Uglevegen 45 2406 Elverum Norge

Adresse

Uglevegen 45
2406 Elverum

Matrikkel

Gnr.14 Bnr.294 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra rundkjøringen ved Elgstua svinger man ut på RV3 mot Koppang, etter ca. 140 m får man en rundkjøring til og tar da 2. avkjøring ut av rundkjøringen og fortsetter på RV3. Kjør ca. 800 m før du svinger til venstre inn på Mårvegen. Kjør ca. 1,5 km, du vil da få boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen ligger i et veletablert boligfelt på Vestad i Elverum. Gang avstand til barnehage og bussforbindelse. Ca. 2 km til skole og nærbutikk. Flott turterreng sommer som vinter ikke langt unna eiendommen. Her kan man ta beina fatt eller spenne på skia og ta turen opp til Djupmyrkoia. Ønsker man enda lenger tur går løypen helt opp til Budor.

Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag.

Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og forestillinger.
Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.

Høgskolen i Hedmark har avdeling på Campus Elverum, plassert i Terningen Arena. Der tilbys det forskjellige studier innenfor folkehelsefag (sykepleie, psykisk helse, idrett og friluftsliv).

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2004

Bygninger og byggemåte

Byggegrunnen fremstår som stedlige jordmasser med høy sandsortering. Antatt istøpte ringmurselementer utvendig forblendet med fibersementplater. Gulvkonstruksjon med støpt plate på mark. Antatt byggegrop uten etalblertdreneringssystem. Ingen synlige utvendige fuktsikringer ved grunnmur. Nedløp antatt ført til internt overvannsnett.

Yttervegger oppført i bindingsverk, antatt isolert med 150 mm mineralull. Utvendige fasader med liggende kledningsbord. Utvendig fasader fremstår med etablert lufting, museband påvist bak nedre kledningsbord. Utvendige fasader opplyst overflatebehandlet i 2015.

Vinduer med isolerglass fra byggeåret, vinduer med utvendig løse sprosser. Utvendige vannbrett hovedsakelig utført med metallbeslag, øvrige med malte omammingsbord. Innerdører med lakkerte kompaktdører fra 2015. Dørblad mellom vindfang og gang med glassfelt. Laminert ytterdør med glassfelt, dørblad med mekanisk låsemekanisme. Malt terrassedør med isolerglass.

Saltakkonstruksjon utført med prefabrikkerte taksperrer, takkonstruksjon med kladtloft. Adkomst til kaldtloft via himligsluke i gang, luke med fastmontert stige. Lufting av loftet via splater i underkledninger ved raftkasser samt antatt under mønestein, spalter uten insektsnetting. Synlig isolert himling med mineralull, isolasjon med vindsperre. Påvist dampsperre under isolasjon ved loftluke. Synlig isolert kanalføringer inne på kaldtloft. Tekket tak med betongtakstein, undertak med armert lettduk. Deler av takoverflate ved inntrykket inngangsparti mot øst med snøfanger. Takstige og feieplattform til pipeløp. Fuglebånd påvist under takstein ved takfot. Malte vindski, isbord med metallbeslag.

Garasje:
Gulv støpt plate på mark. Sokler med pusset Leca. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Innvendige vegger hovedsakelig med isolert konstruksjon. Deler av vegger med OSB-plater øvrige med åpent bindingsverk og synlig minerallull. Vinduer med isolerglass. Au-leggport tilknyttet automatikk. Saltak tekket med sementstein. Renner og nedløp av metall. Innlagt strøm.

Se tilstandsrapport for bolig datert 17.08.2019

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 114 kvm, Bruttoareal: 129 kvm, Sekundærrom: 5 kvm

Enebolig: P-rom: 109 kvm, Bra: 114 kvm, Brutto: 129 kvm, S-rom: 5 kvm
Inneholder: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom/teknisk og 3 soverom. I sekundærrom: Bod med utvendig adkomst.

Garasje:
P-rom: 0 kvm, Bra: 47 kvm, Brutto: 51 kvm, S-rom: 47 kvm
Inneholder: Dobbelgarasje.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven.
Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en moderne og romslig enebolig i et veletablert boligområde.
Boligen over et plan med romslig lys stue, kjøkken, tre soverom og flislagt bad med boblebadekar.

