Linneavegen 85 2409 Elverum Norge

Adresse

Linneavegen 85
2409 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Ligger i et rolig, veletablert og attraktivt borettslag helt øverst på Søbakken. Avkjøring første vei til venstre etter Curida (fabrikk) når man kommer fra sentrum. Fra veien er det synlig stort skilt med Strandmoen borettslag. Etter avkjøring til Linneavegen ta andre innkjøring til høyre.

Fra Elverum sentrum kjør ut på Fv535/Strandbygdvegen, kjør ca. 3,2 km. Sving til venstre inn på Linneavegen, kjør ca. 220 m. Sving til høyre inn på privat veg, etter ca. 85 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen ligger i det veletablerte og attraktive borettslag Strandmoen på Søbakken, kort vei til skole, barnehage, butikk og bussforbindelse. Søbakken skole med 1-7. klasse, og barnehage i nærheten. Nærbutikken Spar ligger med gangavstand og har post i butikk. Svært gode bussforbindelser fra Søbakken og inn til Elverum sentrum. Det er også gang- og sykkelsti i umiddelbar nærhet som tar deg trygt til sentrum enten du vil gå eller sykle.

Elverum sentrum har et stort tilbud av butikker og kjente kjeder med sine to kjøpesentre og butikker i hovedgaten.


Elverum beriker seg med mye flott natur, fra eiendommen er det kun en liten spasertur til Glomma om man ønsker å prøve fiskelykken og nyte synet av elva.

Sagtjernet som ligger midt på Søbakken byr på et yrende folkeliv i sommerhalvåret, har en flott badeplass, brygge og et lite stupetårn. Et fint sted å nyte herlige sommerdager.

Stavåsen med sine milevis lange stier og veier ligger i gangavstand til boligen, her kan flott natur nytes enten til fots eller på sykkel. I vinterhalvåret har skistadion i tilknytning til Strandbygda IL mange flotte og oppkjørte skiløyper med god belysning i inngangen til Stavåsen i vinterhalvåret.

Ellers har Elverum et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1975

Bygninger og byggemåte

Leilighet:
Byggegrunnen antas bestående hovedsakelig av breelvavsetninger med høy sandsortering. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Ringmurer av betong. Utvendig murflater uten overflatebehandling.

Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning, antatt med 10 + 5 cm mineralull.

Vinduer med isolerglass, opplyst fra ca. 2000. Nedre vannbrett med metallbeslag. Enkelte vinduer med lufteventil i karm. Flere vinduer med innvendig solskjerming.

Antatt sperretakkonstruksjon, himling antatt isolert med mineralull. Sperretak over deler av terrassen er av nyere dato.
Saltak/pulttak antatt tekket med takfolie. Tekkeåret opplyst fra 2014. Undertak antatt utført med rupanel. Snøfanger ved takfot over inngangsparti. Malte vindskier. Isbord med beslag. Gesimskasser med luftespalter uten netting. Takrennevarmer installert ca. 2018.
Ventilering av kaldtloft via spalter i raft og ventiler ved yttervegger. Sperretak over deler av terrasse av nyere dato.

Bod/garasje:
Inntilbygget uisolert bod. Støpt på ringmur, gulv med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med liggende kledning. Innvendige vegger med åpent bindingsverk og himling. Tak tekket med takfolie. Renner og nedløp i metall. Malt labankdør. 2 vinduer med isolerglass.

Garasje:
Garasje i felles garasjeanlegg. Opplyst byggeår 2016. Støpt plate på mark, mursokkel under yttervegger. Bindingsverk med utvendig liggende kledning. Innervegger med OSB-plater og åpent bindingsverk. Åpen himling. Aul-leddport med automatikk. Saltak tekket med papp. Renner og nedløp i metall. Innlagt strøm.


Se tilstandsrapport datert 09.08.2019

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 104 kvm, Sekundærrom: 4 kvm

Leilighet 1.Etasje:
Inneholder: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad, toalett og 2 soverom. Innvendig bod.

Garasje 1. Etasje
Primærrom: 0 kvm, Bruksareal: 25 kvm, Bruttoareal: 27 kvm, Sekundærrom: 25 kvm
Inneholder: Garasje. Mulighet for å sette opp vegg for eget bodrom.

Bod 1.Etasje:
Primærrom: 0 kvm, Bruksareal: 0 kvm, Bruttoareal: 0 kvm, Sekundærrom: 0 kvm. Målt gulvareal 5 kvm
Inneholder: 1 bodrom.

Fellesbod Kjeller:
Primærrom: 0 kvm, Bruksareal: 0 kvm, Bruttoareal: 0 kvm, Sekundærrom: 0 kvm.
Inneholder: Fellesbod i endeleilighet. Tidligere kjølerom. Eget skap med ca. 1 kvm.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere denne leiligheten, i rekkehus, beliggende på Strandmoen på Søbakken. Dette er et hyggelig og rolig borettslag med kort vei til skog og mark, kort spasertur til Glomma, gangavstand til nærbutikk og gode bussforbindelser til sentrum. Borettslaget fikk nye, store garasjer i 2016 og det er nå nylig satt opp nytt rekkverk og skillevegg på terrasse. Leiligheten har overbygget inngangsparti. Leiligheten er godt vedlikeholdt og holder en gjennomgående god standard.

