Kvennbekkvegen 15 2415 Heradsbygd Norge

Adresse

Kvennbekkvegen 15
2415 Heradsbygd

Matrikkel

Gnr. 52 bnr. 95 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv2 mot Flisa, kjør ca. 8,6 km. Sving til venstre inn på Nøtåsvegen, følg Nøtåsvegen i ca. 900 m. Sving til venste inn på Kvennbekkvegen, kjør ca. 160 m. Du får da boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Coop prix er nærbutikken i Heradsbygda, denne ligger ca. 1 km unna eiendommen. Her får man handlet mat og man kan handle byggevarer på coop byggmix.
Løkenstranda er en av Elverums populære strender. Her er det flott sandstrand med gode bademuligheter for store og små, samt det er langgrundt der. Vil man heller ta beina fatt, eller skiene om vinteren er det flott turterreng ikke langt unna eiendommen. Flotta og Agåsen er to områder som er populære turområder. Man kan gå på ski fra område og helt til Elverum, hvor man ender opp i Svartholtet eller på Løvbergsmoen.
Det er ca. 9,5 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for frilufts interesserte.
Sykehuset Innlandet Elverum ligger i sentrum av Elverum. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2-3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokartsenter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1955, modernisert i 1972

Bygninger og byggemåte

Grunne antas med jordmasser og høy siltsortering. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer opprinnelig del av sparesteinsbetong. Ringmurer i Leca og krypkjeller under tilbygg, ringmurer pusset utvendig. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Boligen antatt isolert med sagflis i eldre del og mineralull i tilbygg. Vinduer med isolerglass av blandet alder, enkelte vinduer fra 2006/13, noen som varevinduer. Saltakkonstruksjon eldste del tekket med betongtakstein. Tekkeår ca. 2008. Tilbygg med shingeltekking fra byggeår. Ett-løps teglpipe med luftekanal. Pipeløp med helbeslått over tak med regnhatt.

Uthus/verksted
Bygningsmasse primært benyttet for honningproduksjon. Deler av 1. etasje antatt isolert. Verksted med vedovn tilknyttet metallpipe. Ring- og grunnmurer i betong, deler av . etasje med støpt plate på mark. Kjeller med utvendig adkomst. Yttervegger med bindingsverk og liggende kledning. Himlinger med plater og trepanel. Vinduer med doble og enkle glass. Ytterdører og slagporter i treverk. Saltak tekket med metallplater, renner og nedløp av metall. Bygningen er tilkoblet strøm og tilrettelagt for vann, ukjent vedrørende utførelse av avløp. Utedo ved gavlvegg mot øst.

Carport ved innkjøring. Gulv med jordmasser. Vegger plassert på kreosotimpregnert trelast. Vegger med bindingsverk og liggende kledningsbord. Åpent innvendig bindingsverk og himling. Saltak tekket med metallplater samt renner og nedløp i metall. Gulvareal på ca. 25 kvm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 182 kvm, Bruttoareal: 198 kvm

Kjeller: Bra: 51 kvm, Brutto: 58 kvm, S-rom: 51 kvm
Inneholder: Trappegang, kjølerom og 3 boder

1.Etasje: P-rom: 86 kvm, Bra: 86 kvm, Brutto: 93 kvm
Inneholder: Stue, spisestue, kjøkken, bad, toalettrom, 2 soverom, trapperom, gang og vindfang

2.Etasje: P-rom: 45 kvm, Bra: 45 kvm, Brutto: 47 kvm
Inneholder: Kjøkken, stue, trappegang og soverom. Raftekott uten målbare areal.

Uthus: Bra: 68 kvm, Brutto: 73 kvm, S-rom: 68 kvm
Inneholder: Diverse boder, uthus delvis brukt til birøkt

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen.
Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en enebolig på romslig tomt i Heradsbygda.
Boligen har to soverom, (med enkel mulighet for å dele det ene til to), to romslige stuer og kjøkken samt baderom og toalettrom.

Stuer & Kjøkken
Kjøkken i 1. etasje med malt panel på veggene og belegg på gulvet. Plassbygd heltre kjøkken fra ca. 2006. Benkeplater i heltre og noe stein samt to oppvaskkummer i metall. Hvite fliser på veggene over kjøkkenbenk. Ventilator med avkast til friluft over komfyrplass. Skapnisje for kjøleskap.

