Myrvangvegen 95 2335 Stange Norge

Adresse

Myrvangvegen 95
2335 Stange

Matrikkel

Gnr. 97 bnr. 198 snr. 11 i Stange kommune

Beliggenhet, adkomst

Rekkehuset er beliggende i et barne- og familievennlig boområde i et nyere boligfelt i sørlig ytterkant av Stange sentrum. Det er kort avstand til Navneberget barnehage, Stange barneskole, ungdoms- og videregåendeskole, i tillegg til flere idrettsanlegg, butikker, offentlig- og private tjenestetilbud. Stange togstasjon med bussterminal ligger i sentrum. Med bil er kjøretiden til Gardermoen ca. 45 minutter og til Oslo litt over en time. Stange er en kommune i vekst med over 20.000 innbyggere, og ligger i hjertet av Hedmark med Hamar som nærmeste by.

Velkommen på visning! Dette er et moderne, lyst og arealeffektivt rekkehus, og her kan du flytte rett inn! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter, arrangeres privatvisninger fortløpende. Kontakt Eiendomsmegler Thomas Tangen på tlf. 938 26 660 eller send e-post til: thomas@megler-huset.no , så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig, dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden.

Det vil bli satt opp Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisninger.

Nærområdet

Rett utenfor døra er det variert, flott turterreng, sommer og vinter. Rekkehuset ligger like ved Stangehallen, hvor du også finner et stort treningssenter og idrettsplass. Atlungstad Golfbane er ca.12 km fra boligområdet.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Eierseksjon, oppført i 2014

Bygninger og byggemåte

Bygget er antatt fundamentert på støpte såler under ringmur. Støpte punktfundamenter av betong ifm utvendige søyler og støpt plate på mark. Yttervegger av isolerte trekonstruksjoner. Utvendig kledning av trepanel. Innervegger av isolerte trekonstruksjoner. Skillevegger mellom enhetene er forutsatt utført med lyd- og brannskillende egenskaper iht krav/forskirft. Vinduer og balkongdør fra 2014 med 3-lags glass med karmer av heltre. Ytterdør i massiv utførelse med stort glassfelt. Pulttak av isolerte trekonstruksjoner. Taktekking av med helsveiset papp/takfolie. Pulttak over inngangsparti. Tekking med papp. Terrasseplatting er utført med bjelkelag, antatt fundamentert på leca/pilarer. Spaltegulv av trykkimpregnerte terrassebord. Skillevegg av trekonstruksjoner mot naboene. Platting foran inngangsparti med bjelkelag antatt opplagt på terreng/grusavretting, med spaltegulv av impregnerte terrassebord. Ildstedet har stålpipe, klargjort for montering av ildsted og brannplater. Ventilasjon via mekanisk avtrekk tilknyttet balansert ventilasjonsanlegg.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 68 kvm

1.Etasje: Entré, kjøkken, stue. Bod under trapp.
2.Etasje: 2 soverom, baderom, gang i mellom soverom og bad.

Møblering / utstyr

Lys i hele huset kan fjernstyres via Tydom sin app på telefonen, medfølger. Deler av møblementet kan følge med i salget, etter avtale med selger. Det følger også med et våpenskap som er boltet og sikret på soverom 2 (det minste soverommet).

Standard

Du ønskes velkommen hjem ved et overbygget, hyggelig inngangsparti og her er det plass til en koselig sittegruppe, hvor du kan nyte morgenkaffen sammen med soloppgangen. Videre kommer du inn i boligen og får umiddelbart et positivt inntrykk av dette lekre rekkehuset, med sitt moderne uttrykk og spennende planløsning. Rekehuset har store vinduer og lyse overflater med et moderne materialvalg, slik at du enkelt kan sette ditt eget preg på boligen.

1. etasje har et moderne kjøkken i en åpen løsning mot stuen, med integrerte hvitevarer, kjøkkenøy med oppvaskkum og godt med skapplass. Stuen har opplegg for peisovn og utgang til en stor, herlig markterrasse og felles grøntarealer.

2. etasje har gang, bad med dusjkabinett, servantskap, toalett og opplegg for vaskemaskin. 2 lyse og innbydende soverom, med store vinduer og et romslig innebygget garderobeskap på hovedsoverommet. Det er termostatstyrt gulv-varme 1. etasje og på badet i 2. etasje.

Denne boligen er et godt sted å bo i trivelige omgivelser og passer perfekt for moderne mennesker, enten alene, i
par eller om dere er en liten familie.

Kjøkkenet:
Flott kvalitetskjøkken fra HTH i åpen løsning mot stuen med downlights i himling. Kjøkken har standard fra byggeåret. Det er laminat på gulv, samt gips på vegger og i himling. Innredning med over- og underskap med laminerte skrog og høyglans fronter. Laminerte benkeplateplater. Oppvaskum med ett-greps armatur. Ventilator over platetopp. Integrerte hvitevarer fra Miele, inkl kjøl/frys i høyskap i tilknytning til garderobe. Nedfelt induksjonstopp med komfyrvakt. Lekkasjestopper med sensor i bod/teknisk rom. Det er godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenøyen deler naturlig av mot stuen og her kan du underholde gjestene dine mens du tilbereder maten.