Stue/kjøkken
Stor, lys og trivelig stue med flere vinduer som gir godt med dagslys inn i leiligheten. Stuen har god plass for både sofa og spisegruppe. Det er installert peisovn for ekstra varme og hygge og det er montert varmepumpe i stuen. Adkomst fra stue til terrasse med god plass og til egen hage. Terrassen er delvis overbygget og nylig fått nytt rekkverk og levegg.

Kjøkkeninnredning av type Sigdal. Fronter, skrog og benkeplate er laminert. Innredningen har normal god skap- og benkeplass og har integrert stekeovn og koketopp. Åpen løsning i innredning til oppvaskmaskin og kjøleskap. Oppvaskkum med metallbeslag og ventilator over koketopp med avkast til friluft. Kjøkkenet er lyst med lyse fliser over kjøkkenbenk med overgang til benkeplate med list. Mulighet for liten spisegruppe på kjøkkenet.


Bad/vaskerom/toalett
Baderom innredet med servant i innredning med høyskap ved siden, dusjhjørnet med glassdører på tett sokkel (glassdører opplyst fra 2016), skyllekum i plast og tørkeskap. Opplegg for vaskemaskin, her er også et høyskap ved siden av avsatt plass til vaskemaskin. Gulvbelegg med oppbrett og vegger med belegg for våtrom. Oppvarming med veggmontert stråleovn.

Toalettrommet er innredet med gulvmontert WC, servant og veggmontert skap over toalett. Gulv med belegg og vegger med malte plater. Oppvarming med panelovn.

El-anlegg/VVS
Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i vindfang. En-fase 230V anlegg med 35A hovedsikring. Merkede kurser. Inntakssikringer i eget skap under sikringsskap. Digital måler plassert i skap. Hovedsakelig åpent ledningsnett. Varmekabel i takrenne. Innmat i sikringsskap opplyst fra 2017.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Inntak med PEL-rør. Merket stoppekraner i kjøkkenbenk for både vann ute og inne. Røropplegg med CU-rør hovedsakelig fra byggeåret. Bereder plassert i kjøkkenbenk, kapasitet på ca. 120 liter, opplyst fra 2013. Armaturer og sanitærutstyr med blandet alder. Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Avløpsrør med PP- og PVC hovedsakelig fra byggeåret. Kloakk antatt luftet over tak.

Øvrige bygninger
Innebygget uisolert bod. Boden er ved inngangspartiet og brukes til oppbevaring.

Garasjeanlegg fra 2016 på 25 kvm. Det er mulig å skille av med vegg, den nederste delen i garasjen og lage bod.


Se tilstandsrapport for bolig datert 09.08.2019

Oppvarming

Elektrisitet og ved. Luft/luft varmepumpe montert i gang, opplyst fra 2018.

Parkering

Parkering i egen garasje eller på felles parkeringsplass. Det er montert 2 ladestasjoner for el. bil ved garasjeanlegget

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 27 943 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Leiligheten har egen hageparsell med opparbeidet plen og noe beplantning. Borettslaget har store felles grøntarealer med sittekrakker forskjellige steder til bruk for andelseierne.

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp.
Avkjøring fra offentlig vei inn på borettslagets områder.

Reguleringsplan

Omfattes av reguleringsplan for Strandmoen fra 1972, Planid 39.

Diverse opplysninger

Borettslag: Strandmoen Borettslag, Orgnr.: 954462323
Leilighetsnr.: 85, Andelsnr.: 85
Medlemskontingent: 500
Forkjøpsrettgebyr: 7187
Andel fellesgjeld: 253613
Forkjøpsrett: Ja
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 990 000,- / Felleskostnader: 4 818,- pr. mnd
Gjelder kommunale avgifter, tv/bredbånd, drift og vedlikehold, div honorarer, forsikring og garasje

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 09.08.2019
Formuesverdi : 528 304,-
Sekundær formuesverdi : 1 901 894,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Forsikring

Tryg Forsikring
Polisenummer: 6652785

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i fellekostnadene

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Dyrehold: Se boligselskapets husordensregler/vedtekter.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 990 000,-
 • Totalpris: 2 243 613,-
 • Fellesgjeld: 253 613,-
 • Fellesutgifter: 4 818,-
 • Ligningsverdi: 528 304,-
 • Primærrom: 90 m2
 • Bruksareal: 94 m2
 • Bruttoareal: 104 m2
 • Tomteareal: 27943 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Rekkehus
 • Soverom: 2

Linneavegen 85 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 155512479

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.