselva og det er mulighet for å ta seg en dukket på badestranda som ligger langs løypa.

Kjølaberget er en av hele 12 toppturer som finner i Åsnes kommune. Her kan man oppleve flott natur med slekt og venner eller som turist.

Liker du fart og spenning på vinterstid er snøscooterløypene over til Sverige noe for deg. Det går løype fra Flisa og Kjellmyra innover i Sverige, så her er det bare å kjøpe scooterledkort og kjøre avgårde.
Åsnes kommune har flere fastsatte snøscooterløyper som gjelder kun for kjøring av typegodkjente og registrerte snøscootere. Inne på Åsnes kommune sine sider finner man forskrifter om snøscooterløyper i Åsnes.

Vakre Finnskogen kan by på flotte sykkelstier om sommeren og langrennsløyper om vinteren, som strekker seg innover idylliske områder og videre mot Sverige. Finnskogen er kjent for å ha et rikt dyreliv, med gode jakt -og fiskemuligheter, villmarksopplevelser, trollskap og mystikk. Dette gjør Finnskogen til et spennende terreng å vandre i både for mil-slukere og barnefamilier. Området gir også mange gode padlemuligheter med kano.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2004

Bygninger og byggemåte

Leilighet
Byggegrunn fremstår som jordmasser med høy sandsortering. Grunnmur av ringmurselementer. Antatt byggegrop uten etablert dreneringssystem. Ingen synlige fuktsikringer ved grunnmurer. Taknedløp ført ned til terreng.

Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Yttervegger antatt isolert med 150 mm mineralull. Innervegger i leiligheten fremstår som isolerte lettvegger. Utvendige fasader fremstår med etablert lufting, musebånd ble påvist bak nedre kledningsbord. Skillevegger mot naboleiligheter antatt utført med bindingsverksvegger med brann- og lydkrav iht. lover og forskrifter fra byggeåret. Synlig gips mot naboleilighet inne på kaldtloft, samt etablert under taksperre. Fasader opplyst med malebehandling fra 2017.

Vinduer med isolerglass. Vinduer med utvendig løse sprosser, etablert luftspalte i øvre del av karm. Nedre vannbrett utført med metallbeslag, øvrige med malte omrammingsbord. Innerdører med formpressede dørblad, dørblad mellom gang og stue med glassfelt. Laminert ytterdør merket med B- 30 brannklassifisering. Terrassedør med isolerglass. Dører og vinduer fra byggeåret.

Saltakkonstruksjon med kaldtloft, takkonstruksjon utført med prefabrikkerte taksperrer. Kaldtloft uten etablert gangbane. Lufting via spalter underkledninger raft samt via ventiler montert i gavler. Luftspalter ved raft uten påvist netting. Adkomst til kaldtloft via himlingsluke i gang, luke med fastmontert stige. Isolert himling med mineralull, påvist dampsperre ved stikkontroll rundt luke. Isoleringsmatter uten etablert vindsperre. Påvist gips ved brannskille mot naboloft.
Tak vurdert fra bakkenivå. Saltakskonstruksjon tekket med betongtakstein. Undertak utført med trefiberplater. Takstige opp til pipeløp, feieplattform er ikke montert. Takflater etablert med snøfangere. Malte vindskier og isbord med metallbeslag. Renner og nedløp av metall fra byggeåret. Nedløp til terreng.
Innvendig 2-løps elementpipe. Ett røykgassrør tilknyttet leiligheten. Helbeslått pipeløp over tak, pipeløp uten etablert regnskjem. Sotluke i stue. Vanger og brannmurer i malt pussbehandling. Overflatebehandling vanger og brannmurer av nyere dato. Ildsted med peisinnsats i murt omramming montert på stue, gnistsikring mot gulv med steinplater.

Gulv på grunn ved 1.etasje. Antatt isolert under betonggulvet og utført med fuktsperre mot grunnen. Etasjeskille mellom 1. og 2. etasje antatt utført som isolert trebjelkelag og antatt utført etter gjeldende brann- og lydkrav for byggeåret. Påstøp med varmekabler på baderom.

Garasje
Betonggulv og mursokler. Yttervegger i uisolert bindingsverk med utvendig liggende kledningsbord. Innervegger med bordkledning. Åpen himling. Saltak tekket med betongtakstein, renner og nedløp i metall. Malt leddport i treverk tilknyttet automatikk. Innlagt strøm.
Deler av garasje innredet som isolert bod. Gulv med betong, vegger med laminerte plater.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport datert 25.09.2019, Se rapporten for beskrivelse, vurdering og levetid.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 100 kvm, Sekundærrom: 4 kvm

2.Etasje: Entre, gang, stue, spisestue, kjøkken, bad og 3 soverom. I sekundærrom: bod.

Garasje
Primærrom: o kvm, Bruksareal: 0 kvm, Bruttoareal: o kvm, Sekundærrom: 14 kvm

1.Etasje: I sekundærrom: Samlet areal for bod og garasje i fellesbygning er 14 kvm. Bod, målt gulvareal 5 kvm.


Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.


Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Selveierleilighet i 2.etasje med terrasse. Leiligheten er utstyrt med sentralstøvsuger og har elektrisk styrt markise ( ikke funksjonstestet). Garasje og sportsbod i frittstående bygg.

Stue/Spisestue/Kjøkken
Fra gangen er det en bred dør med glassfelter inn til stuen. Stuen er lys og åpen med store vinduer som gir godt med lys inn i leiligheten. Flott peis for hygge og ekstra varme. Adkomst til terrasse fra stue. Åpen løsning mot spisestue-del som har god plass for spisegruppe.

