Hubroveien 4A 2450 Rena Norge

Adresse

Hubroveien 4A
2450 Rena

Matrikkel

Gnr. 8 bnr. 512 i Åmot kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjører man riksvei 3 mot nord og tar av til høyre til Rena, for deretter å svinge til venstre på bruen over riksveien. Ta til høyre etter bruen og følg fylkesvei 601 mot Skramstadseter i 500 meter. Ta deretter til venstre på Nyveien og følg den i cirka en kilometer. Sving til høyre opp Tømmerveien og følg denne i 350 meter, for deretter å svinge høyre inn på Haralosen som følges i 170 meter. Deretter tar du til høyre i Hubroveien. Etter cirka 70 meter får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger en kilometer fra eiendommen. Her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et utvalg spisesteder. For et ytterliggere servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret.
Vinterstid er det skiløyper i umiddelbar nærhet til eiendommen, både lysløyper og Birkebeinertraséen, og nærmeste alpinanlegg er cirka 15 minutter unna. Sommerstid er det ti minutter til nærmeste golfbane og turterreng finnes rett bak boligen.
Rena har lenge vært lærested for høyere utdanning. Høgskolen i Innlandet, Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst i Åmot kommune som har cirka 4500 innbyggere. Det samme gjelder for Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med flere større avdelinger fra Forsvaret.
Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, og for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, kan du ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, som ligger kort vei fra Rena. Her kan du fra mai til september hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb. Sorknes Golfbane ligger tre kilometer nord for Rena og har fasiliteter som 18-hulls golfbane, driving range, klubbhus med kafé og en 6-hulls korthullsbane.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2007

Bygninger og byggemåte

Byggegrunnen antas med grusmasser og høy sandsortering. Antatt fundamentert med støpte såler på fast byggegrunn. Antatt istøpte isolerte ringmurselementer utvendig forblendet med fibersementplate. Yttervegger er oppført i bindingsverk, med utvendig stående og liggende kledning, enkelte partier mellom vinduer med plater. Vinduer med isolerglass påvist fra byggeåret. Saltakkonstruksjon på hoveddel. Utstikk med pulttak. Overbygget inngang med flatt tak. Takflatene er tekket med papp. Ukjent vedr undertak. Beisede vindskier og isbord. Renner og nedløp av metall.
Stålpipe fra 1. etasje til over tak.
Frittstående garasje med bod. Åpent innvendig mellom garasje og bod. Grunnmurer med ringmurselementer. Gulv med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledningsbord. Innvendige vegger og himling med åpent bindingsverk. To vinduer med enkle glass. Leddport tilknyttet automatikk. Pulttak tekket med papp. Renner og nedløp av metall. Innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 148 kvm, Bruttoareal: 165 kvm

1.Etasje: P-rom: 80 kvm, Bra: 80 kvm, Brutto: 89 kvm
Inneholder: 2 stuer, kjøkken, spisestue, vaskerom, toalett og vindfang

2.Etasje: P-rom: 68 kvm, Bra: 68 kvm, Brutto: 76 kvm
Inneholder: Gang/hall/trim/bibliotek, 3 soverom, 2 bad og walk-in closet

Garasje: Bra: 37 kvm, Brutto: 40 kvm, S-rom: 37 kvm
Inneholder: Garasje med bod

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en moderne, romslig og lys enebolig i et veletablert boligområde på Rena.
Boligen har to stuer, tre soverom, romslig og åpen stue/spisestueløsning og to flislagte bad, samt et toalettrom.

Stuer og kjøkken
Lys, moderne og romslig stue med store vinduer som svært gode lysforhold. I stuen har man plass til det man skulle ønske av møbler. Peisovn er montert, denne gir stuen en varm og god følelse. Fra stuen har man adkomst ut til terrassen på solfylte dager.
TV-stuen er lys og romslig med god plass til sofakrok eller det man skulle ønske av møbler.
Mellom begge stuene finner man en åpen spisestue/kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning i høyglans hvitt fra Ikea. Innredning er fra 2014 med romslig benkeinnredning, overskap og kjøkkenøy. Over kjøkkenbenken er veggen dekket med kitchen-board. Kjøkkenbenken består av laminerte benkeplater med oppvaskkum i metall. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som inkluderer ekstra stor induksjonstopp, komfyr, dampovn og oppvaskmaskin, alle av merket Miele. Det er åpen løsning for kjøle- og fryseskap i kjøkkeninnredning. Kjøkkenventilatoren har kullfilter og kommuniserer trådløst med induksjonstoppen.