Stue & Kjøkken
Lys romslig stue med store vinduer som gir godt med lys inn. Peisovn i stuen gir godt med varme rundt om sammen med varmepumen. Plass til det man skulle ønske av møbler i stuen. Adkomst ut til dels overbygget terrasse fra stuen.

Dels åpent mellom stue og kjøkken. Romslig kjøkken, god plass til spisebord. Peisovn etablert i et hjørne ved spiseplassen. Heltre kjøkken med malte fronter på over -og underskap. Intergrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn og mikro. Kjøleskap og oppvaskmaskin plassert i kjøkkennisje. Lyse fliser over kjøkkenbenk, overgang med mykfuge. Oppvaskkum i metall. Ventilator i overskap, avkast ført direkte til friluft via yttervegger.

Bad & Vaskerom
Romslig flislagt bad. Badet er innredet med servant i innredning, gulvmontert wc, innmurt badekar og dusjkabinett. Intergrerte spotter i baderomsinnredning over speil. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Ventilasjon tilknyttet mekanisk sentralavtrekk. Tilluft via spalte under dørblad.

Vaskerom/teknisk rom med flislagt gulv og malte plater på veggene. Adkomst fra gang og terrasse. Vaskerommet er innredet med utslagsvask i metall montert på vegg, plassering av bereder og aggregat for ventilasjonsanlegget samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Oppvarming med panelovn på vegg. Ventilasjon tilkoblet balansert ventilasjonsanlegg, tilluftsspalte under dørblad.

Soverom & Kontor
Det er tre soverom i boligen. Hovedsoverommet har mørke blå plater på veggene og lys laminat på gulvet. Soverommet har et dobbelt garderobeskap montert.
Det andre soverommet har brunmalte palter på veggene og laminat på gulvet. To doble garderobeskap er etablert på rommet.
Soverom nr tre med lysmalte plater på veggene og lyst laminatgulv. Montert garderobeskap på en vegg. Rommet blir i dag benyttet som kontor.

El-anlegg & VVS
Inntak via jordkabel. Sikringsskap med jordfeilautomater plassert på vaskerom/teknisk rom. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikringer. Bereder tilkoblet veggstikk. Hovedsaklig skjult ledningsnett, installsjoner hovedsaklig fra byggeår. Utebelysning tilkoblet fotocelle. Elektrisk gulvvarme på bad, vindfang og gang.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Inntaksledning med PE-plast. Stoppekran plassert på vaskerom. Forbruksvann med rør-i-rørsystem. Noe åpne cu-installasjoner på vaskerom.
Fordelerskap med overløp til gulv med sluk på vaskerom.
Fordelerskap ikke kontrollert grunnet plassering av vaskemaskin og tørketrommel. Bereder på 200 liter påvist fra 2004 montert på vaskerom.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Synlige avløpsrør med PP-plast fra byggeåret. Kloakklufting antatt luftet over tak.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Luft/luft varmepumpe i stue.

Parkering

Parkering i garasje og på biloppstilingsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 958 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt. Opparbeidet hage med plen, steinsetting, blomsterbed samt noe beplantning. Steinlagt uteplass mot syd/vest med adkomst fra stue/terreng. Steinlagt uteplass mot øst med adkomst fra terreng med oppmurte sittegrupper og åpen peis i murt omramminig. Gangsti med betongheller fra gruset parkeringsplass til inntrukket inngangsparti mot øst.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet kommunalt vei, vann -og avløpsnett.

Reguleringsplan

Kommuneplanens arealdel, planbestemmelser og retningslinjer gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 22.03.2004

Prisantydning

3 490 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 17.08.2019
Formuesverdi : 803 405,-
Sekundær formuesverdi : 2 892 256,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 17 434 pr. år
Gjelder vann og avløp, eiendomsskatt, renovasjon og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Avvik fra feiier: Pulverapparatet i boligen er eldre enn 10 år og bør derfor kontrolleres/byttes ut.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 490 000,-
 • Kommunale avgifter: 17 434,-
 • Ligningsverdi: 803 405,-
 • Primærrom: 109 m2
 • Bruksareal: 114 m2
 • Bruttoareal: 129 m2
 • Tomteareal: 958 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Uglevegen 45 2406 Elverum Norge

Visning

 • Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 157644487