Stuen:
Stuen er selvsagt det naturlige oppholdsrommet i boligen og her kan du nyte tilværelsen alene eller i selskap med familie og venner. Det er plass til sofa med salongbord, en hyggelig spisebordsgruppe foran kjøkkenøyen, en fin plass til TV og lydanlegg (det er innlagt fiber), og downlights i taket. Stor skyvedør og stuevindu slipper inn rikelig med naturlig lys. Vinduene har montert lameller for solavskjerming. Det er termostatstyrt gulvvarme i hele 1. etasje og det er mulighet for å installere peisovn i stuen, dersom man ønsker det. På sommeren kan du åpne den store skyvedøren, og forlenge stuen ut mot en flott markterrasse med gode solforhold, god plass til sittegrupper og grill. Dette er den perfekte plassen på lange herlige sommerdager.

Soverommene:
Rekkehuset har to soverom beliggende i hver sin kant av boligen, i 2. etasje. Rommene er lyse og innbydende med store vinduer. Hovedsoverommet har innbygget garderobeløsning og plass til dobbeltseng. Soverom 2 har plass til seng, garderobeskap og skrivebordsløsning.

Badet:
Lyst og moderne bad med våtromsplater på veggene og belegg på gulv. Badet er utstyrt med dusjkabinett, Baderomsinnredning med servantskap og overskap/høyskap. Heldekkende servant med ett-greps servantkran. Speil med overliggende lyslist med kontaktpunkt over servant. Gulvmontert toalett. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv.

Gulv: Laminat. Våtromsvinyl på badegulv og i teknisk rom/bod.
Vegger: Gips. Baderomsplater på bad.
Himling: Gips. Stedvis nedforede områder pga kanalføringer.

Oppvarming

Rekkehuset har luftbehandlingsanlegg med balansert ventilasjon og varmegjenvinning. Aggregatet er plassert i garderobeskap i gang. Det er termostatstyrt gulvvarme i 1. etasje og på baderom i 2. etasje. Det er pipeløp på utsiden av boligen, så man kan enkelt installere peisovn om ønskelig.

Parkering

Praktisk biloppstillingsplasser rett ved siden av rekkehuset.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 6 429 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Fellestomt med grøntarealer og beplantning av enkelte busker. Innkjøringen og parkeringsplassen er gruset.

Tilliggende fasiliteter

Området består i hovedsak av boligbebyggelse og kulturlandskap. I nærområdet finnes tur og friluftsområder som f.eks Våletjern naturreservat. For øvrig kort avstand til idrettsanlegg, og gangavstand til barnehager, barne-, ungdoms- og videregående skoler. Stange sentrum kan tilby de fleste sentrumsfasiliteter og har i tillegg offentlig kommunikasjon både med buss og tog (Dovrebanen). Det er ca. 15 km til Hamar sentrum.

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er omfattet av detaljreguleringsplan "Sønderhagen b6 og b14" med planID 670 og dato for ikrafttredelse 27.08.2013. Eiendommen omfattes av "KOMMUNEPLANENS AREALDEL STANGE 2005-2016" med dato for ikrafttredelse 18.01.2006.

I kommuneplanen står det følgende om forhold til eldre planer:
"Kommuneplanens arealdel gjelder generelt foran eldre planer når ikke annet er bestemt. Eldre regulerings- og bebyggelsesplaner som er i overensstemmelse med kommuneplanens arealdel skal fortsatt gjelde, og legges til grunn for den detaljerte arealbruk. Kommunedelplaner, reguleringsplaner og bebyggelsesplaner som godkjennes etter at arealdelen i kommuneplanen er vedtatt, vil gjelde foran kommuneplanen" Stange kommune har satt i gang arbeidet med revisjon av kommuneplanens arealdel. Det legges opp til at kommuneplanens arealdel kan vedtas ila 2019.

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse, og dagens bruk er i henhold til reguleringsstatus. For nærmere informasjon, se kommunale opplysninger salgsoppgavens dokumentdel.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 13.05.2013.

Prisantydning

1 950 000,- / Fellesutgifter: 500,- pr. mnd
Fellesutgifter inneholder felles brøyting og vedlikehold. Fellesutgiften kan økes noe fremover i forbindelse med etablering av sameie, som blant annet vil omfatte felles bygningsforsikring, forretningsfører m.m.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Christian Ryberg
Takstdato : 29.08.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 961 000,-
Markedsverdi : 1 950 000,-
Teknisk verdi : 1 961 000,-
Formuesverdi : 548 893,-
Sekundær formuesverdi : 1 976 016,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Forsikring

Sparebank 1 Forsikring
Polisenummer: 15162325

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 10 499 pr. år

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er sameie under opprettelse, se fra opprettelse av sameie i salgsoppgavens dokument del.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 950 000,-
 • Fellesutgifter: 500,-
 • Kommunale avgifter: 10 499,-
 • Ligningsverdi: 548 893,-
 • Primærrom: 59 m2
 • Bruksareal: 60 m2
 • Bruttoareal: 68 m2
 • Tomteareal: 6429 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Rekkehus
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Aircondition
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Myrvangvegen 95 2335 Stange Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Annen info

Finnkode: 157307986

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.