Prost Erichsens veg 11 2407 Elverum Norge

Adresse

Prost Erichsens veg 11
2407 Elverum

Matrikkel

Gnr.28 Bnr.953 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv2 mot Flisa, kjør ca. 3 km. Sving til venstre inn på Johan Falkbergets veg, kjør ca. 310 m. Sving til venstre inn på Welhavens veg, kjør ca. 93 m. Sving deretter til høyre inn på Helsetvegen, kør ca. 60 m, før du svinger til venstre og fortsetter ca. 40 m på Helsetvegen. Sving til høyre igjen inn på Prost Erichsens veg, etter ca. 105 m får du boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen ligger i et attraktivt og veletablert boligfelt på Hanstad syd i Elverum. Det er ca. 3 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmartn med tivoli,salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte.

Hanstad barne- og ungdomskole ligger i gangavstand ca. 0,7 km fra eiendommen og det er gangavstand til flere barnehager som Bakkebygrenda- og Solkroken barnehage samt Hakkebakkeskogen natur og kulturbarnehage.Det er kun 0,4 km til nærmeste bussholdeplass (Barabra Rings veg) som tar deg ned til sentrum. Det er i underkant av 0,7 km til nærmeste dagligvare, Spar Hanstad, som også har post-i-butikk.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de sprettene, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokart senter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad. Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 2001

Bygninger og byggemåte

Boligen er antatt fundamentert på støpte såler til fast byggegrunn. Byggegrunnen antas bestå av stedlige jordmasser og høy sandsortering. Kjellergulv med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledningsbord. Opplyst overflatebehandlet i 2015. Vinduer med isolerglass fra byggeår. Laminert ytterdør med glassfelt. Malt terrassedør med isolerglass. Takvindu med kondensskader, noe vedlikehold og påkostninger av vinduer og dører må påregnes grunnet elde og slitasje. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein, undertak antatt uført med trefiberplater. Kaldloft med lufting via spalter ved raft og antatt ført under mønestein. Skillevegger mot naboleiligheter antatt utført etter gjeldende brann- og lydkrav for byggeåret. Terrassegulv fra 2019. Stigetrinn og feieplattform montert til pipeløp. Snøfangere over deler av terrasse og inngangsparti, øvrige takflater uten snøfangere. Innvendig ett-løps elementpipe.
Innvendige overflatebehandlinger av vegger og himling opplyst utført i 2017.

Carport i tilknytning til inngangsparti med belegningsstein som gulv. Antatt betongpilarer under søylepunkt for takoverbygg. Salttak tekket med betongtakstein. Renner og nedløp i metall.

Utvendig sportsbod i tilknytning til inngangsparti med støpt gulv. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledningsbord. Malt tredør. Innlagt strøm i boden.

Se verditakst datert 22.08.2019.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 85 kvm, Bruttoareal: 93 kvm

1.Etasje: P-rom: 78 kvm, Bra: 85 kvm, Bruttoareal: 93 kvm, S-rom: 7 kvm.
Inneholder: Entre, gang, stue, kjøkken, bad, trapperom og 2 soverom og bod. S-rom består av utvendig sportsbod.

Carport uten beregningsmessig areal, gulvareal på 18 kvm. Loftsplan uten målbart areal grunnet lave himlingshøyder. Målt gulvareal er 38 kvm.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en godt vedlikeholdt halvpart av en 2-mannsbolig på Hanstad i Elverum. Boligen har stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Loft-etasje, utvendig sportsbod og carport.

Stue & Kjøkken
Lys, åpen stue i 1.etasje med store vinduer som gir godt med dagslys inn. Peisovn er installert for ekstra varme og hygge. Adkomst fra stue til terrasse og terreng.
I loftetasjen er det mulighet for en ekstra stue. Rommet er lyst med skråtak og vindu i taket. Grunnet takhøyde har ikke rommet målbart areal men gulvarealet er på 38 kvm inkl. bod.