Det er god plass til spisestue hvor man kan invitere familie, venner og naboer på middag. I enden av spisestuen er det en vindeltrapp opp til 2. etasje, samt delvis åpent fra trapperom oppe og ned til spisestuen. Det er elektriske varmekabler i gulvene.

Soverom
Det er tre soverom i boligen, alle i 2. etasje. Hovedsoverommet har hvitmalte vegger og parkett på gulvet. Rommet har etablert garderobe, adkomst til walk-in closet og videre til privat bad.
Det andre soverommet har lysmalte vegger, en mørk blå kontrastvegg og parkett på gulvet. Kontrastveggen gir rommet litt ekstra liv. Et enkelt garderobeskap er montert på rommet. Det tredje soverommet har lysmalte vegger, en lys grønn vegg som gir rommet mer stil, samt parkett på gulvet.

Bad og vaskerom
Toalettrom i 1. etasje har adkomst fra vaskerom. Rommet har svarte fliser på gulvet og lysmalte gipsplater på veggene. Toalettrommet er innredet med gulvmontert WC og vegghengt servant. Belysning og kran har montert elektrisk bevegelsessensor. Ventilasjon er tilkoblet balansert ventilasjonsanlegg, med tilluft via spalte under dørblad. Det er elektriske varmekabler i gulvet.
Baderommet i 2. etasje, med adkomst fra walk-in closet, har svarte og grå fliser på vegger og gulv. Badet er innredet med vegghengt WC, dusjhjørne med glassdører, heldekkende betongplate med støpt servant på svart høyglans innredning. I tillegg et hvitt høyglans høyskap fra 2016. Ventilasjon er tilkoblet balansert ventilasjonsanlegg, med tilluft via spalte under dørblad. Det er elektriske varmekabler i gulvet.
Det andre baderommet i 2. etasje, med adkomst fra gangen, har også svarte og grå fliser på gulv og vegger. Rommet er innredet med gulvmontert WC, dusjhjørne med glassdører og porselensservant på svart høyglans innredning. Ventilasjon er tilkoblet balansert ventilasjonsanlegg, med tilluft via spalte under dørblad. Det er elektriske varmekabler i gulvet.
Vaskerommet har lyse fliser på gulvet og hvitmalte gipsplater på veggene. Rommet er innredet med samme hvite høyglansede innredningen som kjøkkenet, vaskekum i metall som er nedfelt i laminert benkeplate, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Innredningen er fra Ikea og montert i 2014. Fordelingsskap på vegg mot toalettrom, skap med overløpsrør. Ventilasjon er tilkoblet balansert ventilasjonsanlegg, med tilluft via flat dørterskel. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Vaskerommet har adkomst ut i hagen og inn til kjøkkenet.

El-anlegg og VVS
Strøminntak via jordkabel. Inntaksskap montert utvendig. Sikringsskap med jordfeilautomater, digital måler og overspenningsvern plassert i vindfang. 3-fase 230V anlegg med 56A hovedsikringer. Merkede kurser i skap. Hovedsakelig skjult ledningsnett, installasjoner fra byggeåret. Elektrisk gulvvarme i hele 1. etasje og på baderommene i 2. etasje. Downlights ved kjøkken og spisestue.
Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Inntak med PEL-rør. Stoppekran og vannmåler montert på vaskerom. Forbruksvann med rør-i-rørsystem. Fordelerstokker plassert i fordelingsskap på vaskerom, rom med etablert avløp for evt lekkasjevann. Bereder på ca. 200 liter plassert på vaskerom. Armaturer av blandet alder. Frostsikker utekran montert.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Innvendige avløpsrør med PVC og PP fra byggeåret. Kloakklufting antatt ført over tak.

Oppvarming

Boligens oppvarming er med strøm og vedfyring. Luft/luft varmepumpe montert i tv-stue.

Parkering

Parkering i garasje og på biloppstillingsplasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 923 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt, opparbeidet hage med plen. Normale solforhold og grense til friareal i retning nord. Utsikt til nærområde.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig veg, vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Reguleringsplan for Tallmoen gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 08.01.2008

Prisantydning

3 790 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Formuesverdi : 671 074,-
Sekundær formuesverdi : 2 415 866,-
Formuesverdi pr. : 30.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 21 820 pr. år
Gjelder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 8
 • Bruksnr: 512
 • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 790 000,-
 • Kommunale avgifter: 21 820,-
 • Ligningsverdi: 671 074,-
 • Primærrom: 148 m2
 • Bruksareal: 148 m2
 • Bruttoareal: 165 m2
 • Tomteareal: 923 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Hubroveien 4A 2450 Rena Norge

Visning

26.04.2021, 1800 - 1830. Velkommen til visning!

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 158867070

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.