Solheimvegen 89 2384 Brumunddal Norge

Adresse

Solheimvegen 89
2384 Brumunddal

Beliggenhet, adkomst

Kjør Ringsakervegen fra Brumunddal sentrum, og følg vegen over E6-brua i Sangheim. Fortsett videre på Ringsakervegen til du kommer til til avkjøring mot Solheimvegen, etter ca. 1 km, på høyre hånd. Alernativt, så kan du kjøre E6 til Rudshøgda og ta av til Obs handlesenter, kjør videre til Åskrysset, ta til venstre, kjør 200 meter og ta av inn til Solheimvegen.
Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisning. Se forøvrig kart i Finn-annonsen.

Nærområdet

Eiendommen er beliggende i landlige og naturskjønne omgivelser mellom Gaupen og Brumunddal sentrum, i et åpent og solrikt område, som hovedsaklig består av spredt boligbebyggelse og landbrukseiendommer. Eneboligen ligger fint til med en stor og solrik tomt med langstrakt utsikt mot Brumunddal, Mjøsa, Furnesfjorden og omkringliggende kulturlandskap. Det er ca. 8 km til Brumunddal sentrum, med et rikt utvalg innen offentlige- og private tjenestetilbud. I sentrum er det flere trivelige cafeer, hyggelige restauranter, Brumunddal Bakeri og kjøpesenter. Brumunddal har også flere idretts- og fritidsanlegg, E6 med motorvei mot Hamar, Oslo, Lillehammer og Gjøvik. Brumunddal har god jernbaneforbindelse med timesavganger til Oslo og Lillehammer og videre nordover. Nærmeste barnehage og barneskole er Gaupen Barneskole og Gaupen barnehage, som ligger ca. 5 km fra eiendommen. Det er også en kort kjøretur på ca. 2,5 km. til Obs handelshus på Rudshøgda.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1910, modernisert i 2012

Bygninger og byggemåte

Hovedbygning/boligbygg:
Bygget er fundamentert på gråsteinsmur på antatt fast grunn. Overbygget er oppført i reisverkskonstruksjoner (stående plankverk) kledd utvendig med stående panel. Isolasjon er ukjent. Taket er utført som saltak, tekket med betongtakstein. Benyttet stigetrinn som snøfangere og utvendige taknedløp ført ut på terreng. Kaldt uisolert loft med adkomst fra trapp fra 2.etasje. På loftet er det tregulv. Det er murt 2 piper og installert diverse vedovner og peiser i bygget. Trebjelkelag i alle etasjeskillere. Gulvene er i hovedtrekk treplank pålagt belegg, noe laminatgulv, fliser på nytt badegulv. Vegger er i hovedtrekk malt panel, malte plater, fliser på bad samt malt/ubehandlet murvegg i kjeller. Himlinger med malt panel, panel og malte plater. Svingtrapper i treverk som er malte og med belegg med trappeneser i metall. Bygget er elektrisk oppvarmet med luft/luft varmepumper, panelovner, ribberørsovner og reflektorovn, i tillegg basert på vedfyring. VVB i kjeller på 116 L fra 1992. Nyere bereder for leilighet. Generelt takarmaturer som belysning. Avtrekksvifte i kjøkken og bad i leilighet, forøvrig naturlig ventilasjon.

Skolebygg/tilbygg:
Tilbygget er oppført av Moelven Brug i 1971. Opprinnelig oppført med flatt tak, senere ombygd med saltaksform og tekket med takstein. Bygget er i en etasje med krypkjeller. Fundamentert på støpte såler, punkter og ringmurer. Bærekonstruksjoner i stål og treverk. Uisolerte trevegger mot 2 sider mot krypkjeller, enkelt montert. Luftet krypkjeller med jordgulv. Kaldt luftet loft med adkomst via utvendig luke. Tilbygget er inntilbygd eksisterende bygg. Det er brannskille mellom byggene samt brannklassifiserte dører. Bygget er i hovedsak oppført med bindingsverksvegger/sandwichelementer isolert med mineralull, utvendig kledd med steniplater og panel. Trevinduer og 2 - lags glass, nyere vinduer mot syd fra ca. 1989. Generelle overflater på gulv er belegg og teppe, vegger har malte plater, malt panel, gips og malt brannmur. Himling med malte plater. Avtrekksvifte er installert i bygget.

For ytterligere beskrivelse, se verdi-og lånetakst vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Eiendommens historie

Tidligere Solheim Barneskole.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 5, Bad: 1, Ekstratoalett: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 583 kvm, Bruksareal: 878 kvm, Bruttoareal: 981 kvm

Hovedbygning:
1. Etasje: Vindfang 1, stue 1, stue/sal, gang, trapperom, 2 toalett, 2 soverom, bod 1, bod 2. Bra 198, P-rom 190, S-rom 8.
2. Etasje: Bad, kjøkken, vaskerom med toalett, gang, stue 1, stue 2, stue 3/soverom, mellomgang, 2 soverom, bod. Bra 197, P-rom 195, S-rom 2.
Loftetasje: Uinnredet loftsrom. Bra 126, S-rom 126.
Kjelleretasje: Gammel sløydsal, gang, bod 2, bod 3, bod 4, kryperom, ikke målbart, sisterne, ikke medtatt i areal. Bra 159, S-rom 159.