Kjøkken i 1.etasje med innredning hovedsakelig fra byggeåret. Innredet med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Opplyst at benkeplate er fra 2007. Flislagte vegger over benkeplater. Ventilator over komfyr med avkast ført direkte til friluft over tak. Opplegg for oppvaskmaskin, oppvaskmaskinen er fra 2019 og kan medfølge hvis ønskelig. Innebygd stekeovn fra 2019. Enkelte fronter med lokal slitasje samt justeringsbehov, ellers normal bruksslitasje på overflatene.

Bad & Vaskerom
Flislagt bad i 1. etasje, opplyst fra 2007. Badet er innredet med gulvmontert wc, servant på innredning og badekar. Ventilasjon med mekanisk avtrekk ført via yttervegg med tilluft via åpen dør. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Badets overflater er antatt utført på egeninnsats med noe varierende håndverksmessig utførelse.

Trapperom er innredet til vaskerom. Gulvbelegg med oppbrett og sluk. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder, stoppekran og fordelerskap i dette rommet.

Soverom
Begge soverommene ligger i 1.etasje og er malt lyse. I hovedsoverommet er det plass til dobbelt seng og garderobeskap.

El-anlegg & VVS
Sikringsskap hovedsakelig med automatsikringer og en jordfeilautomat, plassert i entreen. Inntak via jordkabel med merkede kurser. 3-fase 230V anlegg med 40A hovedsikring. Måler er plassert i skap, og det er felles jordfeilbryter på anlegget. Åpent og skjult ledningsnett.

Stoppekran plassert i trappegang. Vannfordeling med rør-i-rørsystem og noe lokale Cu-innstallasjoner under kjøkkenbenk og i trappegang. Bereder på 198 liter fra 2000 plassert i trappegang. Avløpsrør i PP-plast.

Se verditakst datert 22.08.2019.

Oppvarming

Oppvarming med strøm- og vedfyring. Elektrisk gulvvarme på badet i 1.etasje. Ildsted i stuen i 1.etasje.

Parkering

Biloppstillingsplass til 2-3 kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 669 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Slakt skrånende, vestvendt tomt, opparbeidet med plen og noe beplantning. Terrengtrapp til nedre del av tomtearealet. Overbygget inngangsparti og platting foran inngangsdør. Terrasse mot syd. Innkjøring til eiendommen er opparbeidet med belegningsstein, opplyst lagt i 2007. Inngjerdet tomt. Gjerde som vender ut mot Prost Erichsens veg er opplyst å være fra 2015. Delvis nytt gjerde satt opp i 2019.

Vei, vann og avløp

Adkomst til eiendommen via kommunalt, asfaltert vei. TIlknyttet offentlig vann- og avløpsanlegg.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse, og er underlagt reguleringsplan for Hanstad - Helset 2 - felt B9 av 06.06.2000, planid 427199602-5.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

2001/1575-2/15 Bestemmelse iflg. skjøte
27.03.2001 Bestemmelse om vann/kloakkledning. Elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter. Bestemmelse om bebyggelse levert av Bolig Partner
Med flere bestemmelser

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på boligen, datert 21.02.2007.

Prisantydning

2 280 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 22.08.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 327 000,-
Markedsverdi : 2 300 000,-
Teknisk verdi : 2 327 000,-
Formuesverdi : 525 541,-
Sekundær formuesverdi : 1 891 947,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 14 128 pr. år
Kommunale avgifter inkl. renovasjon, eiendomsskatt, vann- og kloakk samt feiing og tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader

Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra verditakst og er ikke kontrollmålt av megler.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:


"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 280 000,-
 • Kommunale avgifter: 14 128,-
 • Ligningsverdi: 525 541,-
 • Primærrom: 78 m2
 • Bruksareal: 85 m2
 • Bruttoareal: 93 m2
 • Tomteareal: 669 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig

Prost Erichsens veg 11 2407 Elverum Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 159327856