Trondheimsveien 166 2450 Rena Norge

Adresse

Trondheimsveien 166
2450 Rena

Matrikkel

Gnr. 2 bnr. 13 i Åmot kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena sentrum kjør ut på Riksvei 3 og kjør 10,2 km. Sving til høyre fra Riksveien og inn på en privat veg. Etter ca 50 meter får du eiendommen på venstre side. Du er fremme!

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisninger.

Nærområdet

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger 11 km fra eiendommen, her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 20 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Det er alpinbakke og skiløyper ca. 21 minutter nordover samt skiløyper, Østerdalen skisenter.

Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.

Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1975

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av morenemasser og sand. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer med Lecablokk, utvendig pusset og malt. Yttervegger i bindingsverk med med utvendig stående kledningsbord, med liggende kledning i gavler. Vinduer med isolerglass, hovedsakelig fra byggeår. Enkelte vinduer fra 2006. Saltakkonstruksjon tekket med shingel. Opplyst at tekking er fra ca. 1998. Innvendig ett-løps elementpipe fra byggeår.

Frittstående garasje antatt oppført i 1977. Antatt fundamentert med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Saltakkonstruksjon tekket med shingel. Malt vippeport. Renner og nedløp i metall. Innlagt strøm. Generelt omfang av mosedannelse på tekkingen og ny tekking må påberegnes grunnet elde.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 3, Antall rom: 7

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 171 kvm, Bruksareal: 180 kvm, Bruttoareal: 201 kvm

Sokkel utleiedel: P-rom: 42 kvm, Bra: 46 kvm, Brutto: 53 kvm, S-rom: 4 kvm
Inneholder: Kjellerstue, kjøkken, bad, sovealkove og bod.

Sokkel hoveddel: P-rom: 34 kvm, Bra: 39 kvm, Brutto: 45 kvm, S-rom: 5 kvm
Inneholder: Entre, trappegang, vaskerom, bad, soverom og bod.

1.Etasje: P-rom: 95 kvm, Bra: 95 kvm, Brutto: 103 kvm
Inneholder: Gang, stue, kjøkken, spisestue, bad og 3 soverom.

Garasje: Bra: 34 kvm, Brutto: 37 kvm, S-rom: 34 kvm
Inneholder: Garasje.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en enebolig med utleiedel på Rena. Boligen har stue, kjøkken, spisestue, 2 bad, 4 soverom og vaskerom samt en utleiedel med kjellerstue, kjøkken, bad og sovealkove.

Stue & Kjøkken
Stue i hovedetasjen med mørke blå malte vegger og laminat på gulvet. Peisovn etablert på hvitmalt murvegg midt i stuen. Åpen løsning til kjøkken.
Stue i utleiedel med åpen løsning mot kjøkken. Lys og romslig, med en kontrastmalt vegg.

Kjøkkenet i 1. etasje av nyere dato. Innredet med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Laminerte plater over kjøkkenbenker. Ventilator med avkast antatt utført over tak og direkte til friluft. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin.
Kjøkken i utleiedel er innredet med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Veggflater over kjøkkenbenker med malt panel. Ventilator over komfyr med antatt avkast ført ut over tak. Opplegg for vaskemaskin av smalere type. Åpen løsning mot stuen.

Bad & Vaskerom
Badet i utleiedelen er innredet med gulvmontert wc, servant på vegg og dusj med forheng. Naturlig ventilasjon via himling, med tilluft via spalte under dørblad. Oppvarming med elektrisk panelovn. Påvist svertesopp og ukjent vedrørende fukt og råte i skjulte konstruksjoner. Eier opplyser å ha påført muggdrepende middel i dusjsone, samt nye overflatebehandlinger av vegg.

Badet er fra byggeår og bør renoveres i nær fremtid grunnet elde og påviste forhold.


Badet i 1. etasje er innredet med gulvmontert wc, servant på innredning og badekar med veggmontert dusj. Naturlig ventilasjon via himling, med tilluft via spalte under dørblad. Oppvarming med elektrisk panelovn. Badet er fra byggeår og bør renoveres i nær fremtid grunnet elde.

Badet i sokkeletasjen er innredet med gulvmontert wc, servant på vegg og dusj med forheng. Naturlig ventilasjon via himling med tilluft via spalte under dørblad. Oppvarming med elektrisk panelovn. Badet er fra byggeår og bør renoveres i nær fremtid grunnet elde.