Skolebygning:
1. Etasje: Kinorom, gang, innredet rom 1, rom utenfor kinorom, innredet rom 2, tidligere klasserom, kjøkken, toalett/vaskerom, toalett jente (avstengt) med utvendig tilkomst, toalett gutt (avstengt) med utvendig tilkomst, vindfang 1, vindfang 2, 2 toalett. Bra 198, P-rom 198.
Krypkjeller: Ikke målbart.

Standard

Vi har gleden av å presentere en unik, innholdsrik og særegen enebolig, med landlig og idyllisk beliggenhet i Solheimvegen 89, beliggende mellom Gaupen og Brumunddal sentrum.

Av standard nevnes Skolebygning: Enkel standard fra byggeår som basis. Bygget er fundamentert på grove gråsteinmurer. Treoverbygget er oppført i reisverkskonstruksjoner (Stolpeverk) Saltak av tresperrer tekket med takstein. Malte panelerte vegger, trepankegulv i hovedtrekk belagt med vinylbelegg. Det er en rehabilitert leilighet i 2. etasje. Rehabilitering av bad i 2. etasje i 2012. Det er også bygd et par delevegger i 2. etasje. Nyere peis med innsats i et stort rom i 1. etasje. Muret sisterne i kjeller. Utvendig er bygget sandblåst og malt ett strøk etter 2004. Det er skiftet vinduer på nedsiden av bygget i ca. 1994, ellers er det gamle koblede vinduer fra byggeår. På tilbygg er det i hovedtrekk standard fra byggeår 1970. Det er bygd opp et mønetak som er tekket med takstein i ca. 1980.

Leiligheten i 2. etasje:

Stuene:
Hovedstuen er romslig med vinduer og utgang til balkong mot sør og vest. Stuen har også tilgang fra kjøkken og gang. Her her det god plass til stuemøblement og en egen spisestuedel. Det er malt panel på vegger og hvit panel i himling. Stue 2 har tidligere vært benyttet som musikkrom, nå soverom/gjesterom. Denne stuen har også vinduer mot sør og en peisovn. Det er malt panel på vegger og hvit panel i himling. I enden av gangen mot soverommene er det en liten stuedel/kontorrom med vindu mot nord.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er lyst, romslig og har godt med arbeidsplass og en egen spiseplass. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med keramisk komfyrtopp med ventilatorhette i børstet stål, stekeovn, plass til Kjøleskap/kombiskap, og oppvaskbenk med kum i stål og underskap. Kjøkkeninteriøret består av over- og underskap med hvite, glatte, profilerte fronter, malt panel på vegger og hvit panel i himling.

Soverommene:
Hovedsoverommet er beliggende i enden av leiligheten med vindu mot sør og har godt med garderobeplass. Det er hvit panel på vegger og hvit panel i himling. Soverom 2 har vindu mot nord, blå panel på vegger og hvit panel i himling.

Badet:
Badet har flis på gulv og vegger, egen dusjnisje adskilt med glassbyggersten, gulvmontert toalett, nedfelt servant i benkeplate og speil med lysspotter over. Leiligheten har også et eget vaskerom med separat toalett med inngang fra trappegang.

Gulv: Laminat, tregulv, teppegulv og flis på bad.
Vegger: Malt panel og fliser på bad.
Himling: Malt panel.

For ytterligere beskrivelse av øvrige rom i denne innholdsrike boligeiendommen, se verdi- og lånetakst, vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

Oppvarming hovedsaklig med panelovner, varme i gulv på bad, luft til luft varmepumpe og flere peis- og vedovner.

Parkering

Det er godt med parkeringsplasser på gårdsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 189 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen er på ca. 5,1 mål. Tomten har gruset/asfaltert innkjørsel, er pent opparbeidet med gressplen og en liten bjørkelund. Innerst på tomten er det fjell i dagen. Eiendommen er inngjerdet mot vegen, mot vest, nord og øst. Flaggstang og et lekeapparat/tårn. Den store gressplenen beliggende mot nord på eiendommen, har tidliger vært benyttet som fotballbane. Denne er tilnærmet plan og kan ha mange bruksmuligheter. Denne delen av tomten har også eget gårds- og bruksnummer.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Privat vann og avløp. Sisterne i kjeller fylles ved behov. Vann fra sisterne. Spillvann går til utvendig kummer med tømming. Spredegrøfter i grunnen.

Reguleringsplan

Området er i følge Ringsaker kommune, regulert til boligformål.

Ferdigattest

Det er i følge Ringsaker kommune, ferdigattest på bygningen.

Prisantydning

2 990 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Trond Vegard Sagen.
Takstdato : 26.06.2019.
Markedsverdi : 3 000 000,-
Formuesverdi : 675 427,-
Sekundær formuesverdi : 2 431 536,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2017.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Forsikring

If Skadeforsikring.
Polisenummer: 0673679

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 3 061 pr. kvartal

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra verdi- og lånetakst.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Første bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt, så kan budskjema bak i prospektet benyttes og sendes inn via e-post eller ved bilde fra telefon.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 990 000,-
 • Kommunale avgifter: 3 061,-
 • Ligningsverdi: 675 427,-
 • Primærrom: 583 m2
 • Bruksareal: 878 m2
 • Bruttoareal: 981 m2
 • Tomteareal: 5189 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Solheimvegen 89 2384 Brumunddal Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Annen info

Finnkode: 155923244

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.