Kjøkken i 2. etasje med malte fronter, laminerte skrog og benkeplater. Overskap med skyvedører. Metallbeslag med to oppvaskkummer samt vegghengt utslagsvask. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser og malt panel. Ventilator med avkast til friluft over komfyrplass.

Plassbygd kjølerom i kjeller.

Soverom
Det er to soverom i boligen, ett i hver etasje. Soverommet i 1. etasje har grått teppe på gulvet og tapet på veggene. Rommet har plassbygd garderobeskap og god plass til seng og det man ellers skulle ønske av møbler på soverommet.
Soverommet i 2. etasje har gul tapet på veggene og lysegrått teppe på gulvet. Soverommet er romslig med plass til det man skulle ønske av møbler.

Bad & Toalettrom
Baderom i 1. etasje av blandet alder. Gulv med mørkt belegg med oppbrett under veggplater og opp på høy terskel. Vegger med våtromsplater. Nyere innredning med heldekkende servant og badekar med dusjarmatur. Opplegg for vaskemaskin. Ventilator med naturlig avtrekk via himlingsventil, tilluft via åpen dør.

Toalettrom i 1. etasje med teppebelegg på gulvet og malte plater på veggene. Rommet er innredet med gulvmontert wc og servant på vegg. Naturlig avtrekk via himlingsventil, tilluft via åpen dør.

Begge rommene blir oppvarmet med panelovn. Opplyst noe dårlig luftavtrekk, avtrekk bør sjekkes på loft/luftehatt.

El-anlegg & VVS
Inntak via jordkabel. 3- fase 230V anlegg med 40A hovedsikringer. Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i vindfang 1. etasje. Installasjoner med blandet alder. Hovedsakelig åpent ledningsnett.

Opplyst tilkoblet kommunalt vann og avløp i 2018. I tillegg vann fra brønn med pumpe og trykktank i kjeller som kan brukes til utvendig vanning.
Inntak med PE-slange, stoppekran og vannmåler. Utekran med stengefunksjon. Bereder på 194 liter fra 2018 plassert i kjeller med sluk i gulv. Bereder koblet til strømnett ved stikk. Vannfordeling med cu- og pex-rør. Åpne fordelere i kjellerbod med gulvsluk. Vannførende installasjoner med blandet alder, hovedsakelig fra 1972 og noe nyere.
Synlige avløpsrør i plast og PVC. Antatt lufting av kloakk over tak. Opplyst vannmåler teller tross at vannet er stengt, antatt liten lekkasje mellom eldre del og tilbygg som må utbedres.

Oppvarming

Oppvarming med strøm -og vedfyring. Elektrisk oppvarming med panelovner.

Parkering

Parkering på oppstillingsplasser for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 268 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Nordvestvendt svakt hellende tomt med enkelte flate partier. Etablert hage med plen og beplantning. Terrengmurer i naturstein. Stort tomt gjør eiendommen godt egnet for dyrehold.

Vei, vann og avløp

Gruset privat adkomst via kommunalt veinett. Tilkoblet kommunalt vann og avløpsnett i 2018.
Privat veg med ca. 12 brukere. Kostnader med vedlikehold og snøbrøyting betales ut fra årlige krav.

Reguleringsplan

Reguleringsbestemmelser - Områderegulering for Heradsbygd, Arealplan-ID 2014004 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen, datert 26.04.1972.

Prisantydning

1 980 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 153 000,-
Markedsverdi : 2 100 000,-
Teknisk verdi : 2 153 000,-
Formuesverdi : 492 625,-
Sekundær formuesverdi : 1 773 448,-
Formuesverdi pr. : 20.05.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 10 838 pr. år
Kommunale avgifter inkluderer renovasjon, feiing/tilsyn, eiendomsskatt og forskudd på vann- og kloakk.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader

Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8.
Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

Detaljer

 • Verditakst: 1 980 000,-
 • Kommunale avgifter: 10 838,-
 • Ligningsverdi: 492 625,-
 • Primærrom: 131 m2
 • Bruksareal: 182 m2
 • Bruttoareal: 198 m2
 • Tomteareal: 5268 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk

Kvennbekkvegen 15 2415 Heradsbygd Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 157463760

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.