Åpen løsning fra spisestue-del til kjøkkenet. Lys innredning på kjøkkenet fra byggeåret med lysmalte fronter, laminert skrog og laminat benkeplate. To av overskapene har glassfronter. Fliser er lagt på vegg over benkeplater. Ventilator over komfyr med sentralavtrekk med styring for kjøkken, bad og bod. Metall Oppvaskkum. Åpen løsning i innredning med plass for komfyr og oppvaskmaskin (opplagt) men kjøkkenet har integrerte hvitevarer med kjøl/-og fryseskap.


Bad/Vaskerom
Pent bad fra byggeåret med lyse fliser på vegg og blå fliser på gulv med varmekabler. Innredet med servant i innredning, gulvmonter wc og dusjhjørnet. Ventilasjon via himlingsventil tilknyttet mekanisk avtrekk, hastighetsregulator via ventilator på kjøkkenet. Tilluft via spalte under dørblad.
Opplegg for vaskemaskin i baderommet.


Soverom
Leiligheten har 3 soverom. Ett hoved soverom med god plass for dobbeltseng og garderobeskap og to mindre soverom for enkeltseng/køyeseng. Alle rommene er malt i lyse farger.

El-anlegg/VVS
Inntaksledning med PEX. Røropplegg fra byggeåret med rør-i-rør system. Noe åpne CU-installasjoner. Stoppekran og fordelerskap montert på teknisk rom/bod, rom med sluk evt lekkasjevann. Bereder plassert på teknisk rom/bod fra byggeåret, volumkapasitet på ca. 200 liter. Sanitærutstyr og armaturer fra opprinnelig byggeår. Innvendig avløpsrør utført med PP-plast. Avløp antatt luftet over tak. Ingen synlige feil og mangler.

Sikringsskap med automatsikringer plassert på teknisk rom/bod. Kurser er merket. Anlegg fra byggeåret. 230V anlegg med 63A-hvoedsikring. Hovedsakelig skjult anlegg. Himling på bad, gang og kjøkken med downlightsinstallasjoner. Baderom med elektrisk gulvvarme.

Andre opplysninger
- Overbygget felles inngangsparti.
- Trapppeheis montert.
- Felles innvendig trapperom.
- Terrasse mot syd med utsikt over nærområdet.
- Felles søppelrom tilknyttet et garasjeanlegg.
- Felles parkeringsplass.

Se tilstandsrapport datert 25.09.2019 for beskrivelse, vurdering og levetid.

Oppvarming

Elektrisitet og ved. Baderom med elektrisk gulvvarme. Ildsted med peisinnsats montert i stue.

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg med plass for 1 bil og parkering på felles parkeringsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 863 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Gruset adkomst fra kommunal vei. Asfaltert innkjøring og felles parkeringsplasser. Normalt gode solforhold, opparbeidet plen og noe beplantning på fellestomt.

Ideelt tomteareal med 321,9 kvm tilsvarer denne seksjonens disponible ideelle andel av arealet i forhold til oppgitt seksjonsbrøk 1/12 ved Åsnes kommunes kartsider.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Planid: 425 198001-3 Flisa Del 6 Gnr 98 Bnr 27 datert 03.02.2003. Formål: Annet spesialområde
Planid: 425 198001 Flisa Del 6 datert 04.05.1987. Formål: Annen veigrunn
Planid: 425 198001-3 Flisa Del 6 Gnr 98 Bnr 27 datert 03.02.2003. Formål: Bolig

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1921/900162-1/14 01.08.1921 Erklæring/avtale, Bestemmelse ang. næringsvirksomhet.

1938/1289-1/14 19.07.1938 Erklæring/avtale, Bestemmelser om gartneri- og hageprodukter.

1948/2382-1/14 19.11.1948 Erklæring/avtale, grensegangsak

1972/453-1/14 12.02.1972 Erklæring/ avtale, Bestemmelser om
telefonledning/stolper/kabler/grøfter m.v.

1984/1287-1/14 10.04.1984 Bestemmelse om vann/kloakkledning i Gamlevegen
og over d.e.

2004/481-1/14 20.02.2004 Erklæring/avtale, Bestemmelse om veg
og bestemmelse om vann/kloakkledning

Ferdigattest

Det er utstedt ferdigattest på bygningen av Åsnes kommune 13.11.06.

Prisantydning

2 190 000,- / Fellesutgifter: 1 700,- pr. mnd
forfall 20. hver mnd, inkl vaktmestertjeneste, gressklipping, snøkjøring, forsikring, kommunaleavgifter og kabel-Tv.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Formuesverdi : 612 564,-
Sekundær formuesverdi : 2 205 229,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 2 704 pr. år
Gjelder eiedomsskatt. Se fellesutgifter

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Husordensregler for Negardskroken's sameie. Se salgsoppgave.

- Vedtekter for Negardskroken sameie. Se salgsoppgave.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 190 000,-
 • Fellesutgifter: 1 700,-
 • Kommunale avgifter: 2 704,-
 • Ligningsverdi: 612 564,-
 • Primærrom: 88 m2
 • Bruksareal: 92 m2
 • Bruttoareal: 100 m2
 • Tomteareal: 3863 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet

Negardsvegen 33 2270 Flisa Norge

Visning

 • 17.10.2019, 1800 - 1830. Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 159496234