Vaskerom i sokkeletasjen med innvendig adkomst. Gulv av malt betong og vegger med malt murverk og malte plater. Innredet med bereder og PVC-utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Oppvarming med stråleovn. Vegger og gulv med saltutslag og normale tegn etter fuktproblematikk, samt noe mangelfull ventilering.


Soverom
Boligen har totalt 4 soverom, samt en sovealkove. 3 soverom i 1. etasje, 1 soverom i sokkeletasjen og sovealkove i utleiedelen.

El-anlegg & VVS
Sikringsskap med jordfeilautomater plassert på soverommet i sokkeletasjen. Nye sikringer i 2016. Åpent anlegg. 3-fase 230V anlegg med 50A hovedsikringer. Montert kursoversikt og digital måleravleser i skap. Elektrisk gulvvarme i entre. Installasjoner av blandet alder.


Privat vann med naturlig fall til eiendommen. Stoppekran plassert på vaskerom i sokkeletasjen. Bereder på 249 liter antatt fra byggeår plassert på vaskerommet. Fobruksvann med Cu-rør hovedsakelig fra byggeår. Armaturer med blandet alder med unntak av kjøkken i 1. etasje og kjøkken i sokkelleilighet som er fra byggeåret. Privat avløp med sedimenteringskummer og overløp til spredegrøfter.

Oppvarming

Oppvarming med strøm- og vedfyring. Elektrisk gulvvarme i entreen. Tidligere parafinanlegg fremstår som utkoblet. Tidligere ildsteder tilknyttet fyringsanlegget er fjernet, øvrige komponenter og nedgravd tank bør fjernes og saneres etter kommunens retnignslinjer.

Parkering

Parkering i garasje og på gårdsplass med biloppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 500 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Østvendt skrånende tomt med enkelte flate partier. Opparbeidet plen med noe beplantning, forøvrig naturtomt. Sydvendt terrasse ved 1. etasje. Balkong mot nordøst med adkomst fra et soverom i 1. etasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger langs Riksvei 3. Innkjøring til eiendommen via gruset privat vei, antas eiet av flere grunneiere.
Antatt privat vann med naturlig fall til eiendommen, ukjent vedrørende vannkilde og vannkvalitet. Antatt privat avløpsanlegg med slamavskiller og infiltrasjonsgrøfter.

Reguleringsplan

Eiendommen er underlagt kommuneplanen for Åmot kommune 2016-2030 av 11.04.2018, planid 20150300.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1975/4608-2/15 - Bestemmelse om veg datert 28.08.1975
Rettighetshaver_ Knr: 0429, Gnr: 2, Bnr: 13 - bestemmelse om vannrett

Denne servitutten innebærer at man har en rettighet på en annen eiendom. Med det betyr det at eier av gnr. 2, bnr. 13 er sikret adkomstveg frem til Riksvei 3 over overdragerens eiendom Hummelnæss-skogen gnr. 2, bnr. 6 mot alminnelig vedlikeholdsplikt på vegstrekningen. I tillegg skal eiendommen være sikret rettigheter til vannkilde i den ovenforliggende skogen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.04.1976.

Prisantydning

1 250 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 17.08.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 708 000,-
Markedsverdi : 1 350 000,-
Teknisk verdi : 1 708 000,-
Formuesverdi : 393 677,-
Sekundær formuesverdi : 1 417 235,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

Sparebank 1

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 5 080 pr. år
Kommunale avgifter inkl. renovasjon, feiing og septikrenovasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.


Det er pr. i dag ikke eiendomsskatt på denne eiendommen. Til orientering vil det fra 01.01.2020 bli innført eiendomsskatt i hele kommunen.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Leieinntekter

Sokkel-leilighet anses å være et godt utleie objekt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra verditakst og er ikke kontrollmålt av megler.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8.
Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9.
Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 250 000,-
 • Kommunale avgifter: 5 080,-
 • Ligningsverdi: 393 677,-
 • Primærrom: 171 m2
 • Bruksareal: 180 m2
 • Bruttoareal: 201 m2
 • Tomteareal: 2500 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Parkett
 • Ingen gjenboere
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Trondheimsveien 166 2450 Rena Norge

Visning

Velkommen til visning!

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 157009957

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.